Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
írtam.
#49630sh4d0w: 1v1 megy ? Ha igen, akkor ez sem fog gondot okozni.
De az is elég ha a kampányt ki tudtad nyomni, hard-on.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
nagyúr
Hát, gold 3 közepén járok, ennyire erősnek érezne a ladder ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
Nekem gold ligában szórja be a plat1, diamond 1,2,3 játékosokat.
Néha bedob egy-egy master ligásat is.
Az ám a leépülés.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Formaster
addikt
MMR pontok vannak. A ligán belüli helyezésed semmit sem jelent, plat 50 ről is felkerülhetsz, ha az MMR pontod megüti a diát. Ezt sajnos csak a meccs végi score screenen látod, ott a pontszám és töltődik egy csík is, az is mutatja mennyi van még a ligában. Ha valami kis info fülre húzod az egeret, részletezi számszerűleg, de ez csak a score screenen van meg.
-
nagyúr
Hasonlókat tapasztaltunk....
1 hete csak COOP módot nyomok.
-
Formaster
addikt
Csak olvasnom kéne felveszlek ma, aztán tolunk párat.
jokeph Az a baj h 2v2 összeszoktunk a dupla zerg felállásra, azokat a meccseket szépen hoztuk is Amikor tossra váltasz nagyon nem érzem, hogyan játszunk össze Szépen beverték az expem, majd borult az egész eko, minerálom volt dögivel csak lárva nem. Gyorsan leraktam 2 hatcht, de esélyem sem volt elegendő egységet hozni Megettek minket
-
nagyúr
Bocs, nem fogalmaztam egyértelműen.
Arra akartam utalni, hogy 2000-ben egy jó SVGA monitort 50e-ért nem sokan engedhettek meg maguknak.
Ismerősi körben még rengeteb régebbi VGA monitor üzemelt, sőt még monochrome narancssárga és zöld is.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
és olyan akit nem frusztrál ha nem sikerül hibátlanul játszanunk.
Ezt is olvastad?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
mikromanus
veterán
-
Robizm#
csendes tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Szia,
liberator ellen corruptor + viper. mutát megeszik sajna. ha mass air van mind1 melyik faj mindenképp hozz vipert. mióta nerfelték már nem elég 3 inkább 6 db az igazi. Szóval mass air ellen mass corruptor 6 viper és mondjuk 4-6 broodlord hogy a földi egységek is haljanak ha van neki. corruptorokkal le tudod pisilni a bázisokat ha épp nincs ott hogy védje. érdemes a queneket a bl -kal vinni. ha nagyon megy a micro esetleg infestor is vihetsz fungal+viper felhő durva tud lenni.
hydrát felejtsd el carryer ellen... a válasz mindenre a viper+corruptor
[ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
Queen nagyon jó tud lenni lurkerrel. A lurkernek elég nagy élete van ahhoz hogy lehessen gyógyítani nagyobb csatákban is. Queen-hez meg nem kell gas nagy számban nagyon jó sokan alul értékelik.
Roach golyófogónak kell hogy ne tudják lerussholni a queeneket infestorokat. Ravager is jó ha sok tankkal jön a terran.
[ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
Hát ránk fért már, egy ilyen kisebb winstrike, mert mikor 8-ból 8 meccset buktunk az pici lelkemnek nem tett jót
Elég undorító, mikor az elején mass reapereznek ( nem 2-3-ra gondolok, hanem 10+). Ha egy erre jó mapon játszik az ember, gyakorlatilag szvsz esélytelen védeni (terrannal legalábbis). Na meg egy komolyabb Ravager pushnál még a GM-esek is izzadnak rendesen. -
Mister_X
nagyúr
Silver, mert sok energiát nem fektetek bele, de az a napi 1-2 ranked ellenfél is gold vagy platina. Nekem megy, nem értem, hogy mi ezen a hihetetlen. Hátulütője, hogy a macro kárára megy a micro, archonozáskor meg inkább a gazdaság + harrass amit szívesebben viszek el, mert az én timingomban jobban bízok. Mid-late felé szokott kiesni a kezem közül a meccs, mert nem mindig tudom bevédeni az expeket és hibázhatok unit comp esetén.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Megy ez a gyakorlatban is, mi ezen a triviális? Mozogni elég két vagy három adagban (lényeg, hogy zealotok menjenek elöl, ht-kat szoktam külön utakon vinni), támadni meg szintén (zealot - stalker - heavy units - ht) és hamar végig lehet zongorázni a számokkal meg jobbklikkel.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
föccer
nagyúr
gondolom jatszani ult le a gep ele...en is ruhelem a rusholokat megmondom oszinten.
Aham, ja tényleg. Most hogy mondod...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Carasc0
őstag
Melyik pálya?
Te kivel voltál, és a csapattárs kivel volt?
Amúgy azért nyertétek meg, mert ott volt a lvl12-es szint. Ez úgy 100% biztos. No meg erősen map függő. Temple of the Past map pl. 2 támadó karakterrel marha nehéz hard-on. Bunkerek+cannon-on szinte semmit nem érnek fél idő lejárta után.
Na meg tényleg kell az együttműködés, a munkamegosztás mert ezen múlik minden.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
-
föccer
nagyúr
Helyzethez képest minden okés. Elvileg csütörtök magasságában lesz net. Mondjuk fél évig nem hiányzott.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
kovsol
titán
Még mindig nem a nyerések száma számít hanem, hogy ki ellen.
Egyre erősebb ellenfeleket ad, és ha már mondjuk az elsőt elveszted, akkor utána csak gyengéket ad a másik 4 mérkőzésen is, és már a gold is csodának számít. Ilyen esetben kb borítékolható a silver, vagy bronz liga.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Pöttön
őstag
Kíváncsi vagyok hogy milyen lett a balance.
Utoljára WoL-be multiztam, most már lassan rászánom magam újra a multira (mert így sosem lesz meg a Dark Voice kép... ) Remélem majd valami könnyű ligába dob be (ha van egyáltalán olyan) győzni szeretnék nem küzdeni...A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
headhunter86
senior tag
Fene tudja, nekem is szokatlan a sok munkás az elején. Meg fejlesztések, minden egyéb dolog felgyorsult.
Gyorsabb meccsek, csak mivel nem vagyok überpro, ezért még nehezebb figyelni. Még annyi idő sincs mint előtte.
Annyiból jobb ez a változtatás, hogy jobban ki kell használni a map-ot és előbb és többet kell terjeszkedni.Szokni kell még szerintem.
-
Mister_X
nagyúr
Na nem mintha a StarCraft akkora aranybánya lenne. Megkaptuk hat kampány során a teljes sztorit, kivégeztük az eredendő gonoszt, a protossok egyesültek békében és szeretetben, a zergek se jelentenek már veszélyt. Nem tudnak mit kitalálni már.
-
Mister_X
nagyúr
Én el tudom képzelni, hogy majd kompetitive scene is épül majd Archonra, vagy 1 koreai player vs. 2 akárki Remélem lesz majd Archon tournament is, meg legalább 2vs2.
@redcapsinger: nem emelték a gépigényt. Egyébként az oprendszered nem címezi meg az összes memóriát
-
headhunter86
senior tag
-
TBT
addikt
3 részes küldetéscsomag, mint az ingyenes Whispers of Oblivion. Viszont ennek nincs köze a StarCraft 2 történéseihez, amolyan spinoff a StarCraft univerzumban. Egységeket és multiplayert sem fog befolyásolni, és elméletileg csak Novát irányítjuk majd egy összeesküvéses küldetéssorozatban (azaz építkezés / egység gyártás sem lesz).
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
joysefke
veterán
És nem elég, hogy szvsz teljesen fölöslegesen csináltak egy 64 bites exe-t (ez mégis mi a francra volt jó?)
még a V3.0 előtti replayek sem működnek, tehát nem fogom tudni a korábbi profi tournamentek replay packjait megnézni...Nagyon mérges vagyok ezért, mert a HotS lassan a végéhez közeledik, abból már nem nagyon lesz komoly verseny (és abból replay pack), a LotV meg egyelőre kurvára nem érdekel.
J.
[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
Ilyen hsz-ek olvasakor ujra megjon a kedvem sc2-hoz.Alapjatekba tobb mint 800 orat beleoltem,kieg megvan de meg kampannyal sem jutottam elorebb.Mondjuk most epp wh40k2 kerult elo.kampanyt jatszuk coopban..masik nagy kedvencem sc2 mellett.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Gery9112
őstag
Ahogy leírtam ezt a kis kommentet, egyből megfordult a fejemben a "basszus nekem kell jobbnak lenni ne sírjak már ".
Itt van egy kis Whispers of Oblivion gameplay ha érdekel valakit.(+ ne csak sírjak nektek ) [link][ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
PandaMonium
őstag
Köszi a tippeket, feljegyeztem. Az első overlordot érdemes egyből a bázisára küldeni vagy inkább várjak egy pár zerglingre és azokat küldjem az overlordok meg maradjanak azokon a pontokon amiket figyelnem kell? És mit csináljak Terran vagy Protos ellen ahol a sok marine/stalker egyből kilövi az overlordokat ha megtalálnak egyet?
Bocs a sok kérdésért de valahogy meg kell tanulni az alapokat.
What I cannot create, I do not understand
-
netpeti98
addikt
A 4v4 már jobban megy, ott most lehoztuk a klánnal a Master ligát, de az nagyon más világ (cheese), a taktikusabb 2v2-höz képest.
Alapvetően alig játszom team gamet, illetve elismerten vacak a multitaskom ami egy hosszabb 2v2 játékban nagyon kell.
És igen, 1v1-ben is egy nem scoutolt, vagy nagyon szokatlan támadás ki tudja még mindig borítani a játékomat.[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
"Kispályás" starcraftot játszom, leginkább teamben.
Team gémeket, ha lehet, szeretnék magyarokkal játszani és lehetőleg aktív voice chattel (a beépítettet még nem is próbáltam) / teamspekkel.
A kezdő hsz-ben fel van sorolva egy csomó ember, ezek közül van aki aktív még, illetve vannak akik szeretnek nem-árkád team gémeket játszani?
hun-1 re mindig belépek, de ott (hacsak nincs Leone) elég gyakran a néma csönd van, amellett, hogy akár 10-20 ember bent van a csatiban.
A brood war idejében sokkal közösségibbek voltak a csatornák.. (Sixwatcher, KWS, Europe)
J. -
joysefke
veterán
Látatlanban is elhiszem, Naniwa sosem a jó modoráról volt híres.
Csak arra akartam utalni, hogy a gl hf/gg-zés szerintem egy olyan sekélyes dolog, amit persze én is megteszek, de ha valaki elmulasztja, azon sem akadok fenn. Gondolom GM-ben játszott, és valszeg az ő elenfelei sem akadtak ezen fenn. Sőtt, ha belegondolok, GM-ben a játékosok kb fele a "||||||||||||||| nicknév" alatt játszik. Ezeknek gl/hf-ezni kb olyan mintha az utcán egy a fejére zsákot húzó embert kösöntenék nagy hévvel...
Te be szoktál lépni hun-1 be?
J.
-
joysefke
veterán
koszonni, gg-zni nem tudott, mindig pofatlanul lepett le, es nagyon kitarto sem volt, volt olyan party ahol meg illett volna szorakoztatni a nepet, es akar hozhatta is volna, ha kicsit odateszi magat, de inkabb hagyta...
scoutolni cseszett, csak nyomta vakon az oracle-t vegig....ot persze tobbszor is kikemleltek, igy nem volt nagy meglepetes, hogy az oracle-je mire odaert 3phonix fogadta pl...Tehát azért volt "köcsög" mert nem gg-zett, mindig ugyanazt a stratot nyomta és még ki is kapott?
-
Ghoosty
őstag
Én értem a játék elején történő spammelést, nem is vonom kétségbe a jelentőségét. De én játszani szeretek, kikapcsolódni. Ha már feszülten készülök az elején, hogy jól menjen, az már számomra nem játék, hanem valami más. Persze néha ilyen is kell és ezért mikor még sokat játszottam, jelentkeztem PH-s versenyekre is. Annak is megvan a maga hangulata.
-
Ghoosty
őstag
Nekem hosszú meccseken mindig több volt az APM-em, mint a rövideken. Főleg azért, mert az elején én nem kattintgatok össze vissza, így az első pár egység megjelenéséig kb 0, mert ugye nem nagyon van mit csinálni.
Zergnél alapból másfél kétszer akkora APM-et csinálok, mert ott mindig van dolog, ha más nem creep terjesztés, meg az egységgyártás is ott van, rátenyerelek a gombra és legyárt egy millió zerget 1 másodperc alatt, tehát az apm felugrik az egekbe. -
ÁdiBá
veterán
Nincs is jobb mikor a parti elején rádobok a zergre 2-2 battle heliont majd rám küldi a lingset aztán rá jön hogy az nem jó majd küldi a banelingeket majd felkapom a battlehelionokat ledobok neki egy ket mandrat. apm hijján neki küldi az egészet... : D aztán fojtatom amit elkezdtem.... en elvagyok a magam 115 - 100 apm érékével. Kivitelezhető.
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest