-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
Grunt most nálam is meg fog maradni a papírnehezék szerepkörben, sőt gondoltam egy merészet, és nem fogok foglalkozni Mordin személyes küldetésével sem. Így aztán a közelébe sem fogok menni Tuchanka-nak, ami azért lesz majd érdekes, mert az első részben nem vettem be Wrexet a csapatomba és kíváncsi vagyok, hogy miképp fog viszonyulni a harmadikban Liarához és Garrushoz. A demóban látott viccelődésre logikusan nem kerülhet majd sor. Arról nem is beszélve, hogy így Maelon vígan dolgozhat a genophage ellenszerén, ami szintén érdekes eredményt szülhet. Remélem a készítők fel vannak készülve az ilyen és ehhez hasonló elvetemültebb szcenáriókra, ME2 elején ugyanis becsúszott egy baki, a régi társak hollétét firtató kérdések között helyet kapott Wrex is, pedig nem lett volna szabad ott lennie.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Malachi
addikt
semmiképp ne hagyd benne, ha paragon vagy, az egyik legerősebb karaktert faraghatod belőle, másrészt a krogan bolygóra az ő küldetése visz és...de hát tudod. minden fajra szükség lesz a 3-ban - de az is tuti, hogy amint végigvittem, elkezdem az első résztől kezdve és végre tényleg mindent tökéletesen maximumra kipörgetve a jó sorrendben viszem majd végig. alig várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest