Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
ez nem semmi
én még 15eért vettem az sc2-őt, és egy ilyen egérpadot 6eért
igaz, hogy már lassan 2 éveEyesis
-
zuzu000
őstag
PvT, ezért vért izzadtam, hogy nyerjek. Volt itt minden, sokszor alig birtam magam visszahozni, akinek van rá ideje, nézze meg [link]
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a következővel kapcsolatban:
Megfigyeltem, hogy 1 v 1-ben késői órákban, éjjelek éjjelén szopatós ellenfeleket kapok, sokkal, de sokkal nehezebbeket mint napközben, pedig nincs a nevük mellett a favored meg semmi, meg főleg ilyen nagyon gecizős csízereket, semmi tisztességes játék, csak genyákat kivétel nélkül!
Napközben meg vannak olyan balfékek akiket csukott szemmel is megvernék és közbe silveres meg van hogy goldos!
Lehet valami összefüggés a napszakok és játékosok nehézsége közt?
Mert nekem eddig sorra ez a tendencia volt!
Arra gondoltam esetleg lehet hogy csak az elvetemült kockák maradnak éjfél után is és azért ilyen nehéz -
rt06
veterán
válasz Winner_hun #30594 üzenetére
es a legelejere vissza tudsz porgetni, pl magadnal? tehat megvannak az uj mellett a tobb, mint egy eves meccseid is?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Winner_hun
titán
-
föccer
nagyúr
Egy kis lazulós több v több? Az APMem kb 12-lesz, szóval csak az igazán elvetemültek jelentkezzenek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
BeLucZ
addikt
válasz Ghoosty #30586 üzenetére
most raktam fel a replayt, amiben benne van ez a csata, lehetséges hogy jóval nagyobb volt a supply értéke a seregemnek, de azért a thorok nyilt terepen nagyon durván tudnak darálni, kb szitává lövik az mmm-et, max akkor lehet baj ha az mmm 80% maruder, de ilyenre még nem láttam példát meg nálam is volt sok marine golyófogónak
-
Ghoosty
őstag
válasz BeLucZ #30585 üzenetére
Elég sokminden jó ellene t-ként.
BC is jó, mert a mariskák lőnek csak levegőbe, azok viszont a magas armor miatt keveset sebeznek rá.
Tank is jó marine támogatással, hogy ne tudjon rászaladni és kifókuszálni.
De a sima mass marine+medivac is fogja, mert a maraudert countereli a marine.A thorral szerintem szerencséd volt, vagy nagy volt a fejlesztés különbség, mert szerintem az MMM-nek ütnie kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
no problem, fel lehet máshova is tölteni, csak az itteni fórumozók és én általam is a te oldalad a preferált
más: amúgy szerintetek ha terrannal vagyok, melyik a leghatékonyabb stratégia az MMM ellen? az mmm-n kívül
mondjuk sokszor nem értem, múltkor is volt egy meccsem 4 v 4 ben rámentem mass thorra 3/3/3-asokra megtámogatva autorepair scvekkel és jó sok olcsó natur marinnal és 2 ember elég húzós mmm seregét is bevertem, csak kérdezem hogy van e ennél jobb terran vonalon? BC-s? sok terrannal csak az mmm létezik, ahogy észrevettem a sok ladder meccs soránja és mindezt gyorsbillentyűk nélkül hajtottam végre egyszerűen képtelen vagyok ráállni a ctrl groupokra, nem áll kézre , inkább kurva gyorsan egerészek
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz föccer #30581 üzenetére
Jaja. Felvázolták priviben miről is maradtam le. No igen, annak nem itt a helye. Itt komoly emberek vannak... Meg én néha.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
föccer
nagyúr
válasz mikromanus #30580 üzenetére
Némi warez tartalomtól szabadult meg a fórum.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #30572 üzenetére
egy honap ban? ezert siman ki kellene menned godre egy olloval es 3 centis darabokra kellene vagdosnod a kabelt, amin kapja az internetet
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
BeLucZ
addikt
Ezt nézzétek meg, elképesztően durva meccs volt
2 top goldost vertem meg egy ismeretlen zerges gyerekkel, ugy izgultam hogy össze vissza rángattam az egeret mint egy őrülthát volt itt minden, MMM,tank,mass thor, mass marine, BLs, vikings,, corrups hatalmas meccs volt, kötelező mellé a pop corn
sajna nem tudtam a szokásos helyre feltölteni mert meghalt a szerver igy egy külföldi oldalra tettem fel, jó szórakozást aki kíváncsi rá !
-
EyEsOnU
tag
SC2 dobozt keresek, lemezzel egyebekkel együtt, kulcs nem kell az van. magyar vagy angol az mindegy. PM!
ps.: fölösleges körök elkerülése végett, 2 az kettő darab jó magyar pisztolyorrú mátyást tudok adni a cuccért, bp-i átvétel előny!
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #30570 üzenetére
Nem igazán vagyok most játékos kedvembe, ne haragudj. Talán majd...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz szilva01 #30567 üzenetére
Lehet a gatewayt is boostolni és akkor gyorsabban lejönnek a zeák.
üdv, föccer
-
szilva01
őstag
válasz Winner_hun #30566 üzenetére
El voltam foglalva a lingekkel nem volt időm boostolgatni egyébként meg gondolom ismered a mondást. egy
sörzealot nemsörzealot -
Winner_hun
titán
válasz szilva01 #30564 üzenetére
nekem meg még egy zealotom sem volt
1 zea kész volt és a 2. akkor lett kész mikorra a szedőkhöz értek a lingek. Szóval ez így nem igaz. Amúgy a chorono boostot félsz használni? 11. probe-ra mehet is az első. Ha figyelek nekem még a 20. percben 3-4 bázisról is kevés a chrono boost, neked meg az első bázison tele van, ejjj-ejjj
Más: fura látni hogy a barátlistán 10+ személy akítv. Igaz a legtöbbjüknek dio3-as képe van...
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
szilva01
őstag
MEgfogtam egy cheese-t Mondjuk akkor kicsit reménytelennek tűnt mikor 6 linggel jött nekem meg még egy zealotom sem volt
-
oxox
addikt
válasz DarthPeeter #30561 üzenetére
visszaterve...most jutott eszembe, hogy mi lenne ha a tank-tikantat kiegeszitenenk egy bunkerral a tankok melle? en felprismazok, es kevesebb vedelem eleg lenne lent...?!?!?!?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz DarthPeeter #30559 üzenetére
mondja muanyag sodro"fank" van...vmi vizzeltoltos vacak...attol meg nem felek...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz DarthPeeter #30557 üzenetére
ebbe mar belevan tervezve a facebookozas, msn-ezes, telefonalas (Te tedd, le, nem Te tedd le....) taplalek be-kivitel?
-
oxox
addikt
ohh En orulok, hogy kesz vagyok a beta mappal....meghosszabitottak a nyilt betamat (ment utana is), ugyhogy ..kvra unom mar azt a mapot
este leszek...az a terv...mondjuk markahu vagyok, es ha DPeti feljon akkor SC2zok/zunk ...ha nem jon fel, vagy megint hama megy aludni, akkor mehet a game
/a pvp azert nagyon hianyzik/ sc2-ben sem favorizalom a coop modot....[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
igen, tudom, nem is erdemes olvasni, csak ranezek neha es az utolso 2-3 post-ot nezem csak meg
de nem is azt mondtam, hogy gond, hogy itt irjatok (irjuk), csak felhivtam ra a forumtars figyelmet, hogy nem csak ti (mi) vagytok (vagyunk) elromolvaPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
CsakaBarbi De indíthatok újat is (most raktam össze a koronát)
Majd összeröffenünk TS-en, este 8-9 után várható hogy befutok ma, aztán majd szombat délután legközelebb csak.Jah, alapból nekem is amerikán volt, azért láttam hogy te is ott vagy - csak én rögtön átraktam eu-ra. (gondolom Beta miatt volt amerikán, azért írták hogy töröld a Bnet mappát telepítés előtt)
cyla: Dio3 topic úgy pörög, ott elvesznénk, ráadásul erősen spoiler-veszélyes...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
mikromanus
veterán
Jó, de én komolytalan alak vagyok.
Meg nincs meg a dió és nem is lesz, max starteres egy jó darabig. Belenézek szerintem aztán majd június vége fele döntök kell-e. Addig marad az sc és a tanulás. Vagy a Diablo 2Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
rt06
veterán
válasz mikromanus #30550 üzenetére
ooo...ize...remlik, mintha rendszeresen irnal te is a d3 topic-ba ;p
-
mikromanus
veterán
Teljesen el lettetek rontva. Hová tűnt a starcraft vérengzős hangulatotok? Visszatért a barbár korszak? Esetleg a monk-korszak?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
oxox
addikt
válasz kovsol #30547 üzenetére
igen ...11-es szinten kidobott a szerver....hibauzenetet irogatott...mondom atlepek europaira....kapufa ....szerencsere nem buktam semmi komolyat...10-es szint korul volt a varazslom....eu szerveren megint nekifutottam...mar tul vagyok a betan, es szinten 10-11 korul fejeztem be hajnal 1 korul....
-
BeLucZ
addikt
szerintem valamit elnéztél, csak picit játszottam a gammel, szerintem fél óránál többet sem, mert annyira nem jött be, kattintgattam össze vissza az egérrel azt kb ennyi
a játékmenet nem tetszik annyira, a hangulat meg a környezet jó, mert van feelingje, de most látom már hogy nem leszek egy nagy diablo őrült -
Eyesis
őstag
-
föccer
nagyúr
Az elején dragon egy picit elszórakozta, így szorosabb lett, mint a papírforma mutatta volna. Jó volt nézni, köszi, hogy szóltál. :r
GG
üdv, föccer
-
Eagl3
veterán
Breach vs. Dragon most megy. [link]
-
kovsol
titán
válasz FoBCRaistlin #30535 üzenetére
most már dio3 is temporary outage of battle.net -t ír ki loginkor, véletlen exit gamet toltam a leave game helyett várható volt, hogy a login szervert magával rántja a diablo3 start
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz FoBCRaistlin #30532 üzenetére
nekem is csak offline módot enged sc2, diablo3 4-5 próbálkozás után tetü lassan belépett
-
Winner_hun
titán
-
rt06
veterán
válasz FoBCRaistlin #30529 üzenetére
dio3 mindent megborit? wow-nal is lassu a login
-
FoBCRaistlin
őstag
Be tudtok lépni?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
oxox
addikt
válasz szilva01 #30523 üzenetére
7poolnál akkor sincs baj...ahogy látod a lingeket azonnal falazni kell...ha nem ffe-t játszottál, akkor zárd magadra (ugye kötelező zerg ellen zárni....gw, core (de célszerű forge-t inkább)1pilonnal lehet zárni...vagy ha messzebb van a pilon akkor +1pilon és zárd magadra.
ha ffe akkor az egy cannon remélhetőleg akörül van kész, hogy megjelennek nálad, vagy kicsit később (ami azt jelenti, hogy a probe-okkal kitudod nyírni azt a néhány linget, a cannon meg aprítja őket ha tovább erőlteti...Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mikromanus
veterán
Az látszik ami az accountodhoz van rendelve. Vicces fiúk és lánykák vannak a bnetnél. SC2-nél is ez volt. Megjelenés előtt kód nélkül is elérhető és tölthető volt a downloadból, aztán megjelenés után észrevették és sietősen törölték: A starterig azt hiszem nem is lehetett úgy elérni ha nem volt kódod hozzárendelve. Persze ha megvolt a letöltés indító installer, akkor lehet az is ment bárkinek, tehát csak a felületről törölték...
-
rt06
veterán
válasz BeLucZ #30520 üzenetére
elvileg addig, mint a beta-t, tehat skeleton king-gel bezarolag es max 13-as szintig
szerintem ez alapjan meg lehet itelni, bejon-e neked a stilus, meg a jatek (de ezt mar neked kell tudnod)
mikromanus: jah, egen, be voltam jelentkezve, nalam latszott minden (classic games is)
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz mikromanus #30521 üzenetére
thx, szerintetek elég a vendég kód ahhoz hogy megállapíthassam tetszik e a game vagy ez annyira kis szelete a játéknak hogy kizárt?
néztem a topikjában mindenki dicséri nagyon hogy igényes munka lett -
szilva01
őstag
6 meccsből 5 win (silver liga) az egy is egy csúnya zerg 7pool amit simán kivédhettem volna ha egy kicsit eőbb derítek, dehát mire odaért a probe-om már indultak a lingek
-
-
mikromanus
veterán
válasz BeLucZ #30520 üzenetére
LVl korlát van és hogy a csontvázkirályig (?) lehet tolni, tehát a történet utána nem halad tovább. VAgy valami ilyemi volt a lényeg
-
kovsol
titán
Ha valamelyik Starcraftos ismerősömnek kellene egy Diablo3 vendég kód az írjon egy privátot.
-
BeLucZ
addikt
válasz mikromanus #30516 üzenetére
jah ismerős, én is ezt toltam egy ideig mig rá nem ébredtem hogy igy nem sok babér fog jutni, azóta azért már sokat változtattam a játékomon
-
mikromanus
veterán
válasz BeLucZ #30515 üzenetére
Ja. A 2v2 még elmegy, csak ott meg a hisztis verzióban nyomtam igen gyakran, mert forever bronz 1v1-es taktikával nyomulnak igen sokan (semmi falazás, semmi egység az elején csak dolgozó és sok gyártóépület építés, majd jól lemassoljukazellent taktika). Ilyenkor egy szimpla speedling vagy bana bust attack és mire a csapattársam a maga 15APM-jével aktiválta magát már vége lett a meccsnek. Mi azt hiszem platináig jutottunk mindenféle komoly csapattaktika és tudás nélkül Diamondosok és összeszokott platinások azért már fogták az 1 vs 2 korai agressziómat
-
BeLucZ
addikt
válasz mikromanus #30514 üzenetére
én törzsgyökeres bronz vagyok aki igyekszik felzárkózni, execute-al szoktunk 2 v 2 zni mostanság, vele egész jól megy, igazából a team gamet jobban preferálom, mert ott játékként fogom fel jobban az egészet, 1 v 1 ben túl komolyan veszem és jobban is idegeskedek mint amúgy ezért nem annyira reprezentatív nálam az 1 v 1 teljesítmény
-
mikromanus
veterán
válasz BeLucZ #30512 üzenetére
Ha nem vagy komoly ligában, kapható vagy 1v1-re is, akkro esetleg rajtam levezetheted a feszültséget. Sokszorosan újrakezdő zerg vagyok megkövesedett rossz szokásokkal (hibás gyorsbillentyű használat, sok-sok agressziv BO tapasztalat, nulla macro tudás)
-
oxox
addikt
válasz BeLucZ #30512 üzenetére
nekem a masodik resz nem tetszett igazan...az elso viszont nagyon....meglassuk....biztos, hogy lesznek joparan akik atpartolnak, de az tuti, hogy en jatszok majd parhuzamosan tovabbra is sc2-t...most is BF2-ztem egesz sokat, mikor nem volt fent senki, vagy eppen egy kis realtime gyilkolasra volt szuksegem....ahelyett fogok diozni szerintem....
-
oxox
addikt
válasz BeLucZ #30510 üzenetére
jo a kerdes....szep a doboza....tegnap/ma ejfelkor ertem a cd galaxyshoz...ill. a brody sandor utcaba, mert akkora sor volt, hogy lekanyarodott....gondoltam leszunk majd nehanyan 20-30-40-en max....de vegul nem jott be...ugy sacoltam, hogy 300-an voltak elottem, es meg 150ember allt be mogem...szoval hajnali kettore ertem haza, es kibontottam megneztem, es ugy dontottem, hogy hagyom mara...tobben neztek a forumos bejegyzeseket, es szerverleallasok/nehez bejutast irtak tobben...a sorban egyebkent full jo hangulat volt...poenkodtunk is, hogy majd a penztarnal kerunk egy simcity2000-et, tenyleg jo volt a hangulat, egyetlen ideges tag nem volt.. az is vicces volt hazafele menet, hogy a ferenc krt-nal (hajnali haromnegyed kettokor), is egy csomo fiatal rohangalt dio3-as szatyorral a kezben (de az egyik kollega pasija is vett valahol a margit hid kornyeken, es hasonlo tajban erkezett haza mint en)
szoval ma telepitem, es meglassuk
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz DarthPeeter #30507 üzenetére
10x meg nem volt ...ha ma este leszek akkor csak kesobb....ill...dio3 telepites is lesz, meg mint emlekeztettek ra ma bowling nap...szoval amint hazaersz, kifacebookoltad magad, eleget tettel az anyagcserednek , akkor izibe gyere fel ts-re...mert meg lehet leszek akkor....
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Mennyi csicska külföldi játékos van a StarCraft 2 - ben.
Összevesztem vele. Nem földit hanem légi egységet gyártottam a Stalkerok ellen pontosabban Voildokat.
Erre a csapattársam engem ölt a Terrán karaktereivel a nyomorékok...
Pfffu... Ilyeneknek a fejét beleverném a monitorba a túloldalt.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
rt06
veterán
válasz chosa91 #30503 üzenetére
szerintem arra celzott, hogy senkit nem erdekel a velemenyed, amig amig nem kerdeznek, vagy nem tamasztod ala valamivel
en sem irom be csak ugy random valahova, hogy 'szerintem a zold szin olyan felemas" (kb ennyit ert a te post-od is abban a formaban)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
chosa91
aktív tag
válasz Winner_hun #30502 üzenetére
Hozzászólásban többnyire a saját véleményünket írjuk le, nemde? Ergó relatív a "teljesen felesleges" jelző
"Find something boring, and make it funny!"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest