Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
agressiv
addikt
-
pohár
félisten
válasz GeneraL_XTX #1595 üzenetére
lesz, csak nem official
én is a CDG-s verziót támogatnám igazábólGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ZeroX92P
tag
válasz FehérHolló #1592 üzenetére
hát én benne lennék magyarokkal még úgyse futottam össze benne origin: ZeroX92P
-
FehérHolló
veterán
Valaki egy kis multi?
Skynet is real. It's called Google.
-
pohár
félisten
igazából azon vacillálok hogy megér-e nekem +4 ezret a doboz és az N7 pakk... BF3-nál ott kicsit másabb volt, mert időközben megkapták akiknek nem jutott már kód, de itt nem lesz
no mindegy, majd az anyagiak eldöntik melyik lesz a befutóGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
itt elvileg nem kell angolosítani, danih azt mondta, szerencsére...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ja jó, tényleg
akkor te miért reménykedsz abban hogy könnyebb lesz angolosítani mint a BF3-nál? itt is lehet az lesz mint a Runnál ahogy fentebb írtákGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
te is orosz kulcsot vettél?
engem csábít ez az N7 pakk amit adnak a CDG-nál, de hogy danih 6-6,5k-s ára ajándék, valószínűleg marad nálam a kulcs...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mrhitoshi
veterán
Végre előrendeltem a játékot. Lehet végig játszom már vagy 3.-4.-re az első két részt, úgy lehet izgalmasabb lesz a 3. rész.
PS4
-
FehérHolló
veterán
Nálam elég furán néznek ki az árnyékok és sötét részek: [link] Növényeken jobban látszik, de addig nem akartam újra elmenni a történetben csak a shot kedvéért.
A dinamic shadows és az élsimítás kikapcsolva, szoftveres fényerő maxon.Mitől lehet ez?
Félek, hogy driverhiba, és nem lesz javítva a végleges változatban.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Chabe89
addikt
válasz Zolinho1026 #1566 üzenetére
Ennek a trailernek a 00:20-00:30-ig tartó részénél nincs "epicebb".
Oric: Launch Trailer is holnap lesz?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Zolinho1026 #1566 üzenetére
Nekem az is tetszik meg ez is. Még mondjuk a holnapi trailer még jobb lesz majd szerintem. Plusz ugye lesz egy launch trailer is, na az oda fog vágni szerintem.
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként ezt a kiírást nem értem topik címében. A megjelenésig minden hír, infó, spoilernek számít, akkor mégis hogy hírezzünk, adjunk infókat? Nem úgy kellene inkább kírni hogy a Mass Effect 3 (Spoiler veszély!!)
Live-Die-Respawn
-
Ilsyde
őstag
válasz Malachi #1557 üzenetére
Most viszem vegig ezt is masodjara. Azt akarom hogy teljesen friss legyen minden, mire kijon a harmadik resz. Ez, nehany kepregeny es egy konyv van mar csak hatra.
Csakis paragont jatszom, a "hivatalos" (male Shepard) karakterrel. Renegadet majd egyszer talan kiprobalom - olvastam hogy illik a noi karakterhez.
Gruntrol csak annyi emlekem van hogy tapasztalatlan, tudatlan, eszetlen karakter es pelenkazni kell Tuchankan mert elerte a pubertans kort
Viszont nem olvastam hogy a ME3-ban felbukkan-e. -
Malachi
addikt
ha nem játszottad még végig a kettőt, akkor nem lövöm le a poént. csak annyi, hogy simán megoldható renegade vonalon is a játék, de úgy tapasztaltam, hogy a paragon több lehetőséget ad. arra is gondolj, hogy az is fontos ki lesz lojális hozzád a csapatban és ha renegade leszel inkább, akkor nem tudsz mindenkit magad mellé állítani.
de az a jó az ME-ben, hogy mindenki úgy viszi végig, ahogy akarja. csak szerintem kihagysz ezt-azt, ha nem paragon vagy.
-
Ilsyde
őstag
válasz Malachi #1555 üzenetére
Penteken fejeztem be ujra az elso reszt, most vagyok a ME2 kozepen... korulbelul.
Zaeed-et sem birom, de ez a Grunt egyenesen az oruletbe kergetett annoTudom sokan azert szeretik mert krogan meg eros, de en alapbol soldier vagyok szoval nem kell fizikai segitseg. Miert szamit jobban ha a paragon vonalat valasztottam? Erre sajnos mar nem emlekszem.
Tuchanka miatt vacilalok rajta en is De elvileg Mordin (a salarian STG doki) kuldetese is oda fog vinni, ugyebar a genophage miatt.
Komolyan nem tudom mit csinaljak. Attol tartok hogy bennehagyom a tankban es megbanom. Meg attol, hogy kiszedem es megint az agyamra fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
semmiképp ne hagyd benne, ha paragon vagy, az egyik legerősebb karaktert faraghatod belőle, másrészt a krogan bolygóra az ő küldetése visz és...de hát tudod. minden fajra szükség lesz a 3-ban - de az is tuti, hogy amint végigvittem, elkezdem az első résztől kezdve és végre tényleg mindent tökéletesen maximumra kipörgetve a jó sorrendben viszem majd végig. alig várom!
-
pohár
félisten
hogy lett meg úgy? visszakerestem január közepéig, de csak azt a hsz-ed láttam ahol belinkelted a képet hogy már ott van az Originben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ilsyde
őstag
Most megyek vegig a DLC-ken (akkor vittem vegig a jatekot eloszor mikor megjelent es csak Zaeed kuldijet lehetett elerni) de velemenyem szerint ez az Overlordot nagyon tulzasba vittek, nem beszelve arrol hogy mennyire bugyuta
Firewalker szintugy, nem ertem minek kellett platformjatekka varazsolni a ME-t. Eleg lelohaszto elmeny igenyes es intelligens kuldetesek utan ilyenekkel foglalkozni.Kasumi kuldetese viszont tetszett, es maga a karakter is szimpatikus
Azon gondolkodom hogy Gruntot benthagyom sztazisban, irrital a szemelyisege. Talan nem lesz nagy kihatassal a ME3-ra.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amugy holnap jon egy hosszabb változata is a trailernek.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz GeneraL_XTX #1521 üzenetére
A jatek originen van elorendelve. Ott ugye van preload, szal mar megjelenes elott le lehet tolteni. Az aktivalast proxyval csinalom ahogy bf3 eseteben is.(nem tiltott dolog)
Igy fogok tudni jatszani amcsi megjelenes napjan. De no para eu megjelenesig nem spoilerezek, igerem.Live-Die-Respawn
-
sittes79
addikt
válasz GeneraL_XTX #1542 üzenetére
Azt írja, hogy "Nyelv: orosz (feliratok)" ebből arra következtetek, hogy van angol és egyéb más nyelv is, de lehet, hogy tévedek.
-
pohár
félisten
válasz Malachi #1538 üzenetére
CD Galaxisnál minden DLC ("A készlet erejéig elérhető DLC kódok várhatóan az alábbiak lesznek: M55 Argus Assault Rifle, N7 Warfare Gear: N7 Valkyrie Rifle és N7 Defender Armor." jár a sima verzióhoz is
-
sittes79
addikt
-
Hajdi
senior tag
Hát a robotkutya és kapucnis felső...stb, nem kimondottan mozgatja meg a fantáziámat! Köszönöm a válaszokat! Szerintem maradok én is a sima verziónál!
"The Man Who Sold the World"
-
Malachi
addikt
ha az anyagi részét nézném, nekem igazából nem érné meg a plusz 6-7 ezer a páncélt, a fegyvereket meg a dobozban lévő apróságokat. DLC úgy néz ki csak akkor derül ki, mikor elmész érte/kiviszi a futár.
a simát előrendelőknek jár 1 plusz fegyó, ha Originen rendeled, akkor még egy, ha GameShopban, akkor másik.
a CE-hez mindenképp jár a robotkutya, N7 fegyverpakk, új szerkó a csapattagoknak, meg valami kapucnis pulcsi Shepardnek. hogy ezek kívül ki milyen DLC-t ad hozzá, azt még nem tudni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Hajdi
senior tag
Sziasztok!
Most nagy dilemmába estem! Előrendelném a játékot, de vajon megéri a CE verzió 15k-ért? Láttam itt-ott kiírva, hogy + 2 DLC jár hozzá. Másutt pedig nem, bár a tartalom leírása megegyezik. Most akkor lehet konkrétan tudni, hogy mit is tartalmaz ez a csomag? Vagy csak a készlet erejéig vannak + letölthető tartalmak?"The Man Who Sold the World"
-
Chabe89
addikt
Na ez után a trailer után nem csodálkoznék, ha belevágnák valami szotyi reklámba.
Esetleg egy speciális Mass Effect csomagolású szotyi ME3 CE mellé[ Szerkesztve ]
-
-
Malachi
addikt
Haha, az megvan, hogy kedden jön egy extended cut az előzetesből? Most látom csak a hivatalos trailer végén.
-
sto1911
veterán
válasz Zolinho1026 #1505 üzenetére
Könyv?
-
tiv83us
veterán
válasz GeneraL_XTX #1526 üzenetére
Akkor azt hiszem 6-9 kozott hanyagolom a topikot az erdeketekben.
Max Warez-ra vadaszni jarok majd beAz EU megjelenes fenyeben at is neveztem a topikot.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
ng0ofy
KORREKTOR
Elég egy amerikai proxy beállítani windows szinten addig, amíg installálja a játékot, utána offline-ba tenni az origint és kész. A demoval nálam ez működött.
-
Vistaboy
veterán
válasz tiv83us #1523 üzenetére
Szerintem az Origin régiókorlátai miatt Magyarországon nem fog senki eredeti játékkal játszani 9. előtt, maximum ha trükközik egy kicsit a beállításokkal.
MOD: A Reckoning esetében is hasonló volt a helyzet: már 8-án kézhez kaptam futárral a játékot, de csak 10-én reggel tudtam azt elindítani.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
tiv83us
veterán
válasz GeneraL_XTX #1521 üzenetére
Emlekszem mikor 2010 januar 25-en ejfelkor sorban alltam a ME2-ert, nehany PH-s mar javaban nyomta az eredetivel /is/, mert a magyar boltoknak mar le volt szallitva es ki is adtak a vasarloknak minden gond nelkul. Most nem keresem ki a tobb ezer hsz kozul a ME2 topikbol, de igy volt. Pedig akkor is elvileg 3 nappal kesobb jott volna ki EU-ban. Szerintem most sem lesz ez maskepp. 9.-e ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Szerintem pár nappal a hivatalos megjelenés előtt már ki fogják tudni szállítani, legalábbis eddig még - szerencsére - nem jártam úgy, hogy pénteki megjelenéskor várnom kellett hétfőig a futárra.
MOD: Persze ezzel nem akarok semmit elkiabálni, elvégre a Diablo III mellett a ME3 lesz a másik játék, amit az átlagosnál jobban várok idén, ilyen esetben becsúszhatnak bakik.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
GeneraL_XTX
veterán
Szabi kivéve, család helyrerakva, asszonynak bevalva hogy játszani fogok, pia kell, meg rágcsa, és mehet a játék 6.-án
Azért ezzel a nagy rákészüléssel csak óvatosan. Nálunk csak 9.-én jelenik ám meg, és mivel Origines lesz, gondolom megint csak lesz régiókorlát az aktiválásnál. Kérdés, hogy most is ki lehet-e játszani mint a BF3 esetében és egyáltalán a boltok kiadják-e 9.-e előtt.
-
tiv83us
veterán
Nem mondtam en sem, hogy szar volt, csak kicsit tobbet vartam. .Mondjuk szerintem azok a CGI Huskok nagyom benan neznek ki..../ Szamomra az eddigi legjobban sikerult trailer az a FemShep trailer.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
SPOILER
hát, tényleg nem. ki hitte, hogy Shepard egy szotyiföldön védi majd meg a galaxist?
egy érdekes csak számomra, 1:20-nál a végén azok a böhöm izék - mik? -
Malachi
addikt
a twitteren úgy látom, lement. várok.
-
tiv83us
veterán
Nekem maga a Sentinel class nem jon be, amugy jo kis kari. De a Vanguard-omat es a Salarian Inflitratorom-et nem nagyon uti semmi /senki /.
Mar csak egy Drell Vanguard-ot akarok megnyitni nagyon /esetleg egy Quarian Engineer-t szivesen kiprobalnek!/Itt 15 perc mulva kezdodik a Walking Dead, megprobalom felvenni a ME3 trailert, de gondolom ugyis fennt lesz par ora mulva hiper-szuper HD minosegben YouTube-on
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1507 üzenetére
én ma kezdtem el a Turian Sentinelt, a Mantis 4. szinten van már, mellé a 3-as szintű Katana, nincs ami megállítson
olyan szinten osztom a fejeseket a Mantisszal, hogy az borzadály márGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tiv83us
veterán
En karakter-ugyileg eleg szerencses voltam eddig, mar begyujtottem egy Krogan Soldier-t, egy Asari Adeptet, egy Salarian Inflirtratort, egy Turian Sentinelt /bar utobbit nem kedvelem tulzottan egyelore, nem az en stilusom/ es meg nehany human class-et. A fegyver upgragek jok, mert egyre tobb bonuszt adnak, hiaba ugyanazok /azert vannak szamozva, ha megnezed, pl. I, II. III, IV...stb/.
-
vitaro
senior tag
Most végeztem az első silver meccsel, hát meg kell hagyni, kemény volt. Itt már rendesen rá vagyunk kényszerítve, hogy összedolgozzunk, sokkal jobb így mint amikor bronze-on kettő elmegy soloban írtani a népet, a harmadik meg csak azért nem teszi ugyanezt, mert követem. Attól viszont már kezdek hülyét kapni, hogy a veterán packok mindig csak shotgunt, smg-t valamint ezekhez tartozó kiegészítőket adnak, karakterekről pedig ne is álmodjak. Pedig már nagyon szeretnék átváltani a Mézga Aladár nevű mérnökömről egy quarian mérnökre vagy asari adeptre.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1503 üzenetére
pf, hülye sznobok
most nézegetem itthon az előrendelést, van 9-ért is, ha ahhoz adják a DLC-ket, akkor megy is az előrendelésGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1501 üzenetére
ööö ti Kidussal nem vagytok együtt?
vagy ez csak nekem új dolog?oric... na ez az egy szerencséd van apukám
valaki most egy kis aprítás? igaz én headset nélkül vagyok
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
En egyutt elek az exemmel, de jol megvagyunk, mar 7 eve ismerjuk egymast, kulon szoba, kulon furdo...stb. Ja es persze o is hardcore ME rajongo, szoval nem lesz itt gond
En az Overlord-ot tolom most epp, mert azt szeretem a legkevesbe, utana LOFTSB, majd Arrival, este/ejjel pedig beindul a ME3 multi-party
ps: Ja es eskuszom hianyzik az omni-blade , pedig vanguard-kent most nagyon jol jonne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest