Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Van itt olyan akit mar hivtak az sc2.hu-s hots elorendelesel kapcsolatban? Olvasom van aki mar szemelyesen kerte es at is vette az elo csomagot es tolja mar a betat, illetve jopar embernek mar futar viszi is a het masodik feleben, engem meg nem hivtak.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
icons
addikt
Én is kezdő vagyok (szombat óta van meg, khmm...hivatalos verzióban (nem szeretek vakon játékot venni)), de a single teljesen más, mint a multi
A kampány egységei ahogy már írták, nem mindig fedi a multi egységeit, és habár mókás, messze nem tudsz belőle eleget tanulni.
Az AI pedig teljesne máshogy viselkedik, mint a valós ellenfél. Habár gyakorolni kiváló (beteszed mondjuk hardra, és közben meg lehet tanulni a gyorsbillentyűket, mikor mit érdemes építeni, stb), taktikát kipróbálni nem lehet vele.Amit említettek gyakorló meccseket, azokat én kihagytam, de ha tudok, visszanézek, mert mindenképpen érdemes őket megcsinálni. Az meg ha nem megy, nem gond szerintem, rossz lesz a statod. na bumm. Nekem is elég szörnyű, de valahol el kell kezdeni (nekem pl mindig túl sok mineralom meg gázom van. És ninsc elég egységem, dehát egyszer majd csak belejövök Most főleg barátokkal játszunk csapatban, volt all-in, semi-all-in, stbstb, és elég sokat nyertünk (ami jó érzés), közben meg szépen megtanulom mit érdemes és mit nem érdemes csinálni
-
execute93
őstag
Fellépek játszani, erre csak cheeset kapok, na ebből ennyi.
Így se vagyok már annyira akítv, szépen lassan, de befejezem.
Vissza FPShez[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
execute93
őstag
Valaki 1v1 vagy hasonló? Nem vagyok "formában"
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Alg
veterán
Melóhelyről nem látok rá, és ma nem is fogok hazaérni de ilyenkor szoktam javasolni a Day[9]-féle videók közül a newbie tuesday részeket, most hirtelen pl. a "secrets of hotkeys, apm and..." jut eszembe ami hasznos, de van neki 1-2 teljesen kezdőknek szóló is, csak meg kell keresni a többszáz rész között
Fajválasztáshoz: kezdd el nyugodtan akár a gyakorlóligában (vagy hogy hívják az első pár meccset a besorolók előtt a köves térképeken) randommal. 10-20 meccs és kialakul melyik tetszik
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Hujikolp
őstag
HOTS
játszottam most egyet, zerget kaptam, favored volt. six pool, derítettem időben, még jó hogy forge-val indítottam. dobtam is gyorsan a forgét, majd egy pylont a főbázis mellé, majd egy canont oda is. mire ideértek a lingek, szinte akkor készültek el, így csak 2 lingje maradt, azzal póbált volna harasolni, de a canon védett
utána expelni akart, de becanonoztam
nyomott gg-t, de folytatta. éreztem, h akkor mutára megy, hoztam stalkereket, meg voidot. roachot le se rakott. láttam csak lingje meg némi muta maradt, megindúltam, expjét leszedtem, gg. easy win volt
ez most jól esett -
oxox
addikt
ave.
vegyel fel nyugodtan, alairasomban is ott vannak a do'gok.van ket ts is amire felszoktunk menni, ha game van, vagy skype.
En nem vittem vegig a kampanyokat (4000x multi jatekom van), es csak akkor foglalkozok azzal, mikor nincs net, vagy a battle szerverekkel van valami.
terrant ugy ahogy megtanulhatod vele (meg toss-tis kicsit), bar csomo egyseg, epulet nem fedi egymast a ket stilusban...meg ugye a gep elleni jatek pont annyiban hasonlit ebben, mint pl az fps-ben. Ha fejlodni akarsz, akkor van valami challenge amit megeri megcsinalni, vagy youtubon megnezni, hogy kell...amugy multi-multi-multi.
Velem is megesett az elejen, hogy azert kaptam ki, mert a tarsam kilepett, es ugyan nullaztam a masik kettot, zergel meg dolgozot sem tudtam csinalni...szorakoztatobb a multi, es a rendszer ugy is besorol majd, es fejlodhetsz...Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
zack
nagyúr
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Az egységek hatékonyabb kezelése részhez úgy gondolom TS, és folyamatos okítás fog kelleni tőletek, mert ezt így topikon keresztül nehéz lesz elsajátítani. Van valami TS cím ahova fel szoktatok járni dumcsizni?
Tudom hogy vannak nagyon jó tippek-trükkök amiket ismertek a gyakorlatban, és amivel eldőlhet egy meccs is akár, de annyira az elején vagyok... Hogy ezek a dolgok nem úgy fognak megmaradni bennem, mintha TS-en beszélnénk meg pl. Ha végigtoltam a küldetéseket, csak utána fogok továbblépni, addig van mit tanulnom, az egységekről, mit mikor érdemes, mi mi ellen jó stb... A multiba is azért nem akarok fejest ugrani, mert így nincs értelme. Át fognak rajtam gázolni, mert még a minimális rutin is hiányzik.
Az egyetlen problémám a játékkal, hogy csak a Terran fajt ismerhetem meg a küldetésekből, a Protoss és Zerg egységeket meg szinte csak multiban. Ennyiből volt jobb az első rész, hogy ott Terran-nal kezdted a küldetés részt, majd ha végigtoltad, jöttek a Zerg küldik és végül a Protoss...Zseniális koncepció volt ahogy megoldották, és mert nem lehetett tetszőleges fajt kiválasztani, hiába akarta valaki egyből a Protossokkal kezdeni.
Ahogy az eddigiekből látom, és ami az első részhez kapcsolódó minimális rutinomat illeti, a Zergekkel lesz a legnehezebb jól szerepelni, és a Protossokkal a legkönnyebb. A Terran meg valahol a kettő között...Most ott tartok (amit már 3x kezdtem az elejéről) hogy ahol 6000 ásványt kell összeszednem időre, bár nem értem mi a lényeg. Azt tudom, hogy gyors egységekkel a ládákat rejtő ásványokat össze kell szedni, és csak így van esély, de mindig az enemy előbb végez, előbb éri el a 6000 ásványt.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rt06
veterán
az authenticator egy ugrokodos token, aminek a szerepe, hogy ketlepcsosse tegye a beleptetest, mivel a jelszo utan meg kell adnod egy kodot is, amit frissiben generalt neked az eszkoz (ez lehet andrid-os, windoze-os, vagy apple telefon, vagy a blizzard-tol vett ketyere is)
e kod nelkul nem tudsz belepni, s e kod igen nehezen eltulajdonithato, ugyanis felpercenkent (vagy percenkent, ebben most nem vagyok biztos) uj kod generalodik, ezzel yteve kvazi lehetetlenne, hogy illetektelenek a kodot generalo eszkoz birtoklasa nelkul belephessenek az account-odbaa mobile alerts-rol itt irtam bovebben
Alg: kurvajo lett az avatarod
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #34072 üzenetére
Mázlista
-
Eyesis
őstag
http://forge.nii.hu/unnepes-nyeremenyjatek.mw_cikk akinek még nincs betaja itt nyerhet
Eyesis
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #34080 üzenetére
Az a next base... de mikor egy kiválasztáson belül az aktív egységek között váltogatsz (úgy hogy a képernyő-fókusz nem változik) az szerintem alapból tab...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
icons
addikt
-
adrian360
őstag
-
icons
addikt
válasz adrian360 #34075 üzenetére
Én is így csinálom, viszont lenne egy kezdő kérdésem:
ha pl a barrackokat máshova építem, és mégis egy gyorsbillre szeretném őket rakni, azt meg lehet oldani valahogy?
Ha egy képernyőbe beleférnek, akkor ugye duplaklikkel ki lehet őket jelölni és gyorsbillt hozzárendelni.
Próbáltam Ctrl-al pluszba kijelölni őket (winben alapból ugye a ctrl az, amivel lehet többelemes kijelölést végrehajtani).
Nekem egyébként command center->0, barrack->9, factory->8, starport (vagy mi a neve, protossal szoktam lenni)->7, seregek pedig 1,2,3. 1 általában a fősereg, 3as pedig Observer a protossnál. Terrannal 1 fősereg, 2 tank, 3 raven vagy banshee pl. De ezt érdemes mindenkinek magának kitalálnia.Szobatársam iMacen játszik, valami 23colon (vagy inkább 27, tippem sincs), gyorsbillentyűk nélkül sajnos és nagyon vicces, hogy folyamatosan forgatja a fejét ahhoz, hogy követni tudja az egeret Szörnyű látni, de nem akarja megtanulni a gyorsbillentyűk használatát (a parancsok kiadásához se használja (építés, Hold Position, stb)
-
adrian360
őstag
a single játékban ugye terran vagy, mondjuk így érdemes csinálni :
1-es gombra rakod a main sereged marine marauder medic, itt csak a stimet kell használni.
2-esre a kicsit odafigyelősebb egységek, ez a pályától függ éppen hogy éppen a tankok, vikingek, banshee-k stb
továbbá valahova ahol neked kényelmes csinálsz a barackoknak, factory-knak, starportnak egy egy gombot, és egyet a commandcenternek. Nagyban megkönnyíti a gyártást ha egyszerre kezeled az összes barackot, egyszerre állítod a rallypontot, stb
ha késöbb multizni is szeretnél, jó ha hotkey rendszert mihamarabb megtanulod, az elején nehéz ráállni, de utána minden sokkal könnyebb és gyorsabb lesz. -
Alg
veterán
válasz Winner_hun #34073 üzenetére
Alapból nem a tab a következő egység gomb?
-
Winner_hun
titán
Legegyszerűbb ha minden egyben van. A gond akkor van ha 2 különböző egység képességeit szinte egyszerre akarod használni. Ha egy csoportban vannak akkor vagy a következő egység gombbal (alapból backspace de érdemes átállítani) lehet választani úgy, hogy közben mindenki kijelölve marad vagy külön gyorsbillentyűre tenni néhány egységet.
-
zack
nagyúr
válasz zuzu000 #34070 üzenetére
Értem. Köszi.
Hogy célszerű az egységeket összeállítani? Vegyesen, minden legyen benne, vagy adott egység legyen azonos típus?Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Haladok a küldetésekkel...Most végeztem a láva emelkedős pályával. Nagyon profi minőség, tartalmilag is, és grafikailag is. Szóval eddig elégedett vagyok. A multi részére nagyon kíváncsi leszek, de előtte ki akarom ismerni.
Hogy tudom megcsinálni, hogy legyen sok különálló csapatom, amikhez bill. gombot rendelek, így amikor támadás van, külön tudom őket navigálni, és a kijelölésükhöz csak 1 gombot kell nyomnom?
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #34063 üzenetére
Honnan lett béta kulcsod ? Nyerted ? Kaptad ?
-
törölt tag
válasz föccer #34066 üzenetére
megjelenés másnapján már végeztem a single player részével, és csak egy 8800gtx-et ölt meg.
most volt lehetőségem megvásárolni (diablo 3 rmah), és enyhén csalódott voltam az első animáció láttán.
előfordulhat, hogy a digitális verzió netről szedi az előre renderelt videókat?(#34065) Winner_hun
gyalázatos a videók minősége.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz #92888064 #34064 üzenetére
Sajnos a vidók egy részét még évekkel ezelőtt készítették. Hogy miért nem renderelték le újból, azt nem tudni.
De leszek elég ütősek is, azt garantálom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
lehet valahol állítani a videók minőségét?
vagy 20 euróért csak tesco gazdaságos intro jár?
ilyen 320x240 széttömörített verzióval szembesültem első indításkor. -
Winner_hun
titán
-
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #34058 üzenetére
Minimum negyed óra késés lesz, sok a dolog és bazi lassú a ph.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Nem tudom ki írta hogy a PTR-es név lesz a HotS bétánál de nálam nem az van hanem a WoL-ben megadott név.
9-től stream, go to bronz liga, aztán go to master. Meglátjuk majd mennyi idő kell hozzá.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Eagl3
veterán
Ezt dobja mikor indítanám a játékot:
"Failed to read a required file. Please close all other applications, temporarily deactivate your anti-virus software, and try again" ... stb.
Tudtok valamit erről?MOD: úgy néz ki, Challenges.mod <--- ezt a filet kellett törölnöm.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Winner_hun #34051 üzenetére
Köszi. Mindjárt megpróbállak felvenni.
-
zack
nagyúr
Most keltem, szóval jövök az idióta kérdéseimmel...
Fent van a játék, regisztráltam a battle.net-en.
Először az érdekelne, melyik nevem a battle ID? Tehát amit megadhatok itt, és rám tudtok keresni.
A másik a fiók védeleme. SMS alert-et bekapcsoltam, írja is hogy "enabled". Az authenticator szerepét pedig teljesen nem értem. Leszedtem az Androidos verziót,és ha bekapcsolom, folyamatosan pörgeti a számokat, megállás nélkül. Most azt írja "no authenticator" igaz nem fut a mobilon a progi. Írjatok már pár sort erről, ha nem gond.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
oxox
addikt
DPeti mondta, hogy előrendelhető a sima dobozos, és valami begrét is adnak hozzá...valaki adna egy linket... ?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz csuszi #34039 üzenetére
emlekszem torokulesben (kis porbafingokent) annyit jatszottam vele, hogy alig birtam labraallni ugy lezsibadtam.... ami meg nagyon jo volt tegnap a kiallitason az a fifa volt...persze 10perc kellett, hogy sac/kb tudjuk, hogy a controllelen mi micsoda. mokas volt.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #34037 üzenetére
rosszul tudod, van 1v1 ladder ranked 1v1 ladder unranked 1v1 2v2 3v3 4v4 custom
Eyesis
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #34034 üzenetére
Szerintem a bétával kapcsolatos infókat nem kell betenni. Majd a megjelenés után updateljük.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Eyesis
őstag
Csinálunk HotS update-t a #1 hozzászóláshoz?
Kik azok, akiknek van HotS betajuk?Eyesis
-
föccer
nagyúr
Aham, csak 15 percet kellett sorba állni. Tesómnak még délután odaadtam a szajrét.
üdv, föccer
-
zack
nagyúr
válasz csuszi #34027 üzenetére
Már le sem fekszem. Várom a reggel 08:30-at.
Nem kis változás lesz ez nálam, mert az elmúlt években csak multi FPS-t toltam. Megcsömörlöttem a sok igénytelen, drága, szerver lagos, multi FPS-től.
Arra pedig különösen kíváncsi leszek, mennyire fog lenyűgözni a látvány 2560x1440-ben.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
föccer
nagyúr
Nagyjából. A zerg rész nemsokára megjelenik. A P meg majd pár év múlva.
üdv, föccer
-
zack
nagyúr
-
föccer
nagyúr
A kampány szerintem jól el lett találva. A multit szintén nem lehet elmondani. Nézz más játékosok közvetítését.
üdv, föccer
-
zack
nagyúr
Már várom a holnapot...föcerrel holnap reggel talizom, és lesz egy ropogós vacsi új dobozos SC2 példányom!
SC1-et sokat toltam, és nagyon bejött. Mind a három kaszt küldetéseit megcsináltam.
Nem tudom, ez mennyiben lett másabb. Grafikát láttam, az csodaszép, inkább a játékélmény érdekelne pár szóban, ill. a multi része.[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Winner_hun #34019 üzenetére
A jellemzően ling-roach midgame-re gondoltam.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Winner_hun
titán
válasz Tuco Ramirez #34018 üzenetére
Hogyne volna. Mass gglord és winfestor.
-
Tuco Ramirez
őstag
-
Ghoosty
őstag
válasz Winner_hun #34016 üzenetére
Lehet, játék közben más érzés volt, de megnézve, az ellenfél nagyon nem tudta használni az egységeit. Elég durva hibákat is csinált. Leölette a mutákat a cannonokkal. Ennyi mutához illett volna az 1db attackon kívül mást is fejleszteni. Legyárt vagy 10-15 infestort, aztán nekiáll kifejleszteni az energiát nekik, így mikor harcra került a sor, gyakorlatilag nem is volt energiája fungalra, pedig nagyon meg tudott volna vele szivatni.
Azért összességében jól csináltad, wp.
-
Winner_hun
titán
-
föccer
nagyúr
A "next base" az pont a back space billentyű. Én ezt átállítottam a tabra, mert sokkal jobban kézre áll.
Szóval "1" (kijelölted a bázisokat), majd Bspace-t nyomogatva lépkedhetsz a bázisok között.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Megbeszéltük uram.
ps: viszont oxoxnak lógsz valami fuvarszajréval. Tábla csoki/túró rudi, vagy valami hasonló.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz föccer #34007 üzenetére
Nagy szükségem lenne rá! Ha nem sikerül találnom valakit, akkor nem lesz meg. Nem lesz több lóvém rá. Azt nem várom el tőled, hogy lemondjál róla miattam. Persze ha megtennéd, az baromi jólesne.
-
föccer
nagyúr
oxox megy, de a 4k-s verziót már lepacsiztam vele :p
Persze, ha szükséged van rá, akkor szívesen lemondok róla. Ajándékba vettem volna.
üdv, föccer
-
zack
nagyúr
Srácok!
Belépnék a csapatba, de kellene egy kis segítség...Megy valaki a vasárnapi PlayIT-re? [link]
Ha igen, dobjon már egy pü-t. Előre is köszönöm.
-
föccer
nagyúr
-
Formaster
addikt
Episode 15 Attention Seeker - Az a ling + a Queen + a Hydra mindent visz!
-
SkyS1gn
félisten
22:00-tól Dreamhack Winter Eizo végső döntő!
[link]Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Tuco Ramirez
őstag
-
rt06
veterán
ez a rendszer nem email cimek kideritesere valo, arra ottvannak a nemi penzmagert vasarolhato elo emailcim listak, ami alapjan mar lehet is kezdeni a spam-elest
ez a rendszer ellenben vedi az adataidat, s azokat nem adja ki harmadik felnekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest