Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ha mar a spoilereknel tartunk, ovva intek mindenkit attol, hogy ME3 youtube videokat nezegessen, illetve a kommenteket olvasgassa, mert a sok kis faszjanko aki elolvasta a netre kikerult forgatokonyvet arra elvez, hogy mindennemu figyelmeztetes nelkul telespoilerezi a kommenteket. Nekem is sikerult ezaltal belefutnom egy major spoilerbe, hogy rohadjon meg, azota kerulom a youtube-ot...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
baluka26
nagyúr
Sci-fi noobiek vagytok?
Általában úgy szokott lenni ez, hogy a csapat egyik része elmegy szuperfegyvert keríteni, míg a másik része elmegy hősködni (értsd Shepardék odamennek a Normandy-val megvédeni a Föledet), és pont akkor érnek ide a kaszások is, alig van idő, de az utolsó pillanatban megérkezik a szuperfegyver, de sajnos a Normandy is áldozatul esik. Shepard és a Normandyn lévő társaság hősi halott, a szuperfegyvert elsütők meg a galaxis legnagyobb istenei lesznek.
The End.
szerk: Természetesen csak Shepard hal meg, a többiek még időben elmenekülnek a hajóról.
Sajnos végződésben eddig a legtöbb BioWare játék nem volt király (A KotOR is milyen klisés volt, ÚR ISTEN)[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Chabe89
addikt
Nem tudhatjuk. Lehet, hogy lesz egy ilyen mini játék, hogy gyűjtsél egy csomó űrszemetett, hogy megépülhessen ez a micsoda vagy esetleg a fő küldetés ez lesz, hogy ezt megépítsük és egy jól irányzott sugár nyalábbal kiírtjuk az egész "fődet". Ne legyen igazam én sem örülnék neki.
-
-
tiv83us
veterán
Egyebkent tudom, hogy korai meg a sietseg, de mit szolnatok hozza, ha felvennek egymast Live-ra es tolhatnank PH-s Multiplayer derbiket? (Termeszetsen azoknak szol, akik Xbox-on jatszanak (majd).
Az enyem: BreathingTiv - alairasban is megtalalhato.
Ha van hozza kedvetek, irjatok be a topikba en pedig osszegyujtom a kezdo hsz-be. (Esetleg meg kulon topik is lehet majd neki!)Always Outnumbered, Never Outgunned
-
vitaro
senior tag
Találjanak ki bármit is, hidegen fog hagyni, azt a három napot simán kibírom, addig ízekre szedem a single-t. Már most látom, hogy minden apróságba bele fogok kötni, én az a fajta rajongó vagyok aki nem huny szemet az apróbb hibák felett hanem mindent túldramatizál. Egyébként meg sokkal nehezebb lesz kivárni a március 6-a és 9-e közötti időt...
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Chabe89
addikt
Képregény Spoiler!!
Most nyálaztam végig ezt az Invasion-t. A Redemption végén ki volt írva ugye, hogy folytatása a Mass Effect 2-ben, mint tudjuk ez volt a Lair of the Shadowbroker DLC. Az Invasion végén is van egy ilyen kiírás, hogy folytatása a Mass Effect 3-ban. Nem akarom a képregény poénját lelőni, de nem lepődnék meg ha egy DLC erejéig Aria mellénk szegődne, vagy esetleg csapattársnak
-
vitaro
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt nem tudom hogy honnan vették. Ha jól tudom el lett szépen mondva hogy a trilógiával vége lesz Sheppard történetének, de lesznek majd újabb Mass Effect játékok.
Live-Die-Respawn
-
vitaro
senior tag
Annyiban számít, hogy mindig csak a legutolsó olyan rublika töltődik vissza amiben van még élet. Tehát ha annyira lekapnak, hogy csak az utolsóban marad egy hangyányi kis piros, akkor csak az fog visszatöltődni. Így nem fogunk folyton teljes életerővel rohangálni. Ez az ötlet tetszik is, de jó lett volna ha a második részhez hasonlóan nincs mindig képernyőn ez a csík.
-
tiv83us
veterán
Viszont egyet nem ertek; az a piros csik a pajzs alatt az Shepard eletet mutatja? De annak mi ertelme? Hiszen szitava lonek, bepirosodik a kep, majd ujra full erore kapunk par masodperc utan, nem ugy, mint anno a Doom-ban, ahol medpack-ekert kellett rohangaszni, hogy visszatoltsuk az eletunket. Szoval nem ertem, hogy most mit szamit, hogy ketto, vagy negy "rublika" eletunk van.
-
tiv83us
veterán
Viszont szerintem ami sokkal jobb, az az, hogy a Paragon/Renegade pontokat egy skalan meri, nem kulon skala van hozzajuk. Igy, ha peldaul a paragon karaktereddel valamit rosszalkodsz, akkor szepen lejjebb megy a csuszka a renegade iranyba, nem ugy, mint a ME1-2-ben, hogy kapsz egy adag renegade pontot is, oszt jovan. Mint a KOTOR-ban a lightside-darkside dolog. Logikusabb is szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
DiXoN008
tag
Sziasztok!
Itt is megkérdezem mert úgy nézem ez a topic pörgősebb, hátha tudja valaki a választ.
Most vettem meg az a legtöbb DLC-t köztük Arrivalt, csak az a baj, hogy ez a küldetés nem akar elkezdődni nekem. ME2 Steam-es beléptem Cerberusra de semmi.
A teljes történethez hozzátartozik, hogy a játékot magát és a 3 nagy kiegészítőt Overlord, Katsumi, Shadowbroker a Steam-es verzióm előtt játszottam végig
Most a DLC-ket megvettem, illetve most léptem be elsőként CerberusNetwork-re is és Zaeed, meg Hammerhead DLC-k meg is jelentek, de Arrival nem. És mivel állítólag ez majd komolyan befolyásolhatja a történetet szeretném megcsinálni -
vitaro
senior tag
Engem inkább a Shepard életét és pajzsát mutató csík zavar. Ha fedezékben van, kitakarja a fél karaktert. A másik meg a sebesség. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a 10-15%-os gyorsulás jó ötlet volt. Majd a demóban kiderül.
-
vitaro
senior tag
Itt egy újabb (kamerás) felvétel a már sokszor látott krogan kiszabadítós pályáról. Ami miatt érdemes lehet megnézni, az a véglegesnek tűnő GUI, valamint az átdolgozott skill tree.
-
tiv83us
veterán
Pedig visszahoztak: 0:59
Ha arra gondolsz, hogy mas geth lesz helyette /marmint masik "robot", akkor az sem allja meg a helyet, hiszen Legion elmondta, hogy csak csak ez a platform van ugy kialakitva, hogy beleiljen emberek koze.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
(#848) orichalcos: Ha úgy vesszük, Legion egy nép. Szóval különösebb értelme nem volna visszahozni, mint individuális karaktert. Lesz helyette más.
(#849) Chabe89: Nagy összegben mernék fogadni, hogy az admirális vitában hasonló megoldást fognak alkalmazni, amilyet a Tuchankán a második részben Wrex-el. Tali apjának az admirális posztja megüresedett, és még ha a lánya nem is örökölhet, attól még kerülhet olyan ember a posztra, akinek az életéről mi döntöttünk (Kal'Reegar).
(#856) v_tomy: A bónusz Mass Effect 3 tárgyak eddig a BSN-re érkeztek a többi BioWare DLC közé. Nem hiszem, hogy most ezzel így bekavarnának.
[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
Egy másik fórumon azt írta valaki, hogy mivel a játék Originen jelenik meg, a dlc-k is ott fognak és nem lesz szükség BW pontokra. Remélem nem így lesz, mert van még 320 pontom és azt a plusz karakterre tartogatom ami a CE-hez jár. (Ennek az ára miatt is szentségelek rendesen.)
-
Воланд
titán
nem tudom, hogy miert ennyi, de tenyleg ennyi. mashol meg minimum egy ezressel dragabb.
szerk.: legkozelebb megvarom, hogy lejarjon az 5 perc.
persze, jo lesz. szerintem a ketto dlc-inek arabol ki lehet indulni, hogy kb mennyi lesz majd a haromhoz.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor azzal sem játszok. Fegyver dlc-ket külön nem fogok venni, max ha marad bioware pontom. Megjelenésig úgyis bespejzolok azokból is.
Ha már pontok.
Jó lesz ha ilyet veszek?Nem tűnik drágának, bár nem tudom hogy egy nagyobb dlc majd mennyi pontot fog érni.
(#855) woland_y2k
Nézd meg mit linkeltem én is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz baluka26 #850 üzenetére
Pár hsz-el ezelőtt linkeltem egy bejegyzést, ott írták hogy visszatér, de mást még nem tudni róla.
Teljes fegyverlista és felszerelések:
Kedvenc Collector prüntyögőm visszatér. Hell yeah.
Plusz még egy kép:
Oda kell majd figyelni súlyra is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
baluka26
nagyúr
Ha már spoiler.
Thane visszaköszön a 3-ban? Őt is csíptem, baromi jó szinkronhangja volt.
Igazából nekem az emberi legénységen kívül (Miranda azért jöhet ) mindegyik hiányozna
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Chabe89
addikt
Szerintem ez befolyásolni fogja az is, hogy:
ME2 Spoiler!!: Hogyan döntenek a kvárik, mert tali lojalitás küldetésén azt hiszem 2 Admirális a háború mellett érvel egy pedig a béke mellett. Lehet beszélni a másik kettővel is, hogy a békét szorgalmazzák, bár komoly jelentősége itt még nincsen. Talán a 3. részben
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz baluka26 #845 üzenetére
Én ugyanígy vagyok Legion-nal. Nekem ő a kedvenc.
SPOILER alert!
3. részben ugye megyünk a quarian anyabolygóra. Az jelenleg Geth fennhatóság alatt áll, és ezért szerintem tuti hogy Legion ott szerepelni fog. Csak attól tartok hogy ideiglenes karakterként csak.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Chabe89
addikt
válasz Tibicsucsu #840 üzenetére
Jah én nem élek az arckönyvvel köszönöm szépen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
baluka26
nagyúr
Na, aszem eljött az ideje, hogy elővegyem a két ME-t, hogy a 3 megjeneléséig végezzek
-
tiv83us
veterán
-
leviske
veterán
Az egyik inkább öröm, mintsem spoiler, a másikon viszont leesett az állam rendesen. Remélem lesznek még ilyen fordulatok.
MOD:
Aki eddig nem nézte meg, az szerintem egy darabig igyekezzen kerülni a ME3 témájú cikkeket és topikokat, mert tuti, hogy idővel figyelmeztetés nélkül is lesz rájuk hivatkozva.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Extra erős spoiler veszély, mindenki csak saját felelősségre nézze meg. Én szóltam előre, vitának helye nincs.
SPOILER
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új screenshot a coop-ból.
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
válasz Wizard of Oz #814 üzenetére
Most mar viszont csak arra vagyok kivancsi, hogy az Adrenaline Rush-t hogyan fogjak megoldani multiban
-
vitaro
senior tag
Szerintem ez inkább azt jelenti, hogy 7-én teszik közzé, hogy miként juthat hozzá az is a multi demóhoz 14-én aki nem rendelkezik early access-el. (nem BF3 tulaj)
#814: Ez még akár jó is lehet, egy quarian-t mindenképpen fogok indítani. Az asari husk meg tényleg keményen néz ki, de lehet csak miatta kerül a játék dobozára a partial nudity felirat.
-
Chabe89
addikt
Nem rossz, nem rossz. Twitteren olvastam a minap, hogy lesz nemsoká egy Femshep-es trailer is.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Szerintem is jó lesz ez. Az új erők is tetszenek, legalábbis az a biotic földrecsapás jó huskirtónak néz ki. Amúgy elég horrorisztikusak lettek a huskok, főleg az az asari 1:28-nál. Legalábbis asarinak tűnt.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Wizard of Oz #814 üzenetére
Huh, ez így tetszik egyelőre nekem. Nem tudtam elképzelni hogy lesz megoldva a co-op-os multi. De ezek szerint Sheppard fogja hívni a különítményünket hogy bizonyos dolgokat megodljunk amire neki nincs ereje, ideje. Így tényleg szépen beleépítik a single történetébe a multit.
Nem hittem hogy ezt fogom mondani, de eddig tetszik. Meglájtuk demót, aztán utána újra átgondolom dolgot.
Live-Die-Respawn
-
Wizard of Oz
aktív tag
Már ki is jött, multi trailer: Mass Effect 3: Special Forces
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na elvileg jön ma egy új trailer a játékból.+ valakik már 7.én is tolhatják a demót.
facebook hír:
Update: You helped us unlock a brand new video! THANK YOU!
We realize 10,000 shares may have been a little ambitious - but you still banded together and we want to reward your efforts. Check back early 1/27/12 for a new trailer featuring a closer look at what's going on in this screenshot.Remember, the demo hits February 14th and we'll have information on all the ways you can unlock it early on Feb. 7th!
Fogadjunk hogy vagy a CE előrendelők, vagy az Origin előrendelők játszhatnak majd.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Chabe89
addikt
Én sem azt mondtam, hogy hú de érdekel a multi, mert egyáltalán nem. Biztos kipróbálom, hogy milyen de ennek a játéknak nem ez a magja. Csak ne találjanak ki majd valami f@szsággal egybekötött Single DLC-t, mert elég azt szimplán megvenni nem hogy valami mellé kapod aminek az árába amúgy is bele van kalkulálva. Rettentő nagy Map pack meg egyéb lehúzós DLC ellenes vagyok, de a kettőhöz készült néhány tartalmasabb darab amiért megérte az a plusz pénz.
-
G4ga
őstag
válasz KubanitoS #803 üzenetére
baromira érdekes az EA hozzá állása.
Elég komolyan osztogatják a kuponokat.Viszont sikerült megszereznem a fegyvert.
ez idáig nem tudom mi lehet a baj, de valoszinüleg ugy szar az Origon ahogy van.
ott lehet valami hiba.kinti forumokon is nagyon sokan panaszkodnak hogy nem kapták meg a fegyvert.
Sokan megoldásnak a STEAM-et hozták fel ( ahogy valaki itt is emlitette ).És igen a megoldás a STEAM.
Leszedtem a demot, elininditottam, kijutottam és vártam. közbe persze csináltam a dolgom.És rögtön bekerült Socialra a fegyo.
Ennyit az EA-röl. Valoszinóleg tartom valami komonikációs bugjuk van az Origonnel.
Szánalmasnak találom hogy fingjuk nincs a megoldásról.
Ellenben a STEAMES verzioval minden rendben van.Ha érdekel a dolog annyira hogy leszeded Steamröl uccu neki.
Tehát akinek hasonlo a problémája ez a megoldás
Már csak a játék hiányzik! -
leviske
veterán
Meglepne, ha BWSN-ön keresztül ne lehetne majd az ezekhez járó DLC-ket megvenni. Tisztában vannak Ők is vele, mennyire marginális mennyiségű ember hajlandó ilyen bábokat venni. Valószínűleg csak a gyűjtőknek akartak plusz egy okot a költésre.
(#802) KubanitoS: Az EA nyomását a stúdión belül most gyakorlatilag Muzyka testesíti meg, szóval erősen kétlem, hogy a BW-en kívülről jött az ötlet.
Itt inkább arról lehet szó, hogy követik a Blizzard példáját. Esélyesnek tartom, hogy a ME4 és DA3 esetében már -minimum időnként- fizetni kell majd a BN2.0 szerű rendszer használatáért.
-
KubanitoS
veterán
Nos, live chateltem EA Supporttal az esetről. Első ember: mindenféle faszságot írt arról, hogy ez nem technikai probléma és ezért nem tud segíteni, majd elirányított a játék fórumára, hogy beszéljem meg a dolgot a többi játékossal. Csak néztem nagyokat. Megkérdeztem tőle, hogy akkor most egy mezei fórumozó fog majd segíteni, amikor egy hivatásos EA Support Staff Member nem tud? Persze erre már nem volt válasz, kaptam egy -15%-os kupont, majd chat has ended.
Második ember: Jessie volt a neve, szerintem nő lehetett, teljesen normális volt. Elmondtam a problémám, elmondtam, hogy nem jelennek meg a cuccok és hogy csinálni kellene valamit. Megkérdezte a 45 perces dolgot, hogy megnéztem-e a trailert a végéről, ilyenek. Mondtam, hogy igen és csak nincs cuccos. Megkérdeztem, hogy Ő rá tudja-e rakni, mondta hogy megnézi.
Rá egy percre jött a válasz, hogy sajnos ő sem tudja manuálisan rárakni, nincs hozzá jogosultsága. Kaptam a 15%-os kódot megint, szépen elköszöntünk egymástól.
A probléma nem lett megoldva, de a két szupportos között ég és föld volt a különbség. Az első embernek megint nem jegyeztem meg a nevét, de nagyon gyanús, hogy ugyanaz a semmirekellő volt, aki a múltkor szórakozott velem, akkor a Dead Space promo kapcsán.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest