- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
A technikai reszehez nem took hozzaszolni. En csak egy vegfelhasznalo vagyok. Csak berakom az uj kartyat es jatszom.
Viszont 2 ev es ki tudja hany honap utan ha megjelenik egy termek ami, amiota vilag a vilag fejlodik, es egyre nagyobb teljesitmenyu lesz, vannak elvarasaim. Es nem feltetlenul neveznem nagyoknak oket.
Keldor te is irtad feljebb, hogy a jelenlegi Ti-vel is fut egy rakat jatek 60 koruli fps-el 4K-n. Tenyleg akkora elvaras lenne, hogy ez at legyen ultetve az uj "olcsobb" belepo felso kategoriaba? Es igy a abszolut csucs meg ahova mondtam?
De innentol mar csak koroket futunk. Csak ismetelni tudom magam. En csalodott leszek ha az a teljesitmeny jon, amit Gbors vizional/kalkulal es/vagy a pletykak vetitenek elore.Meglassuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest