Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz nfsu17 #33797 üzenetére
Hacsak ugynem😃
Remek,
Semmi,
Mondomen hogy juzererror😃
Siman bennevolt a csillagos menupontban elmentve ez a szűkitett keresési modszer amivel az elözö verzioban össze lehetett vadászni a részeket, azt próbáltam ittis, de igy sokkal jobb😃
Szupi, köszi.A kérdés kérdést szül:
Ti hol tiltjátok le hatékonyan a Kodit, hogy nehogy befrissüljön még 19.0-ra?[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok!
Több platformon is használom megelégedéssel a kodit, de ma jött egy nagy pofon:
Kikapcsoltam a HTPC-m és mikor ébresztettem Wol-val utána a kodi gyári felülete fogadott, kikapcsolt távvezérléssel és kukázta az ms repo minden telepített kiegészítőjét. Ha bemegyek Kiegészítők/ Telepítés tárolóbol/ MovieShark repository, nem a kategóriák fogadnak, hanem csak ennyi: Kiegészítő tárolóhely, abba belépve pedig: MovieShark repository ( engedélyezve).
Kérdem én Mi a van?
Sejtem, hogy a kényszer frissítéshez lesz valami köze, mert voltam olyan ostoba, hogy az MS store-ból telepítettem a Kodit pár hete és akkor még csak a 18 volt fent. Most pedig a 19 fogadott.[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
rarki72
tag
hát én majdnem felszeleteltem szerencsétlen MiBoxot, de végül sikerült lehiggadnom és rádöbbenni, hogy ez bizony nem az ő műve...
az add-on hibák nem is zavarnának annyira, mert a sok lelkes fejlesztő úgyis lereagálja ahogy ideje engedi - ezúton is respect mindnek!
no, de egy ilyen profilú alkalmazás hálózat nélkül...
no, de egy ilyen profilú alkalmazás teljes adatvesztése...
egyébként a beállításokat is eldobta. nyelvet, skin-t, mindent... -
gyűrű
addikt
válasz rarki72 #33792 üzenetére
Nem egyedi eset. Nagyon sok hasonló van különböző fórumokon. Sok box erőszakosan figyelmeztetés nélkül frissített 19-re, az atv rendszer főleg . Nekem is az nvidia shieldem. Szerencsére nem lett nagyobb baj. Gyorsan töröltem, és side load vissza is ment a leia. Frissítést letiltottam rögtön.Az Nvidia, de a kodi main fórum is tele van ilyenekkel. A dühitő hogy a kodi developerek csak vonogatják a vállukat hogy 3 év alatt már minden addont át kellett volna írni a 19 hez. Hát ez nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
rarki72
tag
Sziasztok.
Átolvastam az elmúlt napok posztjait, de úgy látom fehér holló vagyok, így kérdezek...
előzmények...
Évek óta nagy megelégedéssel használom a MiBox S + Kodi kombót. Soha egyetlen verzió váltással sem volt gondom. Igazából sosem volt gondom. Talán mert csak az RTL Most kiegészítőt használom és nem százat
A médiatár nagy segítség a több ezer film és sorazat epizód közötti navigálásban.
Illetve nagy segítség volt...
A 19-es verzió megjelenése nem kompatibilis a legtöbb kiegészítővel? Se baj...
Nekem a teljes Windows hálózatot nem hajlandó látni, mindegy mit csinálok... Csak a hibaüzenet ami szerint nem sikerül kapcsolatot teremteni a kiszolgálóval...
Az említett nem kis méretű médiatár minden figyelmeztetés vagy hiba üzenet nélkül lenullázta magát a frissítés utáni első induláskor... Persze vissza varázsolnám, na de hálózat nélkül... Ha majd egyszer lesz hálózat egyesével bejelölgetem, hogy mit láttunk és mit nem :/
Kénytelen voltam visszatenni a 18.9-est és szépen mindent beállítgatni, médiatárt létrehozni, átellenőrizni... gondolom elleszek pár hétig...
Tudja valaki mi történik vagy full egyedi az esetem...?[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz tcsaba007 #33788 üzenetére
Én is azzal néztem, de nem a plugin a baj. Idióta a tv2. Ha megnézed, ez is és az előző is több, mint 3 órás, az összes többi, ami rendesen van megvágva, 2 óra 20 perc körüli. Nem tudom, ki kezdte vágni ezeket a részeket, de nagyon elb...ta.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Coreelec 9.2.5- ön gondoltam kipróbálok új skint mert eddig mindig az alapot használtam. Ki is próbáltam párat és jött az AUORA skin kipróbálásra de már 5 perce ezt látom link . Várjak még vagy ez behalt? Remélem nem kell újratelepíteni a CE-t.
[ Szerkesztve ]
-
jabba306
csendes tag
Szia,
Pár napja vettem észre, hogy a Kodi alatt a youtube addon nem működik. A keresésig eljut, talál is videókat, de amikor a lejátszásra el akarom indítani, akkor gondolkozik egy darabig, majd amikor kezdené lejátszani kiírja, hogy Youtube hiba történt, további infó a hibanaplóban.
A hibanaplóban nem sok infót találtam, viszont egy kollégámnál szintén hasonlóképpen nem működik. Valami globális dolog lehet? Mit csináljak, hogy működjön?Köszönöm!
-
vargalex
Topikgazda
válasz Dolphine #33779 üzenetére
Nem használok Aeon Nox felszínt, de a különbség az lehet, hogy itt ugye nem minden sorozat, így simán movies-nek állítom be a kiegészítőben, míg az RTL Most-nál episodes kerül beállításra (ezért - legalábbis alap skinnél - írja is az RTL Most kiegészítő esetén bal felül azt, hogy Sorozatok / RTL Most, TV2-nél pedig azt, hogy Filmek / TV2 Play. De megnézem, hogy a visszadott adatok alapján dönthetünk-e.
Alex
-
Dolphine
addikt
válasz vargalex #33767 üzenetére
Szia!
Először is köszönjük szépen!
Másodszor arra gondoltam, a nyújtott képnél, hogy nálam Aeon Nox Silver skin van fenn és az epizódrészeket listanézetben látom. Ott bal oldalt van a epidzódok listája, jobb oldalt, pedig egy ehhez tartozó előnézeti kép. Mivel a kép alatt nincs információ, így ez meg van nyújtva. Látom, nem olyan egyszerű, így nem is biztos, hogy van értelme az epizódlista letöltésének. Lista nézetben ráadásul nem is látszik.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hunaqua
addikt
válasz Hege1234 #33770 üzenetére
A Netflix a HBO Go már régóta tudja a Matrix-ot is. Itt a kolléga aki az UPC kiegészítőt publikálta az is már működik Matrixon is. Viszont van már több kiegészítő is ami nem a Matrix miatt nem működik,hanem egyszerűen már nincs kedve vagy ideje foglalkozni a fejlesztőnek vele.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Boxra honnan lehet Matrixot telepiteni Ce alá?
üdv -
Hege1234
addikt
azért azt meg kell hagyni a kodi megoldhatta volna hogy a leia ne frissüljön egyből mátrixra főleg úgy hogy még az ismertebb addonok sincsenek felkészítve rá...
aki jártas a python-ba leírná pár mondatban hogy miért jobb a 3 mint a 2?
több a lehetőség vagy biztonságosabb? -
-
vargalex
Topikgazda
válasz Dolphine #33762 üzenetére
Elkészítettem a TV2 Play addon 1.0.1 verzióját, elérhető a Movieshark repo-ban. Az addon beállításaiban kapcsolható, hogy töltse-e le az epizódok tartalmát, így akinek fontos és nem baj, ha lassabb az epizódok listázása, az bekapcsolhatja magának. Default-ban ki van kapcsolva.
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz Dolphine #33762 üzenetére
Az a gond, hogy a TV2 esetében az epizód listák lekérésével nem jön az egyes epizódokra a leírása. Az csak külön kérésben jön, azzal viszont nagyon lassú lenne a kiegészítő. Az RTL Most esetében a epizód listával jön az egyes részek tartalma is.
Egyébként milyen nyújtott képre gondolsz? Nálam teljesen arányosan jeleníti meg az epizódokból a képernyőképet (ami a TV2 Play oldalon is van). Nem lehet, hogy ez a felszín sajátossága?
Alex
-
Mike88
senior tag
Ehhez? Azért, hogy én egyszerűbben, pár sorban letudjam írni, hogy mit csináljon!
Mert szó nem volt róla, hogy valóban windows-on futtatott Kodi-ról van szó, vagy CE-ről (hiába a topic neve, attól még jelen vannak azok is, akik CE-t használnak) és nem fogok 6 kérdést föltenni, mielőtt tanácsot tudnék adni... Backup addon működik Kodi-n is és CE-n is (mégha CE eleve képes erre, nem lenne muszáj telepíteni). Ennyi az oka... Kipréseled belőlem, hogy regényt írjak erről, holott elszerettem volna kerülni... Ha windowsról van szó, akkor az adatok rejtett mappában vannak, akkor magyarázzam el, hogy hol, és hogy kapcsolja be a rejtett mappák láthatóságát, írjam le a két kilóméteres elérési utat...
Ha CE-ről van szó, akkor mondjam el, mit telepítsen PC-re a kapcsolathoz, azt hogy használja, stb. Hát hadd ne... Eleve ha téged követ, nem engem, már bukta a történetet, mert a user_data mappát másoltatnád csak ki vele, az addon mappát nem. Ugye, szóval őszintén... nem egyszerűbb az, amit javasoltam? Leírni is egyszerűbb, követni is egyszerűbb... Ennyi az oka. Én nem vagyok egy ilyen (kinek nem inge) tipikus linux felhasználó, hogy bal kézzel vakarom jobboldalt a fejemet! Példának okáért enigma2-s boxnál kaptam tanácsként azt, hogy hagyjam a bánatba a dreamboxedit-et, és akkor jött az ilyen fájl ott, meg olyan fájl amott, ezt szerkeszd át így, meg úgy, meg írd bele, meg parancssor... Dreameditben kettő kattintás volt, amit Ő hosszasan sorolt! Miért??? -
Dolphine
addikt
válasz vargalex #33743 üzenetére
Ez szenzációsan jó.
Hogyha meg lehetne még oldani, hogy a músorok mellett lévő kép ne legyen nyújtva és alatta ott legyen az aktuális rész leírása (ahogy ez a honlapon szerepel), akkor teljesen úgy nézne ki, mint az RTLMost addon. Nem tudom, hogy ez egyáltalán megoldható-e. Ez esztétikai nem funkcionális dolog, de hátha van erre lehetőség.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Mike88
senior tag
válasz samupapa #33757 üzenetére
Az nem jelent semmit, hogy lefrissítetted. A backup csak kimenti az addon, addon data mappákat és a rendszerbeállításaidat. Azok most is megvannak, hisz frissítés történt, nem tiszta telepítés. Az, hogy 19-esen nem működnek, az egy dolog... 18.9-alatt a backupból visszatöltött addonok működni fognak. Most csinálj egy backup-ot 19 alatt...
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz samupapa #33757 üzenetére
Mivel kijött a stabil 19, így előbb-utóbb biztosan. De ez idő, illetve lehet olyan függősége az addonnak, ami egy külső fejlesztés, így ha ott nem oldották meg, akkor valami mást kell keresni.
De, ha nincs sok dolog egyedileg config-olva, akkor nem sokból tart visszarakni a régi verziót és újra beállítani...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
samupapa
csendes tag
válasz Mike88 #33756 üzenetére
Hát akkor ezt bebuktam, mert már lefrissítettem backup nélkül, nem gondoltam, hogy ekkora változás lesz a 19.0, hogy mindent letilt mert nem kompatibilisek.
Vajon lesz javítás a közeljövőben a magyar kiegészítőkhöz, hogy fussanak az új verzión?[ Szerkesztve ]
("Ha lenne pénzem, már nem lenne..." :-) )
-
samupapa
csendes tag
Sziasztok
Balga módon lefrissítettem a KODI-t 19.0 / Matrix-ra és innentől szinte semmilyen kiegészítő nem kompatibilis vele, és letiltotta. A Digi online beta, mediaklikk, M4 Sport, Exoshark, stb. egyik sem indul? Mit lépjek? Próbáltam visszafele "downgrade"-elni 18.9-re de nem engedi... Help me![ Szerkesztve ]
("Ha lenne pénzem, már nem lenne..." :-) )
-
ztsoft
őstag
-
vargalex
Topikgazda
válasz ztsoft #33741 üzenetére
Szia!
Nyilván valamiért kitalálták a regisztrációt, előbb-utóbb azt is megvalósítom. Viszont a kiegészítőben én ugyan azokat az NCIS részeket látom és tudom nézni, mint a böngészőben akár bejelentkezés nélkül, akár bejelentkezéssel. Vagy pontosan mire gondolsz?
Úgyhogy azért sem foglalkoztam vele, mert úgy tűnt, hogy ez csak a saját listához van egyelőre, ami ráér. Persze az oldal által adott adatokban látszik olyan paraméter, ami a regisztráció szükségességére utal...[ Szerkesztve ]
Alex
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Box ra megpróbáltam az arctic horizon skin t de a betöltőképernyőnél kiirja hogy arctic horizon és ott megáll!!!
Nem reagál semmire , de ki lehet kapcsolni.
Vissza lehet valahogy állitani a ce t vagy ujra kell rakni?
üdv -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A TV2 Play addon 1.0.0 verziója elérhető a repo-ban. Elkészült a csatornák kezelése is, így többek között az egyes csatornák által kínált teljes filmek is elérhetőek (a műsorok menüpontról ezek nem látszanak), valamint látszik a média tartalmak hossza.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
kbhuinfo
tag
Nálam a digi online 404-es hibát dob minden csatornára - could not fetch .... Ugyanezen a hálózaton PC-ről működik. 18.9-es KODI és 0.1.3d add-on verzió. Mi lehet a gond?
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
ztsoft
őstag
válasz vargalex #33727 üzenetére
Köszönöm a munkádat!
Ami még a jövőben kellhet, az a belépési adatok, már most is van egy sorozat (NCIS), ami regisztrációhoz kötött.
Igaz, a regisztrációt még nem sikerült elvégezni. Szerintük már regisztrálták ezt az e-mail címet (nem emlékszek rá, hogy valaha is regisztráltam volna a TV2 oldalára, meg a mentett bejelentkezések között sincs), persze, az elfelejtett jelszó sem működik. Kétlem, hogy a Google blokkolná ezt az e-mail-t.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
tobias40
veterán
Hátha itt vki segít nekem:
[link]
Ha ez működne akkor nem kellene minden eszközön digionline appot futtani,kodi-ban megoldanék mindent... -
hunaqua
addikt
-
aldebaran
őstag
válasz vargalex #33727 üzenetére
Köszi a munkád!
Nekem menüben van az Exatlon, csak azt az egyet nézem, kipróbáltam, tökéletesen megy.
Sokkal jobb így az addon, mint az előző, hogy itt az évadok külön vannak, amikben az adások sorjáznak, nem kell külön rászűrni az adásra, mert mellette még a réginél ott voltak a pár perces videók is.
Viszont próbáltam a repo-t frissíteni, de úgy nem települt ez az új addon, le kellett tölteni a .zip-et. Ez direkt van így? (Nekem már nem gond, telepítettem, csak kérdezem. )Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
gyűrű
addikt
-
vargalex
Topikgazda
Ez még 18.9-re készült. Én Arch linuxot használok, ott repo-ban még nem frissült, 2 napja jelölték out-of-date-ra.
Nyilván, mivel a letölthető stabil verzió már a 19, így el kell kezdeni foglalkoznunk vele. A Movieshark repo-ban található addonoknak vannak külső függőségeik, így attól is függ, hogy azoknál megoldották-e a verzió kompatibilitást.Ismét frissült a TV2 Play, az évadok kezelését valósítottam meg, ahol van ilyen.
Alex
-
tomko9710
kezdő
Sziasztok! Általában Elementumot használok torrenttel tök jó párosítás szerintem. Viszont van ez a dmdamedia addon is ami nagyon-nagyon tetszik. Szeretném megkérdezni, hogy aki jobban ért a programozáshoz az nem tudná esetleg megoldani nekem hogy automatikusan kiválassza pl: 3 linkből az egyiket, hogy azonnal el tudjam inditani mint ahogyan a wofvideo addonba is van.
Nagyon szépen megköszönném!!! Elég ha meg mondjátok mit írjak át vagy mit írjak pluszba bele. Persze csak ha van ilyen opcióÜdv: Tomi :)
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Mint azt 1 hete többen észrevettétek, a TV2 Player addon megszűnt működni, mivel a TV2 csoport új oldallal jelentkezett, a régit pedig megszüntette. Elkezdtem dolgozni az új kiegészítőn, még nagyon alfa státuszban van, de hogy akiknek hiányzik, mégis használni tudják, felraktam a Movieshark repo-ba az új TV2 Play addont. (Igen, TV2 Play, ahogy az oldal is arra változott. A régi a TV2 player, gondolom majd leszedjük, hiszen úgysem működik.)
Az új kiegészítőben egyelőre a weboldalon is található Műsorok menüpont van megvalósítva, de igazából itt a TV2 csoport összes csatornáján futó (vagy futott) sorozat megtalálható.
Fogjuk fel ezt egy nyilvános tesztnek, szerintem indulásnak megteszi.Alex
-
skeletone
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már itt kérdés, nem igazán találtam róla semmit eddig.
Kodi-ra írtak már esetleg Nava.hu-s addon repót? -
aldebaran
őstag
Köszi. Nekem zephyr2 van, de valamiért az első főmenüpont alatti menük és beállítások maradtak angolul (background, miscellaneous...stb., de némely magyar lett pl. médiatár...). No, nekem nem gond, tudok angolul, csak mondom. Néztem a magyarosítást, nem találtam benne ezeket, hogy hova dughatták el...
(Ez a kép csak a hivatalos oldalból, hogy melyik menüről is beszélek, mert már nem pont így néz ki.)
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bivalyos
tag
Sziasztok, nem vagyok nagy profi de szeretném ha rpi4 ssd-ről usb keresztűl bootoljon a libreelec, van valakinek egy érhető magyar leírás hogyan tudom ezt kivitelezni?
Üdvözlettel: bivaly
-
Mike88
senior tag
válasz 1stVikman #33708 üzenetére
Szerintem a többség nem win alól, hanem androidos box és azon Coreelec. Én windows alól is használom néha, korábban egy Wintel W8-at használtam (ill. előtte egy Pipo X7-est), most egy Intel NUC-ot. Egy normál asztali pécével zörögni... még a filmnézési élménybe is belerondít.
-
-
tobias40
veterán
Melyik skinben lehet beállítani (és hogyan)hogy a film info-k mellett a szereplők,imdb stb. is ki legyenek írva a fő oldalon,akér a file módban vagy egyéb módban is?
skin.estuary.modv2 van most fent de ebben nem látom a szereplőket csak ha belemegyek a film lejátszásba és a plusz infokra megyek...[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Ti Windowson milyen kiépítésben használjátok a Kodit?
Úgy értem van egy asztali gép és ha filmet akartok nézni, akkor bekapcsoljátok, médiatár, ha vége kikapcs?
Vagy valami alacsony fogyasztású htpc, ami mindig megy?
És milyen konfiguráció?
Filmek gépen vannak vagy külső hdd-n, nason? -
gyűrű
addikt
Az Arctic Zephyr 2 és az Arctic Horizon skinhez csináltam magyarosítást.
Sajnos egyiknek sem teljesen jó a lang string táblája így kb. 99%-os a magyar. Talán használható így is. A zipből a skinednek megfelő mappában levő language mappát másold be a skin főkönyvtárába (felülírás) -
Hege1234
addikt
válasz spideyboy18 #33702 üzenetére
-
spideyboy18
friss újonc
Sziasztok!
Valaki telepítette innen a hunecoretv repót?
Nálam sajnos ez a hibaüzenet jön be: "Helytelen felhasznnálónév vagy jelszó! Esetleg megjelent az I'm not robot...". Ncore fiókommal léptem be, helyes adatokkal. Valakinek esetleg volt-e ilyen tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest