Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz hugo chávez #2839 üzenetére

    Én még tovább merészkednék ezzel:
    Volt ugye a pletyka, hogy Fermi Certified gépház, és hányszor dobták vissza mielőtt megkapta a logót. Na de én a szóbanforgó ház esetén úgy emlékszem, SLI rendszerekkel való kompatibilitásról (is) volt szó. Akkor még az sem lehetetlen, hogy mikor azt mondták, hogy 300W hőt kell elvezetni, akkor az már magára a kétkártyás SLI rendszerre vonatkozott. Elvégre a Tesla max 225W, de itt letilthatják az ECC-t is, ami állítólag már számottevő terület, és ha dolgozik a chip, ez is mindig működik (ha direkt le nem tiltják), továbbá a Radeonok kapcsán tudjuk, hogy a GDDR5 chipek is tudják zabálni az áramot, és a Teslán tömérdek RAM van, Geforceon csak fele ennyi lesz (vagy még annyi se). Órajelek tekintetében pedig nem feltétlenül kell 6x lekörözni a Teslát. És itt lehet kicsit másképp értelmezni a TDP-t, mint Teslánál.
    Szóval szummázva még az sem teljességgel lehetetlen, hogy játékok futtatása során egyenesen kevesebbet fogyasszon, mint egy 5870, és akkor a kétchipes kártya is jöhet pár hónapon belül 300W-ig.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák