Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
"A szkülliai az micsoda?"
Nem biztos hogy jól írtam de a Skyllian-t fordították le erre. Ez egy csillagköd. Tipikus gyökér fordítás. A Virmire-t is lefordítják Vermár-ra. Mikor a magyarnak túl bonyolult valami egyszerűen olyan fordítást adnak neki ami kiejtés szerinti. Pl: Tatooine -> Tatuin. Ilyenektől falnak megyek.
-
L3zl13
nagyúr
Az értelem nélküli nevek magyarosítása abszolút fölösleges. (A szkülliai az micsoda? )
A Bakát valamennyire megértem. Ha valaki nem ért angolul, az könnyen lemaradhat a beszédes nevek többletjelentéséről.A gondnok tényleg szánalmas. Gondozó vagy gondviselő sokkal jobb lett volna.
A kaszás elmegy, bár jobbnak tartom az angol eredetit.A rejtőző fickót meg ne is emlegessük. Kivételesen vették a fáradtságot, hogy ne a szótárbéli első jelentést vegyék, és helyette kiválasztottak valami még rosszabbat.
Aki hülye, haljon meg!
-
Ryder62
őstag
válasz WonderCSabo #196 üzenetére
Kaszások, Rejtőző fickó, Szkülliai, kvári, Baka, gondnok, szalári,
Csak egy pár személy név / faj név ami írtó bénán hangzik.
Sajnos a magyar ilyen, minden leakar fordítani. -
olymind1
senior tag
én még mindig abban reménykedem, hogy valamilyen hatalom átvétel történt a Cerberus-on belül és a The Illusive Man-t kiűzték a pozíciójáról. mivel itt pontosat még nem mondtak: Casey Hudson twitter, kérdezték, hogy Cerberus vagy TIM "személyesen" megy Shepard után, mire a válasz: "Ezt egyelőre meghagyjuk rejtélynek".
egyébként meg: Szerelmi háromszögeket is kapunk a Mass Effect 3-ban
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
Korábban 2 tippem volt, hogy miért kerülünk szembe majd a Cerberussal.
Ha a Cerberus és TIM együttműködik a kaszásokkal akkor úgy tűnik, sajnos már csak a 2. lehetőség jöhet számításba közülük.
Nevezetesen, hogy Bioware-ék megint előhúzzák, a már egyre unalmasabbá váló deus ex machinajukat, az indoctrinationt.
Ezen elméletem szerint TIM vagy a korábbi (ME: Evolution) reaper technológiával való találkozásának valamilyen utóhatásaként, vagy valami újonnan szerzett reaper technológiával folytatott kísérletezés miatt indoktrinálódik.Azért még reménykedem, hogy valami kevésbé elcsépelt és emellett hihető ötlettel állnak elő a történetírók.
Aki hülye, haljon meg!
-
oriic
HÁZIGAZDA
EZek ha jól tudom még nem voltak:
- A Cerberus és a Rejtőző Fickó a Kaszásokkal dolgoznak – különös…
- Nem lesznek új románc-lehetőségek
- Tuningolt biotikus képességek – ezentúl biotikával lekaphatjuk az ellenről a páncélját
- Osztályspecifikus közelharci támadások, már nem csak ütünk egyet: a mérnök lángszórókét használhatja mindenesét, az adeptus letaglózó-bénító biotikus pofont adhat a közelben állóknak
- Kombinált képességek: például a Kábító Lövés Gyújtólőszerel párosítva tűzesőt zúdít az ellenségre
- A játék sztorija az ME 1-ére fog hasonlítani
- A Kaszás húsbábok elszívják a közelükben haldoklók életerejét
- Casey Hudson főproducer szerint a győzelmet csak áldozat útján érhetjük el
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
olymind1
senior tag
a 2-ben, nem a Quarian anyabolygón voltunk, mikor Taliért mentünk?
-
Ryder62
őstag
Még több infó:
- A srácok úgy érezték, hogy a második epizódban a 12 főből összeállítható csapat túl nagy volt, ezért az esetleges társak számát lecsökkentik, de ezzel együtt nagyobb mélységet is adnak a Shepard és csapattagok kapcsolatának.
- A csapattársak közül Liara, Kaidan és Ashley már egészen biztosan mellettünk fog harcolni a trilógia záró részében is.
- A srácok elárulták, hogy minden fő karakter vissza fog térni a záró epizódban, valahol ott lesznek a Mass Effect 3 univerzumában, nekünk csak meg kell keresni őket.
- A karakterek egy újabb design váltáson mennek át, Shepard és a többiek is alakulnak kicsit, elég, ha csak összehasonlítjuk az első részbeli Shepardot és azt, amit a harmadikban kapunk, ég és föld lesz az eredmény.
- A Cerberus katonái mindent tudni fognak, amit Shepard, így még kiélezettebb harcokra lehet majd számítani.
- Christina Norman, a játékmenet vezető tervezője azt nyilatkozta, hogy szeretnék, ha a harc nem szimplán csak a lövöldözés és a különleges erők használatában merülne ki. Fontos lesz, hogy hol állunk majd a csatatéren, folyamatosan mozgásban kell lennünk, mivel az ellenfelek is mozogni fognak, hogy a legjobb pozíciót szerezzék meg.
- A helyszínekkel kapcsolatban a legújabb infóbomba megemlíti, hogy eljutunk majd Turian, a Palaven és a Quarian anyabolygókra, visszatérünk a Tuchanka-ra, valamint eljutunk egy, a Martian kráter szélén lévő bányászati kolóniára is.
- A földön is lesz dolgunk, a főbb helyszíneket Seattle-ről és Vancouver-ről mintázták a srácok, külön kiemelték, hogy a Google Earth-ben akár össze is hasonlíthatjuk majd a ME3 térképet a valódi Seattle / Vancouver térképekkel, nagy lesz a hasonlóság.
- Bár a játékmenet a fedezékrendszerre fog leginkább támaszkodni a harcok során, nem olyan lesz ez, mint a Gears of War, nem fognak minden méteren homokzsákok elhelyezkedni, viszont magát a környezetet megpróbálják úgy kialakítani, hogy kellő mennyiségű és minőségű fedezéket kapjunk.
- A játék egyébként is sokkal nagyobb lesz; minden csata, minden ellenfél és minden terület sokkal nagyobbnak, szebbnek fog hatni, mint korábban bármikor.
- Korábban arról volt szó, hogy az interaktív képregény visszatér azok számára, akik nem játszottak az első két epizóddal, hogy megértsék a sztorit. Most Casey Hudson elárulta, hogy hasonló "save game editor-ra" van kilátás, de nem képregényes stílusban.Na, a Quarian anyabolygóra kiváncsi leszek. De az zsír ha meglátogathatjuk a Palaven-t is. De Tuchankát nem tudom minek teszik be hiszen már a ME2-ben jártunk ott és sztem az bőven elég volt.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Nem nagyon érzem ezt az űrcsata dolgot. Max olyat tudok elképzelni, hogy a kisebb reaperek között van két nagyon nagy, amikre jedi módjára dokkolni kel egy-egy csapattal és belülről elpusztítani. Poén is lenne, ha úgy kéne csinálni, hogy egyszer az egyik egyszer a másik csapatot irányítod és mondjuk Garrus bőrébe bújhatnál.
-
Ryder62
őstag
-
Ryder62
őstag
Újabb infók szivárogtak ki a ME3-ról:
- Újfajta harci mozgások: ugrás, bukfenc, vaktában való tüzelés
- A galaxis népeit ugye meg kell győznünk a Kaszások ellen – azonban ha ez nem sikerül, akkor arra is megvan az esély, hogy a Kaszások kiirtják őket
- A puskáinkra háromféle fejlesztést pakolhatunk: távcsövek, markolatok és festés
- A főbb ellenségek a Kaszások húsbábjai és a Cerberus katonái lesznek – név szerint heavy bruisers (nehézpáncélos), media (közepes) és light (könnyű)
- A vizorok – mint amilyen Garrusnak is van – használatával a többi fegyverrel is képesek leszünk a távcső használatára -
Vistaboy
veterán
Látjátok, hát nem megmondtam, hogy csak akkor biztos az idei megjelenés, ha kezünkbe foghatjuk a dobozt és elindíthatjuk a játékot...
Átírtam 2012-re. Most már csak reménykedni kell, hogy a 2013-as számra nem lesz szükségünk.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ryder62
őstag
Nem vagyok csillagász, de puszta paraszti ész azt sugalja hogy ott olyan tömör és sűrű anyagok vannak hogy nem igazán lehetne hajóval közlekedni. Asszem meg is említik hogy minél közelebb van egy bolygó, rendszer, csillagkép stb a maghoz annál nehezebben megközelíthető a sűrű anyagok miatt. De lehet hogy keverem valami mással ....
-
Ryder62
őstag
válasz Tibicsucsu #168 üzenetére
Az első részben shepard látomásaiban a protiánok majdnem olyanok mint az emberek. És Iloson is voltak szobrok amik egy ülő figurát ábrázoltak. Azok is majdnem úgy néztek ki mint az emberek csak kb 3 méteresek lehettek. Gondolom önmagukat ábrázolták. (Más fajról meg szó sincs abból az időből) A második részben az egyik bolygón találunk egy leletet és ugyan azt a videót lejátszák mint az egyben annyi különbséggel hogy itt már feltűnik egy begyűjtő. Szóval most én sem értem hogy nézhetnek ki valójában.
Ha már itt tartunk volt egy rész mikor EDI megmuttatta hogy a begyűjtők világa hol lehet. És a galaxis magjára mutatott. Na most ezt nem tudtam nagyon hova tenni. Esetleg az omega relé a galaxis magjába vezetett volna? Vagy EDI a protiánok régi anyabolygójára mutatott?
-
Tibicsucsu
aktív tag
Nekem nagyon hiányzott a második részből az ő világuk és az sem tetszett annyira, hogy így "elintézték" őket, hogy valami emberformájú bogarak lettek. Én máshogy képzeltem el. A történet szempontjából talán nem is annyira érdekesek, de nekem nagyon bejött Feros, Ilos, a jeladók, Vigil és az a misztikus hangulat, ami az első részben övezte a fajt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Tibicsucsu #166 üzenetére
Remélhetőleg kapunk majd a 3. részben új infót a Protheanokról is. Már így is eleget tudunk róluk de akkor is.
Live-Die-Respawn
-
Tibicsucsu
aktív tag
Mondjuk ha nem összekötő DLC-t akarnánk, akkor végtelen lehetőség van.
Én egy Ilos féle elhagyatott Prothean világnak nagyon tudnék örülni. Lehetne ott valami lelet, amiből sokat meg lehetne tudni a Prothean történelemről. Természetesen a kihaltnak hitt Prothean faj egy eszement maradék csoportja vigyázna rá. -
Tibicsucsu
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FehérHolló #163 üzenetére
Amúgy is lenne még szerintem potenciál a világban hogy nem csak egy két dlc-t adjanak ki.
Live-Die-Respawn
-
FehérHolló
veterán
válasz Tibicsucsu #161 üzenetére
Mondjuk egy elkor lázadásra kíváncsi lennék.
[Elsöprő vérszomjjal] Most meghalsz.Skynet is real. It's called Google.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most már csak annak örülnék, ha bejelentenék hogy kapunk még egy dlc-t a 2. részhez.
Live-Die-Respawn
-
cyberkind
félisten
Cumi van !
Hivatalos : "Ma megerősítjük, hgoy a Mass Effect 3 2012 első három hónapjában jelenik majd meg. A fejlesztőcsapat a lézer pontosságával fókuszál azon, hogy a Mass Effect 3 a legnagyobb, legjobb és legklasszabb rész legyen a sorozatban és mindenki előzetes várakozásait felülmúlja. " -
vitaro
senior tag
Azt hiszem vissza lehet írni a megjelenést 2012-re.
"Mass Effect 3 will be released in the first three months of 2012. The development team is laser focused on making sure Mass Effect 3 is the biggest, boldest and best game in the series, ensuring that it exceeds everyone’s expectations.” - Casey Hudson, Executive Producer Mass Effect series
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Ryder62
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
A bolti vásárlások remélem tényleg fejlesztve lesznek, mert a 2. részben nem nagyon tetszett.
Amúgy meg Hacket visszatér újra:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
SPOILER VESZÉLY!!!!
A svéd Level újságban pedig fény derül pár érdekes információra:
* Akik túlélték az első két játékot, azokkal mindenképpen találkozni fogunk az ME3-ban valamilyen formában.
* Az ME3 elején Normandia SR-2 legénység nagy része elhagyja a hajót , így az nagyon kihalt lesz.
* Shepard befolyásolja a háború kimenetele azzal, hogy ő inspirál mások tetteit. Hasonlóan Jimmy Doolittle-höz, aki egy vadászpilóta volt a második világháborúban és képes volt inspirálni a többi katonát.
* Turiánok bolygója, a Palaven, közeli holdján lesz valami kupaktanács.
* Valóban sokkal több RPG elemmel találkozunk majd úgy hogy még pörgőseb lesz a játékmenet.
* Sokkal több dolgot lehet majd vásárolni a boltokban.
* Az cikk egyik képén egész Észak-Amerika lángokban áll.
* A szalriánok otthon bolygója párás, trópusi klímájú. Az építészet emlékeztet a babilóni birodalom függőkertjeire.
* Új ellenfeleket köszönthetünk az “Aratógép Zombik” személyében.
* A harcrendszer nagyon hasonlítani fog a Gears of War-ra, csak attól sokkal gyorsabb és gördülékenyebb játékmenetet kapunk.
* Ellenfelek okosabbak, és több taktikai elemet fognak bevetni, így növelik a játék nehézséget.
* A frakciókon belül polgárháborúk dúlnak, plusz még a Kaszások is jönnek, ezek így hatványozottan tovább rontják az emberiség fennmaradásának esélyét. Tiszta Világvége Sztori.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Tibicsucsu #135 üzenetére
Én az októberi pletykának örülnék nagyon, de ahhoz meg mostanában kellene valami új trailert tolniuk szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz FehérHolló #133 üzenetére
Holiday 2011, ami az amcsiknál azt jelenti, hogy a karácsonyi vásárlás idejére megjelenik.
Azt kicsit sajnálom, hogy a kezdő eseményeket elárulták. Izgalmas lett volna ülni a gép előtt és döbbenteni figyelni, hogy ránk szakad a reaper eső. Persze sejthető volt hogy az érkezésükkel kezdődik a játék, de az történhet úgy is, hogy a monitort figyelő kiskatona jelenti az ezredesnek, hogy a Plútó környékén gigantikus rovarűrhajók hada jelent meg.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FehérHolló #133 üzenetére
Hivatalos bejelentés még nem volt, még az is megeshet hogy nem jelenik meg idén. E3-on lesz nagyobb bejelentés szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
Nem bírtam ki. No, azért nem bántam meg, hogy elolvastam, igazán spoilerek nincsenek benne, hála a jó égnek. Viszont kedvcsinálásnak mindenképp jó, nagyon várom már az őszt! [ha ősszel megjelenik]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz FehérHolló #125 üzenetére
Mire a ME3 is olyan jóárasítva lesz, legalább talán megjelenik majd minden fontos DLC hozzá, s egyszerre megkapod a történetet, nem darabokban.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
FehérHolló
veterán
Honnan tudom letölteni?
Egyébként kicsit komolyabban: Ez az egyetlen játék hosszú időn belül, amit kíváncsian várok.
Mondjuk még sokat várhatok, mert az első és a második részért összesen nem fizettem 5k pénznél többet.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Archanon
őstag
válasz cyberkind #120 üzenetére
Szép kis art... no, de nem úgy volt, hogy megszűnnek a jármű irányítással való küzdelmeink? egyik hírben olvastam...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Riport Casey Husonnal, hogy miért lesz ilyen-amilyen a ME3, sok-sok apróság, érdekesség.
[link]Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Wizard of Oz #117 üzenetére
Hát lehetséges, de én eddig nem láttam volna még hogy külön is árulják a CE cuccokat.
Live-Die-Respawn
-
Wizard of Oz
aktív tag
Akkor vajon ez lesz a CE-hez is? Legalábbis utaltak rá korábban.
[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt az SR2 Normandy-t lehet megrendelni makettben, de nem is ez a lényeg, hanem:
We join the legions of gamers and graphic-story fans who've been anticipating the October release of the new Mass Effect game.
mivel a dark horse oldaláról van, ezt lehet kézpénznek venni? (ha nem csúsztatják el)
Szerintem nem, de remélem megcáfol valaki.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #114 üzenetére
Valamennyit biztos, de ahogy olvasom az az újság eléggé népszerű ilyen exkluzív dolgokban.
Gamestart nem vette meg valaki? Van benne valami új infó?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dettó így vagyok vele én is. Szerencsére most ha van egy kis időm Crysis 2vel játszok, de azt hiszem újra kezdem ME2-t én is.
Hoppá:
[link]Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
A csütörtökön megjelenő gamestar címlapja:
[link]Kíváncsi vagyok mit fognak írni róla, de tuti hogy csak ugyanazt mint a gameinformerben.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest