Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
Hi, vkinek nincs elfekvőben egy starcraft the board game brood war kiegje?
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Én is imádtam a Dune 2-ot, nemrég kivittem böngészőben is Megvan?
https://epicport.com/en/dune2Az a komoly, hogy nekem se nem volt szines, se nem volt hang, amikor toltam
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz failed #48198 üzenetére
Elolvastad a szerződést, mi? Battle.net-es accountot nem adhatsz el.
(#48197) Apollyon:
Nyilván ne vedd magadra, de persze, hogy a kényelmesebb kell, hiszen nem vagy pro gamer... Sőt nyilván neked is meg a SC2-t pénzért megvevő ügyfelek közel 100%-a azt szeretné, ha a normális halandó emberekre lenne valamennyire balancolva a játék..
A pro gamerek, akiknek már veszik a játékot, meg szenvednek, mert nem balanceolt a játék, de a túl erős allineket a vérpisti is be tudja tanulni, és császár lehet a ladderen...
Amúgy is régen minden jobb volt
Én is szeretném, ha a BW szebb lenne, de szeretném azt is, hogy pont ugyanolyan legyen a mechanikája, mint a BW-nek volt, hogy a versenyeken láttottakat csodálhassam, és ne tudjam otthon 2 sör után fél kézzel csukott szemmel a kanapéból ülve gamepaddal utánozni azokat...
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Apollyon #48188 üzenetére
A régi BW-ben pont az volt a szép, hogy nem tudott vele mindenki olyan szinten játszani, mint mondjuk Flash.
Nem volt F2 meg akarhány unit kijelölése..
Pont emiatt is volt jól kitalálva a PRO balance. SC2-ben meg erőltetik ezt a common és pro balance témát, ami lássuk be lehetetlen. Ezert sem örven olyan nagy népszerűségnek az sc2, mint elődje volt.Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz hash99 #47727 üzenetére
Rendben, akkor nem halt ki, csak a legendásan StarCraft mániás Korea-ban gurult el a gyógyszer
http://www.pcgamer.com/why-koreas-starcraft-ii-scene-has-crumbled/Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Gery9112 #47725 üzenetére
Sajnos nagyon nehéz ennél gázabb kiadót találni, talán az EA gázabb...
Ugye már Blizzard mint olyan nincs is, csak Activision Blizzard...A multit pedig nyilván úgy lőtték be, hogy a profiknál ki legyen balance-olva, ennek örülni kéne...
Engem az háborított fel állandóan, amikor azért nyúltak a balance-hoz, mert a common játékosok így meg úgy...
A common játékosoknak meg ott a ranking system... Én csak nagyon ritkán játszom nálam sokkal jobb, vagy sokkal rosszabb játékos ellen. Nyilván én szórakozásnak tartom ezt, és nem célom, hogy a legjobb sc2 játékos legyek a világon...A WoL kampány jó volt, a HotS talán még jobb, de ez a VoL már lapos volt... Nova-t meg kihagyom....
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Gery9112 #47721 üzenetére
10 ev utan mondjuk jogos lenne, de ez egy epp egy eves jatek konyorgom, es a wol utan azert annyira sok effortba nem kerulhetett a hots es a lotv...
Tegyek ingyenesse, akik freet tolnak legyen nekik csunya a jatek, kolthessenek ra, de pl nekem eddig 60e korul van az sc2 az accountomon, ebbe ferjen mar bele, hogy megunhassam...
Amugy is a lol megevett mindent kb ami verseny... Sc2 mar kb pont kihalt, legalabbis nem sok verseny van mar, es a dijazasa sem kiemelkedo, aki meg komolyan gondolja, az nagyon stresszes uton juthat a tuz kozelebe...
Na mindegy, en meg tartom magam az elveimhez... Ez nem egy freemium, amit amugy is ruhellek, ez egy ko kemegy a kategorias arcimkes jatek, amit megvettem... Ebbe ne legyen reklam se... Ez a nova, meg az a sok hulyeseg allandoan az arcomba van tolva...
Szerintem nem korrekt amit a Blizzard csinal, es mar nagyon kiszerettem a cegbol....
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz hash99 #47699 üzenetére
nemár, hogy tényleg külföldi nyert GSL-t... hol lehet erről olvasni? Le lehet tölteni a meccseit? Mondjuk én terran lelkületű vagyok, de szívesen megnézném a RO4-et...
Amúgy szerintem meg kéne csinálniuk official a BW-t az sc2 enginnel, és igen minden hátrányával együtt... korlátozni a kijelölhető egységeket, nincs F2, nincs semmi kényelem... Na akkor lenne nagy királyság..Eyesis
-
Eyesis
őstag
Srácok, hány mission van ebben a kampányban?
Tegnap megcsináltam egyet... ... sok van még?amikor a főgonosz testet öltött, de lenyomtuk
Van aki megvette a Nova-kat? Azok azért igényesebbek, mint a Voidos kampány? Nekem eddig a HotS tetszett a legjobban, de a WoL is nagyon jó volt... Ez a LotV szerintem gagyesz...Eyesis
-
-
Eyesis
őstag
válasz hash99 #47516 üzenetére
Nincs ultimate legjobb taktika. Zerg-el mindenképp a figyelés, és a reagálás a legkiifzetődőbb. Amíg nem látsz valami all-in szagú dolgot, agresszívan kell expelned, és kicsit piszkálnod kell az ellen gazdaságát.
Milyen szinten vagy amúgy? Ha nem diamond+, akkor kb a gyarkolás és a jó mechanika többet ér mint a mind gaming...
Egy sima all-in tökéletesen betanulva diamondig visz.. kérdés, hogy ér e annyit...Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #47511 üzenetére
Atya világ! Fantasztikus! Fú de nagylelkű ez a Blizzard és támogatja azokat, akik amint lehet max áron veszik a cuccaikat! Ja nem, azoknak, akik basznak megvenni a dolgaikat próbálják olcsóbban eladni. Menjenek a picsába!
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Próbáltátok már ezt a tournament-elést?
Nem tartom túl jónak. Már goldosként is a diamond tournament-be rakott mindig, majd fel dobott platinába és továbbra is a diamond tournamentekbe tesz Persze néha lehet győzni egy-egy meccset, de az egész tournamentet többnyire egy majdnem master diamon játékos nyeri.Randomként játszom mostanában még 1v1-et is, hogy fejlődjek
A legesleggyengébb felállásom a pvz, de ez a meccs, ezt a meccset élveztem:
http://ggtracker.com/matches/6391584Eyesis
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Valakinek nincs eladó Starcraft társasjátéka?
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #47031 üzenetére
Tudtam, hogy nem te játszol, amikor megversz mint szódás a lovát
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
Tudtok nekem segíteni Starcraft-os poszterek beszerzésében?
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz h.adam.92 #46637 üzenetére
Én a játék iránti tiszteletem jeleként rendeltem CE-ben. A HotS könyvet egyszer végig néztem a megjelenés napján kívül, gondolom ezzel sem lesz másképp. Az a hogyan készült dvd még ki sincs bontva... Nem értem miért nem adtak bele egy sima műanyag 3D nyomtatott kis bábut legalább, szerintem egy 8GB-os terran, protoss, zerg-es pendrive is simán tök olcsó lett volna... Ettől még megveszem a CE-t, és szépen kirakom a polcomra. A játékot meg imádom. Régen is imádtam, most is imádom. A régi valószínűleg az idő múlásával is tűnik szebbnek, jobbnak, kiegyensúlyozottabbnak, de az tuti, hogy már nagyon nehezen bírom magam rávenni, hogy youtube-on megnézzek egy BW-s meccset. Sokkal szívesebben nézek egy SC2 WoL meccset is már.
A kampány eddig mindig nagyon élvezetesre volt összerakva, a multiplayer meg tök jó, hogy van, de nekem csak poén és többnyire a sok v sok-at szeretem. Az 1v1 nekem stresszes is, nem is megy. Nézni viszont minden e-sport játék közül ezt szeretem a legjobban. Volt idő amikor nem bírtam nézni egy CS:GO-t, már azért néhány meccset már megnéztem, de a LOL, DOTA2, meg HotS engem baromira nem köt le, ha nézem. Azonban egy nem pro gamerekből álló SC2 verseny simán leköt, és ha van időm megnézek egy-egy meccset.
Szeretem ezt a világot, baromira tetszene, ha jönne hozzá számos DLC is, ahol új történeteket játszhatok végig. Tudom fáj bele gondolni, de ha csak 100 órát töltök ezzel a játékkal, amit azért néhány hónap alatt simán teljesíteni fogok, már ott vagyunk, hogy 210Ft óránként a szórakozásom. Kár, hogy nem számolja a battle.net, a játékkal töltött időt, mint a Steam A CS:GO már 2000 óra felett van és szerintem többet SC2-ztemEyesis
-
Eyesis
őstag
Hali,
Lehet tudni, hogy mikor lehet átvenni az előrendelést 576-ban?
10-én este, vagy csak 11-én?ÜDv,
GyulaEyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
Hát nem voltam elájulva sem az átvezetőktől, sem a pályáktól.. Remélem azért a végleges játékkal azért jobban odatesznek..
Jó persze brutal-on nem tudtam kivinni de a hard simán ment
Amúgy, ha most kiviszem és megszerzem az acsikat, akkor azok megmaradnak?Eyesis
-
Eyesis
őstag
Mikor lesz már LotV?
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Eyesis #46258 üzenetére
Amúgy itt azt írják, hogy majd lesz olyan hely, ahonnan lehet úgy fizikai CE-t előrendelni, hogy elérjük a preorder bonusokat.
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/18300225171?page=1
Én meg is kérdeztem, hogy van -e már ilyen lista valaholEyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
Toltam egy 1v1-et, hát nagyon durva, silveres vagyok, és top platina zerget kaptam, aki amúgy elég ügyes fajta is volt.
Ehhez a játékhoz én már öreg vagyok
http://ggtracker.com/matches/6060511Eyesis
-
Eyesis
őstag
Végre lett nekem is betam
Na most elveretem magamEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #46111 üzenetére
Ügyes a srác, de piszkosul nem szimpatikus. Lehet nem kellett volna nézzem, mikor streamel
Amúgy ez poénosan néz kis, de ez is erősen túlárazott.. https://www.indiegogo.com/projects/the-starcrafts-mod#/story
Ha már a Blizzard ennyire tolja a srácot, igazán kiadhatnák neki a motort %-ért cserébe és akkor lehetne standalone játéknak csinálnia...[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Játszottam én is betát egyik barátom account-ján... Jó sokat kikaptam, ez a LotV ladder már nem az én világom lesz, de amikor azt írta az egyik, aki megvert, hogy én szerinted biztos nem vagyok benne a top 20%-ban, akkor éreztem, hogy nem akarok tovább a betával játszani.
Túl gyors ez már nekem... nem baj, majd archon módban ökörködök és kampányolokEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz kovsol #46075 üzenetére
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/17085919227
", the next wave of beta invites will include roughly top 20% of players from Season 1. "
Szóval az a következőre vonatkozott, utána következő hullámokban már lehet más rendszer szerint sorsoltak...
Hát szomorú vagyok, hogy én nem kaptam... Szerintem annyira sok aktív játékos nincs HotS-ban, simán kaphatott volna mindenkiEyesis
-
Eyesis
őstag
"Blizzard to Open up Legacy of the Void Beta to the Top 20% of the ladder!"
Hát ezért nincs LotVom
Bronzos vagyok... Most toltam párat, de még mindigEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Ghoosty #45954 üzenetére
Egy balance hiba sem olyan hiba, mint mondjuk, azta az ég piros, az hiba, mert kék kell legyen.
Marin maruder még egy stimmel is tizedét sem éri mikró nélkül. Egy csomó BO, hosszas próbálkozások után születik meg, amihez még több kevesebb mikró is kell ,hogy hatékony legyen.
Zela rush is fontos része a játéknak. Ha mondjuk nincs semmi esélyed védeni, akkor sem ha deríted, akkor az nagyon nem jó.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem nyitnak több szerverrel... Szerintem jelenleg az sc2-t ellátó szerverek max 10-20%on pörögnek mondjuk HotS megjelenéshez képest...
Miért fájna nekik, ha már most sokan játszanának vele, amivel minden probléma előbb kiderülhetne, és több adat állna rendelkezésre.
Amúgy is, aki akar már játszik valamilyen LoV szerű játékkal customban, amiből semmi nem jut a blizzardnak, hogy tudjon belőle számolni...Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #45945 üzenetére
Most még csak kiválasztott "családtagok" kaptak csak? Vagy pro gamerek? Vagy random?
Mi mikor kaphatunk?Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz netpeti98 #45940 üzenetére
Eléggé nehéz volt. Voltak ilyen nagyobb oldalak, akik kaptak és mindenféle játékok keretein belül sorsolták őket ki. Előrendelők sem kaptak csak úgy.
Ugye a beta-hoz nem akarnak túl sok erőforrást fizetni, nyilván mindenki nem kaphat. Amúgy azt hiszem a pro játékosok kaptak Szóval ez túnik a legbiztosabbnakEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz netpeti98 #45904 üzenetére
Nem minden pályán és bányában vannak egyforma mennyiségben mineral vigrágok...
Én úgy tudom, hogy virágonként 3 az optimális, de mivel van közeli meg távoli virág, a közeli virágon kell először az első és a második szedő, de a közeli virágon a harmadik már nem ideális, Őt inkább már egy távolabbihoz kell tenni.
Lényeg: közelieken legyen 2 scv indulás után, és utána a távoliakon kell felmenni 3-ig...
A végén a közelire még lehet rakni 3. szedőt.
Szóval 7 virágosnál 21 szedő kell...Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz hakkan #45886 üzenetére
hát sajnos AI ellen nem jó a replay
Próbálkozz emberek ellen játszani! Amúgy is sokkal élvezetesebb lesz, hiszen egy másik emberrel játszol.Amúgy azt próbáld ki először, hogy költesz rendesen... Próbáld ki, hogy 1 basen maradsz 3 barack-al, vagy 1 barack 1 factory 1 starport és miközben támadsz is csinálsz egységeket. Aztán lehet gyakorolni ezt 2 base-ből
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Van valaki aki szeretné megvenni a játékot és a kiegészítőjét?
Engem csak a könyv érdekelneEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz netpeti98 #45799 üzenetére
Portal RULEZ
Unalmas volt a ladder mindig is
Részemről tök nem érdekel, hogy milyen ligában vagyok, sőt simán van, hogy egyszer egyszer úgy játszom mint egy silveres Sajnos az utóbbi időkben nem volt és egy ideig nem is nagyon lesz lehetőségem önfeledt sc2zésreEyesis
-
Eyesis
őstag
szia,
Töltsd már fel ide ezt a replay-t. Itt valami nagy gond lesz.
http://ggtracker.com/landing_tourEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz DarthPeeter #45734 üzenetére
az, ha valaki leesik, nemcsak trollkodás.. egyfelől szar a rendszer, hogy a wineket kell gyűjteni portékért és medálokért.. másrészt én 2014-ben annyit játszottam, mint 2013-ban egy hónap alatt.. és persze az sem sok...
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz DarthPeeter #45732 üzenetére
Szerintem sokkal több emberre van tervezve, és most nagyságrendekkel kevesebben játszanak, emiatt lehet, hogy nehezebben sorol át a rendszer.
Volt valamikor egy írás valahol, hogy kb. hogy is működik, de nem pont úgy, hogy a legjobb 200 gm a legjobb 2% master és így tovább, hanem tartogat helyeket...
Ezt a ranking systemet rohadtul meg kéne reformálni... és igenis figyelembe kéne venni az apm-et is...Eyesis
-
Eyesis
őstag
silverben vagyok és olyan silvereseket dob be, akik megvernek szóval a bronz tényleg troll, de a silver már véresen komoly
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz adrian360 #45726 üzenetére
én simán f2 majd ctrl+1 és ha használnom kell speckó képességet akkor a tabot nyomogatva váltogatom (mondjuk siege az marine maruder medicav tank seregben tab tab tab s)
ctrl+0 a cc-k hecsek nexusos
ctrl+1 és 2 a sereg (pl ghostokat kulon szoktam, vagy valamit ami nagyon fontos kulon)
ctrl+3 a barack gw
ctrl+4 a factory vagy robo
ctrl+5 meg a starport vagy stargateEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Ghoosty #45712 üzenetére
Jó a bronz tényleg erős volt, de olyat fogok csinálni, hogy néha kilépek. Már tök elegem volt, hogy 30-40 perces meccsek után kikapok egy dupla akkora APM-es goldtól, vagy silvertől.
Meglepő, hogy bronzban is simán volt olyan, akinek volt akkora APM-je, mint Nekem.Na de, hogy ne dobáljatok meg kővel, azóta randommal vagyok
Az már biztos, hogy a pvz és a zvp a legesleggyengébb felállásomEyesis
-
Eyesis
őstag
Kicsit levittem magam bronzba, hogy több winem lehessen, de nagyon hamar visszapakol a rendszer. Igaz még nem rakott fel goldba, ami meglepett
https://www.youtube.com/watch?v=ZnCYP9MUp-AA levitelt úgy csináltam, hogy filmet néztem és közben csak egérrel játszottam. Sajnos nem volt Attack gomb, így mindig move-olnom kellett
Eyesis
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest