Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz fi:zi'k #31067 üzenetére
60-70 fok nem túl sok?
AMúgy nekem is volt ilyen bajom még egy ATI kártyával, ami ment kb 10 percig, aztán kifgayott, elvittem szervizbe, de visszadobták, hogy márpedig jó a kártya, aztán win 7 helyett xp-t raktam a gépre, és úgy nem fagyott a játék, de más játék meg fagyott.. végül már a sc2 is fagyott xp-vel is, és kiderült, hogy tényleg szar a kártya...
amúgy driver hiba is lehet, bár gondolom ez volt az első, amit próbáltál..
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
-
Formaster
addikt
válasz fi:zi'k #30967 üzenetére
Zerge vagyok, szigorúan papírliga, hogy Föccer idézzem. (megtetszett a kifejezés, elnézést a lopásért)
(#30965) Reaper Peter:
A 8-ra lenne a tippem, a többit már a leírták.
8. Az infestor elég jól működik speciális egységként. Számos trükkje van. Minden egység mellé kötelező, nem véletlen a Hive fejlesztés alapja. PL:
- Infestorral fungalozott terranok, nem rohadnak el teljesen ezért + blinget nekik, jóval kevesebb kell, mint egyébként kéne és elrohanni sem tudnak a marinok.
- roach ellen mikrózó marineok + blink stalkerek lefogása
- anyahajó + tömegoszlató egységek megszerzése csata közben + fungal ha van elég infid
- tankok megbénítása, közvetlen mellé dobva az inf terrant
- burrowálva látsz egy adag tankot plusz marint, elszórtan kötelező marinokba dobni néhány inf terrant, szegény marinok a tanktűzbe vesznek el és a terrán észre sem veszi, mert nem jelez támadást a minimap.
- brood lord alá kötelező a blink stalker + viking ellen, de az Ultrának se árt ha egy fungal lelassítja az enemyt mikró közben.
Tehát gyakorlatilag infestation pit kötelező és minden egységnek a kiegészítése, hiszen a zerg minden fajnál sérülékenyebb.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz fi:zi'k #30937 üzenetére
Sőt, még d1rectet sem vettem fel...
Mi a a karakter kódod/új neved? Egy pöttyet fáradt vagyok
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz fi:zi'k #30317 üzenetére
Szia!
- az első chronot hamar lövöd el. Várj vele, amíg elkészül a pylo,
- túl hamar rakod a gázt. Előbb a GW-t kell tenni, főleg, hogy utána 2 GW-t raksz és nem hozol semmilyen korai techet,
- ha korai expet akarsz tenni, akkor érdemesebb egyből a natural elé falazni FFE-vel,
- a warpgate fejlesztés is érdemes gyorsítani.Így elsőre ennyi. A többi már úgy is a játéktól függ.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz fi:zi'k #30304 üzenetére
Ok, holnap (ma) este megcsinálom. Red1rectet is fel kellene vennem...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz fi:zi'k #30300 üzenetére
Akkor lehet, hogy az acc eredeti tulaja már elhasználta. +1 az accountok adás-vétele ellen
üdv, föccer
-
-
mikromanus
veterán
válasz fi:zi'k #30022 üzenetére
Zergnél viszonylag egyszerű. Én mindig a lusta megoldást alkalmazom. 1 bázis - veszett sok ling speed fejlesztéssel, aztán mikor kimozdulna betámadom a bázisát, erre visszajön, a lingekkel körbeszaladok a bázisán és eliszkolok, aztán mikor megint kitámadna megint bespurizok, közben meg folyamatosan küldöm valami sötét ellenhez közeli sarokba a lingeket a következő körhöz. Az AI olyan butuska. 4-5 kör és elhal mindene. Először a munkásai, majd az épületei is. Csak nem szabad összecsapni a seregével mert az eleinte sokkal erősebb. Volt olyan, hogy végig erősebb volt a serege mégis elpusztítottam az összes épületét a csaló-gyökér-ainek (Very hard már elég erős előnyöket kap)
Protoss és terran ellen többnyire bejön.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz fi:zi'k #30020 üzenetére
Dobj fel egy replayt és a P játékosok pillanatok alatt megmondják
Vagy játssz zerggel...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz fi:zi'k #29992 üzenetére
Poénkodni mindig jó lehet.
Általában úgy szokott nálam lenni, hogy 2v2, 3v3, 4v4-ben gyémánt, 1v1-ben ezüst. Most is ezt kellene összehozni. Ha jön még valaki 3.-nak, akkor mehet. A 2v2 már megvan.
mod: egy nevet és karakter kódot ha megadnál, akkor azt megköszönném.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz fi:zi'k #29769 üzenetére
"nem szerettem magamat szopatni a tudásomhoz mérten nehéz ellenfelekkel."
A rendszer úgy van kialakítva, hogy kb 50%-os winrate-en tart. Mivel használt accountod van, ezért kicsi az esélye, hogy pont a te szintedre van belőve. Ne ijedj meg az elején, ha sokszor kikapsz, vagy túl könnyű ellenfelet kapsz. Idővel beáll.
Itt a fórumon az emberek többsége inkább több vs többet játszik, szerintem bárki szívesen lát, csak érdemes egy mikrofont beszerezni, mert úgy az igazi.
-
BeLucZ
addikt
válasz fi:zi'k #29733 üzenetére
Gagyi a grafika ? Na ne viccelj
Próbáld ki max felbontáson hogy Ultra textúra, Illetve a grafikát meg extrém sémára illetve erőltess rá AA-t driverből is, szerintem igencsak eyecandy főleg nagyobb csatáknál ahol Mother Ship is van meg a sentrynek az a gömbje amivel pajzsot képez az is kurva jól néz ki full grafon, tele van rakva elég csili vili effektekkel
Sztem nem gagyi, pedig én tényleg érzékeny vagyok a grafra, BF3 rulz -
Ghoosty
őstag
Minden ultrán van és így is gyengének tartod a grafikát?
Hogy ne menjen el a kedved a játéktól, akkor tényleg játsz gép ellen párat. Ha már 1x is meg tudod verni a very hard gépet, már kb arany szinten vagy.
Hogy használt accod van és platinában vagy, az nem túl jó, mert ott nem sok esélyed lesz, de ne aggódj emiatt, majd ahogy kapsz ki a többiektől, szépen visszasorol majd olyan ligában ahol hozzád hasonló képességű játékosok vannak.
Szerintem, kezd úgy a ligázást, hogy az első 5 játékból rögtön kilépsz. Ezzel megalapozod a csökkenő tendenciát, így hamarabb eléred a helyed.
(#29737) mcwolf79
Az AI képessége Very hard-ig növekszik, utána már csal. (2x annyi nyersanyagot kap egy bevitelle.)
(#29738) Alg
Én annó azzal kezdtem, hogy azokat legmagasabb szintig megcsináltam. Egyedül p-vel volt egy, ami nem ment rögtön, de később az is meglett.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
vagy kezdj el multizni...max vernek az elejen joparszor, de elobb-utobb ugyis visszasorol a megfelelo szintre...
vagy
ha tegnap ota nem jatszottal, akkor mar csak felig vagy platinaba, mert a 7-es szezon tegnap kezdodott...tehat ha kihagysz egy szezont, es gyakorolsz addig, akkor a kovetkezo szezonra mar tiszta lappal kezdhetsz..en az elsot valasztanam...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
mcwolf79
veterán
Hát az A.I. ellen max. a BO-ket és az egységek képességeit ismerheted meg. Igazán akkor fox tanulni,ha elkezdesz multizni. Az A.I. sosem fog úgy gondolkodni mint egy ember, nehezebb fokozaton nem fog jobban játszani, csak alapból jelentős előnnyel indul (mondhatni "csal" ).
Én is toltam a mélyvíz előtt a gép ellen, de az kevés.
Ez Blizz jellemző, hogy nem a maximumot hozzák ki az adott genből. Lásd. Dio3 sem lesz grafikailag úttörő (enyhén szólva). Szerintem ez lustaság is,mert ez nem konzol. Itt lehetne maxra járatni egy modernebb gépet, a gyengébb gépek tulajdonosai pedig lejjebb vehetnék a grafot. Régen is ez volt, csak manapság sok fejlesztő ezt nem csinálja meg.
Azért a WC3-nál lényegesen jobb a grafikája. Tapasztalatból tudom,mert Én is megvettem a WC3-at és a FT-t. Régebben,mikor kijött ugyebár ezek elég jól néztek ki. Akkori szemmel azt mondhattuk,pofás. Most felraktam,és hát mai szemmel elég "gagyik". Az SC2 sokkal szebb.
Szerintem pl. a C&C-ben sincs minden egységre külön tutorial. Azért van kismillió oldal, amelyek ezzel foglalkoznak, hogy leírják, mi mire való.
Kezdésnek jó lesz Neked a P. Az úgyis OPIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
killerjohn
addikt
sokat. platina meglehetősen nehéz lesz neked. A grafikát vedd fel maxra, összemérhetetlen a W3-al. Mindig ugyanakkora területet látsz be, felbontástól, és mindentől függetlenül. Képzeld el, hogy mekkora előnye lenne egyébként annak, akinek nagyobb a monitora...
na ja, mekkora poén lenne már betenni egy 4K felbontásra belőtt virtuális gépbe, aztán feltenni fullscreenbe, így leméreteződik a kép, és 4x akkroa területet látsz be egy csatában ez easy win...
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
a tutorial inkabb a kezeles megismertetesere szolgal, tenyleg nem abbol tanulsz meg jatszani (foleg nem zerg-gel, mert a tutorial a terran kapmany resze - ha egyre gondolunk)
a belathato kep valoban nem tul nagy (kb ugyanannyi teruletet latni be, mint sc:bw-ben, talan kicsit tobbet), s a felbontas ezen nem is valtoztat, csak a keparany
minel szelesebb a kep, annal tobbet latsz - sajnos ez nemi elonyt jelent szelesvasznu monitoron jatszo jatekosoknak, viszont imho meg mindig jobb, mintha a felbontas novelesevel none a belathato terulet isPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Eyesis
őstag
válasz fi:zi'k #29727 üzenetére
Én úgy érzem, hogy most így a platinában már olyanokat kapok, akik kb. olyanok, mint én. Viszont pont emiatt könnyebben előfodrul, hogy kikapok Ráadásul, mivel nem vagyok egy túl jó mikro huszár, az alacsonyabb ligások átkát jobban átélem, imba protoss, imba zerg sőt még néha imba terran is
master alatt szeritnem protossal a legkönnyebb, azán zerggel
Eyesis
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest