Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vasárnap új trailer a SPIKE-on, készüljetek...
Live-Die-Respawn
-
vitaro
senior tag
Rajongó által készített zene a ME3-hoz. Határozottan tetszik.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Archanon
őstag
Ez alatt már a ME3 zenéje van, vagy még a 2 soundtrackjeiből van "összevágva"? A legelején és a végén kívül nem igazán volt ismerős, csak azért (meg azért, mert félek az új zeneszerzőtől, és remélem nem veszik el a jó kis ME hangulat )
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Tibicsucsu
aktív tag
Szerintem nem ér ennyit ha összehasonlítom a 2. rész CE-vel. Én azt 8e Ft-ért vettem két hónappal a megjelenés után és ha jól emlékszem 12 ezerről indult. Az art book elég kicsi (akkora mint a tok, A5 gondolom). A litográfia is gondolom akkora lesz. A robotkutya és az alternatív öltözet sem hoz lázba. Ettől függetlenül asszem megveszem
-
Apollyon
Korrektor
Ez jól hangzik, ha a Soundtrack külön CD-n van, akkor az a legértékesebb része a bónusznak.
A 70 oldalas art-ra is kíváncsi lennék hogy vajon mekkora, cd/dvd booklet méretű vagy A5.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
LE trailer:
Live-Die-Respawn
-
vitaro
senior tag
Egyszer végigjátszottam angol felirattal, nem mondom, hogy mindent értettem azonnal (Mordin szövegeivel akadtak problémáim) de a fraps + szótár kombó hatásosnak bizonyult. Az Alice: Madness Returns-nek viszont olyan nyelvezete van, hogy sokszor csak minden ötödik szót értem belőle.
-
Apollyon
Korrektor
válasz banánocska #486 üzenetére
"Csak érezhetően süllyed a színvonali ellátás a Keleti régió felé."
...eh, soha nem is volt :D :((#485) orichalcos: Valóban nem nehéz, én is ezt mondom. Ami rideg angolul az a Dr. House sorozat, még angol felirattal is
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Apollyon #484 üzenetére
Szerintem nem olyan nehéz a nyelvezete a Mass Effect világának. Simán értettem sokszor mit mondanak az előző részekben is, holott magyar felirattal játszottam. A 3. részt is valszeg úgy tolom majd hogy először végigjátszom angolul, aztán fél év múlva meg honosítással.
Live-Die-Respawn
-
Apollyon
Korrektor
válasz banánocska #483 üzenetére
Abszolút nem tudsz angolul? Mert ha angol felirattal nézed, akkor még mindig van szótár... Nem olyan bonyolult nyelv. Eddig én is magyar felirattal nyomtam, de nem fog nehezemre esni az angol sem, csak eddig lusta voltam.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz banánocska #479 üzenetére
Hivatalosan nem, egyébként meg fan fordítás majd lesz.
Live-Die-Respawn
-
banánocska
aktív tag
Hogy állunk lesz magyar verzió is?
-
Apollyon
Korrektor
Ez jó ezek szerint nekünk az RPG mód kell, sztorival és akcióval együtt. Királyság. Sajnálom azokat akik nem a sztori miatt játszanak, de hát így jártak
A képeket meg köszi, elkezdtem nézni de olyan sok kép van hogy sztem már durván spoileres, azért ezt legközelebb írd ki légyszi, mert nem egy 10 perces rövidfilmről van szó#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
vitaro
senior tag
Most látom csak, hogy a beállításokban van lehetőség ki/be kapcsolni a sisak elrejtését. Most ez mi? Eldönthetem, hogy Shep továbbra is sisakon keresztül dobja be a feleseket mint a második részben vagy fedetlen fővel eszetlenkedjen az űrben?
-
vitaro
senior tag
válasz FehérHolló #474 üzenetére
Lesz, videóban láttam, hogy a mód kiválasztása után a játék felkínálja a lehetőséget a nehézségi szint megváltoztatására. Régebben pedig elhangzott egy ígéret, mely szerint a trilógia befejező darabja jóval nehezebb lesz insanity-n mint a korábbi részek.
-
-
vitaro
senior tag
válasz Capricornus #469 üzenetére
Nem fake, felkerült a béta az xbox live-ra. Lehet videót is találni a neten, a látottak alapján nem lesz ez rossz, bár lenne még min finomítani.
-
Mans20
addikt
Ott le van írva angolúl a linkbe,ha inkább az akciót kedveled akkor olyan lesz a játékmenet,a sztori meg másodlagos,pl csak tovább kell nyomni a párbeszédeket,a sztori módnál meg az akció lesz háttérbe,könnyű fokozaton lesz a game..stb,valami ilyesmi akar lenni.
Action Mode: For those who want to emphasize action and combat and minimize story management. Action mode will set automatic replies in conversation and a normal difficulty.
Story Mode: For those who want to emphasize story immersion and minimize combat pressure. Story mode will set manually-selectable replies in conversation and a minimal combat difficulty.
RPG Mode: For those who want to explore both realms of story and combat. RPG mode will set manually-selectable replies in conversation and a normal combat difficulty.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Itt vannak képek lejjebb az xbox os verzióból ami véletlen felkerült,az xbox live ra vagy hova,valami béta elötti,úgy tünik visszajön az a karakterfejlesztő rész mint az 1 be volt,elég komoly lesz a képek alapjánremélem az a zene megmarad a galaxistérképnél,az ritka jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A kék csaj vajon melyik filmből lehet, 1:03-nál.
Live-Die-Respawn
-
Rossi
addikt
Üdv!
Léteznek itthon olyan verziók az első két részből, amelyek tartalmazzák az összes DLC-t? Vagy ha itthon nem, akkor esetleg külföldről?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem rossz ez.
Live-Die-Respawn
-
Capricornus
aktív tag
válasz Apollyon #450 üzenetére
Nekem a második rész már nem tetszett annyira mint az első, de ha hozná azt a színvonalat a harmadik rész, akkor én is elégedett lennék. Persze a legelégedettebb akkor lennék ha a harmadik rész végigjátszása után azt mondanám hogy 1000x faszább volt mint az első rész. :-)
Minden esetre a remény hal meg utoljára. Az a baj hogy az EA képes aranyból is szart csinálni/csináltatni, és bizony a Dragon Age II-nél ezt láttuk is. Remélem a ME készítői képesek ellenállni az EA nyomásának annyira, hogy élvezhető single legyen. Ahogy már írtam is, arról meg csak álmodni merek hogy az utolsó rész olyan epikus legyen hogy sokkot kapjak és újra kelljen éleszteni. :-)
Per aspera ad astra!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Ahogy írták is, a multit egy teljesen más csapat készíti. Tehát az erőforrások közül egyedül Casey Hudsonon osztoznak. :]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Zoli133
addikt
válasz Capricornus #449 üzenetére
Mostanában elég sok példa van arra hogy a fejlesztők nem a valóságot állítják. De azért reménykedem hogy tényleg egy méltó befejezése lesz a sorozatnak és a single olyan lesz amilyennek lennie kell..
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Apollyon
Korrektor
válasz Capricornus #449 üzenetére
Nekem az is jó volna ha nem fejlesztenének semmit a 2. részhez képest, csak legyenek új karakterek és a sztori is legyen iszonyat ütős. A többi nem érdekes. Ha nem lesz rosszabb mint a 2. rész akkor nincs mitől rettegni.
-
Capricornus
aktív tag
válasz Wizard of Oz #448 üzenetére
Igaz hogy azt írják hogy az elsődleges céljuk az hogy a single jó legyen, de én rettegek...
Per aspera ad astra!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
És egy újabb mestermű:
Live-Die-Respawn
-
Apollyon
Korrektor
A gépigényről tud valaki valamit? Pontosat gondolom nem, remélem megint UnrealE3 móka lesz. Jó lenne ha a 4670es karimon elfutogatna majd, eddig se volt baj vele. Egyébként 1280x1024-es monitorom van.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
válasz Tibicsucsu #438 üzenetére
"gyakorlatilag szerelmes vagyok magamba"
Azért ez aggasztó...
-
Archanon
őstag
Hát, én azt mondom ne is kapjunk. Ha már lesz ismét karakterpofázmányszerkesztési lehetőség, legyen csak, de nehogy megint azért, mert Shepit szétroncsolták. (Gondolom lesz rakás új haj, új beállítási lehetőségek, ahogy az új default femshep is "mutatja". ME1-2 beállításaival aligha lehetne kihozni ezt a karaktert.)
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
Nem rossz. De könyörgöm, ez egy agresszív Vamp-Shepard. Besokallt volna a reaperektől? No, azért még mindig kíváncsi vagyok, mi készteti Shepard parancsnokunkat az átalakulásra. Ezúttal plasztika?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Capricornus #429 üzenetére
Persze hogy az, de én nem foglalkozok vele. Ha rá is megyek a kapcsolatépítésre, only hetero lesz az.. kivéve ha csinálok egy női Sheppard karaktert, akkor csak csajjal kezdek ki.
Live-Die-Respawn
-
Capricornus
aktív tag
Persze, nyilván, ha valami nem tetszik nem csinálom, csak az volt a baj, hogy Anders gyakorlatilag zaklatott hogy akkor melegedjünk már össze.
Értem én hogy egyenlő jogok meg liberalizmus, de akkor legalább ne erőltessék már rám.
Másrészt képzeld már el hogy milyen szarul jön ki, hogy Jokerrel pl. végigharcoltad az első két részt, a harmadikban meg odajön, hogy hú Shepard, milyen szexi a borostád... Ez rohadt illúzióromboló lenne.
Per aspera ad astra!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Capricornus #427 üzenetére
Ki van rajta mindenki akadva, de kérlek már, ha te nem olyan beállítotságú vagy akkor nem utazol az azonos nemű kapcsolatra és kész... Ilyen egyszerű.
Live-Die-Respawn
-
Capricornus
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Capricornus #422 üzenetére
- A románc lehetősége Shepard és Joker között majd csak a játékban derül ki
Ugye férfival nem lehet majd?Dede, volt hír róla korábban hogy azonos neműek is összejöhetnek a játékban.
Live-Die-Respawn
-
Apollyon
Korrektor
válasz Capricornus #422 üzenetére
A sulykolással arra céloztak, hogy ha úgy alakulnak a dolgok, elveszíthetjük X csapattársunkat, és átállnak a Reaper-ök oldalára..
-
Capricornus
aktív tag
"- Nem mindig fogjuk majd tudni befolyásolni csapattársaink sorsát"
Na, megint meghal majd valaki.
- Kelly Chambers visszatér Shepard segédtisztjeként
Remélem a kis táncolós ruháját is megtartják. :-)
- A románc lehetősége Shepard és Joker között majd csak a játékban derül ki
Ugye férfival nem lehet majd?
- Lesznek időérzékeny sztorielemek, leginkább a Normandia legénységével
Ajajj... :-(
- A Mass Effect 3 biztosan könnyekre fakaszt majd mindenkit!
Majd erős leszek.
- A sulykolásnak szerepe lesz az ME 3-ban, a csapattársainkat is érintheti
Ezt a mondatot nem értem.
- Kal’Reegar (a kvarián katona) visszatér az ME 3-ban
\o/
- Sokkal több románclehetőség lesz, nem csak csapattársakkal
Úgy látszik valamelyik Bioware munkatárs végigtolta a Witchert a fejlesztés alatt. :-)
Talit meg remélem tényleg megláthatjuk maszk nélkül.
Per aspera ad astra!
-
Apollyon
Korrektor
Hű, köszi az infót!
A videóba csak belenéztem, főleg mert én is default male Shep katonával nyomom, mindegy, nem kockáztattam a spoilertElég lámaság lenne amúgy nem megmutatni Tali arcát ha úgyis lezárul a storyline. Azért bízzunk benne hogy úgy mondták hogy nem és meglepetésként mégis
"- Nem a csapattársak, hanem a galaxis népeinek hűségét kell kiérdemelni, amit befolyásolni fognak a korábbi velük kapcsolatos döntéseink"
Akkor ez gondolom engem is kőkeményen ériteni fog, mert az Arrival DLC-ben ugye felrobbantottam egy rendszertA cikk kb összes morzsájára tudnék reagálni, de a rák sem olvasná el. Mindenesetre várjuk ezerrel, ezekután kicsit mégjobban
Hja és a zenét remélem az Arrival-ból veszik át, mert az nagyon jó feelinges volt, szoktam is hallgatni néha
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Chabe89
addikt
Ha jobban megnézem szerintem ez ugyan az a misson, ami már be lett mutatva csak kissé feltupírozva. Bár lehet hogy nem, de ha minden sarkon ilyen lépegetők fognak potyogni az égből az elég uncsi lesz. Reapereket kéne kaszabolni elvileg nem Cerberus-t. Na mind1 azért hangulatos a vidi.
-
Archanon
őstag
Vajon a zene az már ME3, vagy még mindig Suicide Mission? Új a zeneszerző, aztán kíváncsi volnék mennyire marad meg az eddigi Mass Effect séma...
-
Lui04
aktív tag
-
kexksz
addikt
Nem tudom, hogy néztétek-e a Gamescom EA presst, de nagyon durva volt szerintem a ME3 rész. Látszik, hogy sokat fejlesztettek az animációkon, meg a textúrák is szebbek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mass effect és Halo rajongóknak:
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
Talán mert nincs is. Még a Crysis Warhead, és a Witcher a "legelfogadhatóbbak", amiket hallottam, persze egyet kivéve: Stronghold Crusader. Ennek még mindig teljesen normális szinkronja van, csak hát ez stratgém, nem dumálnak benne sokat amúgy sem.
S.w.i.n.e-t kihagytam.[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz Archanon #407 üzenetére
Szerintem tök jó lett, bár lehet, hogy még nem hallottam jó magyar (játék)szinkront :-)
Iscariah:
Ki lehet egyáltalán 100%-ra vinni? Van olyan küldi, ami pld. csak renegátoknak jelenik meg? Az elsőben tudom, hogy van, itt is van ilyesmi?
Elsőnél már egy idő után a wiki térképei után mentem, bár sok helyről alig tudtam kikecmeregni a hatkerekűvel, azt pld. jó, hogy megszüntették. De hogy a háromban hogy fogunk ásványt kitermelni?... Jó lenne, ha lehetne legalább annyi pénzt szerezni, hogy minden fejlesztést megvehessünk (egy külföldi fórumon a kutyaviadalt ajánlották a krogan bolygón (fogadsz, ha sikerült mentesz)), de az is rengeteg idő és szerintem cheat, bár legális), mert pld. az egynél, hogy a felénél már kimaxolódott a pénzed, az is meredek, de talán még életszerűbb. Mivel a kettőben kimaradt az adásvétel, lehetett volna több pénzt a küldikért. Erről van egyébként valami infó?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Apollyon
Korrektor
Akkor Te a Tomb Raidert is férfi karakterrel vitted végig?
Mass Effect-et én sem vinném nővel, max akkor ha rámennék a Renegade pontokra, de akkor meg csomó más kaland nem lenne elérhető. Egyszeri végigjátszással is el lehet cseszni ~50 órát ha kiviszed 100%-ra a játékot. ;p
-
Rossi
addikt
Lehet, hogy bennem van a hiba, de még nem éreztem vágyat arra, hogy női főszereplővel játsszam végig...
-
Archanon
őstag
Witcher magyar szinkron mint "fenomenális"? Mihez képest... Maradjuk egy "elmegy/jobbféle"-ben.
Mr. Shepard szinkronhangja tényleg eléggé semmilyen. Akarom mondani, a hangja oké, de a színészi játék nem sok, ezt már korábban említettem én is. Maradok femshep-nél.
-
Chabe89
addikt
válasz Apollyon #405 üzenetére
Illeni illik a karakterhez a hang, de mint már az korábban írta valaki ebbe a topicban vagy egy másikba, hogy a női karakternek sokkal jobb a színészi játéka, mint a férfinak. Mondjuk ez megint egy "kinek mi" kérdés, de én kijátszottam mind2 nemmel és hát a női karakter stílusa jobban bejött valahogy. Reménykedjünk, hogy egyiket se cserélik le mégrosszabra
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
-
looser
addikt
Hú, azt tényleg elírtam, természetesen feliratra gondolok, az tökéletesen megfelelne. S ha lehetne, eredeti nevekkel mindent és mindenkit :-))
A Witcher 1 szinkron szerintem fenomenálisra sikeredett, de ismétlem, az ME3-tól csak feliratot várok, de azt nagyon!Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest