-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Chabe89 #2196 üzenetére
ME2 spoiler
ja, rémlik valami cucc, amiben emlékképek voltak vagy mi, azokat nem ők hagyták hátra?
no mindegy, egyelőre vígan megleszek a DLC nélkül, anyagilag ez is kimerített bár tényleg nem bánnám ha tudnék venni egy CE verziót, ha meg véletlen összegyűlne +5 ezrem addigra, max átadom valakinek a sima verziót, vagy 8 napon belül elállhatok a vásárlástól, és inkább a CE-t veszem meg
ez a Mattock elég jól aprít, nem gondoltam volna először mikor kézbevettem
csak az a kurva Widow jönne már[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
-
Chabe89
addikt
Már elég rég óta kint van a forgatókönyv. Aki akarta már megtudta a végét, aki meg nem az továbbra is kerüli.
-
ZeroX92P
tag
valóban kikerült a vége, egyelőre nincs kint túl sok helyen ahol meg mégis több spoiler alá ágyazva, ezzel együtt én kerülném a me fórumokat
-
Chabe89
addikt
Ha tisztában lennél a történettel és játszottál volna a többi részel tudnád hogy milyen nagy szám az a csapattárs. Direkt kiemeltem mi a fontos az angol részből, miszerint többet fogunk megtudni a protheanokról. Nem kötelező megvenni, de aki igazi fan és érdekli a történet annak kötelező darab szerintem.
KubanitoS : "Megpróbáltam csukva tartani a szemem a sok spoiler szavacska miatt, de ez a From Ashes akkor a már most bejelentett Day-One DLC, ami mi att már most megy keményen (jogosan) a sírás?"
Igen ez az a DLC amire gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
sherlock1
tag
De fontos dlc, a protheanok a legfontosabb, legtitokzatosabb faj már az első rész óta és mivel lesz egy élő tag, ezért valószínüleg sok fontos dolgot megtudhatunk majd. Ezért ment a sírás amúgy, ez nem egyenértékű mondjuk egy Zaeed dlc-vel. Igazából csúnya dolog, hogy nem az alapjátékban van benne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hell yeah, holnap preload van már.
Live-Die-Respawn
-
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, hogy igaz-e a hír, de most olvasom egy fórumon, hogy állítólag kikerült a Mass Effect 3 történetének a VÉGE!!!
Vigyázzatok nagyon, ha közösségi oldalakat látogattok, nehogy belefussatok ebbe a hatalmas spoilerbe!
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
pohár
félisten
válasz Chabe89 #2182 üzenetére
spoiler
kapunk egy csapattársat, na bumm
a játékmenethez sokat nem ad hozzá, nekem nem éri meg azt a 10$/€-tGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vistaboy
veterán
válasz GeneraL_XTX #2178 üzenetére
A fémdobozt is számold bele, nekem az is megér 1-2K pluszt.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
sherlock1
tag
-
Chabe89
addikt
"a dlc-t miért akarod ennyire megvenni? tudtommal túl nagy jelentősége nem lesz"
Azért azt nem mondanám.
From Ashes Spoiler!!
An ancient race long thought to be extinct holds the key that could turn the tide in the war to take Earth back from the vicious alien race known as the Reapers. As Commander Shepard, a war-torn veteran that you can shape in your own image, you must travel to a remote colony and obtain this ancient weapon before the pro-human extremist group, Cerberus, captures it for their own plans of domination.
- Obtain a powerful new permanent squad member - the last surviving Prothean
- Launch a mission to the remote colony of Eden Prime and stop Cerberus at all costs
- Uncover more history and lore of this ancient alien race known as the Protheans
- Unleash a precision beam of continuous and deadly energy with the powerful new Particle Rifle
- Outfit your entire squad with a new appearance for every memberAkit érdekel a story annak szerintem érdekes dolgokat fog tartalmazni. Biztos megtudhatunk ezt azt a Protheanokról a DLC-s karakter jóvoltából.
-
Edem05
őstag
válasz GeneraL_XTX #2179 üzenetére
Igen, de akkor is Origin beállítások/Általános fül alatt kell megadni hova települjön a játék.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #2179 üzenetére
ha jól tévedek igen.
Legalábbis nekem decemberben sikerült még decemberben így telepíteni a Bulletproof-ot..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
GeneraL_XTX
veterán
Egyébként vajon lehet saját elérési úttal telepíteni Originen kívül? Tehát ha az Origin a C:-n van akkor tehetem a játékot attól a D:-re?
-
pohár
félisten
válasz Vistaboy #2175 üzenetére
7-én megkapod, proxyval/VPN-nel tudsz idő előtt csinálni egy date checket, és mehet a móka
a dlc-t miért akarod ennyire megvenni? tudtommal túl nagy jelentősége nem lesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pepe_K
csendes tag
Ez érdekes, még EU-n belül is van eltérés
-
Vistaboy
veterán
Én először rendeltem a Konzolok Szervizétől, remélem hogy nekem is kihozzák a CE-t még a megjelenés előtt. Nem kell rögtön hétfőn vagy kedden - elvégre úgyis csak péntektől lehet vele játszani -, de azért szeretném már kezeim között tudni a "drágaszágot".
15K-t megér a CE, ha az alapjátékhoz hozzáadjuk a 2K-ba kerülő DLC-t, amit meg kell venni, akkor az összesen 12K lesz, azaz nem sokkal olcsóbb.
3K pluszt pedig már bőven megér a fémdoboz és az extra tartalmak.
-
tiv83us
veterán
Semmi ujdonsag, kis unalomuzo G4TV video a ma esti adasbol.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
KubanitoS
veterán
Jött a levél CDG-ből, miszerint jövő hét hétfőn megérkezik a gyűjtői kiadás és lehet rendelni. Nem kellett kétszer mondani, plusz ha jól látom talán kapok valami két extra DLC-t is. Alig várom.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #2169 üzenetére
ja, ez volt az első olyan köröm amit így toltunk
bár nem értem ezt a dolgot, hogy minden karakternek nevet kell adni, rajtad kívül senki sem látjaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tiv83us
veterán
Korganom a Tibor nevet viseli, ez egyertelmu
pohar: Igazi szexi noi nev...es a szokasos 3 vanguard/csapat
ps: Egyebkent az lenne az igazi, ha jatek kozben a karakterek neveit latnank, nem az Origin/Xbox Live Gamertag neveket.
[ Szerkesztve ]
-
-
HaaS
addikt
válasz tiv83us #2161 üzenetére
Én a Boldog Özséb nevet használom előszeretettel. Ha lány, akkor meg Bözse.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
tiv83us
veterán
Orak kerdese es az is lesz, biztos vagyok benne
ps: Csak azert kerdeztem az Origines dolgot, mert kivancsi vagyok, hogy jogos-e a nagy pattogasom itt, hogy no warez, ha egyszer a sok kis turorudi el sem tudja inditani
ps2: Bar ha Xbox-ra is kikerul, akkor ott offline is tudsz jatszani, ergo csak egy flashelt gep kell hozza, meg egy kihuzott netkabel.
-
tiv83us
veterán
válasz FehérHolló #2152 üzenetére
Nem tudom, orichalcos koveti ezeket a repkedo ME3-akat figyelemmel
Egyebkent ha leszeded torrentrol, akkor az origint valahogy ki lehet kerulni, hogy el is tudd inditani?
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
San Francisco-val egyébként mi van? Nem tudták lekaparni a fáról, hogy még nem írják recovered-nek?
tiv83us: 87%-nál elfogyott a seed.
Aki nem értené a szarkazmust, annak leírom, hogy fingom nincs, hogy honnét lehet leszedni.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
tiv83us
veterán
Az ertelmesebbje szereti megosztani a tapasztalatait, elmenyeit a forumokon, foleg egy ilyen varva-vart jatekrol, mint a ME3. A kisebb reteg meg szeret trollkodni, warezolni, spoilerezni figyelmeztetes nelkul, azokat pedig a nagyobb reteg erdekeben el kell tavolitsuk, lehetoleg orokre a tematol, ha lehet a forumrol is.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz tiv83us #2147 üzenetére
Ugyan, ha jót akarsz játszani, akkor nem olvasol cikkeket, pláne nem olvasol fórumot, ez alap.
Spojler itt? Hmm... próbálkoztunk. Azon kívül, hogy küzdeni kellett a javaslatért + senki nem használja... valamint hogy próbáltam én is tanítani, de javarészt sikertelenül, mert elég bonyolult, feladtam.fiA "meghal a végén" szövege azóta is a péhá egyik legjobb benyögése!
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
tiv83us
veterán
válasz FehérHolló #2148 üzenetére
Megjelenesig igy marad, utana leveszem. A retorzio kiiras az elrettentes miatt van ott, 5.-en 11:59PM-kor lekerul onnan, csak marad a NO WAREZ - NO SPOILER resz, ugy mar remelm meg fog felelni a szeperzekednek
-
tiv83us
veterán
Kozben beszeltem a tobbi moddal, ok soknak tartottak az 5 napot, ugyhogy elovettem a vajszivemet /Aki viszont nemcsak, hogy warezol, de meg el is spojlerezi a jatekot, azt szo nelkul kibaszcsizom egy hetre minimum.../
De legalabb megjelenesig nem csak nekem kell itt babaskodni[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #2144 üzenetére
pf
amúgy egy zárójel nyitva maradtSokat magyarazol teged is kirepitelek, oszt mehetsz az SG-re
[ Módosította: tiv83us ]
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #2141 üzenetére
van ott külön nyitva warezos szekció is, nem hiszem hogy ott nem tudnak majd válaszolni, és ide kell jönniük érdeklődni
-
tiv83us
veterán
Bocsanat, akkor korsó!
Egyebkent a spoiler lesz a legenyhebb amit emberek lefognak muvelni, lesznek itt spoiler kepek, videok, torrent file linkek, "honnan lehet cracket leszedni?" szovegek....minden ami szem-szajnak ingere. Mint ahogy a joslataim mindig bejonnek, adok neki ket napot es ide is eler a fel SG forum. Csoditem is ide a fel moderator bandatAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #2139 üzenetére
bödön? ha nem lennél modi és egy sokkalta eldugodtabb topikban lennénk ahova nem jár modi, mondanék valamit, most csak annyit hogy nyasgem
amúgy kell egy spoiler tag a mondandód elé ami olyan, aztán csá, bár sok embernek nincs esze ehhez sem
jé, és tényleg kint van már neten a clonedvd, majdnem 10 giga... na akkor jövő hétig neki kéne állni kicsit takarítani a winyómon, nincs ennyi helyem
a leírásban meg 15 giga hely szerepel, áá hát ez botrány[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Emlekszem mi folyt tavaly a ME2 topikban, (az amerikai!!!) megjelenes elott ket nappal, az elso hsz amibe belefutottam valahogy igy szolt "vegre sikerult atmennem az Omega 4 relay-en"...
Olyan ideges lettem, ki is baszcsisztam vagy 3-4 embert
Ezert is fogom 6-a utan kerulni a topikor, amig vegig nem toltam, csak olyan emberek hsz-t olvasom el, akiket ismerek mar regebb ota. Majd meglatod hany uj arc fog hirtelen felbukkani es ontani a warezt, meg a spoilert, ugyhogy lesz dolog...csak nem nekemAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
pohár
félisten
na de ez mégsem egyenlő azzal hogy máshol ne kapnád meg...
general... én inkább feltelepítem lemezről, gyorsabb mint a 15 megás netemmel vacakolni...
-
Воланд
titán
kertem ertesitest gameshopbol is, ok ma nem irtak, hogy hetfotol kaphato lesz. cdg irt, ott veszem meg. ennyi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
warcat
veterán
Ájponon 14990 a CE,és ingyenes a szállítás
Szerintem ennyit is kell majd fizetni, BF3nál is megugrott az ár megjelenés előtt,mert az EA eltörölt valami kedvezményt,de annyiért kaptad amennyiért leadtad a rendelést.EA: It's in the crate!
-
pohár
félisten
máshonnan is
General... na igen, akkor látod utoljára a lemezeket és a dobozt, mikor arról feltelepíted a játékot, többször nemigen fogod elővenni
-
Воланд
titán
ce valtozat 17k, cdgalaxis. onnan legalabb tuti megkapom.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát én nem tudom, most szemezgetek a CE-vel mert hát csak a kedvenc sorozatom meg a kettő is abban van meg(igaz Xboxra) Az viszont máshol meglenne tán olcsóbban is úgy 3ezressel....Ha sima verzió, akkor mondjuk tuti a CD Galaxys csak vissza kéne mihamarabb jelezni a DLC-k miatt.....Viszont az is probléma hogy mindek CE ha mint a BF3-nál az Originen kívül a lemezhez se fogok érni
Nem tudok dönteni
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
FIGYELEM!
Elméletileg a játék a neten van már, innentől aki a játékról ír, a Geth modink melegebb éghajlatra küldi.
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #2126 üzenetére
az lehet, de én is a CDG-ból rendeltem meg véglegesen, pickpack átvétellel, úgyis mennem kell majd Debrecenbe a bankba, meg akkor már átveszem az újságosnál is, de előtte megnézem a moziban a Haywire-t
úgyhogy én csak 8-án fogok tudni játszanimindegy, addig kibírom
amúgy meg itt ki warezolt? szerintem felesleges ezért sírnod megint
oric... meghallt? azt hogy?
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
óh, mégse tudja elhozni uncsim a CDG-tól 5-én a lemezt, de még utána se
pick-pack meg soká ér ideGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ZSOOLT2
tag
CD Galaxistól megrendelve a gyűjtői változat! 17k, jövő hét csütörtöki átvétellel egy gyalog 10 percre lévő újságostól.
576-tal már egyszer megszívtam, amikor majdnem két héttel később tudtam csak megvenni az ME2 CE-t, mint mindenki más (pedig 1 hónappal a megjelenés előtt előrendeltem).
Remélem a CDG tényleg ad hozzá előrendelői DLC-ket...
-
c-rob
csendes tag
köszi a gyors választ tehát akkor nem érdemes várni pl arra, hogy "áh, majd megveszem fél év múlva a játékot, hátha addigra veszi valaki a fáradtságot és lefordítja" (és most itt nem akarok senkit megbántani), csak elmélkedem..
Mert ha erre nincs semmi kilátás, akkor rácsapok és megrendelem -
c-rob
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha már volt szó róla, de 2000+ hsz-t nem volt időm átnyálazni
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e/volt-e infó arról, hogy magyar-e a játék?[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
meglehet.. de mikor jókedve van, mindig nekiáll bizonyítani, pedig nem is rossz tanuló... Nem baj, ha ez is segít...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Juhé! ME3 megrendelve DLC-kkel, majd a kedvenc újságosom átal adja nékem! Fiam meg most olyan boldog, hogy nekiállt tanulni... Éljenek a játékfejlesztők!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
pohár
félisten
-
sherlock1
tag
konzolokszervize.hu-n rendelt valaki pc-s CE-t (ott 16 ezer)? Én ott rendeltem elő, még mindig lehet. Ezek szerint van nekik bőven?
-
ZSOOLT2
tag
Szerintetek a CDG-n, vagy az 576-nál érdemes megrendelni a játékot? Mindkét helyen van előrendelésem-előjegyzésem, a CDG-nél 17k a gyűjtői PC-re, 576-nál meg 18k
-
pohár
félisten
válasz Malachi #2110 üzenetére
szintén, én is kaptam mailt
és szerencsére azt írja, hogy 5-én már átvehető!
na Tiv, még a végén itt mindenki hamarabb fog játszani mint te[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fú mennyi új hsz. Mindjárt itt a játék srácok.
Live-Die-Respawn
-
Malachi
addikt
CDG most küldte a visszaigazoló mailt, egy alap játék rendelésem van náluk, 9890-ért, ebben lesz valami DLC is, de nem tudom mi. azt írják, várhatóan már hétfőn átvehető. nekem nem kell ez, mert úgy döntöttem inkább a CE-t veszem, de ha valaki igényt tartana rá, megerősítem a rendelést és aki akarja, átveheti náluk személyesen, privátban megadnám a nevem és kész, más nem kell nekik.
-
tiv83us
veterán
válasz Chabe89 #2107 üzenetére
Mar igy is tul sokat lattam belole, amikor a Galaxy Map-es vidiben az egyik jelenetben Shepard odasetalt a Star Map-hez. Mindent en akarok bejarni, felfedezni, mar csak 5 nap, 13 ora es 58 perc van hatra, kibirom (nem konnyu )
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz GeneraL_XTX #2105 üzenetére
hm, akkor jó
-
Chabe89
addikt
válasz tiv83us #2106 üzenetére
Valószínű, hogy ott is lesz egy kis konflikt. Ha jól emlékszem a Kai Lenges jelenet is a Fellegvárban van. A Tour vidit akkor tényleg ne nézd meg. Nem annyira spoileres mert nem mutatnak meg mindent, de a nagyját bejárják. Viszont ez az új helység ütni fog ahol meg lehet majd nézni hogy állunk a küldetésünkkel.
-
tiv83us
veterán
válasz FehérHolló #2091 üzenetére
Azt mondtak, hogy a kod tavaly nyari, gondolom ez magaba foglallja a multit is.
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz sittes79 #2100 üzenetére
hát az egy dolog, de megmondhatnák mi a herém az előrendelői ajándék, na
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest