-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
hát, ez benne az RPG elem a skill tree meg a fegyver/páncél barkács meg a párbeszédek mellett. de tényleg. csak ez nem körökre osztott játékmenetű, hanem folyamatos. kijelölöd/támadsz. a kotorokban találkoztam először ilyesmivel, csak ott szigorúbban vették az RPG szabályokat ugye és ott tényleg körökre volt osztva minden harc.
ja és nekem nagyon bejön. ott van szemben mondjuk 3 vagy 4 cerberus zsoldos, és olyan szép támadásokat lehet komponálni, hogy tényleg élvezetessé teszi a harcot. kettő kap Jacktől egy shockwave-et, a harmadik tőlem egy warpot, a negyedik meg kering egy singularity körül és aki megmarad azt közben leszedjük... vagy ezerféle más kombináció. ez benne a jó.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Egyébként tényleg csak arra vagyok kíváncsi, ki tud rendesen játszani ezzel a nézettel, mert nagyon kíváncsi vagyok, nem trollkodni akarok
Többek között én! Tényleg csak megszokás kérdése az egész. Két rész óta ilyen a nézet és az irányítás. Szerinted, hogy nézett volna ki ha két rész után a 3. egy FPS lett volna. Hát elég nagy rajongó tábort vesztettek volna az biztos. Tökéletesen lehet célozni ebben a nézetben is, de mint azt már leírtam ez nem egy shooter nem ezen kell, hogy legyen a hangsúly. A jövőben talán jön majd egy Mass of Duty ami mindenkinek teszik majd, csak azoknak nem akik tényleg szeretik ezt szériát.
-
Malachi
addikt
hát nem tudom, egyedül harc közben fontos ez és az omniblade meg a charge is külsö nézetet igényel, ha pedig úgy játszol, mint én, hogy főleg a biotikus erőket használod, akkor minden támadás előtt SHIFT és abban a nézetben aztán oda nézel, ahova csak akarsz.
szóval először is kell egy jó fedezék, aztán meg csak válogatni az ellenfelek között, miközben tartod a shiftet és szórni az áldást.
nem tudom, én nem szeretem a TPS játékokat, de ezt teljesen megszoktam már, az első kettőt többször is végigjátszottam. az ujjaimban van az irányítás.
-
Malachi
addikt
-
tiv83us
veterán
EDI szerint pont a protheanekbol nem sikerult "reprodukalodniuk" a reapereknek, ezert "atgenmanipulaltak" /de szep szavak ezek/ oket rabszolgava, igy lettek a kollektorok.
En csak azt nehezmenyeztem, hogy eddig amiket a trailerekben es a demokban lattunk reaperek, mind egyforman neztek ki, (ha megnezed a demoban, mikor elrepulsz a Normandy-val es a Reaperek szallingoznak le a Foldre, mind ugyanaz kinezetileg) mig a kettoben a flottaban mindegyik kicsit mashogy mutatott. Marmint fura, hogy eddig kettobol ket reszben ket kulonbozo reapert lattunk (Sovereign es Harbinger) ket eltero kulsovel. Ettol fuggetlenul nem jogtalan a feltetelezes, hogy egy fajbol tobb ugyanolyan reapert is krealtak, de remelem a BioWare-nel kovetkezetesek maradnak es nem csak legyartanak 5000 ugyanolyan capital shipet, amik a foldon lovoldozik le az egrol a hajokat.szerk: bocsi a rossz magyaromert, mar kicsit megkopott...
ps: Azert is lovagolok ennyire a teman, mert epp tegnap fejeztem be ujra a ME2-ot es ott Legion emlekeztett, hogy "the reapers have one will, but many minds" es ahogy Sovereign is idezte "We are each a nation, independent, free of all weakness". Azaz elvileg mindegyik egy kulon szemelyiseg.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
oriic
HÁZIGAZDA
Multival most még csak azok játszhatnak akiknek van Battlefield 3 játékuk.
Más:
http://konzolcenter.hu/a-pc-s-mass-effect-3-nem-tamogatja-a-kontrollert/
Nem hiszem hogy itt érint bárkit is, de érdekes.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest