Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok111
tag
Üdv.
Honnan lehet letölteni a demót PC-re?Asus P8B75-V+Intel i5 3450+Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHZ+MSI GTX 1050 2GT OC+SEASONIC ECO-430
-
nanorambo
őstag
Nekem is legyütt. Na megyek is
-
Sonja
nagyúr
Le is ért! Ilyet Steam-es demó megjelenésénél soha nem látok!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nanorambo
őstag
Visszaszívom. Már megy a letöltés a háttérben!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
És már jön is le a demo.
Live-Die-Respawn
-
nanorambo
őstag
Úgy van este 8-kor kell demót kiadni.
Gratulálok. -
Vistaboy
veterán
Nem a letöltés miatt, azt úgyis lemezről telepítem, csak hogy itt is legyen úgy, mint a Reckoning-nál, hogy előbb tudják elküldeni a játékot futárral, mielőtt aktiválni kellene azt, ne kelljen miatta hétfőig várni (március 9 ugye pont péntekre esik).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Na, akkor majd holnap leszedem, este 9-kor már én javában alszom. A 8PM GMT az ugye nálunk este 9-et jelent (GMT+1).
Mindegy, addigra talán nem lesznek leterhelve a szerverek sem. Kár, hogy utána mennem kell el és csak dél felé jövök vissza. Remélem hogy a teljes játéknál nem kell egy napot várnom.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Malachi
addikt
mellesleg ma az originen minden FPS féláron megy, aki esetleg nem vette meg a BF3-mat, annak 25 EUR-ért talán jó vétel lehet. a Bulletstormon elgondolkodtam, 10 Euroért lehet, hogy kéne...
-
Rossi
addikt
Első rész végigjátszva, x-edszer is.
26,5 óra, tömény élmény, főleg a végjáték. Asszem még ma felrakom a második részt, barátnőm nagy örömére.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
leviske
veterán
-
Malachi
addikt
válasz leviske #1173 üzenetére
egy pár gigás demót csak nem olyan nagy dolog elindítani, szerintem. multisnál még érthető lenne a kezdeti bénázás, lassú szerverek, akármi, de itt csak egy fájlt kell majd letölteni az Orginből. remélem.
talán ezért is indították a boxost ilyen korán, hogy ne legyen fennakadás, vagy nem tudom.
-
Def26
félisten
Ezek szerint ha nekem megvan ps3 -ra is a bf3, akkor azon a platformon is ki tudom próbálni?
3 pont van felsorolva. Ebből mit kell pontosan csinálni akkor, ha rendelkezem limited bf 3 -al ami fel is van installálva?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Hunork
veterán
Akkor jól olvastam, csak este lesz elérhető a demo? Mert se az Origin-ben, se a Multiplayer menübe lépés után semmi...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Vistaboy #1166 üzenetére
Valszeg akkor tényleg délután vagy este. Mindegy, elvagyunk addig mással.
Egyébként itt tudjátok megnézni hogy jogosultak vagytok-e az early acces-re.
[link]
(Persze be kell előtte jelentkezni)Ha rákattintotok a more infóra, akkor pedig kiírja hogy pontosan mit kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Vistaboy
veterán
Az XBOX Live Marketplace-ről már tölthető a demó.
PC-re és PS3-ra majd valamikor a nap folyamán jelenik meg. Ez jellemző. Mindig mindenhol első az XBOX.
-
Vistaboy
veterán
Ezért nem sajnálnék én sem 18K-t, de van egy olyan érzésem hogy ha nálunk ilyen lenne a CE, akkor 30 alatt nem adnák.
Ez tipikus példája annak, hogy nálunk drágán tudnak butított dolgokat árulni, ahol meg van pénz, ott olcsón lehet jókat kapni. Utálom ezt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nanorambo
őstag
A demó tényleg cliffhangerrel ér véget:
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Ez ugye valami vicc ?
Szerk.: WTF? Az előbb azt írták twitteren, hogy elnapolják a demót, most meg törölték a bejegyzést.
(#1137) orichalcos : Az a boxos verzió. Azon kívül van még 2 platform, jól gondolom ?
De amúgy igen, miért napolnák el, ha már az egyik platformra elérhető... Mindegy, csak megláttam a bejegyzést, és elég érdekesnek véltem, mondom hátha itt tudtok róla valamit.[ Szerkesztve ]
PS4
-
-
-
tiv83us
veterán
válasz GeneraL_XTX #1129 üzenetére
Viszont ez szopatas, hogy nem elerheto a Multi.
Viszont most akkor holnaptol mar mindenkinek elerheto lesz, vagy csak annak, akinek van BF3? Mert en arrol mar lecsusztam...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Malachi
addikt
Á, nem bírtam ki, megrendeltem a CE-t, basszus. Ennyit megérdemel, az utóbbi évek egyik legnagyobb kedvence nálam. Még az is lehet, hogy kiteszem a falra a Normandy posztert, hehe.
Sonja - igen, már mindenki izzít rá. sőt, egy szerencsés geth, már ki is pörgette.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
Chabe89
addikt
válasz GeneraL_XTX #1123 üzenetére
Állítólag a Dark Horse ugatott érte (nem is csodálom) és el lett távolítva.
Oric: Gyűha ez jelentősen olcsóbb mint a CDG-ben Vajon van még nekik?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Malachi
addikt
arról van valami info, vagy tipp, hogy holnap mikor lehet tölteni a demot? keresgéltem, a hírlevélre feliratkoztam, de nem sokat tudtam kideríteni.
-
Ilsyde
őstag
idorendi sorrend:
Evolution (kepregeny)
Revelation (elso konyv)
Mass Effect (jatek)
Incursion (kepregeny)
Redemption (kepregeny)
Ascension (masodik konyv)
Galaxy (jatek)
Mass Effect 2 (jatek)
Retribution (harmadik konyv)
Inquisition (kepregeny)
Deception (negyedik konyv - pontatlansagok miatt jelenleg javitas alatt)
Conviction (kepregeny)
Invasion (kepregeny)
Mass Effect 3 (jatek) -
Chabe89
addikt
válasz Wizard of Oz #1110 üzenetére
Én úgy tudom a harmadik könyv párhuzamosan játszódik a kettővel.
-
ttt1
őstag
Melyik nem lett jó? Mind a könyvek mind a játékok megvannak szal egyszer lehet ugy kellene végigjátszani,ahogy a sorrend van...Most ME2 megy full paragorn választásokkal.. aztán meglátjuk ,melyik mentés lesz importálva...Szal akkor érdemes megvárni a 4. könyvet (febr közepére ígérik) és utánna ME3...
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Így jönnek egymás után a könyvek és a játékok:
Revelation (1. könyv) - Mass Effect - Ascension (2. könyv) - Mass Effect 2 - Retribution (3. könyv) - Deception (4. könyv) - Mass Effect 3[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
válasz sittes79 #1101 üzenetére
Nekem onnan lett kodom a demohoz /amig ki nem fogytak kodbol/.
Utana szereztem meg kettot, de azokat a http://femshep.ning.com/-rol szereztem, az ottani admin ingyen adogatta oket kifele mindenkinek, aki kert. En egyet chat-en, egyet pedig e-mailben kertem. Aztan ra egy oraja el is fogyott ott is mind. Szoval eleg nehezkes mar hozzajutni, hacsak nem valaki feltapolt belole es elosztogatja.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
sittes79
addikt
Ez a FB-os játék nagyobb átverés, mint a kaparós sorsjegyek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest