-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Drizzt
nagyúr
Fogalmam nincs... Azt hiné az ember, hogy az aktivációs folyamat része a termékkulcs elküldése, nem szimplán a dátumellenőrzés. Azt hittem a kettő folyamat egy tranzakcióba van gyúrva. De a jelek szerint szerencsére nem.
Ui.: ez nagyon béna, hogy még egy kézikönyv sincs a CE-ben. Oké, hogy artbok, meg blabla, de tényleg semmi hasznos megfogható dolog.
I am having fun staying poor.
-
warcat
veterán
Sose kellett,szerintem valahogy így ajánlott:
1.megjött a futár/hazaértél a boltból.Örülünk.
2.Originen hozzáadjuk a kulcsot,telepítés.
3.Megváltoztatjuk az Origin jelszót valami egyszerűre,proxyn keresztül elfogható ugyanis ha valaki akarná
4. Kilépünk teljesen Originből.
5.Fentebb ismertetett módon proxyzunk,indul az Origin,remélhetőleg sikeres az aktiválás és indul a játék,hagyjuk hogy frissüljön stb.
6.Proxyt kinyomjuk,Origin jelszót visszaállítjuk,mehet a játék.Battlefield 3-nál is ez volt kb.,csak nekem VPNezni kellett,proxyval nem sikerült
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Hajdi
senior tag
Ha valakit esetleg érdekelne, avagy érintene:
Konzolok Szervize
"Mivel igényelted az ingyenes házhozszállítást, a futár azonban a késői időpont miatt csak a holnapi nap folyamán tudja felvenni az árut, azt csak a rákövetkezendő nap kézbesíti számodra a megadott címre! Holnapután már játszhatsz is!"
"The Man Who Sold the World"
-
Malachi
addikt
a karakter importáláshoz - semmit nem kellett bűvészkedni, a játék kezdésénél megkérdezte, akarok-e importálni, rögtön meg is találta és ennyi. fullHD 16AA, meg mindent maxra húzva tényleg csak a ruhák recések kicsit, de baromira nem érdekel. most egy kis meló, aztán ma éjjel nem alszom.
ja még annyit, hogy a Normandy litograpynál én valami egyedibbre számítottam, de ez csak egy sima képeslap. mondjuk szép, de ennyi.
aki tud és akar, nyugodtan vegyen fel Originen a későbbi multikhoz - LoftiLaughs néven vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
hiroki
tag
válasz T0rnad0 #2777 üzenetére
Én azt tapasztaltam, ha az első részből van a karaktered, már a második részben sem tudja kiolvasni a kódot, mert átugorja. Az csak akkor lehet, ha a 2. részben új arcot csinál az ember, mert akkor ugyanúgy látszik a kód.
Wrex: Sometimes I'm not sure if the Normandy's a warship or a traveling freak show.
-
Televan74
nagyúr
Holnap este már én sem érek rá hozzászólni.......Hála az égieknek!
Ma délután szóltak, hogy holnap itt a futár.[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Honzi
senior tag
-
Chabe89
addikt
válasz Szerintem... #2781 üzenetére
Hát igen csak a default femshep egy csöppet randa mind3 részben. Szerkesztettem egyett az 1. részben a 2. részben kicsit módosítottam rajta, mert jobban meg lehetett csinálni és ennyi.
A 3. részben azthiszem elmegy majd egy fodrászhoz, mert az eddig megszokott haj nagyon bénán lett megcsinálva a 3-ban. -
Malachi
addikt
települ a CE, nyehehe. remélem könnyen megtalálom a korábbi save-t, mert a második rész Steam alatt van.
-
Szerintem...
aktív tag
En ugy vagyok vele, hogy az eredeti arc a legjobb Mas arccal mintha nem is a ME-t jatszanam.
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Chabe89
addikt
Akinek nem tetszene a "régi arca" annak ajánlom látogason el ide.
-
Воланд
titán
válasz FehérHolló #2778 üzenetére
sok. egy ora korul van, es nagyon rossz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
FehérHolló
veterán
A Reckoning Demot kb. mennyi idő végigtolni?
woland_y2k eggyel utánam: Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
T0rnad0
addikt
-
FehérHolló
veterán
Há' de pontosan ugyanolyanra kellett visszacsiná'niuk, mert pont erről szó't a Lázár.
Egyébként bőven lehet, hogy az utolsó ME->ME2 marathonnál átsiklottam efölött az átalakításos dolog felett.Mellesleg aki még nem installálta, fontos lehet: Én először regisztráltam a kulcsot Originre, utána működő Origin mellett elindítottam a DVD-ről az autorun-t az installhoz. Az összes Origines előrendelős fegyvert megkaptam a páncéllal együtt. Legalábbis kiírta, hogy hozzáadta, ezek után reklamálhatok a supporton.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz FehérHolló #2772 üzenetére
de, lehetett. annak koszonhetoen, hogy a tested nagy resze szetegett a bolygo legkoreben.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
FehérHolló
veterán
válasz GeneraL_XTX #2773 üzenetére
Kihúzta, átdugta közvetlen netre. Egyébként DMZ, vagy 80-as port forward segít.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Sixkiller6 #2766 üzenetére
Hogy kerülted meg, mit állítottál?
-
FehérHolló
veterán
Nálam a ME2-ben nem lehetett arcot váltani importáltnál.
Más: Megvan a játék, vegyes érzésekkel töltött el a tranzakció. Mindenesetre látszott, hogy kapkodnak a boltban. Rengetegen álltunk sorba, mind előrendelt ME3-at akartunk.
sittes79 és hiroki: Gameshopból jövök, szerintem elfogyott az első kupac.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
aki mar jatszik vele: ha uj arcot generalok a meglevo karakternek a bug miatt, akkor van valami utalas a beszelgetesekben, hogy "shep, mennyire megvaltoztal", vagy valami ilyesmi?
mondjuk ezt a kettonel is kerdezhetnem, mert ott is importalt karakterrel jatszottam es nem neztem meg, hogy mit reagalnak arra a regi ismerosok, hogy ha atszabom az arcomat.
-
sittes79
addikt
Pesten hol a legolcsóbb jelenleg?
-
hiroki
tag
-
Sixkiller6
őstag
remélhetőleg az utolsó akadály: hogyan kell importálni ME2 karaktert? hova kell tenni a save-t, hogy a ME3 lássa végre?
- no es importante -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sixkiller6 #2760 üzenetére
Itt az amivel én aktiváltam:
211.110.204.36
port: 80
Live-Die-Respawn
-
Scholes9
nagyúr
Tényleg változott vmit a grafika a teljesben a demóhoz képest vagy csak parasztvakítás volt
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Sixkiller6
őstag
-
Sixkiller6
őstag
-
pohár
félisten
válasz Sixkiller6 #2753 üzenetére
mit csinálsz az explorerben??? (amúgy is, aki azt használ, sikeres ember nem lehet )
előbb lődd ki az Origint, utána jön ez:
Vezérlőpult --> Internetbeállítások --> Kapcsolatok fül --> Helyi hálózatok beállítások gomb --> pipáld ki az oldal alján a Proxykiszolgáló részt, és innen választasz egy neked tetsző proxyszervert, leokézod
ha ezzel megvoltál, elindítod az Origint, lefuttatod a dátumellenőrzést, és violá, megy a játék, de ha lefutott a check, a pipát szedd ki a proxy elöl!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sixkiller6
őstag
vki kisegíteni, hogy hogyan kell a proxyt beálíltani? ha a szokásos módon próbálom IE-ben, akkor minden weblapon ezt kapom:
"Forbidden
You were denied access because:
Access denied by access control list."vagy ez jó így?
please help me Obi wan Kenobi!
- no es importante -
-
pohár
félisten
én elgyengültem egy pillanatra, és +2 ezerért a CDG-től rendeltem az előrendelői cuccok miatt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #2747 üzenetére
sok helyen csak 8k a sima verzió (konzolokszervize például)
-
KubanitoS
veterán
Lehet ez a 300 játék a probléma, kicsit becsömörlöttél. Nekem pl ez lesz az első CE és egy ideig biztosan az utolsó is. Jelen pillanatban nem tudok még egy olyan címet mondani, amely kapcsán akár még gondolatban is, de megfordulna a fejemben, hogy gyűjtőit vegyek. Egyes egyedül a Diablo 3 volt ilyen, de azt meg a 30 ezres ár miatt kapásből kilőttem. Annyit azért nem ér nekem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
vhunor
őstag
válasz ForRedGlory #2747 üzenetére
Kb. 300 eredeti játékom van 1996-tól, értem én miről beszélsz, tényleg annyi, hogy én már nem látok akkora vonzerőt ebben a CE-ben, mint a régi nagy gyönyörű kiadásokban.
-
ForRedGlory
félisten
(#2744) KubanitoS válaszát olvasd el. Ez életérzés
Ez a játék ezt megkívánja egy igazi fantól... Én sem sűrűn veszek játékot, de ha valamire, hát erre nem sajnálom.Minap vettem meg mindhárom ME könyvet, mert így kerek a történet. Megvan mindhárom játék eredetiben, illetve mindhárom könyv. pont.
(#2746) pohár: van már TV-d?
Milyen 7-8? CDG-ben 9k a sima, 14.9k iponban a CE. (jó 6k...) Tippmix majd fedezi a különbözetet, nem?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KubanitoS #2744 üzenetére
a 2-vel kezdtem, de csak az alapjátékot kipörgettem, aztán pá, semmi dlc nem volt
FRG... jön is majd holnaputánra, de egy kis füzetet valahogy nem tudok értékelni, egyszer átlapozom, többször úgyse veszed elő, inkább nem adok érte ki pénzt...
az a +5k meg inkább 7 vagy 8, dupla árat fizetni majdnem a semmiért kicsit pénzszórásnak tűnik nekem
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz ForRedGlory #2741 üzenetére
A füzetkéket egyszer átlapozod, a fémdobozt egyszer kibontod amikor installálod a progit . Tudom, a kettesből nekem is CE van. Régen nagy CE gyűjtő voltam, és egy Neverwinter Nights CE szintű extra kiadásért még ki is adom/adtam a pénzt (de elég a Blizzard CE-ket is megnézni), de a mai CE-k nagyon vérszegények, nem érik meg a felárat.
-
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #2741 üzenetére
a fémdobozon kívül nem látom értelmüket
most mit nézegessek egy kis könyvet, amiben van pár kép? azért én pénzt nem akarok kiadniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Szerintem...
aktív tag
Konzolvilagnal is megerkezett a CE Sajna nekem holnapig varnom kell a futarra
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Воланд
titán
válasz KubanitoS #2729 üzenetére
egy napra teszik el a megrendelest. eredetileg aki mar megrendelte az kedd zarasig tudta volna atvenni szemelyesen, hogy ha megkapja hetfon a jatekot a cdg. most a csuszas miatt ezt meghosszanitottak es nem szerda zarasig, hanem csutortokig lehet atvenni.
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
A második rész mentéséből hogy tudom megnézni az arc "kódját", hogy átvigyem a harmadik részbe?
-
pohár
félisten
válasz GeneraL_XTX #2733 üzenetére
lövésem sincs, szerintem küldenek egy dobozt, benne egy kártyával...
-
pohár
félisten
-
Egonyolc
aktív tag
Csak én vagyok hülye és és nem megy a matek, vagy ez másnak is így jön fel?
két 800-as pont 14 font, egy 1600-os 15?
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
KubanitoS
veterán
Menő, akkor most már tutira itt lesz nálam holnapután pikk-pakk.
CDG oldalán olvasható:
A PC-s Collector's üzletünkben történő személyes átvétel határidejét csütörtök zárásig meghosszabbítottuk.
Szerintetek ez mit jelenthet? Vagyis, ennek mi értelme van? Talán csak csütörtökig lehet megvenni a CE-t?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
cdg-be is megerkezett.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Wizard of Oz #2726 üzenetére
Ilyenkor sajnálom, hogy húsz éve voltam óvodás.
-
pohár
félisten
válasz KubanitoS #2724 üzenetére
na ja...
mindegy, elleszek a sima verzióval is, csak jönne már megGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KubanitoS
veterán
From Ashes ajándék DLC: 2000 ft
Fémtok: 1500 ft
Űrkutya. -1000 ft xD
Az érzés, hogy a Mass Effect 3 CE változatának tulajdonosa vagy: felbecsülhetetlen.Nagyjából ebben minden benne van, amit a témáról gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KubanitoS #2721 üzenetére
a CE-ből egyedül a fémdoboz ér pénzt, és az ajándék DLC, a többi haszontalan... a DLC megvan 1500ft-ból, a dobozt meg nem lehet megvenni, de nem ér több ezret
-
KubanitoS
veterán
Ha ésszerűen gondolkozok, akkor én sem rendelek CE-t, hiszen marhára nem éri meg. Anyagi szempontból te csináltad jól a dolgot, a CE mellé adott cuccok nyilván nem érnek annyi plusz pénzt, hiszen elvégre haszontalanok (a DLC, meg az "űrkutya" kivételével - majd kiderül ez utóbbi mi is pontosan).
Viszont a Mass Effect az egyik kedvenc játéksorozatom (vagyis jobban belegondolva A kedvencem) és szerettem volna a befejező részt méltóképpen megtisztelni egy CE változat beszerzésével. Az előző két részt már rongyosra játszottam és azokat nem is teljes áron szereztem be. Erre most szánok pénzt, meg amúgy sincs még "igazi" CE változatom egyetlen játékból sem. Szóval felőlem most az EA nyomhatja a DLC-ket, a plusz küldetéseseket, illetve plusz karaktereseket meg fogom venni mind egy darabig.
-
pohár
félisten
válasz KubanitoS #2717 üzenetére
én azon filózok hogy majd eladom a sima verziót és berendelek egy CE-t, de utánaszámolva nem éri meg
majd csütörtökön beszerzek egy 1600-as Bioware kártyát 3300ft-ért, és ennek a feléből megvan az Ashes...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KubanitoS
veterán
válasz ForRedGlory #2716 üzenetére
Tiszta jó, kár volt parázni a késedelmes érkezés miatt.
-
ForRedGlory
félisten
Ipontól hívtak hogy megérkezett a CE.... megyek is érte
-
KubanitoS
veterán
Sajnos egyetértek a fújolókkal. Nekem kétszer kellett anno nekiesnem a Reckoningnak, mert elsőre nem adta meg a fegyvert és a második nekifutás után már kész szenvedés volt az egész. Gagyi játék szerintem.
Más:
Ingyen M-90 Indra Sniper Rifle ME3-hoz.
Köszönöm az infót Zamerynek. A kód egyébként működik, meg is lett a fegyó. Talán akkor lehet a gubanc, ha az általam linkelt oldalon a GIVE KEY link nem műxik rendesen, ekkor magán az Alien oldalán kell a giveaway keys menüpontra menni.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
G4ga
őstag
koszi. megjatszottuk
hasonlo promo van esetleg meg?
jo ideje nem jartam erre... tul sokat beszeltetek a jatekrol es tul sok info volt!valaki irta h iponba megjott a Ce... engem meg nem hivtak
olvastam galaxison, h nincs nyomtatott kezikonyv a dobozba.
ez igaz? nem semmi h mar azt se adnak egy telitokos jateknal.
vagy csak a magyar nincs benne?ha mar a promo cuccoknal tartunk. a demo ugye nem adott semmi promot a jatekba?
csak a recogninghoz adott ugye?! -
Malachi
addikt
-
vhunor
őstag
válasz Wizard of Oz #2701 üzenetére
Azért ez a rész jó az AtomicGamer rivjúból:
It may not have the sheer landmass of their just-released MMO Star Wars: The Old Republic and it might not stand the test of time quite the way simpler, more focused games like Knights or the original two Baldur's Gate titles did
A Baldur's Gate sagát egyszerűnek hívni az ME-hez képest hatalmas tesztelői tapasztalatra vall.
Szerk.: inkább a 2 BG-re értettem, ki is húzom fentről a KotOR-t.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Wizard of Oz #2704 üzenetére
Nálam még egy választható párbeszéd se volt action módba.
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
Chabe89
addikt
Hmm talán nem Action módban kéne tolni
-
SzlobiG
félisten
Nekem ez jobban bejön, hogy több az auto-dialogue amúgy is action-on tolom driekt ezt választottam.
A hangulat amúgy semmit nem veszített eszméletlen jó.
(#2703) Chabe89 Na igen ez is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Nem nagyon tetszik, amit olvasok BSN-n. Csomóan írják, hogy sokkal több az auto-dialogue, és kevesebb a tényleges, "általunk irányított" párbeszéd. Valamint hogy a döntéseink lényegében a kukában landolnak, és csak kozmetikai következményei vannak/lesznek. Aztán lehet, hogy direkt születnek a negatív kritikák, lásd metacritic.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest