-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
-
föccer
nagyúr
Az elején dragon egy picit elszórakozta, így szorosabb lett, mint a papírforma mutatta volna. Jó volt nézni, köszi, hogy szóltál. :r
GG
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Eyesis
őstag
-
mcwolf79
veterán
Dettó...
Amúgy ma olyat láttam,amit eddig soha. Drone rush , vagy minek nevezzem.Nem csinált az ellen semmit,csak lehozott egy rakat drone-t,és azokkal betámadott. Mikor megláttam úgy meglepődtem,hogy el is ment a meccs. Pedig így utólag belegondolva annyit kellett volna csinálnom, hogy lerakok 2 spine-t,és amíg elkészül,a maradék 12-13 drone-nal elállom a rámpa feljárót (Metalopolis-on volt).
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
rt06
veterán
marmint konkretan ezt az airplay-t?
mert ahogy neztem, s ahogyan TB tobbszor ravilagitott, volt jopar olyan hiba a jatekaban, amik nelkul feleennyi ido alatt, sokkal lazabban hozhatta volna a merkozestPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
h.adam.92
őstag
ja, akkor rosszul emlékeztem, bocsi. az 50-60 team vagy solo play esetén van ?
(#28238) Eagl3: de van, csak villog és úgy nézhetetlen.
szerk.: ez sztem kicsit kevesebb, mint kéne, hogy legyen. tuti, hogy vmi szoftveres gond van... bár nem sokkal kevesebb a "normálisnál". olyan +30-40 fps-t tippelek, ha rendesen menne.(mondjuk ez már számottevő különbség )
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
azért ne írjuk már le az én procimat se, és azt se felejtsük el, hogy nekem full hd ben van ez, nem 1680x1050 így a vga kártyám haldoklik rendsen
na meg streamelés közben minden mag kivan használva rendesen nálam is, de majd meglesem alacsonyabb felbontással mennyit fog vissza a stream, viszont ha full screenben tolom akkor játék közben se megy le 60fps alá, de inkább 80-90, ha windowed full screen akkor viszont máris -20fps befigyel nálamde ha átugrasz hozzám a vga karival úgyis egy városban lakuk megnézzük mennyit változik
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
majd megnézem 1680x1050 ben mennyivel jobb, nekem azért egy hulladék vga kártyám van, majd hétvégén lesz időm megnézem mit javít rajt mondjuk ha dobok rá +1000MHz -t
na meg ha nem replayt nézek fele annyira nem megy a proci game közben ha én játszok, ezt figyeltem meg és fps is szinte végig stabilan 80fps míg replayben 60 kb
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
-
kovsol
titán
cpu ugye még elég is lenne, de ahogy nézem 1333 -as ramjaid vannak, és a lehet az a gond, hogy a kódolás megeszi a ram szávszélt a játék elől.
Kíváncsi lettem, ebéd után felrakom én is ezt a programot és megnézem nálam mennyit lassul tőle erősen vga limites környezetben
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
1: a ket felbontas keparanya nem egyezik (ez a teljesitmenyre nem igazan van hatassal, de vagy torzul a kep, vagy fekete csikokat eredmenyez a kep alatt/mellett)
2: elso nekifutasra ez hatalmas kimeneti felbontas, en inkabb probalkoznek eleinte egy 480p (768*480), vagy 360p kozeli felbontassal (576*480)
3: codec-nel arra gondolok, amit az xsplit-ben beallitasz, hogy azzal tomoritse a videot, mielott kuldi a streaming szerver fele - tipikusan h264 es vp6 szokott lenni, elobbi jobb minoseget produkal, viszont lenyegesen magasabb a cpu igenye
szerk.: en is, de az elso pont meg igy is all
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
mezdjuk azzal, hogy milyen szoftver(ek)et hasznalsz, mekkora a video merete (be- es kimeno), mivel meretezel at, mivel tomoritesz, milyen codec-et, s milyen bealliytasokkal hasznalsz, milyen fps mellett
ezek mind olyan dolgok, amik rengeteget szamitanak egy ilyen muveletnekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
de, sokat
eloben probalsz meg ki tudja mekkora videot tomoriteni, amit barmilyen gep megerez, anelkul is, hogy eppen futna rajta egy jatek is_OldBoy_: igen, valoszinuleg az volt az oka, hogy a szoban forgo program hulladek
bar megemlitendo, hogy jelen esetben nekem az is hulladeknak minosul, ami ilyen-olyan szep, de draga algoritmusokkal akarja atmeretezni a kepet - egy 2:1 atmeretezes, foleg egy vesztesseges keptomorites elott nem kell, hogy tueles kepet adjon, elegendo lehet a 2x2-es blokkok atlagolasa isen windoze-on (bar ha jol olvasom, ez teged nem vigasztal) a vhsrccap progival ugy tudok 2:1 atmeretezest csinalni, hogy a 2500+ bartonom is alig veszi eszre
aztan ezt kapja mag bemeno jelnek a flash media encoder (mert annal sokkal dragabb az atmeretezes) tomoritesre[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
_OldBoy_
tag
Nálam szerintem a lassulás fő oka nem is a videó kódolás volt, hanem hogy a desktop felbontást (2560x1440) leskálázta 720p-be.
Egyik twitch.tv-s arc írt egy streaming 101-et, esetleg érdemes PC-seknek elolvasni, rajtam sajnos nem segít
Anno ustream-et is próbáltam ott mintha egy fokkal egyszerűbb lett volna a producer nevű app-jukkal, viszont valami más probléma volt ott - igaz már nem emlékszem hogy mi.
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
föccer
nagyúr
Feladat kezelőben jobb klikk a folyamatra éééés, valahol ott .
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kovsol
titán
Nem lehet, hogy 30fps el megy a stream és azért a program lekorlátozza a játékot is annyira? Vagy valami más van szarul beállítva benne?
Esetleg próbálj ki másik streamelős progit, hogy ott is produkálja-e.
Sc2 prioritásának magasabbra állítása ?
A streamelést rakd át manuálisan egy olyan proci magra amit nem terhel az sc2, lehet összevesznek ugyan azon.mod: feladatkezlőben a proccesre kattintasz és ott affinitás állítás, de nekem angol van magyarul nem tudom hogy írják
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
taskmanager-ben (elvileg*) meg tudod mondani, hogy egy-egy process mely magokat/cpu-kat hasznalhatja
jobbklikk a process-en, majd set affinity
allisd be ugy, hogy az sc2 es a videotomorites ne hasznalja ugyanazt a magot, magokat
megeshet, hogy igy valamivel rosszabb minosegu lesz a stream, viszont nem fogja lassitani a jatekot*: nekem valamiert most hianyzik ez a mnupont, mondjuk lehet amiatt, hogy egy cpu es egy mag van csak
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
procid real time csinálja a videót, de egy négymagos procival főleg i5 el nem hiszem, hogy számottevően észre kellene venned romlást a teljesítményben, azt nézd meg, hogy feladatkezelőben 100% on jár-e a proci ha igen akkor valamennyire visszafogja a játékot, ha így sincs maxon akkor szerintem semmit nem fog rajta
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
sajnos most nem tudom, mert dolgozom, csak pár ötlet volt ...
de akkor ott tuti nem jó valami .... gondolom, ha nem stream - elsz, akkor nem szaggat ...
passz ....sávszélesség kiosztás /már ha van ilyen/, hogy ne minden a stream - en menjen, vagy nem tudom ...
nekem akkor akadt, amikor a procit húztam, és a C&Q bohóckodott, de neked inteled van szóval ez se ...
írj Winner - nek, egyeztessetek beállításokat, előbb - utóbb csak kibukik mi a gond
De Te régebben is stream - eltél .... akkor nem volt gond ... mit csinálsz másképpen, mint akkor ?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Már láttam régebben is ezt a képet, igaz nem magyar felirattal. Szerintem így ebben a formában nem mérvadó, mondhatni megtévesztő. A képen csak részleteiben látható nő egyértelműen propaganda célra készítette a képet kihasználva azt a tényt, hogy az erősen koncentráló dalia fiatalember mögött megbújva, annak tudta nélkül készítette ezt a kompromitáló (?) fényképet.
Bezzeg ha egy szál punciban az ülébe ült volna, szerintem jött volna az alt+F4...
jajjdekésőn van már....
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Mostanában roach-corruptorral verek szinte minden P sereget, mondjuk általában +50 supply-al indítok
Egyébként BL+Infestor+corruptor+roach az ultimate zerg sereg
Más: ZvT-t egyszerűen nem tudok nyerni, hihetetlen de bármit csinálok kikapok... most próbálgatok egy ling-roach-ultra buildet, durva upgrade-ekkel(3 evo-ból)... dropokat beszívom, de egyébként jónak tűnik... kicsit emelni kell az APM-en és jó lesz szerintem - meg talán nem árt pár baneling is, mert most kicsit szívtam a marine-ok ellen is, de sikerült nyerni (nem volt egyszerű és nem volt szép...)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Winner_hun
titán
-
iSonic
addikt
hát sajnos modim van sc2.hu-ra és nemtudom szerkeszteni ezt a szaros stream listát.. de megint rászoltam skypeom darc1n-ra... ha nem tesz semmit akkor szombaton úgyis stremelek, majd akkor beleorditok a mikrofonba és hátha észre fogja venni... de sorry Eagle koma a kellemetlenségért..
ezen az nftp programon én is nevettem.. mondtam Csehországba Purple-nek, hogy nagyon buta rendszer alapján csinálja a dolgokat.. az lenne a legjobb, ha tényleg komoly oktatás lenne egy ember számára nem 20-ra..
-
_OldBoy_
tag
Ezen tegnap óta szakadok - "Keep your eyes!"
-
-
-
rt06
veterán
eloben nem neztem, de a mentett valtozat most jonak tunik
igaz csak bele-bele porgettem, de csata alatt sem volt problemas, mig a korabbi verzio mar a jatek elejen is szaggatottPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
ennek egy 5-6mbps sebessegu stream-et (fullhd steam-ek sem szoktak ilyen bitrataval dolgozni) meg vinnie kellene ugy, hogy mas (pl a starcraft) is elfer mellette
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
sajnos annak eleg gyer szokott lenni a felmeno aga, lehet az a szuk keresztmetszet nalad
xsplit-et, mikor neztem nem voltam elegedett a konfig lehetosegekkel, de ha tudod, probald meg a bitratat csokkenteni (ha van ra mod, egyeb beallitasok csokkentese nelkul)
illetve (bar ugy remlik, erre sem volt lehetoseg) gyozodj meg rola, hogy h264-es codec-et hasznalsz, annak kisebb a szabszelessegigenye, mint a pl vp6-nak (cserebe tobb cpu-t igenyel, de szerintem a te gepeden ennek nem kellene gondot okoznia)szerk.: esetleg allitsd be, hogy mentse helyben (is) a file-t, ne (csak) a stream-re kuldje fel, igy tudod ellenorizni, hogy a savszelesseg-e a problema forrasa
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
mivel csinalod amugy a stream-et? en probalgattam, legjobb eredmenyt a vhscrcap driver es flash media live encoder parossal sikerult elernem (sajnos a gepem nem egy eromu, igy 1v1-ben is problemas neha, de a lehetosegekhez kepest a legjobb minoseget ezzel tudtam eloallitani
-
rt06
veterán
megkerdezhetem, mi miatt valtottal?
lusta vagyok vegigprobalgatni, csak justintv-t hasznalom, de erdekelnenek a kulonbsegek a szolgaltatasok kozt, lehetoleg tapasztalat alapjan, elso kezbolPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Eagl3
veterán
Ez lesz a helyes link: http://hu.justin.tv/broland88#/w/1626958256
-
용 Bob
senior tag
+1
Végre valaki értelmesen megfogalmazta és leírta, ami legjobban dühít.
TOSS OP!
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
föccer
nagyúr
Szerintem ahelyett, hogy mérgeled magad, válts a T-ről.
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
hát engem sem érdekel a véleményed, max segítek.. csak hát minden egyes tanácsra ez a válasz, hogy áá én nem ezt akarom... KÉRDÉS nyerni akarsz vagy nem? gondolom igen... akkor próbálkozz ezekkel, mert a pro gamerek is erre mennek.. nézd meg sjow-ot akár.. ő mindig reactoros raxxal nyit..
-
sith7
félisten
Pedig igaza van,a drop nagyon g@ci dolog ... tegnap 2v2 - ben beszorítottuk az ellent a saját bázisára, + natural expjére, uraltuk a térképet, de hol itt , hol ott jelent meg egy drop
elmentem balra, levertem a dropot, erre drop - olt jobb oldalon , akkor odamentem pár egységgel, mire azt levertem , egy másik helyen jelent meg, Ghoosty nem mozdult középről, nehogy kitörjenek, meg én is ott tartottam a fősereget, de ezzel a folyamatos drop - pal teljesen szétszedte a játékot , aztán eldurrant az agyam, és küldtem egy attack move - t a P seregemnek
A végeredményt tudod ...
-
killerjohn
addikt
teljesen megvilágosodtam
charge zea, stalker, ht tudod te mikorra készül el?
egyébként fele idő alatt lekészülő ghost + MMM úgy darálja, mint a macskám a kanapétht helyett meg colo ellen meg ghost helyett viking.
de inkább nem beszélek bele a nagyok dolgába, mert sima platinaként inkább fülem-farkam behúzom...
-
iSonic
addikt
nem így akarsz nyerni.. hát ha nagyon makróra akarsz menni, akkor ne csodálkozz, hogy kapsz egy HT, colo, void párosítást és utána sírsz... de ha ennyire makrózni akarsz, akkor menjél mara, ghost, viking, medivac-ra és próbáld minél előbb húzni a fejlesztéseket.. és sokat droppolni.. de gondolom az meg megterhelő szal azért nem csinálod...
zerg és toss ellen is pl imádok droppolni, mert mind a kettő egybe tartja a seregét és ha elindul feléd, akkor a másik oldalon a drop tuti hatalmas sebzést bevisz.. de ehhez kell jó a időzítés..
[ Szerkesztve ]
-
_OldBoy_
tag
US szerveren randomoztunk, 1 base marine-raven-banshee all-in gyönyörűen működik low diamond P-k ellen. Ledobni PDD-t, aztán röhögni. Stalker nem tudja kilőni a bansheeket, az viszont csúnya dps-t oszt fentről, miközben lent a marine-ok aprítanak. Persze le lehet védeni, de nekünk működött.
-
rt06
veterán
elozo szezonban jobban tolta (az akkori 130:6-os eredmenyet is pont te irtad be), de ez sem semmi - bar lehet, megartott kicsit neki, hogy osszevontak a koreai regioval
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest