-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz Spectrum #8030 üzenetére
Szerintem vagy túl naív vagy, vagy nem tudod, hogy hogyan működik a mai regényírás a regénysorozatoknál.
Így.
Nem csak a ME világában, nagyrészt mindenhol. Van egy jó alapötlet, valaki(k) teremt(enek) egy univerzumot, aztán utána az írótársak telepakolják klisékkel. Nagynevű sci-fi példák: Dűne, Shadowrun, MechWarrior.Welcome to the real world, Neo.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
A végekhez egy illő zene: [link]
-
FehérHolló
veterán
SPOJLER
Az gáz, ha én már az első végigjátszásnál megpróbáltam lelőni a Catalystot?[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz leviske #7266 üzenetére
Szép is lenne a világ, ha minden cég alapból nyereséges lenne és perelni lehetne valakit, ha mégsem az.
Persze, azért alapítasz céget (vagy veszel részvényt), hogy hasznod legyen (megtérüljön a befektetés), de senki nem garantálja neked a biztos profitot.
Részvényesként te is cégvezető vagy, tulajdonarányban. A tulajdonosok nevezik ki a felső menedzsmentet (tulajdonarányos szavazással), akik feladata a cég működésének irányítása. Ha nem megy jól valami, akkor legfeljebb a felső menedzsmentet lehet kirúgni/perelni kötelezettségmulasztásért, nem magát a céget.Eli_Stone: Az EA a cég, a tulajdonosok (illetve alapítók) nem EA. Ne keverd össze.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz leviske #7134 üzenetére
Az mond valamit, hogy 3 nappal megjelenés után akartam venni danih-tól egy orosz verziót ~6k-ért, hogy az öcsémmel (és nagyon közeli barátokkal) multizzunk jókat, de most már a környezetemben mindenkit lebeszélek az egészről (single+multi egyaránt)?
Mellesleg DA2-ben nagyobbat csalódtam.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Televan74 #7124 üzenetére
ME3 rajongótábora rendkívül lecsökkent létszámában. Előbb fel kellene tornázni valami hype-pal, utána lehet értelmes pénzt beszedni DLC-ért. Amint tudnak fizettetni, fognak is. Nem hülyék.
Az első multis DLC-t sem akarták ingyen adni, de az ending botrány miatt erre kényszerültek. Most még ennél is rosszabb a helyzet, mert már erős becslésre feleannyi ember sem játszik vele.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz #83381760 #7071 üzenetére
Vannak ilyen bugok, amit csak egy korábbi mentés visszatöltésével tudsz megoldani. Reinstall után is gondolom a legfrissebb mentést hoztad vissza, ami már bekrepált.
Indítsd újra a karaktert (kezdj új játékot), az valószínűleg megoldja. Mivel a tutorial legelején vagy, ez nem nagy érvágás. Utána rendszeresen ments, mindig újba.Egyébként miután rányomsz az ajtónyitásra, megjelenik a husk, amit le kell heavy melee-zni, utána mehetsz majd tovább. Ha nem lenne teljesen tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Mindenkinek, aki kiábrándult a ME3-ból, melegen ajánlom a Binary Domain névre hallgató gyöngyszemet.
10-15 perc után túlteszi magát az ember azon, hogy egy konzolport, és rendkívül élvezetessé válik. Sztori nagyon jó, karakterek közül mind el van találva, de sajnos nem lehet gravitációs gömböket dobálni, csak lövöldözni.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Lesz weekend event (operation), vagy ismét elmarad?
Gold+fantomos hétvége előtt kimaradt egy.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #6888 üzenetére
Te pont ott szeretnél fantomot látni?
Az első részben meg Kaidan volt ott.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #6886 üzenetére
Láttál már konyhát a játékban? Lehet, hogy teljesen kiment a divatból, és máshova kellett fészkelniük.
-
FehérHolló
veterán
Mintha nem pörögne annyira a topic, mint pár héttel ezelőtt.
Úgy látom, nem csak én untam bele. Pedig még egy második single végigjátszásba is belekezdtem, de szinte semmi pluszt nem ad. Tuchanka környékén abba is hagytam. A multit néha még előveszem, de nagyon egysíkú és nem köt le sokáig.
A ME2-nél bezzeg rögtön az első végigjátszás után (még aznap) elkezdtem a másodikat, és gördülékenyen, élvezettel pörgettem ki ismét. A ME3-ból valami hiányzik, ami újra és újra a monitor elé kötött az előző részeknél. Leginkább az összhatással van bajom, vagy nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Háromszázezer spectre és veterán csomag (75% spectre, 25% veterán) kinyitása után végül tegnap egy veteránban megtaláltam az első fekete (N7 szintű) fegyverem... Ennyire azért nem ritka.
-
FehérHolló
veterán
válasz Tibicsucsu #6573 üzenetére
Erre valami olyasmi a hivatalos válasz, hogy az első rész végén átírtad a keepereket, ezért nem sokra mennek a Citadellel a reaperek.
-
FehérHolló
veterán
válasz KubanitoS #6547 üzenetére
Azért annak a textúra pakknak nem elhanyagolható hátránya a rohadt hosszú betöltési idő. Mindamellett persze, hogy felzabálja a memóriád, de ez kevésbé zavaró.
Rendkívül szép, de borsos ára van. Egy kompromisszum lehetne egy 2048x2048 pixeles variáció, de erről már beszéltünk.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz sherlock1 #6483 üzenetére
Talán teljesíteni kellene a hatodik hullámban az objective-et.
Ha quick join-t nyomsz, akkor akárhova betehet, nem csak új játékba. Olyan helyre is, ami épp nincs tele, de már bőven megy a játék. Így kerülhettél a 11-dik wave-be, ami kb. ingyen XP-t ért, szóval ne panaszkodj.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz tiv83us #6466 üzenetére
Ööö, ha a Collector bázison cseppfolyósítják Kelly-t, akkor viszontlátjuk még valamilyen formában?
Chabe89: Nagyon szép, de a 10 perces plusz töltési idő rengeteg.
Bár gondolom, a teljes csomag használatakor lesz ennyi idő.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz torma1981 #6387 üzenetére
Biotikus kombóhoz kettő dolog kell: először egy ragadós takony valami rossz-neked-over-time hatással és egy nagy sebzésű biotikus támadás. Van olyan képesség, ami mindkét szerepet betöltheti speciális esetekben (például warp).
Tapasztalatom alapján az alábbiak robbannak (sorrend is fontos):
Singulatirty, Stasis, Pull -> Warp, Throw, Shockwave, Reave, Charge, Nova
Warp, Reave -> Throw, Shockwave, Charge, Nova, Reave/Warp (ellentétes, mint a kezdő)
Lifting Shockwave -> Warp, Throw, Reave, Charge, NovaA Lift Grenade takonyként, a Cluster Grenede pedig robbantóként viselkedik tudtommal.
A Warp + Throw páros robban a legnagyobbat, ha mindkettőnél berakod a megfelelő fejlesztést.
Szerk.: Kicsit elkéstem.
Nagy részük működik ME2-ben is, a Shockwave-ben nem vagyok biztos.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
A Black cseppet gyengébb, mint a sima. Cserében sokkal több lőszer fér bele.
Spectrum: Szerintem Bioware egész jól kezeli a helyzetet. Én sem tudnám jobban, pedig aránylag magas szinten tanultam ilyesmit.
Nem könnyű kimászni a pöcegödörből.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz janos666 #5748 üzenetére
Hidd el, hogy nagyon sokat számít, amit az előbb írtam.
Más: Hogy lehet úgy engedélyeztetni a 6-10 szintű fegyvereket, hogy nem importálok ME3 mentést újrakezdeni? lvl58-as karit importálva akghnkv,xnv unalmas lenne mégegyszer végigtolni.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Polllen #5691 üzenetére
Akkor még egyszer az idézet, amire reagáltam:
Amíg nem jön a Dio3, vagy nem adnak ki egy épkézláb DLC-t, ami miatt érdemes lenne újra elővenni, egy kínszenvedés az életem. És ezt komolyan mondom.Furkoo: Én ismételtem nem kaptam csomagot, pedig most a gamestat küldése is engedélyezve volt nálam.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz JamesHun #5688 üzenetére
Úgy mellékesen, mennyi szokott lenni egy modern lövöldözős játék - például Dead Space (2), Rage, ilyesmik - (single) játékideje? 8-15 óra. Ehhez képest a 25-30 óra is egész sok. Mellékesen nekem multi nélkül ~50 órám van benne.
Polllen: Az a felnőtt férfi ember, aki nem tudja kezelni a lelki problémáit, igenis segítségre szorul. A pszichológus pedig nem orvos, direkt írtam azt.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Vistaboy #5684 üzenetére
nem vagyok boldog, amiért a 16K-s játékot egyszeri végigjátszást követően már a polcról levenni sincs kedvem, annyira elcseszték azt a készítők.
Én kizárólag a multért vettem meg 8k-ért. Azon a helyen, ahol én szereztem be, 12k volt a CE. CoD-hoz meg ne hasonlítgasd, semmi köze a kettőnek egymáshoz, legfeljebb a kiadó.
MMORPG-t előreláthatólag nem fognak belőle csinálni.Amíg nem jön a Dio3, vagy nem adnak ki egy épkézláb DLC-t, ami miatt érdemes lenne újra elővenni, egy kínszenvedés az életem.
Ha ezt komolyan írod, érdemes lenne elmenni pszichológushoz. No offense, komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Cray Tyler #5565 üzenetére
Vanguardos dolog nálam is volt. Ha újra kijelölöd a célpontot, akkor működik, bár ez is félmegoldás.
Gethre csak tipp, hogy elkezdődött már újratelni a pajzsa, de a lag miatt nem látod. Ekkor goldon újra bele kell lőni egyet, mielőtt az életét tudnád bántani.
Balance-ot én még nem nagyon éreztem, de valószínűleg nem figyelem eléggé.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz mrhitoshi #5560 üzenetére
Mert ha nem játszottam volna végig az 1-et sem és a 2-öt sem, akkor sem érthető a vége.
Azt ugye érzed, hogy erről nem tudsz objektív véleményt alkotni?
Tehát csak akkor tudnál erről nyilatkozni, ha valóban nem játszottad volna végig az első két részt.nanorambo: Elég rég meglengették már a PAX 2012-t és a hatalmas bejelentést..
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Cray Tyler #5556 üzenetére
Widow (sima, nem a black) annyira átlő a fedezéken, hogy egymás mögött lévő elleneket is sebez. Akár 3 troopert is ki tudsz vele nyírni egy (fej)lövésre. Nekem párszor sikerült a 2-3 guardian is, de az inkább mák volt, hogy úgy álltak be egymás mögé, hogy ugyanoda került a rés a pajzson.
Van egy olyan érzésem, hogy az armour piercing mod is hasonló tulajdonsággal ruházza fel az adott fegyvert.Füstön átlátós modot én nagyon szeretem, bár még multiban nem kaptam meg.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Cray Tyler #5550 üzenetére
Charge-dzsal vissza lehet lökni a boszit kivégzés közben, akkor túléli a delikvens.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Biotic explosion. Én úgy tapasztaltam, hogy a Reave/Warp után a Throw/Shockwave elég pusztító mind a barrier, mint az armor ellen.
Más kasztokkal jó lehet még a sniper és a shoti (esetleg a kézipisztoly) disruptor/warp ammoval. Ezeket több kasztnál (soldier, infiltrator) meg lehet dobni még valami sebzésnöveléssel. Kroganoknál és vanguardoknál meg nekifut, aztán elfut gyorsan.
Ha felemel, akkor valakinek gyorsan knockback-elnie kell a ribancot, különben kivégez. (De ez gondolom nem volt újdonság.)[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz Cray Tyler #5085 üzenetére
Nálam is így néz ki, és megmaradt már vagy 10 kör után is.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Cray Tyler #5082 üzenetére
Nálam nem kell equip-elni.
Délután tudok shotot mutatni, innét nem lehet belépni.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz Cray Tyler #5080 üzenetére
Öööö, nálam permanensen növelte, nem csak egy menetre.
Lehet, hogy másik kártya volt (értsd: van egy menetes és korlátlan kártya is).Szerk.: Itt nem írja, hogy lenne két külön kártya:
Miscellaneous (Rare):
Cobra Missile Launcher Capacity Upgrade +1
Thermal Clip Pack Capacity Upgrade +1
Ops Survival Pack Capacity Upgrade +1
Medi-Gel Capacity Upgrade +1
Reset Powers[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Cray Tyler #5077 üzenetére
Nem 1 küldetésre növeli az a kapacitást, hanem az összesre ezek után.
Gratula hozzá!Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Ezt hatalmas DRM ötletnek tartottam volna, ha tényleg van egy olyan befejezés, ami csak az eredeti verzióval, multizással érhető el. Egy fellélegző mellkast nem sorolnék ide.
ollie: Körülbelül 2 óra multi elég volt ahhoz, hogy felhúzzam az effektív értéket 5000 pontra. Ez nem akkora érvágás szerintem. Pont arra elég, hogy megismerd a multit annyira, hogy eldöntsd, hogy tetszik-e és akarsz-e vele többet játszani.
Hajdi (#5071): Azt remélem érzed, hogy veterán csomagban nullához közeli eséllyel van N7 szintű fegyver (pl. Black Widow).
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz KillBorn #5004 üzenetére
Igen, tisztában vagyok vele. Az általam említett párbeszéd akkor zajlott le, amikor még nem is tudtuk, hogy lesz ott egy királynő. Mint az idézeted felett is leírják, erre a készítők is gondosan megpróbáltak ügyelni a küldetés nevének megváltoztatásával, satöbbi. Aztán ugyanazt az intro-t tolták be mindkét opció mellé. Nagyon gáz, majdnem szánalmas.
-
FehérHolló
veterán
SPOILER
Kicsit gáznak érzem, hogy a ME1-ben megöltem a rachni királynőt, aztán a megfelelő ME3-as küldetés intro videojában (leszálláskor) lecsesznek, hogy miért hagytam életben...Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Aranyszínű a resetelő kártya. A ritkaságra (Rare) utal, nem a Gold-on nyerésre.
Mellesleg nekem két ilyen kártyám van, nem látom túl nagy hasznát.Van egy olyan opció a karakterválasztó képernyőn, hogy Promote. Ez törli az összes képességed és visszadobja az adott kasztot 1-es szintre. Csak 20-as karaktereknél engedi.
Másik megoldás az említett kártya. Használata után újra tudod osztani a pontokat, nem veszítesz szintet.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Meg lehet szerezni őket.
Operation fortress-ről pedig annyit, hogy weekend event minden rendes co-op multiban szokott lenni. A tapasztalatok és a mostani event leírása alapján arra lehet következtetni, hogy ezután minden hétvégén lesz ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Nem ajánlom senkinek azt az 1 órás szenvedést, amit páran átéltünk közvetlenül ME3 megjelenése előtt, amikor meg akartuk szerezni ezt a 2 csodálatos tárgyat.
Nem is az fájt legjobban, hogy rohadt szarra sikerült a fent említett játék és 1-1.5 órát a demoja mellett kellett töltenem, hanem az, hogy rengeteg jó ötletet rendkívüli módon elcsesztek a megvalósítás során.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest