Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz DarthPeeter #31397 üzenetére
Meg egy légkondis szoba Lehet holnap a kocsiból fogok játszani
-
Eyesis
őstag
válasz DarthPeeter #31394 üzenetére
melyikre gondolsz, a rócsokra vagy az infesztorokra, esetleg a kuvínekre?
Eyesis
-
Formaster
addikt
válasz DarthPeeter #31387 üzenetére
Arany liga mi? GG Legközelebb visszavágok és eljő a BL-ek ideje is
-
zuzu000
őstag
válasz DarthPeeter #31385 üzenetére
De fel ám
Terran ellen nagyon szenvedek most. De nézem Babyknight streamjét, és jó kis taktikákat alkalmaz, remélem nekem is mennének, de azért élesbe nem próbálnám. -
zuzu000
őstag
Terran játékost keresek, gyakorlásra. Nem kell nagyon magas liga, platinum, gold jó. Néhány új taktikát szeretnék kipróbálni, de nem ladder pontokra
Ma késő délután estig leszek![ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz kovsol #31380 üzenetére
Kicsit hátrahúztam őket, de a végén már kb mindegy volt, hogy elvesztem őket, vagy sem, mert a colot fókuszálta, míg én az egységeimmel ütöttem az ő egységeit. a 2. játékban mérges voltam magamra, hogy tudtam így elrontani
Ám ha valakinek kell:
Repek:[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
-
KINKY_007
aktív tag
válasz execute93 #31377 üzenetére
Nekem nem tetszik a protoss, meg a zerg játék sem annyira. A győzelemhez viszont gratula!
Pontra ment a játék, nem szépségre. Bár a közönségnek lehet egy makrosabb meccs trükkjei tetszettek volna jobban...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Grat, 3:1.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
execute93
őstag
Ma én játszom a matinén, tessék nézni!
-
Formaster
addikt
válasz DarthPeeter #31364 üzenetére
Jöhetne egy kis TvZ. Kicsit később leszek is.
-
Eyesis
őstag
válasz DarthPeeter #31364 üzenetére
tolhatunk tvt ha gondolod bár én papiron low platina vagyok, de igazibol max goldos
Eyesis
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #31360 üzenetére
én meg top bronz, nem kell itt felvágóskodni
May the Force be with you!
-
Eyesis
őstag
-
Formaster
addikt
válasz Eyesis #31357 üzenetére
Silver jó, mert borz ligába vagyok, goldosokat általában verem, platina meg a legjobb gyakorlás a számomra. Kinky-t múltkor 2szer elkaptam kettőből, azóta nem nagyon mondta, hogy jönne Felmérésből is jó lenne már, mert 1v ladderre nincs sok időm.
Eyesis, esetleg megnézhetnéd a meccsünket Kinkyvel. Ha gondolod csinálhatsz rá kommentet is TvZ_1 és TvZ_2
-
Formaster
addikt
Silver-Platina játékost keresek délutáni 1v1 gyakorlásra. Kettő-fél 3 felé. Fomaster#962
-
Eyesis
őstag
válasz föccer #31354 üzenetére
Igen ezeket én is észrevettem Ott van a youtube kommenteknél
Az a durva, hogy menet közben kajak nem emlékeztem rá, hogy rossz szót mondtamJa és este közvetlenül utána próbáltam valami hasonlót Winnerhun ellen, de nagyon nem jött össze Mondjuk Winnerhun observere mindent látott és a galád immokat hozott blink stalkerek helyett
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #31353 üzenetére
Breach-nél is lesz-e Nexus.
2 Barackot is felhúz ide.
üdv, föccer
ps: egyébként szép játszma volt, gg
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz mhmpista #31351 üzenetére
Ha megnézed a sorszámokat, akkor 8 hsz lett törölve.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Oké, akkor világosabban fogalmazok:
Eyesis - Breach - YaShock témát befejezni!
üdv, föccer
-
kovsol
titán
Egy karakterrel bevertem inferno Diablot, másikkal act3 ban vagyok, de meguntam. 150 óra game benne van és ingyen volt, szerintem jó befektetés volt ez így is. Majd ha kiadják a PvP patchet akkor visszanézek megint. Többit inkább privátban majd, ha folytatni akarod.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
inkább arra vagyok kíváncsi lesz-e ma esetleg valami papír ligás team play ?
Diablo meghalt infernon és a játék árát már visszakaptam a pénzes AH ban, így azzal a gameval végeztem.[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
Srárok, este lekommentálom a mai Breach vs blinG-et is.
Igyekszem azokat a hazaiakat, akik az ismertebb külföldi játékosok ellen csatáznak, folyamatosan kommentálni. Nem csak akkor, ha győznekEyesis
-
föccer
nagyúr
Lehetne kérnem, hogy ezt a vitát privátban folytassátok? A személyes nézet eltérésetek megvitatása nem a fórumra tartozik!
Köszönöm.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
YaShock
csendes tag
válasz Eyesis #31329 üzenetére
Nem fogod fel, hogy engem nem az zavar, ha ENGEM becsülnek alá? Rengeteg jó játékos van, Psz, Frodo, Spirit. Őket becsülsz le. Nem voltam jó MÉG ANNYIRA SE mint most: Biztos szégyellem magam. Nagyon szar játékos vagyok úgy, hogy napi 2 órát játszok, Breachék meg napi 16-t, és úgy nem kerül fel GM-be. Szégyellem magam.
-
Eyesis
őstag
-
YaShock
csendes tag
válasz KINKY_007 #31325 üzenetére
Mert kommentátornak MUSZÁJ objektívnak lennie. Nem szabad szurkolnia úgy, hogy többiek is lássák, mert akkor már nem kommentátor, mert akkor minden néző is neki fog szurkolni, és háttérbe szorulnak azok, akik nem. Foci meccsen, sem kiabálnak, hogy mennyire jó ez a csapat, és ők a legjobbak, másiknak nincs is semmi esélye. Amikor valami megver egy nfteamest, mindenki kussol. Ez egyszerűen undorító már. Lezártam a vitát.
[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
válasz Eyesis #31318 üzenetére
Azért ezt nem így kell lereagálni, mindenkinek meg lehet a saját véleménye.
Az a fontos, hogy legyen egyre több jó játékos, és lehessen tanulni, csodálkozni.
Én szívesen nézek zerges meccseket is, mégha nem is a kedvenceim.Ha ez így folytatódik takarítás lesz, nem SC2 fórum...
[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
YaShock
csendes tag
válasz Eyesis #31322 üzenetére
De az Isten szerelmére, most soroltam versenyeket, azokat miért felejted ki rögtön? NE LEGYEN MÁR ENNYIRE AGYBAVÉSETT VÉLEMÉNYED. Ez már kezd idegesíteni. Elfogult keresztényeknek könnyebb magyarázni, mint elfogult nfteameseknek. Mate rég inaktív, Breachet elfogadtam MO legjobb játékosának. Mate hol jobb nálam? Ha most lejátszanánk egy Bo5, tuti nyerném. Attól, hogy volt egyszer GMben, rögtön jobb játékos? Tudod, hány alliner jut fel GMbe? Ők mind jobbak Psznél, Frodonál? Igen? Tudod hány abuser jut fel, akik minden MU-ra egy Bo-t ismerik? HA?
-
KINKY_007
aktív tag
válasz YaShock #31311 üzenetére
Először objektíven:
az elmúlt években én jóval többször láttam, hogy Breach elver téged, és ő volt letöbbet GM-ben.
Másodszor szubjektíven:
miért olyan érdekes az, hogy ki kit tart jobb játékosnak? Ha te kommentálsz, te is elmondhatod a kedvenceid.
Egy meccsen, ahogy te is írtad azt lehet megmondani, hogy akkor, kinek hogy jött ki éppen a lépés. Sok meccsből már azért lehet sejteni valamit.
Eyesis nyilván olyanokat emleget, akiket ismer, és közöttük Breach tényleg a legjobb(ak között van).
Ha tőled is több streamet, játékot látnánk, lehet, hogy nem kellene írogatni, hanem Eyesis már csak, mint 'régi, szép terran idők'-ként emlegetné Breachet...
Az nfteam azért kapott eddig olyan nagy hangsúlyt, meg ők szerveztek.
Most a legaktívabb szervezést két 16 éves srác csinálja. Lehet nekik segíteni, le lehet őket pipálni...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Winner_hun
titán
válasz zuzu000 #31313 üzenetére
Úgy hogy korábban mész támadni, a winfestorokat feedback-eld. Én sokszor inkább azt csinálom ilyenkor minthogy stormot szórnék. Elveszi a mothershipet, ne lepődj meg hogy ez van. Esetleg támadás közben ha lett volna egy dt drop amivel lekapsz néhány épületet akkor valószínűleg jobban jártál volna. De az hogy nem támadsz semmit se az sokszor egyenlő az öngyilkossággal.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Eyesis
őstag
válasz YaShock #31321 üzenetére
Szubjektív? Ott van a Blizzard adatbázisban:
Breach 5 szezonon keresztül GM
Mate 2 szezonon keresztül GM
StuntR 1 szezonban GMMC-t is megverte egyszer WhiteRa, húúú innentől WhiteRa sokkal jobb, mint MC, mi?
Te is jól játszol, de StuntR szerintem sokkal jobban játszik zerggel, mint Te. És ezt bizonyítja mind a hazai versenyeken elért eredménye, mind a külföldi veresnyeken. Most is kijutott volna egyedüliként Kölbe, de egyedül nem akart kimenni.
Miért fáj ennyire, hogy van aki GM, és van aki nem.... Ha Spirit, vagy Te, vagy bárki bejutna akár csak egyszer a GM-be, biztos mondanám, hogy Magyarország legjobbjai között van
Engem nem zavarna ha írnád, hogy nfteam.hu, pedig az nem lenne közel sem annyira igaz, mint az, hogy Breach is Mate is StuntR is sokkal jobbak nálad...
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
YaShock
csendes tag
válasz Eyesis #31318 üzenetére
Mindenkinek lehet véleménye, amúgy tényleg csak azért regeltem, hogy neked elmagyarázzam. De ha a véleményed szubjektív, és mondják neked, nem akarsz KICSIT gondolkozni, hogy biztos jó-e? Ennyire van bevésve az agyadba ez a vélemény? Ha igen, akkor tényleg felesleges akár 100 érvet felhozni, kb. annyit ér, mintha egy kőnek ordítanál, hogy mozduljon meg.
EDIT: Amúgy vicces a megszólalásod, hogy annak mondom a véleményt akinek akarom, és ahol akarom. Valamiért ha felmennék sc2hura, és elkezdeném írkálni, hogy az egész nfteam.hu és mindent Purple írányít, és milyen rosszak a szerkesztők, INSTANT BANT kapnék. Ha másoknak sem szabad bármit mondaniuk, akkor neked miért szabad? Te isten vagy? Vagy valamilyen emberfeleti bíró? Ki vagy te? Mi vagy te?[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz YaShock #31311 üzenetére
Mókás vagy drága
Ugyan már, hagy legyen véleményem
Ott és annak mondom el a véleményem ahol és amikor akarom.
Ladder biztos nem számít, de ha egyszer GM lennél biztos ettől zengne a világ
Üdv köreinkben, remélem már topicon is találsz kedvedre valót, nem venném a szivemre, ha csak miattam regisztráltál is
Eyesis
-
Winner_hun
titán
válasz execute93 #31314 üzenetére
Hol írtad hogy stimmelt marauder kell? Mellesleg 1 stimmelt marauder se fog leverni 1 immot. 1 immonak 3 lövés egy marauder. 17 lövést kapott az immo 3 maraudertől és még él. Ne akard nekem bemesélni hogy mielőtt az immo 3-at lőne 1 stimes marauder vagy 20x rálő hogy leszedje...
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #31312 üzenetére
Ez gáz! Melyik mara lett stimmelve? egyik sem.. így nincs miről beszélni
-
zuzu000
őstag
Ezt megmondaná nekem valaki, hogy ezt hogy a Jóisten kegyelmével fogjam meg? [link]
Talán nagyon korai gameban lehetett volna, de blink stalkerrel mentem, így a lingek megettek volna, ha nem is, odafosott ezer spine crawlert. Utána meg annál is nehezebb lett volna a rakat winfestorral, azután meg a lordok.
(#31312) Winner_hun : hát azért az utóbbi elég húzós volt stimmel simán meg lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz execute93 #31310 üzenetére
Semmit nem tudsz mutatni amivel igazolni tudnád az állításod. Egy kis segítség:
50 Immortals vs. 100 Marauders Who Will Win?
1 Immortal Vs 3 Marauder
Egyéb kérdés?[ Szerkesztve ]
-
YaShock
csendes tag
válasz Eyesis #31302 üzenetére
Na jólvan már rég akartam ezt mondani neked, de ez most tényleg kihozta belőlem az igazság mondást.
Először is, tudom, hogy nagyon szereted az nfteam-et és biztos sok mindent köszönhetsz nekik, és hálás vagy nekik, meg jó társaság stb., stb., de ettől függetlenül ne úgy háláld meg őket, hogy olyan embereknek beadsz, hogy ők a legjobbak és senki más nem is közelíti meg őket, akik nem értenek hozzá, és elhiszik, ha ugyanazt a hazugságot ismétled. Közismert tény, hogy amikor már nagyon sokszor ismétlik valamilyen hazugságot, már elhiszik az emberek.
Ez a vélemény megnyilvánulásod nagyon sokszor jelenik meg minden-féle streamen és forumon, és megmondom őszintén, már kezd nagyon idegesítő lenni. Miért? Azért, mert teljes mértékben szubjektív (erre majd a következő bekezdésben kitérek) és nagyon sokszor hangoztatod. Akármikor streamelsz, még ha nem is Breachről szól a téma és nem is őt streamelik, de még nem is ő a kommentátor, mégis mindig beadod, hogy ő így meg úgy, ő ezt csinálná, meg azt. Amikor ezt egyszer-egyszer eljátszod, még meglehet érteni, de amikor minden egyes alkalomnál azt lehet hallani, hogy Breach mennyire jó és ő az Isten, mindenki álljon fel és énekeljen el magában a himnuszt, amikor csak lájta/hallja valahol a nevét, ez már kicsit sok. Folyamatosan hangoztatod, hogy milyen jók az nfteamesek, és ők a legjobbak, most írhatod, hogy BREACH NEM IS TEAMES !!! NÉGYNÉGY, ahogy már az előzőre is válaszoltad, de nem vagyunk ennyire idióták, Breach nagyon sokáig nfteames volt, nfteamesként ismerted meg, még mindig nfteam társaságában van, még mindig velük gyakorol, még mindig úgy néznek rá mint nfteamesre, tehát a kis lelkedben még mindig nfteames. Emlékszem, amikor streameltetek valamilyen mérkőzést, ahol több külföldi volt, és amikor arról lett szó, kik a legjobbak a Magyarországon, elkezdted már megint azt a bemagolt dumát nyomatni, hogy ONLY BREACH STUNTER MATE. Hát, nem csak én kaptam fel a vízet, hanem Xibalba is, aki pár perccel rá írt is neked, hogy nem szép így hazudozni, és kifelejteni másokat, akik nem nfteamesek. De úgy látszik, ez kicsit se hatott rád. Akkor is ha nem lehet soha megváltoztatni a véleményed, streameken és forumokon kicsit magadban tarhatnád a szerelmedet nfteam iránt és megpróbálhatnál legalább kicsit objektív lenni.
Na végre elérkeztünk addig a pontig, ahol tisztázom miért ennyire szubjektív a véleményed. Azt már elmagyaráztam, hogy miért alakult ki, de az, hogy miért mindenképen szubjektív, most elmondom.
Először is, Breachet nem egy magyar játékos megverte, és nem egyszer. Nagyon hangoztattad a versenyeket. Nos, még én is megvertem őt 2-1re. mégis az irásod után az derül ki, hogy micsoda szerencsétlenség történt, mert én véletlenül sem vagyok rá méltó, és nem vagyok stunternek ellenfél egyáltalán (nem beszélve arról, hogy stunter minden eddigi mérkőzéseinken legalább egyszer allinolt ellenem, és azt is megemlíteném, hogy voltak versenyek ahol, 2-0ra vertem, de azt valamiért kihagyod). Igen ki lehet magyarázni, hogy Breach alábecsült stb stb., de az is megtörténhet, hogy egyszerűen jobb voltam. Lehetséges ez? Gondolkoztál el már VALAHA ezen? Ha veszít a Breach, akkor nem biztos, mert éppen 9-n hivták Skypeon, valaki pizzával dobálta, és nagyon keveset aludt az nap, meg közben anyukájával veszekedett. Ez most csak Breach volt, igen fel lehet fogni, úgy hogy ő a legjobb játékos, mivel tényleg sok versenyen jó játékosokat győzőtt le, oké ezt elfogadom, de nem ő az egyetlen, és nem lehet hozzá méltó játékost találni MO-n, Stunteren kivül.
Most jön a Stunter és Mate. Mit mutattak fel eddig? Voltak valamilyen komoly versenyek, ahol nyertek? Matet még én is nagyon sokszor legyőztem, mostanában nem játszik aktívan, tehát már réges rég nem a legjobb 3-ba tartozik. Hangsúlyozom már réges rég nem. Már akkor csupán top 10-ben volt ranglistán is (tudom, hogy csak ladder, de ér valamit, ha ér a szeretett GM ligád is), amikor 2-3 hónapja adtad be külföldieknek be ezt a dumát, amit most itt a forumon. Stunter nem rossz játékos, nem láttam tőle semmi durvát. Versenyek. Na igen, nem voltak komoly külföldi versenyek, ahol bármit is elértek volna. Magyar versenyek? Elvertem Breachet, Frodo már volt Mondocon bajnok, Psz verte Matet KotH-on, nem egy online versenyen átment rajtuk. És ezeket hol felejtetted leírni? Ezeket miért nem említed? Mert szubjektív a véleményed végtelenül. Én nem fogok veled erről veszekedni, erre már rég fel akartam hivni a figyelmed, vagy elfogadod, és megpróbálsz gondolkozni ezen, változtatni az indulatokon streamelés közben, vagy nem és ugyanúgy folytatod az nfteam dumát.[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #31309 üzenetére
1v1 ben megmutassam?
http://hu.twitch.tv/wordix nem tudtam linkké alakítani, bocs.. Wordix live stream
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #31292 üzenetére
Immot nem nagyon szeretem.. maraudernek 2 lövés. Azt csak a játék elején használok majd azután hozok csak colot, mert akkor ugye nem számít már rá + 1 startportból nem tud elég vikinget hozni.
Kinkiy_007: Ha te APM alapján ítélsz meg játékosokat akkor nincs miről beszélni. Érdemesebb lenne más toss (EU s játékost) apm-jét is lemérned.
Eyesis: Nekem tök mindegy, hogy breach mi, csak nekem nem tetszett ez a meccse, ennyi.
Alien meg pénzdíjas. Most akarok HD 7850-et venni ráadásul..[ Szerkesztve ]
-
LinogeOW
aktív tag
válasz Winner_hun #31306 üzenetére
Ennyi hülyeség mellé jó is lesz végre valaki aki értelmes kommentet képes írni
-
Winner_hun
titán
-
KINKY_007
aktív tag
válasz LinogeOW #31303 üzenetére
Szerintem tök független a csapattól a játékstílus tetszési indexe. Engem pl egy protoss, vagy egy zerg játékos sose fog lenyűgözni. A terran szerintem összetettebbre sikerült, nekem ez jobban bejön mint a másik fajok sajátjai, aminél másra kell figyelmet fordítani.
-
Eyesis
őstag
válasz LinogeOW #31299 üzenetére
Képzeld el a helyzetét. GM, akkor már 4edjére GM volt, mindenki azt várta tőle, hogy fölényesen kerül a döntőbe, ahol StuntR-rt egy hatalamas meccsben veri meg. StuntR messze jobb zerg játékos, mint Yashock, nem csak zvz-ben, bár abban tényleg EU top zerg játékosa. StuntR-t is sűrűn tudta Breach verni, nem gondolta, hoyg Yashock meg tudja verni, lebecsülte talán kicsit, és kikapott. Na ebben a pillanatban csodálom, hogy csak hirtelen felállt és kirohant. (ugye ez történt volna, ha a szék nem borul el, és nem akad be a lába a székbe)
Én amikor tényleg fun 4v4ben látom, hogy Attila öleti a seregét jobban ki szoktam akadni
Ráadásul nemzetközi versenyeken nem igazán tudok egy magyar játékosról sem, aki showmatchen győz, vagy top2ben végezne...
Ráadásul nem kevés gyakorlás eredménye ez. Nem csupán sc2, de sc bw is...
Tényleg jól játszik Spirit, Yashock, PSZ, Wordix, Fana, Frodo, és még sorolhatnám, de Mo legjobbját szerintem nem csak subjektíven kellene megítélni, és bizony az objekív lehetőségek erősen korlátozódtak, liga (gm), hányszo, nemzetközi verseny eredmények, hazai verseny eredmenyek, es ezek alapján Breach, Mate, StuntR a legjobbak... ennyi Jelenleg legalábbis, szóval hajrá BBQ. Pl ha lesz Alienware, akkor szerintem érdmes lenne ott szerencsét próbálnod.Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz KINKY_007 #31298 üzenetére
Igen, de most nem GM, ezen pörög BBQ
Amúgy maga az APM nem ér sokat, de Breach-nél tényleg jól látszik, hogy gyorsan és pontosan tudja kezelni az egységeit, makrózás, és építkezéssel együtt is.
A változatos taktikákat én is nagyon szeretem Breach-ben, és sokkal többre tartom, hogy próbál újat kihozni, valami egyedivel győzni, mint egy koreai BO tökéletes koppintásával.
Pl Breach vs Yashok-on amikor raventől kezdve minden egységgel tolta egyszerre, na azt csináld utánaAmúgy ezen a White-Ra meccsen is... ha nem birtokolja a tornyot, és nem veszi észre, hogy a korábban derítő probe mennyivel később jött visszafelé, akkor lehet proxy void beveri, ami mennyive minőségibb játék lett volna, mi?
A másik, hogy a banshevel ugy harassolt, hogy stalkerek is voltak ott, mégis kiszedett úgy 3 sentry-t, hogy nem bukta a bansheket, sot mégegyszer harassolt másik oldalon, közben folyamatosan lenn volt a pénze, és építette a megfelelő épületeket, és fejlesztett, mint a veszedelem. Szépen fókuszolta a megfelelő egységeit a protossnak, érdekes seregkopozícióval támadott, és WhiteRa hirtelen nem is tudta melyik egység a kulcs szereplő, melyiket kéne fókuszolnia. Na de nem emiatt az egy meccs miatt tartom én nagyra Breachet, de ez is szép játék volt tőle. Azt mondjuk elfogadom, hogy neked nem tetszett, de ettől még ne degradáld le.Eyesis
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest