Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #31996 üzenetére
Barátnő? Félek én az ilyesmitől ... család mellett hot lenne
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #31993 üzenetére
2012. 3.szezon, pontosan ezt írja. és elötte meg 2011-es szezonok voltak
-
Formaster
addikt
Egy modern betörő számára pl az egyedi név és az aláírásban szereplő technikai tulajdon felsorolásából következtetve, gyakorlatilag nem más ez, mint maga a kincsestérkép. Én sem tenném közzé a becses nevem, pedig nem vagyok egy milkás csákó
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #31991 üzenetére
miért zavar téged, hogy én nem tettem közzé mindenki előtt a nevem ?
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz adrian360 #31989 üzenetére
nekem a Warcraft3 -as profile tetszik még mindig legjobban, írhatsz is bele saját szövet ha akarsz.
ingame és egy gombnyomás és már nézed is a weben
ladderek neten is nézhetőek, a játékosok profiljában iszonyat sok statisztikát meg is lehet nézni.
chat is sokkal jobb így szerintem[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Tiszta bugos szar az egész!
Ezt loggolja nekem állandóan!:
Could not verify an extracted version of Client.
2012/08/01 10:48:24.024 - Bootstrapper Stage: INSTALL_CLIENT
2012/08/01 10:48:24.024 - Registering client at 'C:\ProgramData\Battle.net\Client' to agent.
2012/08/01 10:48:24.029 - Bootstrapper Stage: UPDATE_CLIENT
2012/08/01 10:48:24.029 - Checking patch for Client.
2012/08/01 10:48:24.186 - Blizzard Launcher is up-to-date.
2012/08/01 10:48:24.186 - Bootstrapper Stage: LAUNCH_CLIENT
2012/08/01 10:48:24.186 - Agent launching Client to install s2_engb.
2012/08/01 10:48:24.204 - Failed to launch Blizzard Launcher executable.
2012/08/01 10:48:24.217 - Bootstrapper Stage: EXTRACT_CLIENT
2012/08/01 10:48:24.218 - Verifying Client.
2012/08/01 10:48:24.218 - Extracting Agent.
2012/08/01 10:48:25.620 - Extracting Agent.
2012/08/01 10:48:27.013 - Extracting Agent.
2012/08/01 10:48:28.458 - Extracting Agent.Vagy valamit rohadtul rosszul csinálok!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
kovsol
titán
válasz Carasc0 #31977 üzenetére
nekem 3 perc alatt volt meg, direkt mértem, utána meg 2,7MB/s el lerántotta az 1,2GB -t (ennyit bír max a netem 20/10Mbites) Persze a Fuck blizz az kellet azért.
SSDLife free szerint 11GB -t írt az SSD -re.(#31979) zuzu000 3 órája kb
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Fantasztikus lassú!
Továbbra is a Starcraft 2 migration nevü folyamat által megjelenő ablak fut, és nem igazán modzul meg. A CPU az dolgozik meg azért ír valamit a SSD-re is. Nem tudom ez hol 10 perc, de ha le is tölt valamit most, az bazi lassú! Fuck Blizz.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Nekem azt csinálja, hogy updating setup files és egy bizonyos helyen (70%-nál kb) megáll és várakozik! És a töltőcsík zötykölődik. Mintha tovább menne de visszaugrik.. WTF?
Valamit rosszul csináltam? A játékot indítottam és akkor bejött mindjárt az Updater. Ott letöltött egy 70MB-s cuccot és most bejött a fentebb írt pici ablak!
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #31972 üzenetére
Én meg nem merek, félek, hogy ótvar csúnya lett a menü
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #31970 üzenetére
Toltam is egy gamet very hard ellenfél ellen, full hd extreme + AA val, így már 1vs1 ben is csak 40-45fps van, szóval egy 4vs4 már eléggé megenné a gépemet így. Megy vissza a grafika lowra, jobban átlátható mint ez a csillogás.
(#31972) Winner_hun offline módban toltam a gép ellen egyet
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Az egész update kevesebb mint 10 percig tartott. Beállítások alapra kerültek, ennek nagyon nem örülök.
Amúgy van már élsimítás is.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kovsol
titán
Nálam SSD vel 3 egész percig tartott amire azt írták 15-30 perc is lehet Mondjuk a procit is szépen tekerte. És még további 1,2GB -t elkezdett letölteni a játék.
-
rt06
veterán
masik szerveren okorkodni jo lehet, vagy ha van ott ismeros (bar nem tudom, ums-nel milyen korlatjai vannak)
legalabbis azt hittem, nem veletlen, hogy na regiora van starter verziodPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
igen, ennek igy kell kineznie, mint nalad az elso kepen, viszont kulon telepitojuk van, es ha mindkettot fel kivanod tenni, akkor kulon, mas-mas helyre kell oket telepiteni
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
execute93
őstag
Egy délután alatt 26 hsz. Ez igen. Ilyet eddig nem láttam
KrenAtesz: Starteres accodra raktad a gamet, az nem baj.. Csak annyi, hogy mutatja a Starteres meccseidet.. Nem kell ezt túlkomplikálni.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
rt06
veterán
de, szerintem okozhat gondot, az na es eu verziot ugyanis kulon kell telepiteni
ha te a korabban telepitett verziot inditottad, az tovabbra is az us szerverre probal belepni[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
KrAt
veterán
válasz Formaster #31956 üzenetére
Átengedi, ami szerintem a baj, hogy a starter edition az Amerikai szerver, a normál verzióm meg európai, nem?
A BNet acc-omon reggeltem a teljes verziót, de ott maradt a starter még..
Az gondolom nem baj, ha a starter van telepítve, nem? Mert csak kóddal aktiválom a teljes verziót..
-
föccer
nagyúr
Persze, megesik. Lehet, hogy EU-ra most élesítik az 1.5-öt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Formaster
addikt
A játék jol optimalizált. Fps csak akkor esik le komolyabb gépen, ha nincs benne ssd.
(#31947) Montebá: felbontás függő, 1920x1080-ban kb medium lesz, függ a merevlemezed méretétől és a ram mennyiségétől-minőségétől is.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Nem tudom, nekem ilyet soha nem csinált még.
Én most az 1.5-re vagyok nagyon kiváncsi. A külföldi polgárok általi hozzászólások áttekintése alapján, a legtöbbje csalódott benne (béta alapján vonták le a következtetést persze), és erős kritikát kapott a játék menürendszerének megjelenése. Nos a több 100 változás nem lehet rossz és nem engem nem zavar a megjelenési változások okozta hozzáállás.
Holnap ha minden igaz patching.....
-
Montebá
tag
Köszönöm mindenkinek! Úgy tűnik, h ez lesz. Kb. ez döntötte el. Volt még egy másik jelölt, de ha ezzel is jó megy, akkor tökéletesen megfelel ez is! Még egyszer köszönöm! Azért szeretem ezt a közösséget, mert itt nem kell várni a válaszokra napokat, hanem máris az információ birtokában vagyok.
Üdv.: Montebá -
zuzu000
őstag
Valakik, teamplay?
-
föccer
nagyúr
válasz Montebá #31936 üzenetére
Én E6500 CPU mellett (2 mag, 2,93 GHz) 4 GB DDr2 RAM mellett, egy HD4850 társaságában gond nélkül játszom. Hardveres limitem csak 3v3, vagy 4v4 nagyobb csatáiban szokott lenni, amikor 10-12 re visszaesik az fps. ezeket leszámítva stbilan hozza a 25-30 fps-t. Lagolások inkább a szakadozó hálózat miatt szokott lenni, ugyanis, ha bármelyik játékban lévő játékossal akár egy pilanatra is szakad a kapcsolat, akkor automatikusan megállítja a játékot. Ez néha úgy túnik, ha lagolna a játék, mikozben szándékos megállásoról van szó.
Mindezek ~ high grafikai beállítások mellett igaz 1280x1024 felbontással
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
adrian360
őstag
az a baj hogy az sc2 kódja ne szépítsünk, szarul van megírva. simán előfordul hogy egy jó középerős gépen belassul a játék. Elsősorban a proci skálázása szar, legtöbbször nem a vga a kevés, hanem proci fogy el, a többszálúság se jön ki mindig jól.
-
Carasc0
őstag
válasz Montebá #31936 üzenetére
Szia!
Szerintem nem. Nekem i7 2600 + GTX 570 és úgy is van mikor 30-25 FPS a sűrű grafikai komplexusban de bírja. igaz a VGA izzik is. Ebből kifolyólag szerintem lennének benne döccögések! Futni futna, de kétlem hogy totál lagmentesen. Tehát a lagmentesség nem garantált azon a gépen amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
Montebá
tag
Sziasztok! PC-t szeretnék vásárolni, kérdésem, hogy ezen a konfigon elfut-e ultrán (lag nélkül) a sc2:
Intel Core i3-2120 3.3ghz
8gb ddr3 memória, 1 TB 7200 rpm merevlemez
Sapphire radeon HD6670 2gb ddr3 grafika[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
USA-ban kijött az 1.5 patch!
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #31930 üzenetére
Hát én zergként ki nem állhatom a Shakurast, szerintem totál protoss lájker Tele szűkülő szakaszokkal, beszorítós sarkokkal. Más friendly zörg map nincs is? lol
(#31931) föccer: öhhhm nagyuram Mi az a zerges magic box??
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #31929 üzenetére
Mass mech elég durván eszi a blingeket, főleg ha időben ki tud talpalni a tankokkal. Mutákkal nem tudsz fókuszálni a thorok területre ható sebzése miatt. Ha magic boxot használ a Z, akkor a bedrogozott marinok fossá lövik őket.
A BL csak akkor lehet opció, ha nincs, vagy 1 starport van, különben a rektoros vikingek pillanatok alatt szedik a BL-eket. Ha mass mecha van, akkor maxolt ultra infestor roach kombó a leg hatékonyabb. Az ultrák felveszik a tankok területre ható sebzését, ha közel van a sereg, akkor a többit a roachok elintézik. Esetleg hátulról némi ling támogatás, hogy ne tudjanak hátra mikózni.
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
Entombed Valley - P-vel Z ellen a legjobb map
Antiga Shipyard - T-nek nagyon jó P ellen
Ohana LE - P-vel mindkét előbb említett faj ellen jó, bár T-nek kicsit nagyobb előnye van P ellen mint Z-nek
Daybreak nehéz eset de nem az igazi P map
Taldarim állítólag P-nek nagyon kedvez, szerintem annyira nem
Shakuras Z-nek nagyon jó
Condemned Ridge - Eléggé vegyes, jó lehet mindkét faj ellen de fordítva is igaz. Bár T-nek nem a legelőnyösebb pálya szvsz[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #31926 üzenetére
Mutákat Team gameben tartom a leghatékonyabbnak. Ha jól használja őket a játékos, akkor kiválló mapcontrolt lehet velük tartani, le lehet csípkedni velük 1-1 épületet, pár szedőt, scv-t. Olyan költésre lehet kényszeríteni vele az ellenfelet, ami későbbiakben meghozhatja a győzelmet. De mindez mellé kell egy társ aki taékonyan tud védekezni, mert a muták nagyon költségesek és nem nagyon marad mivel kivédeni egy esetleges fronátlis támadást.
üdv, föccer
-
execute93
őstag
válasz kovsol #31925 üzenetére
Muta még most is egy nagyon jó egység. Ha jól mikrózgatsz a storm/fungal/stim marine ellen, valami hihetetlen erős unit. ZvT-ben (ha azt dob a rendszer, mert én rdmezek) bling, muta, ling.. Valami hihetetlen erős. Bár mondjuk manapság már festort használnak csak..
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #31922 üzenetére
régen meg a muta volt a noob taktika, változnak az idők
-
föccer
nagyúr
válasz BeLucZ #31920 üzenetére
Minden Z szereti a Roachot. Mondhatni korai és közép játékban a seregnek a gerincét adja. Általában csak az a kérdés, hogy a roachok mellett mit hoz a Z? Ling infestort, vagy hydrát.
üdv, föccer
-
BeLucZ
addikt
válasz föccer #31919 üzenetére
elhiszem, szerintem stephanot piszok nehéz lehet megverni, csak valami nagyon ügyes trükkel, de makró játékban gyakorlatilag esélytelen, asszem breach elleni meccsét láttam, meg is van a replay, végigtanulmányoztam, beteg egy meccs, vmi 40 perces, halomra ölik egymást, de ott szó szerint lemakrózta a breachet, meg nagyon korán jött sok roachhal, le is zuzta a breach expjét, nagyon szereti a roachot
-
föccer
nagyúr
válasz BeLucZ #31918 üzenetére
Korai 3. bázis és nagyon jó scout kell hozzá. Gyakorlatilag P FFE ellen halálos, mert amire ~9-10 percben kitámad onnan a P, addigra 120-130 supplyn szokott lenni. Ekkor nullára verik egymást, de pillanatok alatt vissza húzza a roachokat, kiegészíti néhány winfestorral és az ellentámadás általában meg is hozzá számár a győzelmet.
Immo play nem tudja megfogni, mert visszalép speedlingre és a feles gázból + infestorokat vesz. Tét meccsen a Kanadai versenyen phonix+VR rushhal tudták megfogni, de azt is csak azért, mert irdatlan mennyiségű overlordot leszedett az ellen, így hátráltatta. Már nem is emlékszem, hogy ki ellen játszotta.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Staphano-t ha békibe hagyják, akkor a 12. percben 200/200-ra maxol roachból. Nem egyszer láttam már stream-en.
üdv, föccer
-
ÁdiBá
veterán
Besorolta valahogy a bátyámat a játék 4v4 csapatosba gyémántba.
Ma játszottam vele, mindig mester kaptunk ellenfélnek.
Nem tudom hogy csinálják, hogy már 10 perc alatt olyan egységgel támad meg hogy csak pislogok...
Valami hihetetlen, ezek tényleg nem csalnak?!
Nem is kell mondanom 4 partiból négyszer ki kaptunk...ÁdiBá
-
execute93
őstag
Halihahó! Lenne kedvetek ma 2v2-zni? Tehát 4 db Ph!-s csap össze 2v2 ben
Ha valaki kedvet kapott, az dobjon nekem egy Pü-t. És kb összeállítom a csapatokat.
Attól függ, hányan jövünk. Ha összejövünk 8-an akkor lesz 4v4 is! Kis baráti móka.
Este, Kezdés: 21,00. Én kb 20.00 kor hazaérek, és akkor 1 óra alatt leszervezem. Csak legyetek fent! Privátokat szeretettel várom!MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
föccer
nagyúr
-
adrian360
őstag
válasz Carasc0 #31907 üzenetére
azokat csak úgy tudod megcsinálni, hogy az egyik végigjátszásban pl kimaxolod mech fejlesztéseket, egy másik végigjátszásban meg az air fejlesztések, aztán a bio-t stb stb.
a leggyorsabb, ha csinálsz egy olyan kampányt, amiben az elején nem költesz el semmi pénzt, majd mikor van már elég pénzed, csinálsz egy mentés, megcsinálod az egyik fejlesztést, achivement felvillan -> mentés visszatöltése -> másik fejlesztés -> mentés visszatöltése és így tovább -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ugye jól sejtem, hogy úgy nemlehet végig vinni a Campaign-ot hogy minden Armory Upgrade-m megvan? Mert szerintem lehetetlen annyi creditet összegyűjteni. 25. mapon vagyok, és minden eddigi létező research-et kikutattam ami létezik és nem még lenne egy csomó fejlesztés amire nem jutott credit. Ellenben a dolog engem nem is zavarna, csak épp vannak olyan Story mod-ban lévő Achievement-ek amiket akkor teljesítek ha épp megvan minden Armory Upgrade. Hogy is van ez?
-
rt06
veterán
nem
bar ha magyarorszagon veszed, valoszinuleg eu regios lesz, de mindenkepp nezd meg, mint azt mar ketten is irtak
a jatek nyelve teljesen lenyegtelen, ha valtani szeretnel, szabadon le tudod tolteni a blizzard oldalarol barmely, a te regiodhoz tartozo verzio telepitojet (nemet, angol, spanyol, francia, olasz, lengyel es orosz kozul valaszthatsz)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Formaster
addikt
Ezzel no problem, ajánlják is a magyar fórumokon. Azért még egy valamit ellenőrizz és nem üzletrontásból írom, de felkapta a fejét egy poszt, az egyik fórumban. Szóval szerintem személyesen vedd, és ha lehet, még pénztártól való távozás előtt ellenőrizd a doboz tartalmát.
Ha kinyitod a tokot, lesz a lemez felett egy fehér etikett címke, azon az aktivációs kód. Na a bizonyos poszt szerint, nemrég vásárolt valaki boltból egy olyan példányt, amiből ez hiányzott. Majd másnap reklamált és a bizonyos bolt azt mondta, forduljon a Blizzardhoz. Ezt elkerülendő ellenőrizném a dolgot.
Szerk: (#31900) Winner_hun: Persze, hétvégén nincsenek nyitva
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest