- Netflix
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- AutoCAD
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
pumukli4573 #5899 üzenetére
Ez tudja...
-
Batib
őstag
válasz
Pazolini #5896 üzenetére
Még valami: 1 scart és 1 hdmi megy ki belőle ugyanabba a tv-be: bekapcsnál default a scart, valami miatt
A teljes bekötésű scart-ban van kapcsoló feszültség, induláskor mindig átkapcsolja a tv-t. Ez a szabvány.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
beach head
senior tag
sziasztok, humax ud fox hd nem rogzitos belterivel lehet valahogy kulso vinyora felvenni? es a netre csatlalozni? vagy ez csak felvevos csomagokkal lehet?
-
Pazolini
senior tag
Hali!
2 tuneres Humax UD-HDR (=dvr) boxom van. Nem működik a pillanatmegállítás rajta, sem az élő adásnál, sem merevlemezről visszajátszásnál. Találkozott vki ezzel a problémával?
Még valami: 1 scart és 1 hdmi megy ki belőle ugyanabba a tv-be: bekapcsnál default a scart, valami miatt
, de ez hagyján..., egy idő után hdmi-s hdcp-hibát ír ki, a HDMI-n meg nem... SCART és HDCP hogy függhet így össze???
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz
frovery #5893 üzenetére
A másik hogy a DVR funkció normális működéséhez kell a normális EPG is. Ott van az AXN. Valamilyen rejtélyes oknál fogva minden műsorból "lecsíp" 20 percet az EPG. Kezdődik a sorozat 16:00 órakor de nem 17:00 órakor hanem 16:41 perckor van vége az EPG szerint.
Így természetesen a felvételre beállított sorozatból is csak úgy eltűnik a vége.
-
frovery
senior tag
Ennyire nem vagyok tudatlan. Hosszú évek óta van upc-m és sok-sok beltérim de amikor egy gyári boxal sem jó, vagy nagyon hiányos, akkor nem nálam van a hiba, hanem a szolgáltatónál.
Abban igazad van, hogy hivatalosan az epg nem a szolgáltatás része de azért idáig jó volt, csak az utóbbi időben nem.
Meg azért 2015-ben a hd-nak kellene az alapnak lenni, nem az epg üggyel sz@rozgatni. Nevetségesek már. -
Himm
csendes tag
válasz
frovery #5818 üzenetére
tolts be mindig a 38-on a paprikan es legtobb esetben OK lesz majd minden csatornan, termeszetesen ez extra szolgaltatas ezt a UPC DTH nem koteles adja neked nem tud 100% felelosseget vallalni
a csatorna mindig fenn tartja a valtoztatas jogat, lehet nem az az info lesz az elore legyartott musorujsagban mint a csatornan mert epp felrobban a WTC amerikaban es eltolodott a musor stb stbUgyanez a valasz nagyjabol ervenyes a csab2 kerdesere is
Először gondolkozz logikusan, nézz magadra, utána cselekedj vagy szólj/kritizálj!
-
gabaly
tag
válasz
Harkovz #5883 üzenetére
Szia.
Nekem is CI+ kártya van és este nekem is eltűnt az m1hd de ezt meg is írták a netboardon. megkerestem a csatorna listában 1 másik m1-et és be akartam rakni az előző helyére a 22-esre, de oda semmit nem enged tenni bizonyára újból le kéne kerestetni a csatornalistát és rendeződne, de ezért egyelőre nem foglakozom vele. 21 után 23 következik, egészségére! Ja, a csatorna listában nem volt mellette a HD jelzés, majd amikor "sorba" raktam már ott volt de csak halványan és amíg futólag néztem nem tűnt HD-nak. Ezt csak neked írtam le mert amúgy az m1 nekem semmi. -
Rick4
félisten
válasz
Harkovz #5885 üzenetére
Pedig CAM modulnál nem a szolgáltató pakolássza a csatikat...
Szerintem nem árt tisztázni pár alapfogalmat, nehogy később félreértés legyen, látom Te se tudod, mit használsz.
A kártya az a smart card.
A kártyaolvasó az a CAM modul. (Conditional Access Module)
A tévében a nyílás, ahova a kártyaolvasót kártyástól dugod, az a CI vagy CI+ slot. (Common Interface)Jobb készülékek engedik a csatilista mentését pl pendrive-ra, ha egyszer jól összerendezed, érdemes menteni, pl ilyen esetekre, simán lehet akár egy véletlen távirányító nyomás miat tis, hogy eltűnik...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz
Harkovz #5881 üzenetére
A régi m1HD helyett valószínű a digitől átvett M1HD-t kellene látnod. Eleve fullHD az 1440X1080 helyett, az epg-je is jól működik. A 11812V-s TP-n van a rági, a 11823H-s transzponderen van az új.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Harkovz
aktív tag
Nektek is eltűnt az M1???
-
Hello
Tudom, hogy vacak mostanában az EPG, ezért is használok xmltv-t.
De a számlát olvasva "megjelent" egy új csatorna a kínálatban.
A Mooz Dance-nek másnak sincs EPG infója? Van annak egyáltalán?Köszönöm a segítséget!
-
Rick4
félisten
válasz
Deni222 #5877 üzenetére
ööö, az, hogy a készülék tud valamit, nem biztos, hogy nem okoz gubancot minden egyes próbálkozásnál.
A tuti ilyen esetre a dupla tuner, és lehetőleg egy jobbféle enigma2-es rendszer.
Cserébe azok meg nem szeretik a médialejátszást.
Ha problémás, nem küzdj vele, az nem minden esetben beállítási hiba, hanem a készülék "olyan" és kész.
-
Deni222
csendes tag
ezt még nem próbáltam de holnap rákötöm a cuccot a tv-re
viszont most kipróbáltam az android stream-os részt szülők nem hagytak kibontakozni. Sajnos probléma ütötte fel a fejét. küldi jelet le is játsza androidon, de befagy a rendszer nem lehet csatornát váltani és ha lecsatlakozok ról akkor csatorna váltáskor se kép se hang :s -
Rick4
félisten
válasz
Deni222 #5875 üzenetére
Úgy rámlik, a szoft egyes részei, pl a csatilista azonosak a mini HD Se csatilistájával, az meg számítógépen, kattingatással is szerkeszthető, biztos kényelmesebb, mint a távval hadonászni.
-
frovery
senior tag
válasz
Deni222 #5870 üzenetére
A felvételt biztosan jól rögzíti, persze függ a külső adattároló sebességétől.
Viszont a kódolt adásokat csakis a készüléken tudod majd lejátszani, pc-n nem.Ha készen van az összes beállításod és a csatilistád, akkor csinálj egy koplett mentést, és ha bármikor gondod lenne, csak visszarakod a szoftot, vagy egy új szoft felrakása után a mentésből a régi csatilistádat.
Én a pc-n elmentve tartom az összes ilyen dolgokat. -
Deni222
csendes tag
az epg ha jól tudom ami a csatorna infókat tartalmazza
nekem nagyon tetszik ahogy meg van oldva
amihez van infó azt minden szépen leír és a következő műsort is
a felvételt meg az előbb írtam h majd ha lesz akkor elmondom a véleményemet.
a készülék amúgy nagyon kompakt és szerintem még dizájnos is -
Rick4
félisten
válasz
Deni222 #5867 üzenetére
Pont ez a csatornaváltás, ami fontos lenne mindenkinek, meg persze a skinek, az EPG, illetve az, hogy ha pl egy pendrive-ra veszel fel, az számítógépen lejátszható-e, vagy sem, ezekben a dolgokban a gyári beltérik borzasztóan gyengék, mondhatni épp az elvárt szintet teljesítik és kész.
-
frovery
senior tag
válasz
Deni222 #5864 üzenetére
Mit akarsz te a netről frissíteni???
Szoftot semmi esetre se onnan frissíts!
A kártya pedig majd a műholdról küldött jelekből frissül.
Naponta fog frissülni, mindíg 10 napra előre. Ha 10 napig nincs műholdra kötve, vagy áramtalanítod, akkor a 11. napon már nem fogja nyitni a csatornákat.
Ekkor sincs gond, mert a paprika tv-re állva 10-60 percen belül elindul magától. -
Deni222
csendes tag
húú még én is csak ismerkedek vele
elvileg lehet vele androidra streamelni az épp aktuális adást.
a behangolás az szinte teljesen manuálisan és automatikusan elvégezhető
megkeresi a létező összes szolgáltató csatornáját az adott holdon. a holdat magunknak kell kiválasztani.
Saját listát lehet létrehozni egyes csatornákat le lehet védeni.
wifi kulccsal vagy ethernet kábellel internetre lehet kötni a készüléket és van pár internetes funkciója
így pár óra ismerkedés után ennyi holnap megpróbálom feltárni a funkciólkat
ja képes rögzítésre és szinte az összes video formátumot kezeli
a csatornaváltás hát 3-5s-es ahogy észrevettema kicsomagolást követően HDMI kábel jár hozzá azt hitem h nem kapok hozzá kellemes csalódás
a menü nagyon felhasználói barát és természetesen magyar. viszont a könyv amit adnak hozzá abban nincs magyar csak letölthető pdf formátumban -
Rick4
félisten
-
Deni222
csendes tag
igen ezen stresszeltem a beüzemelésig h nehogy kelljen bele még egy CI modul
mert hallottam ezt is azt is
ahogy néztem a menüben a frissítés után elég sok típusú kártyát elfogad.
csak valamiért nem frissíti magát internetről, de holnap kitalálok rá valamit, viszont ez már off topic
a lényeg h köszönöm a segítséget mindenkinek és a tapasztalataimat átadom az újaknak
Még egyszer elnézést a sok bosszantó ismétlődő kérdésért! -
Rick4
félisten
válasz
Deni222 #5862 üzenetére
Ja, ha megy, akkor ne bántsd
az emu az az emu, az mcas meg a kártyaolvasós móka. Lehet, hogy van átfedés a kettő között, de utóbbinak az a lényege, hogy a kártyaolvasóra, és a benne lévő kártyára koncentrál, előbbi meg bizonyos szolgáltatóknál mehet kártya nélkül is.
-
Deni222
csendes tag
ezt most nem értem :/ nem tudom mi az emus meg mcas (nem értek hozzá még most sem
)
tökéletesen működik!
Azzal bambáztam el h csak a szoftvert frissítettem így nem frissítette le a kártyaolvasó részt, de miután beállítottam h mindent+bootleadert is frissítsen egyből ment az összes direct+ csatorna gond nélkül tökéletes kép és hang minőséga tányéron vagy a fejegységen kell picit állítani mert 78-80%-os a jel minőségem
a jelerősség pedig 89-95% között mozog -
frovery
senior tag
válasz
Deni222 #5857 üzenetére
A Paprika tv ezen a frekin van? 11727 V DVB-S SR 28000 FEC 7/8
Mert ugye ugyanezen a műholdon van a Digi is, csak másik frekin!
Ha igen, akkor kártya kihúz, megnéz jól van e benn? Nem fordítva?
Ha igen, hagy nyugodtan ott, be fog indulni.Szoftver milyen pontosan, ami rajta van? gyári vagy mcas, emu?
-
Deni222
csendes tag
válasz
frovery #5856 üzenetére
beállítottam megkereste a csatornákat a tv paprikára vittem és kiírta h kódolt. :/
Az üzletben a szerződés kötést követően felhívtak minket h ellenőrizzék az adatokat és ahogy letették a telefont ment a tv paprika
hol a hiba mit basztam el?Kártya infóban írja h cryptoWorks
be is lehet lépni a menüjébe[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz
Deni222 #5853 üzenetére
Ez egy freesat(ice) kártya. Gondolom egy mcas vagy emu verziós szoft van rajta.
Nem ismerem konkrétan ezt a típust de 2 éve volt amiko-m utoljára.
A műhold menüben keresd meg az Intelsat-Thor 0.8W-1w műholdat.
Ezután innen beírod a legelső tp adatait, pontosan, majd egy nit keresést, azaz teljes műholdas keresést indítasz és lekeresi a upc összes tp-it. Vagy a linkemről egyenként beírsz egy tp-t, majd lekeresed. Majd következő tp beíás, majd lekeresed.
Ezután már jönnie kell a csatornáknak. Ha a kártya nem indulna el, akkor állj rá a paprika tv-re, max 10perc és beindul. (remélem aktiváltan hoztad el a kártyát!)
Ha már mennek a csatornák, akkor egyenként kikell gyomlálni azokat, amelyekre nincsen előfizetésed, tehát az marad amilyen csomagra előfizettél. -
Deni222
csendes tag
Üdv segítségre lenne szükségem.
megérkezett a beltéri egység
összeraktam lefrissítettem a legújabb szoftverre összekötöttem az internettel is
betettem a UPC-től kapott kártyát
És elakadtam műholdat kellene keresnem de nem tudom h melyiket, vagy hogyan kérlek segítsetek... -
Pazolini
senior tag
Üdv mindenkinek,
friss Humax UD-HDR stb-m van.
Szoftververziòja 1.00.01; utolsó frissítés dátuma 2010 aug.
Elvileg holdon keresztül frissül, de talán lehet manuálisan Humax supportról frissítést letölteni hozzá. Van vkinek ilyen dologban tapasztalata? -
Rick4
félisten
válasz
Gyurka6 #5850 üzenetére
Nálad nem, de pl egy ismerősnél Szarvason a szentesi tévéadó vétele igenis okoz problémát, nyilván költhetne a technikára, de az a pár adó nem ér pénzt. Persze olyan ez, mint egy 60-as parabolatükör, rossz időben előjönnek a gyengeségei, nálad se biztos, hogy ugyanolyan felszerelés van feltéve, mint másnál, ha a pénz nem számít, könnyű jót felpakolni...
-
Gyurka6
őstag
Hali!
" Az eső, és a köd csak igazán a DVB-T ellensége" Azért nem mindegy, hogy egy 1GHz alatti átvitelről, vagy egy 12 GHz körüli átvitelről beszélünk. Akkora köd, eső még nem volt mióta van DVB-T, hogy, a kb 30-40 km-re levő adónál bármi gond lett volna (Meg szerintem nem is lesz...).
Gyurka
-
Laca0
addikt
Nincs túl sok létjogosultsága a combo-nak, legfeljebb az, hogy egyszerűbb a készülékek kezelése. Ugyanis minden mai TV rendelkezik DVB-T tunerrel, arra rá lehet kötni az antennát. Persze ha azt akarja nézni az ember, akkor forrást kell váltani a tévén.
Nekem így van lehúzva plusz kábel a tévébe a padláson lévő antennáról. A hófúvás beterítette a tányért, de a 7 királyi és kereskedelmi adó működött rendesenXiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Rick4
félisten
Az eső, és a köd csak igazán a DVB-T ellensége, eső, köd, havazás esetén a mikrohullám hullámhosszú jeltovábbítás az adó és a vevő között 15-20 km-es távon végig "akadályoztatva van", míg egy műholdas sugárzás esetén párszáz méteres akadályoztatásról beszélünk, ez az ok nem szól a DVB-T mellett, talán csak akkor, ha valaki tényleg közel, 5-10 km-re van az adótól, tökéletes optikai rálátással. A upc-nél talán évente 3x 10 percre áll meg a kép a lecsökkent jelszint miatt, és az a három mindannyiszor özönvízszerű, komoly viharokkal együtt járó eső, ahol tényleg a legtutibb a konnektorból kihúzás.
Szerintem egy ilyen alkalmi DVB-T vételre tökéletes megoldás egy mai, korszerű tévé, nem hinném, hogy lehet olyan készüléket újonnan venni, amiben nincs DVB-T vevő.Ráadásul az egy hónapja megszavazott törvény szerint egyrészt a csatilistában előre kell sorolni a közszolgálati adókat, másrészt ami létezik HD-ben, azt HD-ben kell továbbítani, szóval van másik ok is, ami miatt nem érdemes csak ezért combó beltérit vásárolni.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Deni222
csendes tag
Üdv újra!
volna egy olyan problémám, hogy
a UE40H5000AWXXH TV össze van kötve egy digi beltéri egységgel ami nem alkalmas hd adásra.
most ahogy össze van kötve a tv-vel az egység a mozgó kép becsíkozódik.
Pendrive-ról lejátszott filmnél nincs probléma.
Mit tudnék tenni? a tv-t vagy a beltérit kellene állítani?
ha váltok UPC-re saját HD beltéri egységgel a csíkozódás elmarad, esetleg jobb lesz a nem hd minőségű műsorok képe?
Köszi a segítséget! -
Deni222
csendes tag
Üdv újra.
Átolvastam a bejegyzéseket.
Nézegettem az Amiko beltériket és olvastam h ha lefrissítjük a szoftvert akkor az UPC kártya gond nélkül működik majd vele.
Kinéztem egy típust és kíváncsi lennék a véleményed/tek-re, hogy jó lesz-e?
[link]
ezzel a TV-vel akarom összekötni: Samsung: UE40H5000AWXXH
Köszönöm asegítséget! -
Baliboy1979
csendes tag
válasz
szabogabor10 #5833 üzenetére
Sajna elrontottam mert akkor kellett volna fenyegetoznom felmondassal amikor meghosszabitottam a szerzodest es akkor lehet adtak volna. Keso banat. Majd legkozelebb. Es szerintetek tudom ugy kerni, hogy ne tarsitsak a kartyat es boxot egymashoz? Amugy ki csinalja a tarsitast?
-
válasz
Baliboy1979 #5832 üzenetére
Nekem is csak azért cserélték ingyen mind a 2 beltérit Humax HD-ra, mert kértem HD csomagot is. Különben nem valószínű, hogy adnak.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Baliboy1979
csendes tag
Igen tudom. Esetleg kesobb lehet kernem a directhd premium csomagot de nem akarok megint boxot cserelni majd. De egyenlore meg nem gyozott meg. Ezert tartok tole, hogy csak a sima humaxot adjak. De gondoltam ha csatlakozasi problemara hivatkozok akkor talan adnak hd boxot. De 3 boxnal nehez jot hazudni
.
-
Rick4
félisten
válasz
Baliboy1979 #5830 üzenetére
Abban nincsenek HD csatik.
-
Rick4
félisten
válasz
Baliboy1979 #5828 üzenetére
Milyen csomagod van most?
-
Baliboy1979
csendes tag
Sziasztok!
Van egy dsx6010 es ketto dsr4101 boxom. Felhivtam a upct, hogy mi lenne ha kicserelnek mert kicsit elavultnak gondolom oket. Azt mondtak ingyen cserelik oket. Szerintetek mit adnak helyette ha nem kerek hd csomagot egyenlore. Adnak hd humaxot? Gondoltam azt mondom, hogy ketto regi tvt most csereltem le nagyobb monitorra amin nincs scart. A harmadik meg azert legyen hd mert kesobb ugy is kernek hd csomagot. Valakinek jobb otlete? Kesobb tervezem legalabb egy darab sajat belteri beszerzeset. Lehet ugy kerni, hogy a kartyak ne legynek tarsitva a belterihez? Ha igen akkor upcnel kell kerni vagy a csereponton a szerviz intezi?
Bocs a sok kerdesert. -
-
Deni222
csendes tag
kerestem beltéri egység, box és műhold kulcsszavakkal találtam is ezt azt
de konkrétan a kérdésemre nem adta meg a választ csak azt sejteti, hogy mindegyik ilyen kártyás box fogadja az UPC kártyáját.
Ez így van?
ha mégsem akkor mire kell figyelnem?
mert az UPC-nál annyit mondtak, hogy irdeto kódolású kártyaolvasó kell.
nem szeretnék 20000-eket kiadni fölöslegesen.
Ezért kértem a segítséget mert nem értek hozzá! -
Deni222
csendes tag
üdv!
Ez a készülék tudja kezelni a UPC kártyáját?vagy esetleg ár/érték arányban milyen készülékben kellene gondolkodnom?
-
frovery
senior tag
Valamit csinálhatnának vele, mert az utóbbi pár hétben, hónapban katasztrófális lett az epg. Lassan a digié jobb lesz.
3 saját boxom van, egyiken sem tökéletes. Pár napja a direkt kártyámat átraktam a szekrényem mélyén porosodó kis szürke philipsbe, na azon is a mese kategória az epg. Hol van, hol nincs.
A now&next nagyon sok csatin nincsen. Ha belépek az epg-be, akkor az is baromi lassan tölti be, viszont ott jó minden csatin. Kilépek, egy darabig jó a now&next is, majd fél óra múlva megint hiányos vagy nincsen. -
-
törölt tag
BP vagy kelet Pest megy környékén keresek profi szerelőt.
Tud valaki ajánlani? -
Mano66
senior tag
Valaki más is tapasztalta,hogy a m1HD adásnál elment az EPG.Ez még a régi UPC-s csatorna az uj Digi-től kapott M1HD-n jó.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Rick4
félisten
válasz
#32577792 #5810 üzenetére
Csak azért írtam, hogy amihez Te hasonlítod, azzal értelme sincs összevetni. Pont olyan, mint hogy Opel Astrát akarok venni, de egy Ferrarihoz viszonyítom.
Persze hogy xar mind, még a legújabb, legfullosabb is.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
#32577792 #5804 üzenetére
Home gateway, a modem és a router egybeépítve. Nem rossz kis szerkezet, 4 portos lan rész, és n-es wifi is van, csak ez a net nincs, eldobok mindent dolog nem érhető ép ésszel. Persze tudom, hogy ha nem talál kapcsolatot a központtal, és nem tud feljelentkezni, az a dolga, hogy újraindulgasson, de ugye így belső háló sincs. Marad legfeljebb a pendrive-ra másolgatás.
Jótanács, ha thomson technicolor TC7200-as, vagy d-link 702-es hgw-t vinnének, ne engedd berakni, sőt, szerintem mikor hívnak, hogy mennének szerelni, már akkor jelezd, mert csak a bajod lesz vele. Az üzleti előfizetők kapják a cisco EP3925-öst, azzal nincs baj. Előbbiből nekem egy nap alatt kettőt cseréltek, egy hát alatt hármat, ezzel is, meg a d-linkkel is 15-20 másodpercenként ping problémám (nem érkezett válasz üzenet) volt a ciscoval érdekes módon nincs.
-
törölt tag
Adott egy 200 hz-es samu tv, upc direkttel...
Sima euroscart, mert ugye a humax még nem hd...
Kérdés lenne: van-e értelme a talán 12 HD csatorna miatt hd-s beltérire és előfizetésre váltani ?
Képminőség stb...Kérdés 2: ha a szolgáltatás jelenleg ugye egy samu-n megy, és egy régi nem lap tv-n, akkor megcsinálja azt a szolg. szakembere, hogy csak ahhoz a tv-hez visz újabb kábelt (és cserél beltérit) ami alkalmas hd-re ?
-
törölt tag
most egyenlőre várok a szünetmentes váltásra, az egy hét kb.
utána lehet tv
gondolom a szerelő hozza ami kell, mert ma azzal beszéltem, szomszéd utcában lakik
azt mondja, hogy idei évben tervben van az optikai hálózat kiépítése, ha lesz rá az a mocskos júniós pályázat
ezt a HGW, ezt mi alapján osszák? -
Rick4
félisten
válasz
#32577792 #5802 üzenetére
Akkor viszont figyelj rá, hogy ha Cisco EP3925-ös HGW-t kapsz, akkor az egy olyan csoda szerkezet, ha nincs net, nem megy a modem de a router rész sem, ergo nincs belső hálód sem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#32577792 #5799 üzenetére
Tapasztalat: nekem volt IPTV és UPCD is.
IPTV:
+ egyszerű logikus kezelőfelület
+ nagyon jó EPG
+ sok bajom igazából nem volt vele, egyszer volt BOX csere, mert behalt a rögzítős Cisco - veszett minden felvétel (gyereknek okozott egy kisebb világösszeomlást a felvett mesék elvesztése)
- ha nincs net, TV sincs, sőt, a felvett műsorokat sem tudod visszanézni
- nálam anno nem tudtak HD csatit adni az ADSL-enUPCD:
+ sokkal szebb a kép
+ HUMAX HDD-s box tette a dolgát jól
+ bőséges HD csatorna választék
+ ha nincs jel, a felvett műsorokat még lehet nézni
- sokkal sza**bb EPG
- esetleg rossz időjárás esetén lehet kimaradás - nálam nem volt soha (standard 60-as tányérral)Hát, így hirtelen ennyi.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest