-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
válasz Wizard of Oz #8888 üzenetére
inkább űrcsatát hoznának ki valami spéci hajófejlesztéssel amivel lelőhetjük kis szenvedés árán a mocskokat
unom, hogy menekülnöm kell scanneléskor előlükSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
no végignyomva azért én is kicsit többet vártam volna
Mivel az elején mentem direkt a küldire, így lehet, hogy pihentetem a single-t és várok még DLC-t és majd azzal folytatom
Addig hátha még haladnak a magyarítással is a srácokSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Wizard of Oz #8712 üzenetére
iceakos
Ha new game re megyek és a végigvitt karakteres mentésre megyek akkor sehogy se tudok karakterkasztot váltani ha jól láttam :S
Ez tényleg így van?
Nem szívesen kreálnék teljesen újat ME3 ba, de érdekelne egy új kaszt azértSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
már jön le a DLC
lett olcsó bio pontoma másik DLC ami jött (Firefight Pack) az csak single hez ad fegyvereket, vagy multihoz is?
SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
most nincs hétvégi banzáj?
-
JamesHun
addikt
It's time to unleash hell with Mass Effect 3's new Firefight Pack DLC. Take down foes with seven weapons for the single-player campaign, including the all-new Blood Pack Punisher SMG and Adas Anti-Synthetic rifle.
Purchasable in-game through the Downloadable Content Menu. More details on Mass Effect DLC here: http://bit.ly/OJBYFI
-
JamesHun
addikt
na már jön is lefele
-
JamesHun
addikt
TÖLTHETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
-
JamesHun
addikt
The Rebellion is on its way, but in the meantime, take a look at some new details for the Mass Effect 3 DLC on the BioWare blog! http://bit.ly/Kqjmrm
Don't forget that the Mass Effect 2 Facebook page is shutting down soon! For updates on all things Mass Effect, "Like" the official Mass Effect page at www.facebook.com/masseffect.
-
JamesHun
addikt
origin ME 3 frissült, már csak DLC kéne
release notes valahogy elérhető originbe és a origines játékokba?
mert érdekelne egy mi frissült és mit frissítettekSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
az ME2 höz nem voltak vészes árban a jobb kiegek sem
azt az árat max megadom a 3-nak is ha igényes és nem 1 órányi vackot ad csak hozzá
multi kiegért remélem sose mernek pénzt kérni
így is néha sokat kell várni mire összejön egy 4 fős csapat hát ha még széttöredezne hogy ki vette meg és ki nemSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz FehérHolló #7119 üzenetére
az ár egy másik kérdés
bár tuti bio pontok kellenek majd megint, azt meg pár helyen lehet olcsóbban szerezni ami javítja a DLC árátremélem 10 eur fölé nem akarnak semmikép se menni egy normális tartalommal rendelkező DLC vel
bár lassan itt lenne az ideje egy kiegnek, mert a vége "javítás" még odébb van
remélem hamarabb jön valami, mert ezért nem kezdtem újraSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Wizard of Oz #7026 üzenetére
már megint gold
amilyen szar fegyvereim vannak semeddig sem élem túl goldon ha jön egy bansheeSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz FehérHolló #7021 üzenetére
én megelégednék egy fizetős upgrade -el a ME1 hez ami ME3 grafikát és irányítást adna az első részhez
Jaj de jó is lenneSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
kéne egy mass effect kaland játék kockázat kiadás és akkor mindennek lehet mindenhez köze és kész
ugyan lesz 6000 oldal / részSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Ryder62 #6986 üzenetére
az, hogy mennyire változik a vége úgy is megjelenés napján kiderül
azért reménykedek, hogy egy kieg DLC is jön lassan, mert sok foltot kéne betömniük a készítőknek
meg multin is lenne mit foltozni, mert a játékosok összerakása a meccsekhez több mint szörnyűSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz MichaelSD #6913 üzenetére
5/10 el lejjebb pontoztad mint pl a NFS The Run
(amit a mai napig sajnálok, hogy megvettem első nap)
A Kinect SW-t emlegeted együtt egy lapon egy Mass Effect 3-al, csak mert azt a játékot tényleg elk**ták, de nagyon és ennyire azért az ME3 nincs porig alázva (szerintem)SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Polllen #6861 üzenetére
nincs igazad
nemrég olvastam egy könyvről amiben sok volt a hiba és ezért kijavítva újra kiadjákfilmnél meg ott a rendezői bővített kiadás azon is tudnak még kicsit javítani, de pl egy Indy 4 et semmi nem ment meg a szégyentől
látom azt a részt nem értitek, hogy nem vagyok 100% ig megelégedve a végével, de mind1 mert sírás helyett játszok inkább
És igen játszottam mindkettő előzménnyel és pl azért nem kezdtem el a megjelenés napján a 3-at mert még a 2-t vittem végig ami DLC(-k) nélkül azért nem 100-as
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz Televan74 #6859 üzenetére
hát ha neked ez a játék volt a legnagyobb befejezés csalódásod örülök, szerencsés vagy
nekem semmi bajom nincs ezzel a vég dologgal
nem vagyok 100% ig megelégedve, de attól még nem sírok naponta itt, hogy jaj ha a herceg fehér lovon jött volna de jó lett volna
túllihegitek ezt a vég dolgot és ti akarjátok kitalálni nektek mi tetszett volna
mindenkinek más tetszeneén pl bolygóról bolygóra menve szorítottam volna vissza az ellen és a Földön lett volna egy epic csata, űrcsatával meg mindennel, de nem ez lett de ettől még a játék nem rossz és majd ha kijön pár DLC lehet még jobb lesz
ti csak sírtok hogy jaj de nem jó a vég, addig én játszok a játékkal és örülök, hogy megvettem, mert leköt multiba is
ha meg felhúznak a hülye társak megyek SC2-t játszani páratcsúnya jövő elé nézne a játékipar, ha elkezdődne az írjuk át a végét dolog, mert nem tetszik Pistikééknek
Én nem nyúlnék hozzá a végéhez, hanem kihoznék pár DLC-t gyorsan ingyen, vagy olcsón és készKérnék egy új Crysis 2 befejezést, mert nem tetszik és DLC -t ami meg betesz pár pályát menet közbe, mert mintha üres tér lenne pár helyen a sztoriba
Sőt NFS The Run nak se tetszik a vége kéretik azt is átírni, mert én nem ezt akartam a végénekSemmi jó nem lenne abból ha ez elkezdődne
Lehet többet ígértek, vagy sejtettek, vártunk, de ez lenne az első cég aki sok mindent beígér és kevesebbet teljesít
Nem, és a többi céget nem támadták ennyire, pedig volt Fable széria ahol szintén elég sok mindent ígértek, és a fele nem teljesültSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
ez a host player left dolog kezd eléggé dühíteni :S
-
JamesHun
addikt
-
-
JamesHun
addikt
nekem is csak pozitívak az EA supportal az "élményeim"
ME1 és Crysis 1 is be lett regisztrálva a fiókomhoz pár levelezés utánSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
-
JamesHun
addikt
nem túl sok fegyverrel rendelkező játékosnak melyik packot érdemes vennie?
20.000-eseket vettem, de túl sok fegyvert nem unlockolt sajnos eddig a játék nekem :S
silver meg nem ad túl sok pénzt ezért drágább packokra nehezen tudnék ráhajtani, de mi a tapasztalatotok?SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz sherlock1 #5839 üzenetére
komolyan nem értelek titeket
eddig háborogtatok, hogy eladjátok a gamét, mert szar a vége
most meg látatlanba úgy is szar lesz eladom
lehet veletek jót csinálni?lehet értelmesebb lenne inkább a sztorit továbbvinni mint gyökeresen eddig ez volt a vége, de most hello kitty ugrál a fákról mert ez kapta a legtöbb voksot ending lett
persze a nagy öngólokat kivédve azért minimálisan átdolgozvaés adjanak már ki egy fasza DLC-t amíg ezzel tökölnek, mert játszani akarok lassan újra vele
főleg ha végeznek a honosítással 100% hogy egyből végigviszem még 1x-2xSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Polllen #5687 üzenetére
ha lesz lelkierőm újratenni a win7-et akkor végigviszem tuti még 1x a játékot
addig marad a multi móka, mert ott is bőven el lehet napi szinten játszani főleg jó csapattalez a rinya a 10 perc miatt nem tetszik 20-25 óra játékidő már unalmas a sose veszem elő szöveggel együtt
-
JamesHun
addikt
csak én érzem úgy, hogy a war asset nagyon nincs kihasználva?
-
JamesHun
addikt
válasz Malachi #5421 üzenetére
gondolom részvények is estek és valamit gyorsan lépniük kellett ami a mi szempontunkból nem rossz, de nincs most olyan cím amit nagyon megvennék EA től, mert kb megvan minden vagy boxon vagy originen
tegnap éjjel windows8-on végigvittem a ME3-at és annyira azért nem vészes
egy DLC meg még helyre is teheti könnyen, mert akár tényleg behozhatják a csak beflashelte az ütéstől és a mostani vége után benyomnak egy wake up captain we must hurry szöveget és felébredve továbbvinnék a sztorit egy jó pár órával ahol akár bolygóról bolygóra kisöpörnénk a rohadékokat
tegnap valaki írta, hogy neki tökéletesen megy hasonló VGA val a ME3
most vagy a drivert rontották el folyamatosan és valamit rosszul kezel 5770 alatt vagy a win7-et zakkant be de win8 alatt nagyon szépen ment, meg is lepődtem rajta, bár oda is jött új driver windows szerint amit fel is tettSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz nanorambo #5393 üzenetére
egy optimalizációs javítás se ártana a ME3 hoz, mert 5770-el elég siralmasan megy néha :S
ha lenne az 1-2 höz egy ME3 irányítás átvétel akkor az nagyon király játékká emelné az első 2 részt
A 3 demó után fura volt az első 2-t végigtolnom
hiányzott a 3 jó kezelhetősége nagyonBF3 tegnap nekem elég siralmasan ment
-
JamesHun
addikt
válasz Vistaboy #5303 üzenetére
egy 800 bio pontos DLC jön majd és mindenki megveszi
De lehetett volna Starcraft 2 árazása is arra szintén anyáztatok volna meg ha késik még 1 évet
ME2 DLC nélkül nekem pl szintén érdekesen lett vége, de mind1 ettől még végigvittem az 1-el a 3 elött
de nem értem azokat akik 20-30 óra játékidőt nem értékelnek pár perc miatt annyira hogy még 1x végigvigyék
úgy is végig fogjátok vinni biztos vagyok benneSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz nanorambo #5127 üzenetére
én sz*rok a végére ha jön egy űrcsatás DLC első napos vétel (na jó megvárom amíg valaki megírja mennyi játékidőt ad hozzá)
vége helyett inkább egy Me3 remake kéne, ahol elég szépen belenyúlnak, mert tényleg nagyon sok ziccer nincs lecsapva a játékba
Bár ha ezt DLC-k formájában pótolnák az jó lenneSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Eli_Stone #4978 üzenetére
1) 8900 ért vettem meg és nem kellett 11000+2000
2) ha nektek ez volt az első csalódásotok hát örüljetek neki
3) ez kb annyira felfújt lufi mint az apple antenna dolga, ha senki nem írt volna semmit a végére akkor negyed ennyi lenne a juj de szar a vége
4) a sok anyázásotoknak köszönhetően szerintetek hány ember (köztük értve magamat is) vettétek el a kedvét, mert képtelenek vagytok spoilert rendesen kezelni és még el se kezdtem a 3. rész már tudtam mi a vége és ez a sok (nem csak itt lévő anyázás) miatt elment a kedvem a játéktól
5) vedd meg az új NFS-t abba mindent ígérnek és lásd mi lett belőle, már rendes free drive sincs benne mint régen, ahol el lehetett lenni a rendőrök lerázásával, kocsikázással stb és mekkora játékidőt kaptunk ugyan ekkora pénzért? mert nem 20-30 órásat, hanem pár órás az egész játék!
6) de crysis-t meg sem említem, vagy a KINECT STAR WARS-t amiről miket ígértek és nézte valaki az új videót? Dance central lett egy SW játékba. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
na ez nekem nagyobb bűn, mint az Indianna Jonás 4.része ami egy emberiség elleni bűn volt és ki kéne végezni mindenkit akinek köze volt hozzáSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
Multiba melyik pack ad jobban fegyvereket?
elég kevés fegyverem van és azok is vackok, a single-t meg még nem akarom befejezni így multiznék kicsitaz űrcsata meg megoldható lenne ha pl fegyver és hajófejlesztésre rá lehetett volna húzni pár lapáttal, illetve a történetbe is belehozhatták volna, hogy valami ősi vackot találsz ami fegyver és hajó, pajzsterveket tartalmazna
én bíznék egy ilyen DLC be, mert jó lenne
-
JamesHun
addikt
csak nekem hiányzik az űrcsata?
-
JamesHun
addikt
válasz Dantenero72 #4493 üzenetére
ha 10 dolcsis javítás érkezik ami játékmenetbe beletesz akkor én vevő lennék rá így is
-
JamesHun
addikt
szerintem nem sima ending kéne hanem valami DLC, ami nem arra fele visz el a vége fele, valami new mission(ok) ami végén valami gigajól átgondolt végkifejlet lenne
de ha ez nincs előre legyártva akkor hónapokig nem lesz semmi, mert mire megjön a döntés, hogy végét javítani kell valahogy és megírják a sztorit, a programot a sztori alá, átvezetőt stb az iszonyat sok idő
ha 2-3 héten belül lesz vaalmi, akkor nem ez a vég volt betervezve és volt B,C tervük a végére, de ezt tették a végleges kiadásbaSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
Mass Effect
We are aware that there are concerns about a recent post from this account regarding the ending of the game. In this post it was stated that at this time we do not have plans to change the ending.We would like to clarify that we are actively and seriously taking all player feedback into consideration and have ruled nothing out. At this time we are still collecting and considering your feedback and have not made a decision regarding requests to change the ending.
Your feedback and opinions are of the utmost importance to us. We apologize for any confusion this has caused. Our top priority regarding this discussion is to keep communication with you, our loyal fans, open and productive.
facebook Masseffect rőlSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz nanorambo #3908 üzenetére
de legalább nem volt drága a DLC
10 dolcsi azért nem vészes, bár tény tartalmazhatta volna alapból
gondolom a gyűjtőit akarták jobban elnyomni ígynagy kérés lenne, hogy a spoilereket kevésbé feltűnően tegyétek már be, pl piros link neve ne legyen már spoileres, mert akaratlanul ránézel, mert lassan végig se kell vinnem a játékot, de tudok mindent ami eléggé tönkretette így is a játékélményt :S
ne romboljuk tovább azoknak az élvezetet akik nem vitték végig, vagy csak most kezdenék el[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz mrhitoshi #3579 üzenetére
Egyelőre nincs bizonyíték, hogy feltudták volna használni a titkosított hitelkártya adatokat, de tanácsként elmondta, hogy érdemes figyelni a kártyákon történő pénzmozgást.
ennyi?
ezért kell egy webkártya és nem milliókat tárolni rajta, csak annyit amennyit kellSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
cloud save ME1 és 2 höz originbe
ez eddig nem volt ugye?SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
ma melóhelyen hülyének néztek amikor mutogattam a ME3 DVD-t, hogy megvettem
megkérdezik mivel jobb mint ha letöltöm (mondja ezt a srác aki 64 gigás I4S-t vett)
Na ezért nincs magyar feliratSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
BF3 tulajok multiba kapnak kis extrát
Mekkora genyaság, hogy bioware pontért is vehetsz cuccokat multihoz a store ba :SSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
Originbe beadtam a kódot és otthon barátnőm már tölti is lefele a ME3-at
PayPal-t elfogadja az Origin?
Még nem vettem semmit rajta keresztül, de ez a DLC kivétel lesz úgy érzemSeriesX: JamesSHun
-
-
JamesHun
addikt
origin alatt a DLC-t csak akkor fogom látni ha már beaktiváltam a ME3 példányomat?
Nem volt arról szó, hogy a ME2 DLC-ket is rá lehet majd aktiváltatni a Originre, meg lesz oda is cloud save lehetőség?
-
JamesHun
addikt
kint az IOS-es verzió
elég borsos az ára :SSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
ez a mi jár hozzá kezd nevetséges állapotot felvenni
konzolvilágnál sima kiadáshoz semmit nem adnak :S
de CE-t az 1 igazi DLC miatt meg nem vennék, így azt max megveszem originbe, bár jólesne egy tényleges ár előre is, mert lehet mégse éri meg külön megvenniSeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest