Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
válasz mikromanus #30099 üzenetére
OKOK, azé' hülye nem vagyok
A replayt nem néztem, nem láttam mikor kezdte készíteni -
mikromanus
veterán
-
zuzu000
őstag
válasz mikromanus #30097 üzenetére
Mit értesz OC alatt? : O
-
mikromanus
veterán
válasz zuzu000 #30096 üzenetére
már az OC-t se kellett volna letennie mikor látta, hogy ott facsarja a semmit a rejtett unitod. Akkor meg simán lehetett volna 1-2 scanre energiája későbbre mikor már a seregét veszélyeztetted. De a terran szerint úgy tűnik a gondolkodás a gyáváknak való. Az igazi férfi állja az ütést
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
zuzu000
őstag
válasz mikromanus #30095 üzenetére
Tudtam, hogy az én armym legyőzi az övét, mivel nem volt scanje. Én kihúztam volna, ha elkezdi kilebegtetni az épületeket, majd ő megunja
Btw Gold. -
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #30094 üzenetére
meg is néztem. Ha az ellenfeledbe több ész szorult volna mint egy zsák krumpliba, akkor vagy bukod vagy döntetlen. Se anyagod, se nexusod. Egyszerűen csak lebegtetni kell az épületeket és sose nyersz, de a buktát benyelheted. Melyik ligában nyomulsz? csak hogy ne fikázzam itt a masteres stílust ha esetleg ott lennél
Mindenesetre mindkét fél aranyos volt, de majdnem fájdalmas volt nézni. Bátorságotok az volt...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
zuzu000
őstag
válasz mikromanus #30092 üzenetére
Megnézted? Poén attól még
-
mikromanus
veterán
válasz zuzu000 #30090 üzenetére
Gyanus a mosoly a mondandód végén. Látatlanban szerintem nyertél.
marine-scv allin proti ellen szerintem elég naív és bukta húzás. Ami kizárja a lingeket pvz-ben az kizár minden terrant is a mainről (force field a feljárón). Onnan meg volt all-in nincs all in. Lököttek ezek a terranok
Az ilyesmi zerghusi ellen sanszos inkább.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
föccer
nagyúr
Teamplay valaki?üdv, föccer[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zuzu000
őstag
T ellen. Én toss. Sorozatba vesztettetm vagy 5-öt, gondoltam DT-zek. Egyszer csak látom, jön egy marin-scv allin. Mielőtt megnézitek, tippeljetek ki nyert.
[link] -
oxox
addikt
válasz Eyesis #30087 üzenetére
igen ez lenti reszre rako pilon+cannon is gyakori a cannon rush-olok kozott....
fogni nehezebb, mert ha eszre is veszed le kell mozgani az egysegeidet...scout, es ellen cannon-al foghato viszont...ill. tobbszor volt, mar, hogy magamra zartam a rampa tetejen...ez azert kevesbe jo megoldas, mert ha lerak egy pilon+cannont a rampa aljara, akkor a probe-al fellathat, es bukhatod konnyen a falat...Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mcwolf79
veterán
Na sikerült megnyernem két 4warpgate-es ellenfelet.
Az első immortal pont akkor jöött ki mindkétszer,mikor próbált feljönni a rámpámon. Onnantól kezdve nem volt nehéz visszaverni a támadást.így is lehet nyerni, nem kell egyből sajtolni, netalán kilépni
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Eyesis
őstag
na meg lehet egész jól cannon rusholni... pl a bazis szélén rakod a pylont, és a cannont, és felszaladsz ott is raksz cannont pylont mire lekuzdi otthin kesz a warpgate es tádámm belewarpolsz az arcába, de olyat is lehet, a teamben játszol, hogy a zerg odaviszi az overlordot, te meg lentre rakot a pylont es tádámm 4gét a mainbe
Eyesis
-
oxox
addikt
válasz mcwolf79 #30082 üzenetére
cannon rush elonyei-hatranyai....PvP-nel
elony:
-ha leraksz egy pilont a bazisara, akkor magasabb ligaban nagy az eselyese, hogy ramozdit jopar probe-t....elkeszules elott cancellezed, es ezzel gazdasagi elonybe kerulsz, hiszen Te buksz 25mineralt, O meg lenyegesen tobbet a probe-k miatt....otthon meg siman csinalhatod a gate-t, vagy amit akarsz. ha mar lent van a gate-ed, es latta (scout), akkor nem mozdit ra egy jobb jatekos semmit...-elonye, hogy cannon rusht, proxy gate-et tudsz fogni egyszeruen, en pl ha latom, hogy nincs nala pilon se semmi, akkor vagy cannon rush lesz (egybol scout a bazisomon, es annak kornyeken), vagy proxy gate, es a feljaromat tudom fogni siman...1zealot megtud fogni egy cannonal 4-5 zeat, s ha meg megis bejonnenek, leraksz az utba meg egy gate-et, es meg egy cannont, valamint a bazisa uresen marad es siman ki tudod cannonozni...
egyebkent ez 2v2-ben is mukodik...DPetivel (terran) jatszok, es mar tobbszor fogtunk sajtot forge+marine komboval...csak proxynal, vagy 6-7-8 poolnal szoktuk...sima marinoknal mar a fal, esetleg bunker, +gw units eleg-mikor cannon-t van kedvem jatszani, akkor ugy teszem, hogy kozvetlen a nexusa melle teszem a pilonom, ha megtamadja nem gond lerakok megegyet szinten valami falhoz....es cancellezem a masikat elkeszulte elott...probalom ugy rakni, hogy minel kevesebb probe-al tudja tamadni...ennek az az elonye, hogy kesobb az elkeszult cannont is fal melle teszem, es probalom zarni pilonokkal...otthon folyamatos probe gyartas, es ha lehet gate...de ez mar jatektol fugg...tehat lehet a cannon befullad, de megis elonybe vagyok, mert O a probe-okkal probalta lecsapkodni...ezt gyakran csinalom ffe-vel...tehat elso pilon le az expem bejaratahoz, forge....nala bohockodas...ha befullad cannon az exphez, gaet+expeles...legnagyobb veszelye a drop...mint minden korai expnek
hatranya
-minden fentebbi ha a masik oldalon allsz
-ill. ha ugyes jatekos, akkor lefuleli, es pl. kinyirja a probe-t (ezzel bukhatod az egeszet, mert ha egy zealot lent van, akkor mar sokat nem tudsz tenni)
-ellencannonozasra figyelni kell...[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mcwolf79
veterán
válasz Winner_hun #30081 üzenetére
Azon vagyok, már megpróbálok figyelni a proxy gateway-ekre és sumák pylon-okra. Néha sikerül,néha nem.
-
szilva01
őstag
válasz mikromanus #30078 üzenetére
Nekem is a terran tetszik legkevésbé dehát starter edition-öm van szóval nincs mit tenni
-
h.adam.92
őstag
válasz mikromanus #30078 üzenetére
német nyelvű játékban WBS a neve
-
Alg
veterán
válasz mikromanus #30074 üzenetére
SCV...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
szilva01
őstag
válasz mikromanus #30074 üzenetére
Köszönöm! Pont ilyen infónkat nem olvastam ilyen alap guide-okban.
-
mikromanus
veterán
válasz szilva01 #30071 üzenetére
Nem vagyok egy nagy terran szakértő (inkább szenvedni szeretem látni őket zergként), de pár apróság:
- nem dolgozó SVC = erőforrásveszteség: volt párszor, hogy több másodperc álldogálás után kaptak parancsot
- elején picit késett a mule: kevesebb kavics a legelején. Sokat nem számított, de amint van elég energia mehet is a mule kapásból.
- felgyűlő kavics: 6-800 kavics az elején elég sok. Simán húzhattál volna belőle+1-2 barakkot és korai CC-t
- folyamatos gyártás: nem húztad folyamatosan az svc-ket és nem is gyártottál folyamatosan szerintem. Nem baj ha sok az SVc. Ha kész az exp, akkor hamar fel tudod tölteniAhogy láttam nem volt valami fix elképzelésed mit akarsz és mikorra.Factoryval csúsztál, csak egy barakkod volt végig, nem techeltél marine fejlesztésre se (az sok pluszt adhat). Akkor támadtál amikor épp rádtört az ötlet a scanek meg csak röpködtek mindkét oldalra (mondjuk nem tudm: ez lehet a tvt sajátsága).
Ha nincs pontos terved mit és mikor is akarsz akkor később (is) szívni fogsz. Az nem olyan nyerő ha nem erősíted a gazdaságod, de cserébe legalább a sereged gyenge és nincs is meg extrém korán (azaz se macro előnyöd, se timing attackra erőfölényed nincs, se nem rusholsz). Picit még gyakorolni kell.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
mcwolf79
veterán
válasz Winner_hun #30069 üzenetére
Ha már sorozatban az 5.-6. sajtot kapdnád, lehet Te is frusztrált lennél.
Marha élvezetes lehet, hogy lerak a bázisomra egy pylon-t ,hozzá 3-4 cannont. Ez aztán nagyon jól hangzik 5-6 perc tömör gyönyörIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
szilva01
őstag
Talán a mai meccsek közül ez az ahol nyertem és nem volt érezhetően rossz az ellenfél. Ha véletlenül valaki megnézi elmondhatná szerinte mit csináltam rosszul
-
DarthPeeter
aktív tag
Valaki/kik teamgame?
-
Winner_hun
titán
válasz mcwolf79 #30068 üzenetére
Azért mert valaki sajtol miért kell lebarmozni? Amúgy nem csak bron-ezüst-arany szinten jellemző a sajt. Valaki nem szereti a tükör meccseket, a sajtolással látja egyedül a nyerési esélyt. Van aki P-ként P ellenfelet kap akkor azonnal kilép mert annyira nem szereti.
Az utolsó egy cannon rush-t próbált, de ezt kivételesen meg tudtam fogni.
Amíg látja hogy tud vele nyerni addig miért ne csinálná? Attól hogy neked nem élvezetes, lehet neki még az.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
mcwolf79
veterán
válasz Winner_hun #30067 üzenetére
Silver-ben kínlódok.
-
szilva01
őstag
válasz mikromanus #30064 üzenetére
Amennyiben jól sejtem hogy a gm grandmastert jelent akkor nagyon el van bennem rejtve
-
szilva01
őstag
Megvan az első win ember ellen is Bár szerintem hasonló kaliberű lehetett mint én.
-
oxox
addikt
válasz mikromanus #30061 üzenetére
meg master ligasok is szoktam teamgame-ben cannon rusht/proxyt nyomni...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mikromanus
veterán
2v2-ben volt olyan, hogy valami kétszer összedobott ugyanazzal a lökött protossal (a társa kérdéses, hogy ugyanaz volt-e). Elsőre nagy lelkesen félig árnyékba a legelején dobta kapásból a proxy pylont, majd jött a gw is a mainünkre. A társam nagyon nyugis volt. Ha rajta áll még be is jön. Így viszont pár ling, drone és a queen legyalulta. Azért mikor látta hogy felette az over simán ledobta a 2. proxy gw-t is. Utána meg ki is lépett mikor lenyomtuk a mainen. Másodjára direkt írtam, hogy kiváncsi vagyok megint megpróbálja-e. Hát megpróbálta. Mivel a társamhoz közelebb építkezett, így tovább húzta. Ment ott proxy gw, forge és cannon kísérlet is. Istenkém. Néha olyan aranyosan együgyűek páran
-
mcwolf79
veterán
Úr Isten,de csökött emberek vannak.
Ma PvP-ben csak sajtokat kaptam, több-kevesebb sikerrel. Zergént is útáltam zerg ellen játszani, de szerintem az 540 győzelmemből talán ha 3-4 volt sajt. Egyszerűen nem látom, mi értelme van, mert élvezet semmi nincs benne,az tuti.
Az utolsó egy cannon rush-t próbált, de ezt kivételesen meg tudtam fogni. írtam neki a végén,hogy talán legközelebb próbáljon meg normális taktikával játszani,erre beírja ,hogy még csak most kezdett játszani,és még tanulja a játékmenetet. Na mondom ,ekkora barmot. Valahogy felverexi magát silver,esetleg arany ligába, de ott meg csak picsázni fogják,mert csak ezt a xar CR-t tudja. Ritka barmok vannak a BN-en.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
ÁHHHH!
Pedig megfogadtam ,hogy a mid és late game-ben inkább HT-t hozok,mint colot. A viking nagyon nem barátja a colonak. Nagy hiba volt, hogy force field-del teljesen elzártam az utat,és a Stalker-ek nem tudtak előremenni,hogy aprítsák a Vikingeket. Miután felperzseltem az exp-jét vissza kellett volna vonulnom pótolni a veszteséget. Na nem baj, de már legalább eljutok a játék későbbi szakaszaiba,nem halok meg az első nagyobb pushtól.[Ne kíméljetek, de azért vegyétek figyelembe,hogy csak pár napja nyomulok Protoss-szal]
-
szilva01
őstag
easy botokat már könnyűszerrel megverem
-
zuzu000
őstag
[link]
Mielőtt kilépett: OPSHIT -
föccer
nagyúr
3v3 placement?
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #30049 üzenetére
tuti a protoss győz a move-al megbeszeljuk milyen sereg kombinaciot csinalunk?
az a lenyeg, hogy ugy akarom, hogy van ket sereg amivel normalisan jatszanank, de epp a move es nem figyelunk eset vasn
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #30045 üzenetére
Oké, akkor hogy most már minden világos, akkor le is zárhatnánk ezt a részét a dolgoknak.
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #30046 üzenetére
Én meg most nézem, közben addiktálódtam, észre sem vettem
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
-
h.adam.92
őstag
válasz Eyesis #30040 üzenetére
nagy OFF
| 0 - 49 | 0 | újonc |
| 50 - 99 | 15 | lelkes újonc |
| 100 - 199 | 30 | kvázi-tag |
| 200 - 399 | 60 | tag |
| 400 - 799 | 100 | fanatikus tag |
| 800 - 1749 | 180 | senior tag |
| 1750 - 3499 | 270 | őstag |
| 3500 - 5999 | 365 | PH! addikt |
| 6000 - 9999 | 450 | PH! kedvence |
| 10000 - 16999 | 600 | PH! nagyúr |
| 17000 - 24999 | 850 | PH! félisten |
| 25000 - ? | 1100 | Jómunkásember |ezek szakmai hozzászólások
közösségi hsz-ek 0.5, piaci hsz-ek 0.1 szakmai hsz-t érnek. az ezeken kívüli rangokat a modik adják.
-
Eyesis
őstag
válasz killerjohn #30038 üzenetére
hát insane gép az komoly very hard még verhető, de leginkább arról szól a dolog, hogy ki kell védeni a támadásait
Eyesis
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #30036 üzenetére
He? Ezt a kérdést most nem sikerült dekódolnom.... :-/
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
válasz mikromanus #30032 üzenetére
insane gepet is meg lehet mokázni, pl hatalmas csata kozepen, de egy banshe lovi otthon az egyik epuletét akkor visszafordul, es moveban szedegetheted a main seregeddel
Eyesis
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #30031 üzenetére
Az insane 5 helyett 7-et termel "Körönként". Hm. Lehet akkor mégis csak a maximális kihasználtság miatt kemény a very hard és nem is sumákol mással (a automata derítésen kívül)?
amikor jobban benne voltam párszor sikerült lemakroznom-lemassolnom a very hard compot, így lehet tényleg nem kap olyan kirívó előnyöket... Persze az régen volt. Azóta lehet picit javítottak az AI-n. 2 very hard, vagy 3 hard compot is sikerült régebben lenyomnom mutákkal, de pár hónapja már nem ment. Mondjuk el is lustultam...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz hajsza #30030 üzenetére
A very hard csak "maphacket" nyom (mindent észlel rólad derítés nélkül is) . Meg némi extra termelése is van, mert ugyanannyi idő alatt nagyobb sereget és több nyersanyagot szerez. EZ meg nem vezethető vissza arra, hogy esetleg termelésnél mindent optimálisan csinál én meg nem. Több nyersanyag azonos vagy kevesebb SVC-vel - több gyár - több egység azonos idő alatt. Az Insane-nál ez még inkább igaz. Mennyit kap az? 75% bónuszt termelésre?
Az ellen hibájának kihasználása (még ha AI is) alap. Az AI viszonylag hülye. Ez van. Ezért játszok inkább humán erőforrás ellen
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #30028 üzenetére
Az aki erősebb makrót épít és jobban költi a pénzét.
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #30010 üzenetére
Hallod e Winnerhun, nem tolunk egy olyan meccset, hogy semmi spec tulajdonsagot nem hasznalunk csak a move-ot? kivancsi vagyok ki nyer van egy tippem
amugy azert, mert allandoan kikapok, es nem jatszok sokat es mindig azt varja tolem a rendszer hogy toppon legyek..
Eyesis
-
Ghoosty
őstag
válasz mikromanus #30024 üzenetére
(Very hard már elég erős előnyöket kap)
Ez érdekelne, hogy mi, mert ismereteim szerint csak az insane csal.
Amúgy, amit csinálsz, az egy AI hiba kihasználása. Korábbi verziókban nyugodtan rakhattál cannon-t a parasztok közé, hozzá se nyúlt. Zergnél simán hagyta, hogy elkészüljön a spine a saját bázisán. Így nem érdem megverni.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz mikromanus #30024 üzenetére
P-vel tolom.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
BeLucZ
addikt
tegnap toltam egy nagyon fun 4 v 4 meccset!
ugye jó ideje pihentettem már a mass voidos témát, de most vmiért a megérzéseim azt sugallták hogy játszam be, hát jól tettem, mert az egyik protoss srác deathball-al jött , a terran meg mass marine és tankkal minimális mediveccel, gyakorlatilag egyedül lehoztam az egész meccset mert mindenki félrecounterelt derítés 0, megkapták a magukét, jó volt látni ahogy a sok colo megy a lecsóba kevés stalkert hozott a gyerekpróbáltak főnixeket meg vikingeket hozni de már késő volt nagyon, főnixxel próbált mikrózni a gyerek csak elfelejtette hogy a void az nem mutalisk
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz fi:zi'k #30022 üzenetére
Zergnél viszonylag egyszerű. Én mindig a lusta megoldást alkalmazom. 1 bázis - veszett sok ling speed fejlesztéssel, aztán mikor kimozdulna betámadom a bázisát, erre visszajön, a lingekkel körbeszaladok a bázisán és eliszkolok, aztán mikor megint kitámadna megint bespurizok, közben meg folyamatosan küldöm valami sötét ellenhez közeli sarokba a lingeket a következő körhöz. Az AI olyan butuska. 4-5 kör és elhal mindene. Először a munkásai, majd az épületei is. Csak nem szabad összecsapni a seregével mert az eleinte sokkal erősebb. Volt olyan, hogy végig erősebb volt a serege mégis elpusztítottam az összes épületét a csaló-gyökér-ainek (Very hard már elég erős előnyöket kap)
Protoss és terran ellen többnyire bejön.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz fi:zi'k #30020 üzenetére
Dobj fel egy replayt és a P játékosok pillanatok alatt megmondják
Vagy játssz zerggel...
üdv, föccer
-
fi:zi'k
nagyúr
Mit csinálok rosszul, ha very hard AI esetén nem tudom megfogni az első támadást 4-gate-tel?
Persze azon kívül hogy csökkentsem a holtidőt.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
föccer
nagyúr
válasz BeLucZ #30018 üzenetére
Hát, ha olyan jól tolja a zea rush-t, hogy amire oda ér, addigra neked van pár cannonod, meg néhány légi egységed, akkor meg is érdemli, hogy kikapjon
üdv, föccer
-
mcwolf79
veterán
Na már bronzosok ruháznak. Hátha visszadob engem is végre!
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #30002 üzenetére
Nem vettem észre/elbambultam/bepunnyadtam/elálmosodtam.
üdv, föccer
-
mikromanus
veterán
válasz mcwolf79 #30014 üzenetére
Ej a régi szép idők még az első vagy második ladderban amikor ilyesmivel próbálkoztak ellenem a protik (Akkrotájt nyomultam silverben).... Emlékszem volt egy rakat elképzelés zerg BO-ra, én meg úgy éreztem, hogy a gyors expelés olyan stresszes. Kidolgoztam az extrém agresszív ling massolós taktikát: pool után ment a "macro" hatchery a mainre kapásból. Emlékszem, hogy jön deríteni a proti és látszik rajta, hogy totál tanácstalan, hogy erre most mit lépjen, vagy egyáltalán mi a fenét akarhatok. Azért nyomatta nyugodtan a 2 gw zela rusht, de lenyomtam majd mindig. Nagy kedvenc volt. Tipikusan ott áll nagy tanácstalanul a deritő probe. Képregényben ott virított volna felette a "???" vagy a "wtf" felirat
-
mcwolf79
veterán
Hát nem igaz,hogy itt silver-ben minden kecseg P csak Zela rush-t játszik!!!
-
-
-
Eyesis
őstag
válasz mcwolf79 #30008 üzenetére
mikro? protossal?
Annyi csak, hogy kijelölöd az egész sereged, és nyomogatod spec gombokat, pl g a pajzsért, feket a forcefieldekért és t betüt a stormnak, a colokat mindig a lehető legtávolabb tartsd, és ha látod, hogy fókuszálja a terran, akkor hátra lépegetsz vele, vagy fel valami magaslatra.
a lényeg, hogy 200/200ig ne öless be. a protss egy kempelős, helyezkedős faj.. ha kifogytak a stormok akkor generálhatsz archonokat a templarokból.Eyesis
-
mcwolf79
veterán
na van eredménye,hopgy az elmúlt 2-3 napban megnéztem kb. 30-40 replay-t P játékról.
Az elmúlt 8-10 meccsből már kb. 3-4-et tudtam hozni
A T mix kompozícióval (MMM+Tank & Thor) továbbra sem tudok mit kezdeni. Bár ezzel Zergként is meggyűlt a bajom.
Most már legalább bátrabban expelek, csak még a speckó egységeket (HT, Sentry) nem tudom igazán mikrózni.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #30002 üzenetére
lehet kicsit sokat foglalkozok a tronok harca sorozattal/konyvel ...sry ..."winter is coming"...
oks akkor majd jol nem nezem...igen...ra is mozdultam a dark sh-ra, csak kozben lattam, hogy a masik oldalon megjelentek....lattam mindkettotok dt beirasat is ...Foccer szegeny egyedul volt, gondolom kisebb gondja is nagyobb volt...de ezert jo ha van beszed kozben, mert akkor hamarabb lerakja a detector kopkodo vackot....ill. a robombol mar jott volna az obs csak el kezdte csapkodni....ff-el probaltam elzarni tole, de nem sikerult sajna....
-
Eyesis
őstag
direkt lossoltam 12ot
aztan gondoltam na most nyerek... es nem platinas protoss volt?!
mikor dob mar lejjebb?!?!!?Eyesis
-
Ghoosty
őstag
válasz Winner_hun #30001 üzenetére
Nem néztem a videót (cégtől nem tudom), de szerintem a bunker upgrade volt, amit szinte senki se fejleszt ki soha. Annyit csinál, hogy +2 összesen 6 kockányi egység fér be.
A másik lehetőség, hogy campaign videó, ott lehet rá rakni automata golyószórót.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Na így se cseszte még el valaki a nicknevem
Az a 10 gate éppenséggel el lett rontva, ne is nézd a replay-t. Nem jobb Ezzel HA sietek (és nem cseszem el) akkor 5:30-ra kész a warp. Általában nem sietek így egy harcoló egységet is szoktam chronózni. Írtam hogy dt, aztán 2-3 perccel később föccer is írta hogy dt.. szerintem az első beírásnál nem esett le neki► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
5. percnél mik azok a tuning bunkerek? Hogy lehet olyat csinálni? Eddig egyszer láttam ilyet 3v3-ban, de azóta se.
ps: 17. perc hatalmas poén
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest