Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Programozás topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
Sziasztok
ME 3 Legendary Edition-höz tudtok működő magyarítást?
Cyberfuck Patchrunner
-
Ry0K3N
senior tag
Mass Effect 3 ban ha még az elején a földön változtatod Insanere a difficulitit attól még az achievement működni fog ugye?
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Daelion
őstag
válasz KubanitoS #12944 üzenetére
Engem sosem zavart túlságosan és el is fogadtam igazából.
Azóta már 3x vittem végig a szériát és mostanság megint kezd viszketni a tenyerem, hogy megint kéne menni játszani. 'lehet most pár moddal meg egyebek, olyat még nem csináltam'
Mennék is csak már így is túl sok minden van amivel játszani kéne jelenleg azt csak növekszik a backlog..[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
12 év és még mindig nem tudom túltenni magam az ME3 endingen... Azóta sem vettem elő a szériát.
Gondoltam megosztom, ha már megint pörög a topik.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Secundus
tag
válasz GypsFulvus2 #12941 üzenetére
Sajnos kell hozzá. Én is megvettem a Steam-en, mert nagyon le volt árazva a Legendary Edition, de azóta folyamatosan szívok vele az EA App miatt.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
GypsFulvus2
őstag
A Legendary Edition indításához még mind íg kell ez az EA APP? Most néztem a Steam-en jó áron lenne, de ha ragaszkodnak ehhez a szeméthez, akkor továbbra is hanyagolom.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Secundus
tag
válasz Brucehun #12937 üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy az EA App az elmúlt 1 hétben folyamatosan rossz. Csak akkor tudom elindítani, ha előbb kilövöm a feladatkezelőben az EA Background akármit. Így persze manuálisan újra be kell lépni (email cím + jelszó), de legalább elindul.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Kb egy hete nem tudom elindítani a játékot, mert az EA App szerint nincs aktiválva a játék, tudtok erről valamit? vagy tapasztalt más is hasonlót?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
janos666
nagyúr
válasz Daelion #12935 üzenetére
Azt még nem próbáltam, mert le is van tiltva az alaplapi hangcirrentő,. De már a játék eredeti megjelenésekor is HDMI-s AVR keltette nálam a hangot (úgy kb. 2010 óta). Illetve más játék, vagy webböngészős youtube sem produkál semmi furcsát (a filmek passhthrough-ban mennek, szóval azt kár is listázni). De átnéztem, hogy ki van-e kapcsolva minden "enhancment" a Windows-ban (a HDMI-s nVidia audio driver-nek nincs külön control panele, mert nincs is rá szükség).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Daelion
őstag
válasz janos666 #12934 üzenetére
Ez nekem arra hasonlít amikor be van kapcsolva valami extra dolog az equalizer/fejhallgató progiban pl a 'fürdőszoba' effekt. 'bár az nem jönne itt ki videón keresztül'
Ha rádugsz simán valami akármilyen nyamvadt fülest és azzal próbálod úgy is csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Daelion #12933 üzenetére
Na, a következő cutscene-ben durvább, és ez stereo-ban is átjön. A legtöbb cutscene ilyesmi, de hallottam már ettől durvábbat is cutscene alatt. [link]
Nincs semmi mod, vagy trainer cheat, csak a DoF effekt van kikapcsolva INI file-al (mind három részhez ezt az INI-t használtam), és a coalasced.bin-ben van átírva editorral a bolygó-scan hatótáv (de már a játék legelején visszhangzott, mielőtt ahhoz hozzányúltam).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Daelion
őstag
válasz janos666 #12932 üzenetére
Vége az amit hallok, hogy valami nem oké még fejhallgatóval sem. 'párszor vissza játszottam meg adtam rá hangerőt'
Nincs már feltelepítve nálam a játék de tényleg nem rémlik, hogy lett volna ilyesmi.Nem nagyon értek a hang rendszerekhez szal nem is akarok belemagyarázni, hogy mitől lehet.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Daelion #12931 üzenetére
Lehet, hogy a 4.1 hangdoboz is közrejátszik, mert a ShadowPlay csak stereo-t rögzít (az AfterBurner pedig diavetítésben rögzít 4k képet + multichannel hangot), és így a videót visszanézve nem annyira visszhangzik. 4.1-en hallgatva a videó eleje hasonlóan visszhangos (kicsit rosszabb), de a végén az utolsó pár másodperc nagyon bedurvult közvetlenül hallgatva. [link]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Daelion
őstag
válasz janos666 #12930 üzenetére
Ezt a visszhang dolgot én mondjuk nem tapasztaltam Legendary Edition-ben day 1 verzióval.
Fejhallgatóval játszottam azzal teljesen normális volt mint régen és én még alapjáraton kb semmilyen játékban nem is tekerem fel a hangot nagyon. 'angol+angol felirattal de simán értettem/hallottam a beszédet is'2x vittem végig a sima kiadást '1x Nexus modolva volt grafikailag' de én komolyabb gondokat nem tapasztaltam LE-ben.
HDR nekem nem ment mert nem tudja értelmesen a monitorom, 21:9 képarány ami nem működött rendesen de azt flawless widescreen progi megoldotta.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Ryder62 #12929 üzenetére
Ha már Omega. Aria bunkerében annyira halk és visszhangos a beszédhang, hogy csak a feliratot tudom elolvasni (fentebb tekertem a hangerőd addig, hogy ha hirtelen robbant volna valami egy cutscene-ben, akkor a szomszéd is kiszalad a házból, hogy mi robbant de "el is van kenődve" a beszédhang, nem csak tűrhetően visszhangos, mint a legtöbb helyen).
Az ME1-en is az a ráncfelvarrás ~90%-a, hogy rendbe tették az árnyékokat, amik mindig nevetségesen rosszak voltak, mert ott a HDR képmód sem adott hozzá sokat.
Az ME2 pedig szerintem nem olyan túlzottan sötét, mint régen, de lehet, hogy csak a HDR képmód miatt, ami itt már jobban átjön. De a 3. részben tényleg szinte egyedül a HDR képmód az egyetlen extra (és hogy kaptak egy minimális béna "mocorgás" animációt a háttérben ácsorgó passzív NPC-k). De nem emlékszem, hogy ilyen sok helyen ennyire rossz lett volna a beszédhang, hogy néhol kivehetetlen normál hangerőn.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Ryder62
őstag
válasz janos666 #12928 üzenetére
ME3 meg a remaster feature?
Szartak bele de tényleg a ME2 és ME3-ba. Olyan textura hibákat és fatális dolgokat láttam, de ezeket egy patchel simán ki lehetne javítani de mégse tették. Megint a communitynek kell foltozgatnia.
Láttam már rosszul textúrázott elemeket, textura nélküli dolgokat. ME2-ben amikor Mordint kell beszervezni, konkrétan hiányzik az omegai háttér (látkép), egy nagy semmi van, az úgynevezett void (vagy black hell) Ugye itt tapasztalható az elmosódás és szellemkép effektus.
Volt ahol falak, padlók hiányoztak konkrétan és ezért kiláttam a pályáról. Volt hogy egy nagy csarnokban nem volt tető.
De a legjobb: Anno az Omega DLC azért volt ilyen marha ronda textúrákkal ellátva, mert a DLC-nek bele kellett férnie a konzolos letöltési keretbe. De persze itt hozzá sem nyúltak. -
janos666
nagyúr
válasz janos666 #12927 üzenetére
Egy másik "csodás" remaster feature? "Glans flares EVERYWHERE". [kép]
... Sőt, nem csak zárt, de nyílt terepeken is visszhangzik a hang, mint az áttlat.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #12926 üzenetére
Egy másik kedvencem. "We retrofitted the Normandy to Alliance Standards" -> vagyis szigeteletlen végű kábelek futnak keresztbe-kasul mindenhol egy szál "Vigyázz, ne bukj fel a kábelben!" felirat nélkül (az életbiztosító tuti finanszírozza majd a magaszfesz áramütést).
[kép]TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Már nem emléksze: Ez egy Legendary Edition újítás, vagy a sima Mass Effect 3-ban is állandóan erősen visszhangzik a legtöbb zárt térben zajló beszélgetés?
-
őstag
válasz Eli_Stone #7241 üzenetére
Magyarítva játszom fájdalmas hallani hogy nem tudják a rendfokozatokat lefordítani .
Ashley ha jól emlékszem altisztként kezdte és hadnagy lett belőle na magyarba teljes katyvasz az első rész főleg mikor ott van mellette Kaidan. Később ashley alezredes lesz . Amit olvastam wikin ashley rendfokozatáről az számomra érthetetlen(mivel vagy 25 év szolgálati idő kellene hozzá) sima őrmesternek fordítottam volna.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
zsoltee10
addikt
válasz looser #12923 üzenetére
más a feeling, mondjuk én a csapatban is mindig beválasztom Liarát. Katonaként kellettek a biotikus képességei. Most nyomom a LE kiadást és adeptusként még sokkal jobb az élmény, az elején hiányzott a mesterlövész puska, aztán rájöttem, hogy biznyos szint felett nincs fegyver korlátozás.
-
looser
addikt
válasz zsoltee10 #12922 üzenetére
A nemjóját, ez elég nagy meló lehetett :-))
Azt mondod, az Árnybróker másképp alakul, ha csak Liarával kavarsz?
Mondjuk annak szívemből örülök, hogy csak ilyen humanoid lények kerültek "választhatóba"; nem vagyok xenofób, de egy elkor, hannár vagy krogan nő nem hozott volna lázba :-))Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
zsoltee10
addikt
válasz looser #12919 üzenetére
nekem az első végigjátszás Ashley-hez végig hűségesen ment, de kbszott idegesítő volt a nő. Aztán másodjára külön mentéseket végig játszva felszedtem mindenkit a 2. részben, majd visszatöltöttem a korábbi állást és másra hajtottam. Aztán végig toltam az egész játékot úgy, hogy végig Liarához hűséges voltam és ez adta a legnagyobb élményt, így kerek az egész történet és a 2. rész Árnyékbróker dlc is.
-
őstag
válasz Daelion #12920 üzenetére
Legendary edition-be a kinézetét is megváltoztatták.
Köszi utána néztem az eredeti sokkal jobb volt."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Daelion
őstag
válasz DamianB #12918 üzenetére
Jah kb csak annyi van, hogy kapsz 1 keretes képet tőle amit meg lehet nézni a saját kabinodba.
Legendary edition-be a kinézetét is megváltoztatták.Talit is elég durván el lehet cseszni.. 'nekem ALT+F4 lett a vége mert egyszerűen nem bírtam felvállalni a következményt, nem szoktam ilyet csinálni de ez mondom nem'
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Bakker, már ezért a fura dalért megérte volna Talival randizni. Mondjuk mindig Liara tetszett, de sikerült elbaltázni...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
őstag
válasz Daelion #12916 üzenetére
Tali nekem is bejött volna de azt hallottam nem veszi le soha a maszkját nincs olyan jelent úgy hogy hagytam.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Daelion
őstag
válasz DamianB #12912 üzenetére
Én meg ME 2-be összejöttem Jack-el aztán ME 3 elején találkoztam vele Citadel bárban és beszéltem vele.
Valami oknál fogva lepattintott azt csá, mondom bazzeg akkor nyaljál sót.
Utána meg vissza fogadott Liara akivel első részben voltam.Femshep végigjátszás is poén volt amikor felszedtem Garrust, szerencsétlen állandóan zavarban volt.
3x vittem végig a játékot de talán legstabilabb meg aranyosabb az a Tali-val volt, imádtam . 'mondjuk nekem irl is ilyen kis aranyos bolondos csajok jönnek be'
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz looser #12914 üzenetére
Na ez az Dianara rá akarok még menni . Igen hosszú hajjal tényleg ott van.
-
looser
addikt
válasz DamianB #12912 üzenetére
Így, hosszú hajjal egész csini, bár a tetkóktól kivagyok :-) Én lekaptam Ashley-t és ezután közölte Liara, hogy ne jétszadozzak vele. Pedig előtte ugye a parancsnoki szobából fel lehet hívni Diana-t vagy Samantha-t is (utóbbival nem emlékszem, volt-e valami...de az újságíró csajjal tuti) és utána még nem volt gond Liara-val.
-
őstag
Na most jól felidegesített a játék táncoltam egyet jackkel azt hittem ebből semmi nem lesz még a jó oldalra rakta is a választ a játék és liara szakított velem
[ Szerkesztve ]
-
DrDoktor
senior tag
https://www.gamestar.hu/hir/a-rajongok-mar-meg-is-fejtettek-a-rejtelyes-mass-effect-4-uzenetet-318729.html
Volt ?
Nedves álmom:
-Liara mint főszereplő
-Reaperek(pár darab) utolsó pillanatban vesztük előtt vészhelyzeti időugrás.
-Tovább nem írom kérek jogdíjat hehe[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
L3zl13
nagyúr
válasz looser #12909 üzenetére
Ha jól tudom bele számított a galactic readinessbe, és a legjobb befejezést csak úgy érhetted el, ha elértél egy bizonyos GR-t.
Aztán később azt hiszem kipatchelték vagy valamiért már nem volt rá szükség. A legendaryban meg ha jól tudom már nincs is multi.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
looser
addikt
Egyébként amikor indult az ME3, mintha lett volna valami nagy, multis élmény is hozzá, hogy mindenki a Föld minden szegletéből bekapcsolódik a reaperek elleni küzdelembe (már nem nagyon emlékszem sajnos, javítsatok ki), szóval annak volt jelentősége pl. a single player játékmenetre?
-
L3zl13
nagyúr
Happy N7 day!
BW igazán villanthatna ma valamit ennek örömére.
Aki hülye, haljon meg!
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12906 üzenetére
Inkább talán az, hogy Shep, mint az első és utolsó ember, aki idejutott önszántából indítja el a folyamatot, mert ez tűnik a leglogikusabb lépésnek, amivel kezdetét veszi egy abszolút ellentmondást nem tűrő változás, ergo, nincs kétség és nemleges válasz, de ugye ez már fan topik, annyira nem akarták kibontani.
-
KubanitoS
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12904 üzenetére
Csak azok nem önszántukból akarták azt, amíg itt meg igen, lehet ez volt a lényeges különbség, és mivel minden egyensúlyban volt, nem történik kilengés.
Meg ugye azt se feledjük el, hogy a Reaperek vártak egy olyan egyedre, mint Shepard, aki végül is meg is csinálta a bulit elsőnek és utoljára, senkinek se sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12902 üzenetére
Úgy, hogy egy befejezés volt mindig is, csak ezt nem szándékozták közölni, és inkább kivártak a végéig, akárhogy is nézi az ember, a 3. rész a botladozások ellenére is erősre sikerült, és ha egy kicsit mögé látunk a dolognak, akkor a játék is ráakar vezetni arra, hogy logikusan, ne érzelmi alapon döntsünk, ez pedig ugye a szerves élet összeolvadása a gépekkel, ez a következő lépcső, nincs más, vehetjük úgyis, hogy ha nem ezt választja a játékos, kvázi, újraindul a játék.
-
KubanitoS
veterán
válasz Kergeboci #12900 üzenetére
Azt is tedd hozzá, hogy a befejezéseknek semmi, de semmi értelmük sincs, bármelyiket is választod!
Annyi, de annyi utalás van az indoktrinációra a játékban már az első résztől kezdve, hogy az már durva. Ott a Thorian, de maga Saren is ennek az áldozata volt és ha megérteted vele, hogy mi van, akkor saját magával végez. Második részben Tim volt indoktrinálva, a harmadik rész pedig Shep indoktrinálásáról szól a fura álmokkal meg a gyerekkel. Egész egyszerűen a mai napig nincs és nem is lesz soha befejezve, az EA simán nem hagyott elég időt a megfelelő lezáráshoz. Olyan, mintha felépítettek volna valamit, amit a legeslegutolsó kanyarba elgáncsoltak, aztán kaptál helyette négy színt, hogy válassz hülyegyerek. Ez nem tetszett a rajongóknak, ekkor kaptak még egy opciót, hogy elutasítsák a csillaggyerek baromságait, aki erre kb középső ujjat mutat ("So be it!") és ekkor van vége a játéknak. Egy hatalmas nagy maszlag az egész és ahogy ezeket a sorokat írom, megint kezdem felidegesíteni magam 10 év után... Egyszerűen hihetetlen, hogy lehetett ennyire tönkrevágni az egészet.
-
looser
addikt
válasz Kergeboci #12900 üzenetére
Bakker...pedig amikor Sheldon az Agymenőkben megjegyzi, hogy ennek (foglamam sincs, mi volt épp a szitu) annyi értelme van, mint a Mass Effect 3 új befejezésének, az kicsit bosszantott, mert hát ahogy játszik az ember, eszméletlen hangulatok jönnek-mennek, de amikor a végére értem, megértettem. A többit megnéztem youtube-on, ez így elég is volt. Végül is nem rossz, de sokszor éreztem már ezt. Pl. Stephen King 11/22/63 című könyvénél, ahol...hát kissé elnagyolt lett és elég fura is a vége. Mondjuk megnéznék egy filmet/anime-t akármit a befejezések utáni pár(ezer) évről :-)
Na mindegy, ettől függetlenül baromi jó volt, de nem igazán volt flash a végén.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tag
válasz looser #12899 üzenetére
Ez a négy befejezés volt eredetileg is, csak kiegészítették pár plusz jelenettel.
A probléma pont ott van, hogy tök mindegy, jó vagy rossz karakter voltál, összeszedtél e hadsereget/melletted állt e xy faj a reaperek ellen vagy sem, a végső döntés, mindig ez a 3 szín és a visszautasítás, teljesen függetlenül az egész eddigi játékodtól.
3 játék döntés cunamija csupán csak pár vágóképet befolyásol csak, pl. hogy ottt van e valaki x bolygó felszínén abban a 2 másodperces bevágásban, vagy nincs (az eredeti befejezésbe még ennyi sem volt)Ettől függetlenül istentelen jó játék, remek történettel.. csak kicsit többet várt a végén az ember.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
looser
addikt
Végigjátszottam, magyar felirattal, ezúton is hatalmas köszönet a fordító csapatnak, emlékszem, akkoriban sokáig követtem az oldalukat, hihetetlen energiát tettek bele ebbe a fantasztikus játékba! Annakidején megvettem dvd-n a játékot, de az angol tudásom kevés volt a játékhoz, ezért vártam pár évet és szépen el is feledkeztem róla. A könyveket, amik kijöttek, elolvastam, mindegyik nagyon hangulatos volt. Tavasszal belefutottam egy apróhirdetésbe, ahol mindössze 4000 Ft-ért kínálta egy eladó a Legendary-t, így beleugrottam. Életem egyik legjobb befektetése volt :-)) Ez a játék(sorozat) eszméletlen jó. Lassan épül fel, bontakozik ki; a kezdeti botladozások közben is már fontos dolgok hangzanak el, így érdemes figyelni és tényleg úgy dönteni, ahogyan azt a személyiségünk, hitünk adja. Én jófiúként toltam, de kíváncsi lennék egy olyan karira (még egyszer, legalábbis most, nem játszanám végig újra, ilyen karival meg tuti nem), aki végig bunkó, beszól, hagyja meghalni a többit, igyekszik mindenkit meghúzni, a Cerberusnak kedvező döntéseket hoz, ott is meglesznek a végső döntési lehetőségeink? Amiből, ha jól láttam, a visszautasítással együtt négy van? Apropó, mi volt az eredeti ending, ami miatt háborogtak a rajongók és készült új befejezés?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz genndy #12897 üzenetére
Igen haladtam tovább bedobta. Nem vettem semmit úgy voltam vele majd legközelebb
-
addikt
válasz DamianB #12896 üzenetére
Ezt nézted?: ME wiki, Benning
Kellenek hozzá teljesített küldik. Meg Benning emlékeim szerint is elég késői küldetés, még az is lehet hogy a Citadellás esemény után érhető csak el (direkt nem írom pontosabban hogy ne legyen spoiler).
Az összes egyszer elérhető dolog küldetéshez kell, azért nem tudod többször megvenni. A virág pl. Ashleynek adható kedvesség. A kórházban utána a medigél fejlesztésen kívül tényleg nem érhető el más.
Nem kell utánanézni, nagyon barátságosra írták meg a játékot, csináld sorban az elérhető dolgokat, a mellékeseket amikor még elérhetők, mind a nagy főküldik előtt és akkor minden kész lesz.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
őstag
Szeretnék segítséget kérni . Megnéztem az idő vonalat és hiába vagyok Tuchanka előtt nem tudom megcsinálni a benning küldetést nincs ott a csillaghalmaz . A másik amit nem értek mikor bementem a huerta korházba legelőször rengeteg minden volt a boltba virág ilyenek mikor legközelebb mentem a medigél fejlesztésen kivül semmi sincs .
Szeretem a ME játékokat dehogy mindennek előre utána kelljen nézni hihetetlen.
-
őstag
LE kiadás végigjátszást viszem Omega DLC nekem nagyon bejött egyedül sose questek voltak idegesítőek és az egyik terminált nem is találtam meg. De a vége nagyon jó lett és volt legalább egy izgalmas harc a végén . Kezd idegesítően könnyű lenni csillagvadasz szinten.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Utoljára kérdezem, Kaiden, miért ismételgeted állandóan, hogy a Cerberus megváltoztatott?"
Ha valamit fel lehet róni a szériának a szájbergyerekes endingen kívül, az a túltolt karakterek. Ashley arca, Liara mellei egyenként nagyobbak lettek mint a feje és hát Shep is túl van már a boob and booty job-on...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #12891 üzenetére
Na igen, az sokszor nem könnyű 1-2. részben még csak-csak, de a 3. részben nagyon nehéz a következetes Renegade vonal.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
I remastered Legendary Edition with 250 mods
Ebből 40 mod hatását mutatja be a videóban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
GypsFulvus2
őstag
Akor ennyi. Csak a geth vs. quarian között tudsz így választani. Tali nélkül én el sem tudom képzelni a 3. részt... Nálam mindig vagy ő, vagy Liara volt a románc. Renegade-ként egyszer próbáltam végigtolni a trilógiát, de már a 2. részt sem tudtam így befejezni. Nem volt gyomrom hozzá, annyira gecinek kell lenni.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #12887 üzenetére
Aha, köszi szépen az infókat! Tali sajnos meghalt a 2. részben (meg Jack is). :-( Hereticset hekkeltem Akkor ez lehet az alapvető különbség a korábbi végigjátszásokhoz képest Ez az első végigjátszásom női karakterrel (meg PS-en, de az másodlagos). Korábban férfi karakterrel toltam végig többször, ott általában Tali (vagy Jack) volt a románc, és akkor azért nem rémlett ez a geth vs kvarián döntési helyzet, mert eddig el tudtam simítani.
Egyébként fullos Renegade-ra szoktam gyúrni.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
addikt
Igen, GypsFulvus2 jól írja, sok mindentől függ. Én is nemrég fejeztem be egy sokadik ME3 végigjátszást (full paragon), és arra még emlékszem hogy engedtem feltölteni a reaper kódot, viszont ezek szerint minden mást jól csináltam, mert béke lett (szegény Tali lefagyott amikor odaléptek mögé a gethek, arra megnyugodott mikor közölték, hogy segítenek az újjáépítésben). Meg a játék végi összefoglalóban is közösen építgetik a Rannochot. Tehát a kód önmagában nem befolyásolja a geth-kvarián dolog kimenetét, valami más is kimaradt nálad.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
GypsFulvus2
őstag
Sok mindentől függ. Még a Mas Effect 2 döntései is befolyásolják:
Először is Legionnak és Talinak is életben kell lennie. Ez gondolom pipa. Fontos, hogy ha Talit száműzik, akkor is bukó van. A veszekedést, amikor Tali fegyvert ránt Legion-ra, el kell simítanod anélkül, hogy oldalt választanál (magas paragon vagy renegade pont kell hozzá). Aztán legion küldetése is számít, hogy a heretics kinyírását vagy a hekkelését választod. A kinyírásuk a nyerő választás.
Ezek után a 3. részben alapvető fontosságú, hogy Legion melléküldetését (Geth Fighter Squadrons és a Geth Consensus-ba való belépés) előbb fejezd be, mint hogy belekezdenél a "Priority: Rannoch" főküldetésbe. Meg kell mentened Admiral Koris-t is. Ezek után, ha Legion feltölti a kódot, akkor még meg kell győznöd a többi admirálist hogy fejezzék be a harcot. Ezért kell Talinak (mint admirális) és Korisnak is élni, mert itt szólnak bele, hogy Shepard a teljes felhatalmazásukkal beszél. Ha ezek után van elegendő paragon/renegade pontod, akkor sikerül a meggyőzés: akkor tűzszünet és béke. Ha nincs elég, és Legion feltöltöte a kódok, akkor a quariánoknak kampó. Ha nem engedted feltölteni, akkor a geth-nek kampó."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
nagyúr
Amikor a kvariánok bolygóján elintézem a reaper bázist, majd a reapert is, van egy választási lehetőség, hogy Legion feltöltheti-e a reaper kódot a többi gethre, vagy sem, ha ott azt választom, hogy feltöltheti, akkor a gethek miért nyírják ki a kvariánokat? Pont akkor ittam egy jaffát, amikor részletezték, és nem figyeltem és csak emiatt nem szeretném visszatölteni a reaper-killer küldetést, mert így is elég szívatós volt.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
cyberkind
félisten
Ezer év után, de végre fent van Steam-en is a 3. rész, ráadásul a DLC csomaggal együtt, remélem, ez érkezik a 2-höz is, aztán lehet lőni az ezernyi screenshotot a remaster előtt.
-
zsoltee10
addikt
jó volt kicsit nosztalgiázni, ahogy visszaolvastam. Erősen ajánlom én is az első résztől végig vinni, sokkal jobban bele lehet merülni a sztoriba. Én 2x toltam végig, a 3 részbe összesen azt hiszem 130 óra ment bele. Nem kevés. Mindkétszer Ashleyt választottam az elején, és a romantikus szálat először vele, másodszor Liarával. Liarával sokkal-sokkal jobb volt, tartalmasabb, a hozzá kapcsolódó bónusz küldetések is tök jók voltak így. A harcba is Liarát vittem mindig, mert én harcos kasztot választottam. Második hű társam Garrus volt mindig. A 2. részben rendesen megörültem, amikor az első után újra találkoztam vele.
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12879 üzenetére
Nem csak az átszinezés, de egyéb okokból is elnagyolt a vége, kezdve onnan ha már csak a pálya dizájnt nézed meg mikor landolsz a földön.
Az Andromeda kicsit furcsa rögtön a triológia után, egyrészt más engine, másrészt valóban a karakter (főleg arc) kidolgozás sem sikerült olyan jól. A sztori is jóval lájtosabb, egy próbát megér szvsz.
-
törölt tag
válasz DeFranco #12878 üzenetére
Akkor megkímélem most magam ettől.
Ami feltűnt, hogy 3 befejezésnek a fele kb. ugyanaz, csak át lett színezve, de a Destroy vége azért meglepett, nem lenne rossz egy folytatás.Felbuzdulva ezen belenéztem az Andromédába, hát nekem nagyon furák az emberek, nem mondom, hogy ellenszenvesek, de Shepardék után nem tetszenek.
-
-
törölt tag
Közben a végére értem, 2 választási lehetőségem volt. Megnéztem mind a 4 végződést YT-on, de nem értem min voltak felháborodva a játékosok, de majd utána olvasok.
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12874 üzenetére
Tali nem lehet száműzött, ha a heretic geth él. Ha száműzik akkor, akkor a 2-ben mindeképp el kell pusztítani a herecticeket, nem pedig felülírni. És még mindig nem tudni, hogy ha nem játszottad a 2-t akkor a Tali/Legion konfliktussal mi van. Szóval így jó eséllyel nem lehetséges a béke.
-
törölt tag
válasz maajsz #12873 üzenetére
Megmentettem az Admirálist és a Fighter base-t is elpusztítottam a fő küldi előtt, a Reputation majdnem maxon van, de mindenképp a 4. vonalka felett. Tali most nálam száműzött volt, de az ellenséges Geth ősök is mellém álltak. Ezért nem értem miért nem sikerült. Elvileg kellett volna így is, de vmiért nem jött össze.
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12871 üzenetére
Igazából a geth/quarian ellentétnek több feltétele van, amiből bizonyos "pontot" össze kell szedni, amit a 2. részben lehet nagyjából begyűjteni. A 3-ban lényeg, hogy mentsd meg a quarian admirálist (ne az embereit), illetve a priority mission előtt a fighter baset pusztítsd el.
A 2-ben (amennyire lehet spoilerek nélkül) Tali loyalty missionje jól kell végződjön, tehát ne száműzzék, illetve a személyes konfliktusát Legion-el fel tudd oldani. Ezen felül van még egy ami sokat nyom a latba a 2-ben, lesz a geth-nek egy ilyen heretic "reaper szimpatizáns" csoportja amit el lehet pusztítani, de személy szerint ezt nem szoktam, mert ha az összes többi amit fentebb írtam teljesül akkor már sikerül a béke és a 3-ban ez a heretic csoport is a segítségedre lesz, tehát plusz war asset. -
Daelion
őstag
válasz Chabe89 #12864 üzenetére
Én is egész sokáig kerültem az Andromeda-t mert szinte csak rosszat hallottam róla.
2018 év vége fele adtam neki egy esélyt és pozitívan kellett csalódnom.
Persze nem olyan mint az első 3 rész de szerintem +1 játéknak a Mass Effect világában teljesen elfér és engem jól lekötött. 'felőlem lehetne köv rész is ebből'
Valahogy 90+ óra volt mire végig vittem,szinte mindent megcsináltam amit lehetett csak ilyen nagyon 'random' dolgok maradtak el.Játék megjelenéskor atom bugos volt az tény de amikor én játszottam vele és fel volt updatelve az akkori verzióra már nem futottam bele semmi túl vészesbe.
#12871 Soul Gem
Tudom már mások is említették és persze játszható külön külön is mind a 3 rész de én is azt vallom,hogy célszerű első résztől menni és vinni a karit/elmentést mert vannak dolgok amik összefüggnek a régi döntéseiddel/eseményekkel.
Én eddig 2x vittem végig így az egészet '1x csaj 1x csávó Shepardal' de tervezem egy 3-ik menetet is mert van pár dolog amit máshogy akarok csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, most csöppet csalódott vagyok és szomorú, mert nem sikerült a Geth + Quarian béke, pedig minden feltétel adott volt, kivéve egyet: a karakterem nem a ME2-ből lett importálva. Ha tényleg ezen múlt a dolog, akkor ez így baromira nem fair.
-
törölt tag
válasz DeFranco #12869 üzenetére
Igen, de pont ezeket a lyukakat kell kitömni az íróknak mondjuk egy sorozatnál.
Azért ME tudna hozzátenni elég rendesen, mégpedig a biotic power részről. Engem nem érdekel a századik tucat drámai fordulat ezekben a sorikban, még azt is elviselném, ha kicsit agyatlan akciósorozat lenne. A felépített világ, a környezet és hasonló dolgok tudnak nagyon jók lenni és sokat hozzátenni. Gondolj el egy harcot ezekkel a képességekkel, szerintem baromi jó effektek lennének, ráadásul voltak kifejezetten olyan részek, amik baromi atmoszférikusak voltak, vagy csak egyszerűen izgalmasak. Simán van benne egy hosszabb évad vagy 2 rövidebb a fő sztoriban. Ha meg mindhárom részt nézzük, még több. -
DeFranco
nagyúr
válasz #75501312 #12868 üzenetére
hát... szerintem amit ebből érdemes sorozatban elmesélni azt a star trek elmesélte.
alapvetően az ötlet nagyon jó addig, hogy mass relay, az emberiség találkozik más civilizációkkal, ahol nem ő az erősebb kutya, integrálódni kell
innen már jönnek a kiszámítható panelek, a civilizációk között munkamegosztás és hierarchia van, dúl a sovinizmus, virágzik a diplomácia, egyes fajok elnyomnak másokat, más fajok képtelenek integrálódni, sötét titkok és kölcsönös, súlyos háborús bűncselekmények, és egy pángalaktikus csúcs-szerv, majd erre jön egy galaxis szintű fenyegetés ami felszínre hozza a fennálló rendszer gyengeségeit.
de ezt már nagyon sokan elmesélték nagyon jól, a mass effect lore ehhez nem tudna hozzátenni. esetleg prothean vonalon, ha teljesen abban az időszakban játszódna.
az egyes megismert karakterek a játékban általában nagyon jók, hozzáadnak a játékélményhez, de a szavatosságuk itt kb. le is jár, mert hiába érdekes egy jack vagy miranda vagy tali, az összes karakternek egy, maximum két dimenziója van, szögegyenes motivációk, kiszámítható reakciók, pont, pont, vesszőcske.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Chabe89 #12864 üzenetére
Nem mertem még végigolvasni a cikkeket a 3. rész végéről, így szerencsére még meglepetés lesz majd bármi is történik. De találtam egy 40 perces videót YT-n, ahol minden végződés benne van, azt lehet majd megnézem utána.
(#12865) maajsz
Hát, hülye voltam, nem jutott eszembe csökkenteni a nehézséget. Normálon nyomok mindent, de itt elfelejtettem, hogy van kisebb opció. De már töröltem akkor hirtelen mérgemben és mivel elég jól haladok a 3. részben, én már újra nem kezdem ezt. Vagy majd talán akkor ha lesz majd remastered verzió és akkor majd jöhet az import is.Ha neked a MEA főszál 10-12 óra volt, akkor nekem az kb. 30 minimum.
(#12866) DeFranco
Hasonlóan harcolok én is, amíg kifújom magam valahol, addig a 2 kísérő simán kivédi a támadásokat. Óvatos vagyok.Egyébként annyiszor eszembe jut, hogy ezt miért nem csinálták meg sorozatban. Borzasztó jó kis scifi lenne ebből rengeteg akcióval meg harccal és a sztorit is lehetne kicsit kitölteni.
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
válasz DeFranco #12866 üzenetére
Kb pont erre a stílusra van kitalálva a játék, az egész kvázi egy cover and supress rendszer. Ezért nem is futsz bele nagyon ellenekbe az 1-ben csak úgy "out in the open", mert ott mindig nálad van, legalább is lehet a Mako, amiből ugye kiszálva nem sebződik így full coverként szolgál. A többi helyen meg ha megfontoltan haladsz, nagyjából mindig van fedezék, kivéve egy két bunkerben lerohanhatnak de csapattársakkal az is megoldható.
A 2-ben is attól, hogy bejött a charge még mindig jobb választás fedezékből ritkítani, közelharc esetében is, a chargot meg shield visszatöltésre használni, nem pedig azzal nyitni, mert abból lehet hasalás
A 3-ba meg nem véletlen került bele a dodge, hogy egy két szituból ki tudjál "gurulni" vagy helyet váltni anélkül, hogy folyamat telibe lőnének. Az Andromedába meg muszáj volt fejleszteni valamit ezen, hiszen sokszor érkezel meg csak úgy nyitott terepről, de a jumpjet+dodge kombóval azért bőven tudsz távolságot nyerni, hogy utána találj vmi jobb pozit. Mondjuk az MEA-ban azért már van olyan vanguard build ami bírja insanityn is az "agyatlan" bechargeolást a nép közepébe, de az meg nagyobb szörnyek, mint fiend vagy épp hydra/destroyer/ascendant ellen elég haszontalan tud lenni -
DeFranco
nagyúr
válasz maajsz #12865 üzenetére
magasabb nehézségi fokozatokon nem játszottam egyik résszel sem, de az én sunnyogós játékstílusommal nem éreztem soha bonyolultnak a harcokat. sentinel kasztot választottam, és a harcok többsége annyi volt, hogy spameltem a biotikus támadásokkal ahogy csak tudtam, plusz erősen támaszkodtam a csapattársak támadásaira is, a fegyverek csak a befejező mozdulatokhoz kellettek, meg ha valakit pl. elemeltem és a levegőben szedtem le.
ha meg szorult a helyzet akkor szinte mindig elég volt visszavonulni kicsit kifújni magam, még a thoriannál és az első rész végén a turreteknél is. más szorultabb helyzetre nem is nagyon emlkészem.
általában jó választás nem beleállni a harcba hanem messziről, fedezékből dobálni mindent az ellenre aztán meg rugalmas elszakadás (fejvesztve menekülés )
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12863 üzenetére
Ha úgy érzed, hogy nehézkes akkor tedd lejjebb a difficultyt. Az első rész még ilyen szempontból nehezebb, ha nem vagy hozzászokva normálon is el lehet hasalni. Az első rész amúgy kompletten, nem teljesen 100%-ra, de "loyalty" plusz főbb side questekkel olyan 14-16 óra szokott lenni nekem harcoreon (az insanityt passzolom itt, mert egyrész NG+ kell hozzá, másrészt néha baromi idegölő valóban )
A 2 rész az már alulról karcolja a 30-at, karakter sztorikban a legjobb, viszont részemről unalmasak a nehezebb játékszintek, mert az hogy valamire ráhúz egy plusz armort vagy shieldet csak tovább nyújtja az amúgy is komótos játékmenetet. A 2-höz mindig felrakom a separate cooldown modot, hogy "fluidabbnak" érződjön a harc. Itt veteran a sweetspot nekem.
A 3 meg olyan 30 egynehány óra szokott lenni, bár a legvége előtt néha a citadel dlc-vel abbahagyom, mert nem nagyon érdekel a befejező rész (nem csak amiatt, hogyan végződik, hanem az egész földi rész elnagyolt). A 3 viszont simán mehet insanityn, főleg ha vannak 10es fegyóid, meg hozzáférsz minden fegyverhez/armorhoz meg modokhoz.Az Andromeda meg simán lehet 90-100 óra is még proknak is, ha mindenre rámennek, ott inkább már csak az a gond, hogy rövig a főszál sztori ami még érdekes (kb 10-12 óra netto) és a többi mellék cucc, ami nagyon sokszor nem érdekes, qwára elfelejted először ki ki volt, mit akart vagy mindek csinálod amit csinálsz Annyi előnye van, hogy a főszál után is befejezhetsz kvázi mindent, talán egy task kivételével. Kb 20-as szinttől, szintén elég egyszerű insanityn is milyent kicsit kiismered az ellent.
-
Chabe89
addikt
válasz #75501312 #12863 üzenetére
Teljesen jó az Andromeda is. Szerintem a kritikák többsége azért olyan amilyen, mert sokan még mindig a 3. rész vége miatt morgolódtak. Persze eleinte nagyon bugos volt, de már van olyan állapotba, hogy élvezni is lehessen. Nyilván nincs olyan epic a story, mint a trilogiában, de egész érdekes.
Btw a 2. rész a legjobb a 3 közül. Nem tudod miből maradsz ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát ez történt egy hete, hogy újrakezdtem az egészet az elejéről, az első résztől. A 3. részben nem nagyon éreztem hiányát az első kettőnek, néhány párbeszédben éreztem, hogy kellene előzetes infó, de nem volt annyira vészes. Legalábbis ugye amit nem ismerek, az nem is hiányzik. Pedig ugye eleve azzal kezdünk, hogy Ashely / Kaiden választás, de ezeket simán kigugliztam, hogy mire vonatkozik, megnéztem a videókat, sőt, random végigjátszásokba is beletekertem. Arra emlékeztem, hogy anno az első 2 részt végigjátszottam, de olyan, mintha az összes emlékem kitörölték volna ezzel kapcsolatban. Aztán amikor a mellék küldiket elvesztettem a fő szál miatt, gondoltam adok egy esélyt annak, hogy elölről kezdem az egészet és majd importálom a karaktereket.
Aztán az első részben, amikor Liarat kellett felkutatni és megmenteni az kb. 6 órát vett igénybe. Nem vagyok pro gamer de kezdő se. Így végtelenül bosszús lettem, amikor az autót nem lehetett irányítani, amikor a fizika egyszerűen nem létező dolog volt és 26x kellett végignéznem a végső csata előtti videót, majd meghaltam 5 másodpercen belül. Mert az durva, hogy a szaros kis trooper akit egy pisztolylövéssel le lehet teríteni simán átlő a dobozon, ami mögé elbújtam, de a nagy gép ellen nem, pedig az az energianyaláb one shot. Ami még néha így is megölt, amikor a legszélén rejtőzködtem a doboznak. Itt már gondolatban kivágtam az egész gépet asztalostól az ablakon minden második percben. Majd amikor kiszabadítottam Liarat és jött a harc a krogannel, akkor ott már nyitottam is az ablakot...Pedig már rég kinőttem abból, hogy egy játék felidegesít, de itt nagyon elvesztettem a türelmem és már nem tudtam a saját bénaságomra fogni a percenkénti meghalást, pedig előzőleg már tuti megcsináltam, mert emlékszem halványan darabokra a játékból későbbről is.
Aztán elkezdtem a második részt, és az Illusive Man olyan szinten hidegen hagyott, hogy még én magam is csak csodálkoztam. Pedig érdekelt volna megint a sztori, de egyszerűen borzasztó unalmas volt számomra az egész, így azt feladtam 2 óra után és belekezdtem újra a 3. részbe, amit most már játszom pár napja megint.
Ennek viszont úgy kezdtem neki, hogy megnyitottam szépen a fandom wiki oldalt a fő küldikkel és az összes mellék küldivel. Nem szeretem a spoilereket meg szeretem a felfedezéseket, így csak annyira olvastam beléjük, hogy van-e előfeltétele annak, hogy megcsináljam a mellék küldiket, mert nem akartam elveszíteni őket sem meg a velük járó plusz pontokat / kreditet sem. Most kb. 30 órám van benne és a Priority: Geth Dreadnought résznél járok, ami nagyjából a fele a fősztorinak, viszont még van legalább 9 mellék küldim, ami ezek után lesz elérhető. Azt viszont nem értem, hogy miért kapok a játék egyharmadánál olyan küldiket, ahol a területek majd a második harmad után lesznek elérhetőek. Mert így már baromi nehéz volt követni, hogy mikor melyik küldi jön, nagyon kellett az oldal ahhoz, hogy ne mulasszak el semmit se. Már legalább 25 mellék küldit megcsináltam, megvan a 10 gyűjthető kincsből 8 és elég jól megerősödtem a játékban, bár a Banshee rész így is szívatós volt kicsit nekem.
Úgyhogy jelenleg legalább 10 fandom wiki oldal nyitva és még legalább 30 óra játékidő van előttem. A Geth rész baromi jó volt, legalábbis este fejhallgatóval, amikor a csövekben kellett mászkálni és jött az impulzus fél percenként, az a rész eszméletlen jó volt. Kaident is megmentettem bár nem igazán érzem egyelőre, hogy bármit is hozzátenne a játékhoz. Általában Liarat és Jamest viszem magammal, mert őket húztam fel legelőször, ahogy elérhetőek voltak, aztán láttam ki lehet osztani a pontokat is az új tagoknak is, Kaiden sem volt rossz a Geth elleni harcban, de lehet maradok Jamesnél.
Szóval próbálom kimaxolni a 3. részt igaz úgy, hogy az első kettő így kimarad, de egyelőre nem bánom. Ha ennek a végére érek, lehet megveszem az Andromedat is, bár ahogy olvastam az nem sikerült jól.
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12860 üzenetére
Ha jól emlékszem a kórházi látogatás meg az ajándék csak a romance-hoz kell. A cerbeusos citadel támadásnál a párbeszéd opció számít főképp de vannak egyéb faktorok, pl az első részben romance-oltad e, ill ha nem is milyen szintig jutottál vele a párbeszédekben, a marsi szituációban milyen válaszokat adtál, első részben megmentetted e councilt, illetve még asszem talán olyan is volt ha nem élte túl az 1-ben Kirrahe ill a 2-ben Thane és így nem tudod megmenteni a salarian councelort aki az infót adja le a támadásról, akkor Udinának lesz vmi plusz bizonyítéka ellened és nehezebb feloldani a szitut.
Amúgy a játék ilyen, lesz még ebből később gondod, (spoiler nélkül) a krogan/salarian/geth/quarian ellentétek felodásából, amihez nagyon szükségesek az előző részekből bizonyos kulcs döntések, loyalty missionök, elegendően magas rep pont, szóval ha ezeknek utána akarsz nézni, akarva akaratlanul is bele fogsz futni spoilerekbe.
-
törölt tag
válasz Corpuscle #12859 üzenetére
Persze, nálam túlélte (volna ha végigjátszottam volna)
Találtam egy mentést előbbről, fura, mert nem emlékeztem, hogy ott csináltam quick savet. Így a támadás egy részét újra kellett játszanom, de a párbeszédben volt olyan opció, amivel itt megmentettem.
Persze utána meg rögtön hárman kértek időpontot a kabinomba és el akartak csábítani, nem is értem.
De most mindenki túlélte a támadást és lett vagy 15 mellék küldim, úgyhogy elszöszölök azokkal, viszont ez már új tartalom lesz, így lehet kicsit belassulok majd a harcokban. Mert másodszorra a csaták már sokkal könnyebbek voltak.
Az mondjuk vicces volt, hogy leihatom magam a bárban és kidőlhetek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A k. életbe már.
Spoiler nélkül sehogy nem lehet kitalálni, hogy Kaident csak akkor tudom megmenteni, ha veszek neki whiskeyt, amikor meglátogatom a kórházban.
Most már másodszor vesztem el a Citadel csatában.
Van ennek valami jelentősége?
Én harmadszor nem kezdem újra ezt a....
Borzasztó bosszús vagyok.
Vagy felfedezem a galaxisokat és kockáztatok, hogy a Reapers megtalál és megtámad vagy a wiki oldalt böngészem, ahol viszont tele van spoilerrel az egész.
Eddig tök jól haladtam, de ez most itt nagyon gáz. Kicsit logikátlan az egész, pedig az összes párbeszédet végig hallgattam. -
törölt tag
Láttam a storeban armor szetteket kb. 250k kreditért. Ezekből érdemes valamelyiket megvenni?
-
törölt tag
Van 2 mellék küldim, az első kettő, de a területek még nem elérhetőek. Akkor gondolom mehetek az elsődleges küldivel?
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12853 üzenetére
Sentilnellel szépen lehet tankolni, ha kitúrod a tech armort bár nem annyira durva mint a 2-ben de nem rossz. Warp-al tipikusan szétbontod az armort throw-al tudod kombózni, az overload meg ott van shieldek ellen. Liarát tudod vinni maxos singularityvel primeolgatni.
Fegyverekből meg sztem ilyen közép-közel távú dolgokat nézz, pl asszem a Mattock AR az jó volt, csak sokat ne cipelj a recharge penalty miatt. Bonusznak meg ha Fortificationt választasz mégbrutálabban tudsz tankolni.
-
törölt tag
válasz maajsz #12852 üzenetére
Ezekre emlékszem nagyjából:
Sentinel - mert elég változatosnak tűnt és erősnek
Earthborn
Sole SurvivorJelenleg 5 fegyverem van, de még nem jutottam vissza a Normandy-re. Van egy távcsöves, az nagyot üt, a shotgun is elég jó csak lassú. És vannak pisztolyok meg gépfegyverek, amik elég gyorsak, majd megnézem melyiknek nagy a sebzése.
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12851 üzenetére
Külön lap nincs, csak az ahol elosztod a skillpontokat. Ha bioticcal tolod akkor gondlom adept vagy vanguard vagy. Adeptnek elég valami ütős pisztoly, a 3-ban már vannak kombók ami kvázi szétütik a játékot még insanityn is. Elsütsz egy primer skillt mint warp/pull/singularity aztán meglököd egy detonatorral mint throw/gránát és durranak szét. Lényeg hogy kb csak egy pisztolyod legyen, mert úgy iszonyat gyors lesz a recharge speed. Ammonak a biotichoz meg sztem a warp ammo a legjobb.
Vanguardnak meg kvázi a charge a main skill, jó sebzés, shield visszatöltés és legjobban szvsz a reave bonus skillel párosul, ami szintén sebez ill téged is tölt.Amúgy a nexusmodon van olyan mod ami unlockolja az összes weapont, armort meg olyan is ami az összes bonus skillt, ezt mégéri felrakni mert akkor nem kell sz@rakodnod újrajátszásokkal. Na meg ugye a fegyókat is csak lvl 5-ig tudod uppolni ha első playthrough, csak a new game + engedi 10-es szintig feltolni a cuccokat.
-
törölt tag
válasz maajsz #12850 üzenetére
Hát, még anno a trilógiát egyben vettem meg, így nem írja Origin melyik verzió van meg, de vannak plusz ingyenes cuccok.
Ez a piercing armor ammo nagyon tetszik így az első óra után, sokkal könnyebb leszedni az ellent kombinálva a biotic skillekkel.
Hol tudom megnézni a karakterlapot a játékban? -
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12849 üzenetére
Milyen karival tolod? Kvázi ahhoz kéne választani a fegyókat. Általánosságban legjobbak az N7-es cuccok, a BlackWidow, Paladin, Hurrican etc.. ha a delux vagy nem tom melyik kiadás van meg ezeket alapból megkapod. Rettenetesen megkönnyítik a játékot. De vannak még elég jó weaponök emelett, talán a Mattock, geth cuccok stb. Eléggé játék stílustól függ, illetve a képességektől.
-
törölt tag
Visszatértem, kezdtem egy új játékot.
Melyik fegyvereket érdemes megtartani és fejleszteni?
Előző menetben volt vagy 5 fegyverem, de igazából 2 volt elég erős a fejlesztések után. Most viszont nem a Fortificationt választottam, hanem a másik opciót, így van Armor Piercing Ammo-m ami elég hatásos.
Karakterépítésre van valami tipp? Vagy ha megcsinálom a mellék küldiket akkor kapom szépe na pontokat és nem lesz gond a megfelelő fejlesztés? -
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12846 üzenetére
Az elsőben nem túl értelmes auto save van, szóval ha úgy érzed valami nagyobb akció jön ments előtte manualt. Elsőre nem biztos, hogy minden össze fog jönni, elveszthetsz csappartásakat, ráadásul közkedvelteket is viszont ahhoz jó kimenetelű legyen az első két rész sokat elspoilerez ha utána nézel. Mivel az ME1-2 még paragon vagy renegade pont rendszerű sajnos valamelyik irányba el kell menni, hogy legyen elég pontod. Vagy az elején konzolból kimaxolod a pontokat és úgy mindig az válaszolsz amit akarsz. Grafikai modokat meg szerintem már az elején megéri felrakni, az 1-hez különösen a MEUITM pakkot.
-
cyberkind
félisten
válasz #75501312 #12844 üzenetére
Azt viszed tovább, amit te az első játékban választottál vagy csináltál, csak rajtad áll. Szerintem grafikai tuning az enb és/vagy reshade lehet, viszont ott vannak a textúra pakkok mind a 3 játékhoz, ugyanez a 4k vagy 1080p átvezetők (ALoT és ALoV), de minden értelmes modot megtalálsz itt mindhárom játékhoz. Ha újrakezded a játékot, vagy mondjuk elindítanál egy nagyobb küldetést, szerintem mindig csinálj manuális mentést, én így csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cyberkind #12843 üzenetére
Hát lehet akkor az elejétől kellene kezdenem az első résszel és importálni a karakteremet.
Mindhárom részben ugyanúgy néznek ki a karakterek? Nekem a jóképű Shepard kell.
Grafikai tuninggal kapcsolatban merre nézelődjek, hogy kicsit szebb legyen a játék? Nem kell mindenféle mod, elég ha a textúrák jobban néznek ki.
Originen van mindenféle ingyenes extra, fegyverek, ruhák, ilyesmik. Érdemes ezeket letölteni? Nekem az alap fegyverek is bőség zavara, főleg, hogy egy részük gyenge hiába fejlesztem őket. Viszont sosem tudtam cserélni? Tudok fegyvert eldobni? Jaj annyi kérdésem van, hogy ne megint hülye fejjel induljak neki.
Illetve ha csinálok quick savet, akkor azok megmaradnak?[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz #75501312 #12842 üzenetére
Én javaslom neked, hogy először told ki így, majd aztán vagy a jövőben kezd el az elsőt, told ki rendesen, minden döntést meghozva és átrágva, majd azzal a mentéssel a kettőt ugyanígy, és végül a 3-at. Az első rész nekem 25 óra volt szó szerint mindenestül, de ahol lehetett, ott elnyomtam a beszélgetést, mert ezerszer láttam már, ezt a részt toltam ki a legtöbbször.
Igazából csak az elsőben tudsz "elveszni" mert az open world, a többiben már nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cyberkind #12841 üzenetére
Hát, az első 4 mellék küldit figyelmen kívül hagytam. Kaident sem látogattam meg a kórházban és most meghalt. Gugli szerint ezt megakadályozhattam volna, közben kiderült, hogy ebben van romantikus szál is. Egy másik mellék küldi, ami eltűnt, mégis meg tudtam csinálni, beszélnem kellett valakivel a Purgatory night clubban. Viszont most nem szívesen kezdeném újra. Ha visszatöltök előző mentést, akkor mindig lesz opció az előző visszatöltésre? Mert így lehet vissza tudnék ugrálni egy kicsit.
És most már nincs priority küldim, vannak N7-tel kezdődőek, van külön Citadel és hasonlók.
Pedig ha ki akarom maxolni, akkor újra kellene kezdenem.
40-50 óra. akkor nekem az duplája, te jó ég.[ Szerkesztve ]
-
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12836 üzenetére
Hát tipikus RPG szóval, igen akad cutscene benne. Akkor próbáld a mellékeket befejezeni először. Egyébként meg ha megtetszett és újtarolnád érdemes modolni, textúrát mindenképp egy reshadel, na meg vannak jól sikerült bővítmények is mint extended galaxy, hair/appearance modok, recalibrated ami javít bugokat stb.
-
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12834 üzenetére
Nem tudom mennyi órád van benne, ha nem olyan sok esetleg megpróbálhatod. Lényeg, hogy ha megcsinálsz egy priority missiont akkor tűn(het)nek el régi és jelennek meg új mellék küldik.
Elsőre ha csak a sztori érdekel akkor végigmehetsz "ahogy puffan" alapon, a játékban van "replay value" szóval legfeljebb tolsz egy másik végigjátszást más döntéssekkel. Először lehet nem tudsz feloldani bizonyos ellentéteket, ha egy másik playthroughban másképp döntesz látsz egy csomó új cutscenet minimum. -
törölt tag
válasz maajsz #12833 üzenetére
Huuh, remélem nem rontottam el akkor. Mert egyet befejeztem és lett helyette másik 3 illetve az egyik galaxist már elkezdték elfoglalni, alig tudtam elmenekülni. De majd megnézem este még a Journalt, remélem nem lett inaktív pár tétel, mert azok lehet jól jöttek volna még később Alliance szempontból.
Ezek a számaim meg egyelőre a béka segge alatt vannak sajnos.
Lehet még érdemesebb lenne újrakezdeni most?
Volt a Citadell-ben 3-4 küldim, amit nem csináltam meg, most éppen ott vagyok, hogy a Cerberus ellen küzdök ott, utána kiderült elvileg, hogy rosszul csináltam-e? -
maajsz
senior tag
válasz #75501312 #12832 üzenetére
A ME játékokban, tipikusan a trilógiában ökölszabály hogy először a sidequesteket csináld majd utána a priorityt, mert különben nem tudod befejezni/megcsinálni a mellékküldetéseket mert kizárja azokat ha tovább lépsz egy bizonyos ponton a fősztoriban.
A reputation pontokkal meg gyakorlatilag a paragon/renegade pontok lettek kiváltva, egyes választható párbeszéd opciók megkövetelnek bizonyos mennyiségű rep pontot.
Az alliance pontok gyakorlatilag war assetbe mennek, az mindegy hogy kitől kapod (krogan, asari, quarian stb..), lényeg a minél magasabb war asset, mert az dönti el ki éli túl a végén. Tehát ez minél magasabb annál többen élik túl, bár ez csak kvázi a végső cinematic tartalmát mutatja.
Asszem (ha extended cutod van) akkor 3500 - vagy 4000 nem emlékszem már - felett kellene lennie az effektív war assetnek a "legjobb" kimenetelhez. Ugye az effektív úgy növekszik %-ban ha multizol is, de anélkül is el lehet érni. Viszont ehhez kellenek bizonyos kulcsfontosságú döntések ill konfliktus feloldás ami nem biztos hogy sikerülni fog frissen kezdett karival, mert számítanak bizonyos döntések az előző részekből.A végén meg kvázi 4 lehetőség van, 3 döntés ill az hogy egyiket sem választod. Mindegy mennyi pontod lesz vagy miket csinálsz meg, úgy is bármelyiket választhatod, maximum ahogy mondtam lehet többen vagy kevesebben élik túl. A szériának egyébként nem az erőssége a vége, de ebbe nem mennék bele, mert millió helyen milliószor lett "kibeszélve", majd eldöntöd magadnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mellék küldiket gondolom csinálni kellene folyamatosan? Lett vagy 7 db, amikor megcsináltam 1-2-t, akkor kaptam +Alliance meg reputation pontokat.
Most éppen a turian - prothean - krogan szerelmi háromszögben vagyok. Ha megcsinálom a mellék küldiket, akkor sikerül növelnem az Alliance részt is, ugye? Mert most úgy érzem toporgok egy helyben, illetve folyton mindenkinek szívességet teszek de még nem nagyon haladtunk előrébb, igaz pár órát játszottam még csak. -
vitaro
senior tag
válasz #75501312 #12827 üzenetére
A játékmód nincs hatással a befejezésre, az teljes mértékben rajtad múlik. A végén kell majd választanod A, B vagy C lehetőség közül, és ennyi. Meg azt hiszem van még egy negyedik opció is, amit az Extended Cut hozott be, hogy nem választasz az előzőek közül.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz #75501312 #12827 üzenetére
Importáltad a karakteredet az 1-ből a 2-be, és a 2-ből a 3-ba a meghozott döntéseiddel együtt? De ha minden igaz nem veszít az ember sokat csak részleteket ha nem is karakterimporttal tolja ki a játékokat, nekem mondjuk tetszettek a fan service kategóriába helyezhető dolgok amiket a mentés importálása okozott, de végeredményben ugyanazok a befejezések, nem tudom lehet-e neked spoilerezni.
-
törölt tag
Ahogy láttam YT-on van 4 ending? Ezek mitől függnek? Gondolom van 3 a 3 módra és még egy? Vagy hogy működik ez?
-
törölt tag
Elkezdtem most újra, hát nem tudok az egyik dobozról egy jármű tetejére ugrani, mi ez már? YT videó szerint is ott kell menni és nem történik semmi, vetődök egy láthatatlan fal előtt.
Megoldottam.[ Szerkesztve ]
-
-
KubanitoS
veterán
válasz cyberkind #12823 üzenetére
Azért ez a harc dolog emlékeim szerint az első két részben nem volt ennyire tolva. A harmadikban éreztem először, hogy kicsit sok agyatlan lövölde. Sokszor érződött, hogy egy szkriptelt eseménysort látok. pl Egy darab ellenség volt és ha azt megöltem akkor utána jött a következő szakasz.
-
törölt tag
A role playingben mennyi harc van? Nem szeretnék agy nélküli lövöldözést, mert abból már kinőttem, de mozifilmet sem akarok nézni. Kis harc nem számít, le tudom sorozni az ellent, de nem szeretnék 10 perc hosszú puskaropogást hallgatni.
Akkor ezek szerint mehetek a role playinggel? -
S1M0N
senior tag
válasz #75501312 #12820 üzenetére
Pont az, amit írtál.
"A program indításakor rögtön három mód közül választhatunk, az elnevezések pedig magukért beszélnek. Az akciómódban a történetre nem lehetünk hatással, csak, mint TPS akciójátékot élvezhetjük a Mass Effect 3-at, a sztorit hétköznapi átvezetők ismertetik. A sztorimódban az akció annyira lebutul, hogy szinte már ott sincs, így afféle interaktív filmmé „degradálódik” az egész játék. A szerepjáték mód az, ami bennünket érdekel, a másik kettőről inkább ne vegyünk tudomást. "
-
törölt tag
Sziasztok,
Jól értem, hogy a 3 mód közül igazából a story mode lenne az, ami igazi role playing mode?
Vagy mi a különbség a role playing és a story mode között azon kívül, hogy utóbbiban minimális a harc? -
maajsz
senior tag
válasz Thunderdome #12818 üzenetére
Ahogy most látom Originen 10 eur az alap és 5 eur a delux upgrade, tehát gyk 15 euro a delux edition. Ez majd 4 havi Access előfizu (ezt most kijelentkezve látom így mert nekem megvan az egész alles zusammen). A 30 eurós DLC pakk meg sosem lesz access tartozék, márpedig ha ezt megveszed, jobb ha a játék maga is megvan kötetlenül, különben ha nincs hozzáférésed az alap játékhoz gondolom a DLC-k is mennek a levesbe. A 30 eurós DLC pakkra meg nincs kvázi részletfizetés, mint a havi előfizu legjobb tudomásom szerint.
-
Thunderdome
csendes tag
válasz maajsz #12817 üzenetére
Először is, köszi a gyors választ.
Másodszor pedig, én úgy értelmezem, hogy a Access Basic 4€/hó-ért cserébe Digital deluxe edition-t ad.
Szóval:
-Ha én előfizetek a Basic csomagra, akkor nem kell egy összegben kifizetnem a 30€-t a deluxe edition-ért,henem havi bontásban az előfizetés mellé jár...?
-Anyagi okokból érdemes-e a deluxe edition-t most megvenni a fenti módszerrel, vagy inkább először az alapjáték 10€-ért, majd a DLC további 30€-ért?
Köszönöm.
It's nice to be important,but it's more important to be nice.
-
maajsz
senior tag
válasz Thunderdome #12816 üzenetére
Az access csak az alapverziót tartalmazza, és a főbb DLC-k nélkül nem az igazi a játék. A DLC bundle-je 30 eur, ez a húzós benne, az alapjáték valami 10 vagy hasonló, de legalább eljutottak odáig hogy van, eddig összevásárolgatva jóval többre jött ki. Ha úgy döntesz, hogy megveszed a DLC-ket viszont érdemes megvenni magát a játékot hogy akkor is játszhasd ha nincs épp előfizud.
-
Thunderdome
csendes tag
Sziasztok.
Én most jutottam el odáig, hogy elkezdjem a 3. részt, a Steam-es 1. , és Origin-es 2. rész után.
Bárkinek bármilyen tapasztalata az Origin Access basic-el esetleg?
A működési módjára vagyok kíváncsi elsősorban, és arra, hogy megéri megvenni ilyen csomagban, vagy sem.
Előre is köszi.It's nice to be important,but it's more important to be nice.
-
zaki1
tag
Sziasztok! Magyarítással toljátok e a játékot, és melyik verziót érdemes feltelepíteni? a /MassEffect.hu csapat/ féle játék+3dlc vagy a /Vik/féle alapjátékra 50% verziót? Nekem az alapjáték van meg /eredeti/ . a /Vik/félét próbáltam de voltak benne angol szövegek.
-
maajsz
senior tag
válasz cyberkind #12812 üzenetére
Igen a 2-nél dereng egy-két bug, de nem is mind crash hanem pl ilyenek, mikor Grunt kiszabadításánál ha túl hamar ölöd meg a csajszit és még nem engedte ki az összes podból a kroganokat akkor benne maradhat egy és nem lehet befejezni a küldit.
Viszont én nem játszottam a gamet sem AMD/Ati karival, de még crossfire/SLI-vel sem soha, így lehet sok egyéb bugról nem tudok. -
cyberkind
félisten
válasz maajsz #12811 üzenetére
A 3-nál még nem vagyok, én a 2-ről írtam, csontra ugyanazok a dolgok vannak mint a virágosnál, sőt az csak úgy nem fagyott ki, úgyhogy eléggé szar. Amit pedig te írsz, nekem ott mindenkivel kifagyott.
Az 1 teljesen oké, az emlékeimben a 3 is az volt, de a 2 már régen is csinált jókat, pl mikor Kasumi-val kellett beszélni, ott kikapcsolt a gép a crossfire miatt.
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
válasz cyberkind #12810 üzenetére
Érdekes nekem a pár száz óra ME3 alatt kb egyszer sem fagyott ki, legalább is a vanilla. A modoknál volt olyan hogy megzavarodott de az valszeg a modding miatt volt. Hasonlóan az ME1 sem volt problémás szinte soha, ott talán a Mako szívatott meg 1x-2x. Az ME2-nél volt egy pont Illiumon, amikor a hátsó részhez átvezető folyosón mindig kifagyott, ha nem tetszett neki valamelyik squadmate.
-
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #12809 üzenetére
Köszi szépen!
Egyébként így, hogy már végre teljes a hivatalos játék, most már tudom, hogy legalább ugyanúgy szar ez is mint a virágos, ugyanott lép ki, fagy be és társai, rohadt jó.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz cyberkind #12808 üzenetére
A 3. részt azon a szinten kezded amin az import karaktered áll. Extra pénz sajnos nem jár, mint a második részben. 30-as a max szint a 2. részben amit már az alapjátékban is elérsz úgy rémlik, dlc-vel meg pláne. Egyből mehet az import 1. végigjátszás után szerintem.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
A 2. részben is van értelme legalább 2x végigtolni a játékot, hogy még több bónuszt kapjak a mentés importálásval a 3-ban? Az egyet ha kitolja az ember és meglépi a 60-as szintet akkor jó sokat ad mindenből.
-
maajsz
senior tag
A DLC bundle is akciós az EA sale keretében, illetve az ME2 DLC bundlje is az.
-
nuke7
veterán
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
válasz VikMorroHun #12804 üzenetére
milyen bővítmények vannak amivel a befejezés értelmesebb lesz..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
VikMorroHun
őstag
válasz Tanisz #12771 üzenetére
A többiek elég részletesen elmondták az okokat, én már csak két képet raknék ide, összehasonlítva a két játék befejezését.
(Tudom, régi hozzászólás, de csak most találtam meg ezt a fórumot.)- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
nuke7
veterán
Halihó, tudjátok hogy hogy lehet azt megoldani, hogy a main menu-ben ne 1 FPS-em legyen win10 alatt..?
ryzen 1600x
16gb
gtx 980oc
win 10 prohttps://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest