- Fedora Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ztsoft #33741 üzenetére
Szia!
Nyilván valamiért kitalálták a regisztrációt, előbb-utóbb azt is megvalósítom. Viszont a kiegészítőben én ugyan azokat az NCIS részeket látom és tudom nézni, mint a böngészőben akár bejelentkezés nélkül, akár bejelentkezéssel. Vagy pontosan mire gondolsz?
Úgyhogy azért sem foglalkoztam vele, mert úgy tűnt, hogy ez csak a saját listához van egyelőre, ami ráér. Persze az oldal által adott adatokban látszik olyan paraméter, ami a regisztráció szükségességére utal... -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Box ra megpróbáltam az arctic horizon skin t de a betöltőképernyőnél kiirja hogy arctic horizon és ott megáll!!!
Nem reagál semmire , de ki lehet kapcsolni.
Vissza lehet valahogy állitani a ce t vagy ujra kell rakni?
üdv -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A TV2 Play addon 1.0.0 verziója elérhető a repo-ban. Elkészült a csatornák kezelése is, így többek között az egyes csatornák által kínált teljes filmek is elérhetőek (a műsorok menüpontról ezek nem látszanak), valamint látszik a média tartalmak hossza.
-
Nálam a digi online 404-es hibát dob minden csatornára - could not fetch .... Ugyanezen a hálózaton PC-ről működik. 18.9-es KODI és 0.1.3d add-on verzió. Mi lehet a gond?
-
ztsoft
őstag
válasz
vargalex #33727 üzenetére
Köszönöm a munkádat!
Ami még a jövőben kellhet, az a belépési adatok, már most is van egy sorozat (NCIS), ami regisztrációhoz kötött.
Igaz, a regisztrációt még nem sikerült elvégezni. Szerintük már regisztrálták ezt az e-mail címet (nem emlékszek rá, hogy valaha is regisztráltam volna a TV2 oldalára, meg a mentett bejelentkezések között sincs), persze, az elfelejtett jelszó sem működik. Kétlem, hogy a Google blokkolná ezt az e-mail-t.
-
tobias40
veterán
Hátha itt vki segít nekem:
[link]
Ha ez működne akkor nem kellene minden eszközön digionline appot futtani,kodi-ban megoldanék mindent... -
aldebaran
addikt
válasz
vargalex #33727 üzenetére
Köszi a munkád!
Nekem menüben van az Exatlon, csak azt az egyet nézem, kipróbáltam, tökéletesen megy.
Sokkal jobb így az addon, mint az előző, hogy itt az évadok külön vannak, amikben az adások sorjáznak, nem kell külön rászűrni az adásra, mert mellette még a réginél ott voltak a pár perces videók is.
Viszont próbáltam a repo-t frissíteni, de úgy nem települt ez az új addon, le kellett tölteni a .zip-et. Ez direkt van így? (Nekem már nem gond, telepítettem, csak kérdezem.)
-
gyűrű
addikt
-
vargalex
Topikgazda
Ez még 18.9-re készült. Én Arch linuxot használok, ott repo-ban még nem frissült, 2 napja jelölték out-of-date-ra.
Nyilván, mivel a letölthető stabil verzió már a 19, így el kell kezdeni foglalkoznunk vele. A Movieshark repo-ban található addonoknak vannak külső függőségeik, így attól is függ, hogy azoknál megoldották-e a verzió kompatibilitást.Ismét frissült a TV2 Play, az évadok kezelését valósítottam meg, ahol van ilyen.
-
tomko9710
kezdő
Sziasztok! Általában Elementumot használok torrenttel tök jó párosítás szerintem. Viszont van ez a dmdamedia addon is ami nagyon-nagyon tetszik. Szeretném megkérdezni, hogy aki jobban ért a programozáshoz az nem tudná esetleg megoldani nekem hogy automatikusan kiválassza pl: 3 linkből az egyiket, hogy azonnal el tudjam inditani mint ahogyan a wofvideo addonba is van.
Nagyon szépen megköszönném!!! Elég ha meg mondjátok mit írjak át vagy mit írjak pluszba bele. Persze csak ha van ilyen opció -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Mint azt 1 hete többen észrevettétek, a TV2 Player addon megszűnt működni, mivel a TV2 csoport új oldallal jelentkezett, a régit pedig megszüntette. Elkezdtem dolgozni az új kiegészítőn, még nagyon alfa státuszban van, de hogy akiknek hiányzik, mégis használni tudják, felraktam a Movieshark repo-ba az új TV2 Play addont. (Igen, TV2 Play, ahogy az oldal is arra változott. A régi a TV2 player, gondolom majd leszedjük, hiszen úgysem működik.)
Az új kiegészítőben egyelőre a weboldalon is található Műsorok menüpont van megvalósítva, de igazából itt a TV2 csoport összes csatornáján futó (vagy futott) sorozat megtalálható.
Fogjuk fel ezt egy nyilvános tesztnek, szerintem indulásnak megteszi. -
skeletone
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már itt kérdés, nem igazán találtam róla semmit eddig.
Kodi-ra írtak már esetleg Nava.hu-s addon repót? -
aldebaran
addikt
Köszi. Nekem zephyr2 van, de valamiért az első főmenüpont alatti menük és beállítások maradtak angolul (background, miscellaneous...stb., de némely magyar lett pl. médiatár...). No, nekem nem gond, tudok angolul, csak mondom. Néztem a magyarosítást, nem találtam benne ezeket, hogy hova dughatták el...
(Ez a kép csak a hivatalos oldalból, hogy melyik menüről is beszélek, mert már nem pont így néz ki.)
-
bivalyos
aktív tag
Sziasztok, nem vagyok nagy profi de szeretném ha rpi4 ssd-ről usb keresztűl bootoljon a libreelec, van valakinek egy érhető magyar leírás hogyan tudom ezt kivitelezni?
-
Mike88
senior tag
válasz
1stVikman #33708 üzenetére
Szerintem a többség nem win alól, hanem androidos box és azon Coreelec. Én windows alól is használom néha, korábban egy Wintel W8-at használtam (ill. előtte egy Pipo X7-est), most egy Intel NUC-ot. Egy normál asztali pécével zörögni... még a filmnézési élménybe is belerondít.
-
tobias40
veterán
Melyik skinben lehet beállítani (és hogyan)hogy a film info-k mellett a szereplők,imdb stb. is ki legyenek írva a fő oldalon,akér a file módban vagy egyéb módban is?
skin.estuary.modv2 van most fent de ebben nem látom a szereplőket csak ha belemegyek a film lejátszásba és a plusz infokra megyek... -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Ti Windowson milyen kiépítésben használjátok a Kodit?
Úgy értem van egy asztali gép és ha filmet akartok nézni, akkor bekapcsoljátok, médiatár, ha vége kikapcs?
Vagy valami alacsony fogyasztású htpc, ami mindig megy?
És milyen konfiguráció?
Filmek gépen vannak vagy külső hdd-n, nason? -
gyűrű
addikt
Az Arctic Zephyr 2 és az Arctic Horizon skinhez csináltam magyarosítást.
Sajnos egyiknek sem teljesen jó a lang string táblája így kb. 99%-os a magyar. Talán használható így is. A zipből a skinednek megfelő mappában levő language mappát másold be a skin főkönyvtárába (felülírás) -
Hege1234
addikt
válasz
spideyboy18 #33702 üzenetére
-
spideyboy18
friss újonc
Sziasztok!
Valaki telepítette innen a hunecoretv repót?
Nálam sajnos ez a hibaüzenet jön be: "Helytelen felhasznnálónév vagy jelszó! Esetleg megjelent az I'm not robot...". Ncore fiókommal léptem be, helyes adatokkal. Valakinek esetleg volt-e ilyen tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest