Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Xiaomi Mi Box S + Kodi 19.0 és működik a TV2 Play plugin. Már csak a többit kell megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
hefa888
csendes tag
válasz ETiborough #33998 üzenetére
Sony Android tv és Kodi 19.0. működik a tv2. Köszönöm a fejlesztőnek.
-
vargalex
Topikgazda
válasz ETiborough #33989 üzenetére
Szia!
Én windowson nem próbáltam, ezért nézd meg, hogy az eggyel korábbi verzió is hibát ad-e.
Alex
-
-
Kisdeka77
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni benne, hogyan tudom okos? tv-re(sony) visszatelepíteni a kodi 18.9 leia-t?
Az előzmények alapján megtaláltam ugyan a linket, de a tv-n nem nyitható meg! Valami okos ötlet? -
Luissimo
veterán
énkérekelnézést.
a rosszmájúság legkisebb szikrája sem lobbant fel a szememben és a billentyűzetemen az ujjaim alatt, csupáncsak próbáltam felvázolni a helyzetnek az ő állását, ami annyira szubjektív, hogy nem keverendő össze a morális egzisztenciának a virtuális látszatával.
vagyvalami ilyesmi
-
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Digi Online kiegészítőt meg tudná nézni valaki, hogy normális felbontásban jön-e?
Nálam Mini M8S II-n CoreElec 9.2.6-ra frissítés után 320*180 a felbontás. Nem tudom, hogy összefügg-e. -
ETiborough
csendes tag
Sziasztok! Kezdem feladni..Windowsra telepített Kodiban nem működik a tv2play kiegészítő. Kodi 18.9-es, Windows 8.1, legújabb kiegészítők. Újratelepítés megvolt, több verzióval, mégis hibát dob.. Kérlek segítsetek!
Köszönöm! -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Felkerült a repo-ba a TV2 Play új verziója, ami elvileg matrix kompatibilis is. Akinek van kedve, tesztelje!
Alex
-
xtend
senior tag
Szerintem attól függ... mert androidon lehet, nem tudom, de CoreElec-en nem támogatott SoC többé:
"CoreELEC 19 becomes the active development branch and it is based on CoreELEC 9.2.6 Amlogic-NG. So all devices that support Amlogic-NG 9.2.6 will also support CoreELEC 19.0-Matrix. There is currently no support for GXBB and GXM (S905 and S912 respectively) based devices as these SoC are EOL and there are multiple devices with newer SoC available.CoreELEC decided to remove support of these SoC family because they aren’t supported anymore by Amlogic in newer kernel than 3.14..........."
-
cof
veterán
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok !
Csak egy gyors kérdésem lenne. S912-es boxon végül fut a 19-es Kodi ??
Köszönöm előre is !"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
gazso75
aktív tag
Sziasztok
Erre akkor nincs ötlet ?
"Valami olyan addont nem ismertek, ami megjelöli a filmet/sorozatot ha került mellé felirat?" -
Sonja
nagyúr
Sajnos nálam is frissült a Kodi 19-re (Xiaomi Mi Box S Android TV box), és egyik kiegészítő se megy, szépen letiltódott! Lesznek frissítve a Mátrixra az összefoglalóban is lévő MSREPO? Mert én az ottani plugineket használtam csak. Addig csak malmozhatok.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-szabi-
addikt
válasz -szabi- #33959 üzenetére
Letöltöttem kettő videót youtube-ról.
FHD felbontásnál tényleg 4-6mbps közötti bitrátával dolgoznak.
Legalábbis az én videóimmal, ami 27mbps volt mikor feltöltöttem.
Majd megnézek még egy kettő videót népszerű csatornákról, kíváncsi vagyok ők vajon tényleg többet kapnak e, de ez már nem tartozik a topikhoz.#33960 gyűrű
Rendben a TV felbontáshoz állítottam.Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Komi28
senior tag
Mátrix-on működő Digi-online van már esetleg?
-
GugyaMami
friss újonc
Sziasztok,megjött öreganyátok
Olvasom a fórumot,mert tájékozódni szeretnék,illetve egy problémával szembesültem.
Nekünk egy kis Sencor médiaboxunk van,pár éve vettem,hogy filmeket tudjak nézni. Sík hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz,amiket itt írtok,de próbálom kicsilabizálni a mondanivalótokat.
Eddig Kodin, általában az Exosharkon néztem filmeket ( eddig eljutottam,hogy azokat a kiegészÍtőket telepítettem, amik hasznomra váltak ), de most frissült ugye a Kodi a 19-es verzióra, így ezt a jól bevált módszert ugye már nem tudom használni. Nem is találok sehol használható infót arra vonatkozóan, hogy hogy lehetne online filmet nézni.
Tudtok ebben segíteni,vagy várjak még,amíg kiforrja magát valami ?
Még valami,amit nem vágok, ha nem hitelesített forrásból származik egy film, gondolom eddig az Exoshark is onnan streamelt ( most lehet hülyeséget írtam, vagy nem ismerem a szakszerű kifejezést ), akkor azt olvastam, hogy kell egy biztonságos VPN. Az mi ? És ezt csak előfizetésel lehet használni ?
Köszönöm ha elolvassátok, külön ha tanácsot is tudtok EMBERI nyelven adni ! -
-szabi-
addikt
válasz <Adamsky> #33957 üzenetére
Az InputStream kiegészítőben semmit nem állítottam alapon van, az úgy rendben?
Youtube kiegészítőben áttettem mpeg-dash oldalon a felbontást 1080p értékre de mást ott sem állítottam. Kellene még valamit állítgatni?#33958 nfsu17
Nem fogok úgy tenni, mintha nem olvastam volna, de elmondtam amit gondoltam és nem ismétlem újra más szavakkal.A böngésző sajnos nem írja a bitrátát én is össze akartam hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz -szabi- #33956 üzenetére
Keresem, de nem látom, hogy az 'ostoba' bármely szinonímája is említésre került volna részemről.
''de semmit nem mondasz arról mégis mit, hogyan kellene beállítanom.''
Vicces ezt olvasni annak tudatában, miután a hsz-om utolsó mondata - mint utólag kiderült és Te is elismerted- a megoldást tartalmazta.
Lényeg, hogy jó.
A bitráta meg olyan, amilyen.
Ez ennyi akkor is, ha böngészőben nézed. Az addon nem kódol át semmit kisebbre. -
-szabi-
addikt
válasz nfsu17 #33955 üzenetére
Nem sikerült, helyette megsértődtél.
Ahogy én láttam:
Leírtam, hogy a fájlokat fél évesnek látom és nem megy 720 fölé a felbontás.
Erre a hozzászólásodban lekezelően nyilvánulsz meg és ostobának tartasz aki nem tud fájl dátumot olvasni és nem tudja beállítani a kiegészítőt, de semmit nem mondasz arról mégis mit, hogyan kellene beállítanom.
Leírtad mit gondolsz és én is.
Nem volt célom a megbántás de nem is vártam, hogy azt kapom. -
-szabi-
addikt
válasz <Adamsky> #33953 üzenetére
1. Hozzáadtam forrásnak ezt: https://panicked.xyz/repositories/
2. Telepítettem ezeket: "repository.anxdpanic-2.0.0.zip " és "repository.yt.testing_official-2.0.0.zip".
Továbbra is 6.8.10 az elérhető legfrissebb verzió.
API key nélkül YT nem volt nézhető, így az nekem is van régóta.
MPEG-DASH beállításai nem elérhetőek, InputStream Adaptive kiegészítőt hiányol.SZERK: Feltelepítettem most van fhd videó, de nem túl acélos 3-5mbps közötti bitrátával.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz -szabi- #33950 üzenetére
Ne a repo dátumát nézd, hanem azt, hogy mit tartalmaz ... esetleg a verziószámát!
Ennél is fontosabb az add-on verziója. A 6.8.10 nem mai darab, de 18.9-en nekem mind a mai napig tökéletesen működik (FHD-ban), csupán beállítás kérdése.
Ami kell hozzá: API key (rengeteg leírás van, hogyan lehet pikk-pakk megcsinálni) és az Mpeg-dash bekapcsolása ill. beállítása (ahogy az nfsu17 is írta).[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
válasz <Adamsky> #33947 üzenetére
Néztem az általad is linkelt panicked repot, a legfrissebb fájl 2020 augusztusi.
Így aztán elengedtem és maradtam a letöltésnél mert az csak pár napos.Ezzel a 6.8.10 youtube addonnal nálam semmi nem megy FHD csak 720p és az is valami pocsék alacsony 1-2mbps bitrátán, de ez így megy pár éve LE-Kodi óta.
-
<Adamsky>
nagyúr
Frissül az, csak a közvetlen YT-s repo-t érdemes használni.
Nekem a repository.yt.testing_official-1.0.0.zip van fenn, de épp most néztem, hogy van ennél már frissebb is. [link] → [link] → [link] (Leia-hoz)#33946 -szabi-
Nekem a 6.8.10-el Leia alatt semmi. Szépen megy FHD-ban minden.[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Van olyan alternatív Youtube cucc ami megy regisztráció nélkül is?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz -szabi- #33941 üzenetére
Gondolom a "matrix" az új (19-es) Kodi-hoz való.
100 éve nem jártam erre, de gondoltam benézek, mielőtt feltenném a 19-et. Jól tettem. Úgy látom, hogy érdemes még kicsit (ki)várni, míg a 19-es kiforrja magát, ill. a plugin fejlesztők "utána tudnak menni" a 19-es által támasztott új követelményeknek (Python 3). -
-szabi-
addikt
Hi
Mi a különbség ezen youtube pluginok között:
plugin.video.youtube-6.8.10+matrix.1.zip
plugin.video.youtube-6.8.10.zip
Nem tudom melyiket kell telepíteni, ráadásul van belőlük "unofficial" kiadás is. -
tsilver
aktív tag
vontar x3 +CE
a többi hasonló mp3 megy rendesen[ Szerkesztve ]
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
blakey
titán
válasz tsilver #33938 üzenetére
Handbrake. Milyen eszközön nem megy?
Egyébként simán megnéznék ilyenkor egy mintafájlt, hogy mitől nem megy, mert lehet, hogy beállítási probléma.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tsilver
aktív tag
van egy mp4 + mp3 videom és a Kodi nem játszik le hangot, számítógépen megy . Mivel kellene MAC alatt átkódolnom ( Avidemux nem segített)
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Androidos Kodin egyéni képeket szeretnék egy mappában lévő videókhoz beállítani. Eddig, ha elhelyeztem a mappában [fájlnév]-thumb.png fájlokat, akkor működött. Hogyan tudom beállítani? -
robi12ster
tag
Üdv. Szeretném beállítani a HUNCoreTV -t, de egyszerüen, mindig helytelen jelszó ír ki. Pedig az tuti jó. Nincs egy leirás róla?
-
ztsoft
őstag
válasz vargalex #33930 üzenetére
Igen, ebben a részben van, [link] .
Azt mondjuk nem értem, hogy json-ben minek használnak html kódokat.
Én sejtem, a szöveg bevitelekor képzik a speciális karaktereket, majd ez megy az adatbázisba. Innen már csak elő kell szedni az oldalhoz, akár statikus HTML, akár dinamikus Javascript formájában.
Gondolom Ők sem számítottak rá, hogy máshol is fel fogják használni az adatokat, pláne más platformon.
Amúgy több kiegészítőnél láttam már ilyet, főleg, amik weboldalakról szedi az adatokat.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
lac14548
aktív tag
Van valakinek tapasztalata az RTLMost plugin és a Kodi Matrix "kapcsolatáról"?
Működik?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
ztsoft
őstag
Találtam egy kis "hibát" a tv2play kiegészítőben. A leírásoknál nem dekódolja a speciális karaktereket, ", gondolom a többit sem.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
-
Mike88
senior tag
válasz saeed8 #33912 üzenetére
Ezek hozzáadott forrásoknak tűnnek, jobb klikk, forrás eltávolítása. Egy pendrive tartalmát miért így, ezen az úton akarod megközelíteni? Rendszer --> Fájlkezelő, ill. nem tudom ennél a skinnél lehet van ennél közelebbi út is, pl. baloldali menüből... lényegtelen. Lényeg, hogy fájlkezelőből! Ha mindet eltávolítottad, utána itt hozzáadhatod azt a két pendrive-ot, így ismét úgy fog kinézni a történet, ahogy azt már megszoktad, de attól még "rossz helyen van a kocsi", szóval ez nem a helyes útvonal, amit használsz. A videókban azon mappákat tudod megadni, amik az adatbázisban szerepelnek, azaz amihez külső forrásból letöltesz információt (borítókép, leírás stb.) itt ezt tudod intézni. Fájllt megnyitni, így pl. egy pendrive tartalmát megnyitni a fájlkezelőben kell!
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! Hol tudom az új kodit magyar nyelvűre állítani?
"Fej vagy gyomor"
-
saeed8
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Egy Android tv-m van, rajta a Kodi ami a napokban lefrissített a 19-es verzióra. Eddig a fájlok mappán belül a tv-be dugott két pendrive jelent meg és mind a kettő úgy, hogy szépen a pendrive nevét és méretét írta ki. Semmi más nem volt ott, most pedig azt látom ami a második képen látható, köztük van a két pendrive is. Próbáltam a menüben állítgatni de nem igazából találtam rá megoldást. Van valakinek valami ötlete miért így mutatja most és mit lehetne tenni az ügyben.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
-
djfantom
tag
válasz MadMancs #33909 üzenetére
Sziasztok. Használható kodi leilat honnan tudok leszedni? Eddig 5 helyről töltöttem le telepités után mind hibaüzenetet ad valami errort ír ki. Frissen összerakott gépre menne. Elöször a hivatalos oldalról szedtem le.Mikor feltelepítettem láttam,hogy ez már a legújabb 19 matrix. Próbáltam szokásosan telepíteni aztán láttam,hogy semmit nem lát.Utána olvastam itt a fórumon, hogy most még a régebbivel működik.
-
veterán
Android TV-n az nem hatja meg. Én isnkikapcsoltam play autó frissítést itteni tapasztalatok után, 2 napig zargatott kodi hogy van új verzió, harmadik napon 19 indult
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Androidos tv-n régi kodit visszalehet telepíteni egyszerűen? Az új sajnos semmit nem játszik le csak köröz folyamatosan. Kilépek a könyvtárból akkor mutatja, hogy lejátszik de se kép se hang vagy sötét képernyő van. Régo Kodi elérhetőséget is kérnék. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
18.9es Kodin (Libreelecen és OSMCn is) bexart az msrepos Euronews.
Liveot inditva nem történik semmi. -
spiky03
veterán
Az ugyan mitől lehet, hogy ha 720ps videót inditok azt nem rakja ki teljes képernyőre? Ha 1080pt azt rendesen kitölti a vásznat.
Jött ma valami frissítés, nem tudom mi állítódhatott el.
Megnéztem a kiviteleknel ott pl nincs 720p/24 hz.
Ez lehet hiba?A képernyő felbontás az 1080pre van állítva, a menü az szépen ki is tölti a képet.
Egyszer már volt ilyen, de akkor az 1080pre állítás megoldotta.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
sublett
tag
Sziasztok,
hiába törlök egy hálózati meghajtót, annak a tartalmát továbbra is látom. Keresgettem és látom, hogy nem egyedi a problélma (https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=328914) esetleg tudtok rá megoldást?
sublett
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest