Új hozzászólás Aktív témák

  • ViSAS

    senior tag

    válasz Locutus #14479 üzenetére

    Reméltem, hogy kivételesen senki nem fog lehúzni a döntésem miatt - mint sokan másokat is a 970 topikjában, akik szintén elvetik a vásárlását az utolsó fél GB lassú elérése miatt - de ez van...miért nem lehet egyszerűen elfogadni a másik döntését? :) AMD oldal részemről kizárva, de mégis a legújabb fejlesztésre / technológiára vágyok (ezzel együtt időtállóbb is lesz a megoldás) tehát nem tudok jobbat, mint várni. Tavasz végéig nem is olyan nagy idő...köszi az infót.
    Habár főként Full HD monitorra lenne kötve, van egy 4K TV is a háztartásban, így hát igényt tartok a maradék fél GB gyors elérése is...másrészt meg felbontástól függetlenül van amelyik játék zabálja Full HD-n is a VRAM-ot, a teljesség igénye nélkül például a GTA V, Batman: AO.
    Az idő múlásával pedig nem hiszem, hogy az átlagos VRAM kihasználtság lejjebb menne, kb. 2 évig nem szeretnék ezután VGA-t venni...kell a "tiszta" 4GB, nem vagyok a "műcirkusz" tagja.
    Mivel az AMD meglépte idén a R9 390-nél a 8GB-os verziót és a 970 ellenfelének szánták, lehet hogy a következő szériában az nVidia is eljátssza ugyanezt, vagy akár 6GB-os verzióban és ugyanilyen árban, mint amilyenben most a R9 390 / GTX 970 van.

Új hozzászólás Aktív témák