Hirdetés
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Tapasztaltátok, hogy (mostanában) random nem jelöli meg a sorozatokat a Check_Previous_Episode plugin?
- Próbáltam újratelepíteni, régebbi verziót és amit ilyenkor szokás,
- de egyik sem hozott megoldást.
- Legújabb kodi, friss és régebben telepített portable verzióval is ez történt.
- van javaslat vagy ötlet mit tehetnék?.
#49446 szanysa
Köszi, hogy leírtad a tapasztalatod. Szeretném én is beállítani a youtube-ot, azért sokszor lenne rá szükség. Egy tutorial vázlatát elkészítenéd a lépésekről? Csinálnék belőle egy videót vagy valami prezi szerű útmutatót. -
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49445 üzenetére
Hát sajnos az mégha fura is 1 kicsit és mosolyra fakaszt. Én úgy gondoltam ha beírok 1 adatot az ott is marad a helyén,mégsem így történt ezért nem volt összhangban a dolog. Rengeteg óra ment rá mire összeállt a kép , pedig egyszerű a leírás alapján viszont van ahol nem is említik ezt a teszt user opciót . Addig amíg nem írtál róla fel sem merült hogy szükséges és akkor kezdett megfelelő irányba menni a dolog. Köszi
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49433 üzenetére
Ismét próbálkoztam mégis összejött és rájöttem mi volt a gond.
Chrome alatt jött össze, de próbáltam ...Operát, FF-ot is .Tehát amit tegnap kérdeztél , hogy Test User-ként ott vagyok e , igen beírtam oda az email címemet tegnap és ott is VOLT!
Ki is írtam ezt tegnap , azt hittem megkapod mint üzenet, de látom magamnak sikerült elküldeni...Na mindegy!Ennek itt is van a nyoma elmentve:
Addig amig a validálás sikertelen nem lett-talán ott is voltam.Valoszinű ez az esemény kitörölte mert ránéztem ma nemrégen és már üres volt.
Szóval ma ismét próbálgattam beírtam az email címem és össze is jött.
Igaz ugyan, hogy a figyelmeztető oldal másképp nézett ki , de ez lényegtelen.
Talán másoknak is segítségre lehet, hogy FIGYELNI KELL erre az apró részletre, hogy mint test user - legyen benne az Audience mappában!
Köszönöm az igyekvő segítséget és infókat! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Directors #49440 üzenetére
"... a legfrissebbet feltettem ... " - pontosan melyiket is?
Most csináltál mindent (api kulcsok, addon telepítés) frissen? Melyik leírást használtad? Bármit kellett másképp csinálni (a leírtakhoz képest)? Tudnál valami tanácsot adni szanysa? Valami rejtélyes oknál fogva nagyon nem akar nála összejönni a dolog. -
szanysa
csendes tag
-
szanysa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #45746 üzenetére
Igen, már rájöttem a korábbi API Restrected volt ez pedig nem az ahogy készitettem, így állítottam be. De teljesne mindegy mert egyik esetben sem működik.
A 2 lépcsős bejelentkezés végig megy de a 2. végén mindig a hozzáférés meg lesz tagadva. Viszont egy lépés kimarad - ezzel az oldallal én nem találkozom ahol engedélyeznem kellene - ezt csak kimásoltam az egyik leírásból és innen már ki is dob : -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Friss Youtube Addon lett telepítve a készülékre. Be is tudtam jelentkezni, viszont mikor leakarok játszani egy videót, akkor ezt írja. "sing in to confirm you're not a bot".
Erre esetleg van már valami megoldás ?
-
Hege1234
addikt
válasz
Mr Dini #49418 üzenetére
omegara is lett már fix
21.5.13-Omegartl+ tesztelve az új 2891 widevine-al (windows 10 64 bit)
inputstream helper info -
válasz
pumi1980 #49408 üzenetére
Szerintem az most senkinek nem megy. És valószínűleg a többi widevinet használó addon is hasonló sorsra fog jutni hamarosan átmenetileg.
Google ismét változtatott a widevine CDM-en, eltörte a legfrissebb widevine CDM támogatást: [link]
Amíg mennek a régi verziók, addig nem szabad most widevine frissítést csinálni. De hamarosan sajnos a Google visszavonja a régieket. Elvileg kész a fix, de mire kikerül minden Kodira, az idő lesz. Piersre már van fix, a linkelt hibajegyben meg lehet találni.
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehetne életre kelteni a VanTV és / vagy a NotYet alatt a TV streameket?
Van mindkettőhöz hozzáférésem, de sajnos egyik sem megy néhány napja a Kodi alatt.
(Eddig tökéletesen működött mindkettő és együtt "romlottak el". A használt rendszerek: Windows 10 és macOS 10.15 illetve 11, a Kodi pedig 20 és 21 -es verziók.)
Próbáltam régebbi InputStream Adaptive és Widevine verziókat vissza állítani, de sajnos nekem úgy sem megy a TV. (Az ISA -ból 9 -es végű volt a legrégebbi a tárolóban (9, 10, 11, 12 és 13 verziók vannak), Videwine pedig rengeteg volt, de csak az utolsó 5 -el próbáltam meg.)
Ahogy vissza olvasok azt látom, hogy mások is küzdenek ezzel a problémával.
Van esetleg azóta már valami megoldás? (Egy olyan verzió kombináció, ami rendben üzemel vagy esetleg valami beállítás valahol, ami helyre rakja?)Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Üdv.:
Laci -
vargalex
Topikgazda
Valóban, az első logban található Duna-val kevertem...
Mindenesetre érdekes, mert a kiegészítő az index.m3u8 URL feloldásánál befejezi a munkáját, onnantól a Kodi-ra van bízva. Látható a logban, hogy többször le is tudja azt tölteni, de az ffmpeg az első video szegmens letöltésénél elhasal.
-
vacs
veterán
Üdv.
Forma 1-et szeretnék nézni.
Az M4 sport és a Mediaklikk addon is csak második-harmadik indításra tölt be és pár percenként megáll a stream, tölt és megy tovább, megint megáll, tölt és megy tovább, folyamatosan ezt csinálja.
Android tv, Kodi 21, internet stabil 250 Mbit.
Másnál jól működik? -
vargalex
Topikgazda
válasz
rabalint #49407 üzenetére
Szia!
Ránézésre minden rendben kellene, hogy legyen, de az első szegmenst, illetve az index.m3u8-at nem tudja letölteni, . Egy dologra tudok gondolni: lehet, hogy geolokáció alapján szűrést tettek rá és Kanadából nem engedélyezett. Böngészőből megy egyáltalán?
Persze lehet, hogy más a probléma, de itt jelentkezik az első hiba:
2025-05-04 11:08:23.248 T:2162443 error <general>: ffmpeg[0x1263e5458]: [hls] Error when loading first segment 'https://c202-node62-cdn.connectmedia.hu/110306/d34164ee60371380f46c613fe5b82d01/681782c7/306-DunaWorld_NOGEO-avc1_400000=10000-begin=3263008257200000-dur=80000000-seq=40787604.ts'
2025-05-04 11:08:23.257 T:2162443 debug <general>: Error, could not open file (2) https://c202-node62-cdn.connectmedia.hu/110306/d34164ee60371380f46c613fe5b82d01/681782c7/index.m3u8?v=5iip:209.227.132.92 -
rabalint
csendes tag
válasz
vargalex #49406 üzenetére
Log libCURL. https://paste.kodi.tv/edezexokir.kodi
nem értem a bénaságot, mostanig szépen müködött bárhol, köszönöm a segitséget. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rabalint #49404 üzenetére
Nálam az 1.2.1-es hibátlanul működik (Win11 & ATV11).
A log olvasáshoz annyira nem értek (majd vargalex ...), de az "OpenDemuxStream - Error creating demuxer"-re rákeresve elég sok találat jön szembe.#49402 szanysa
" ... most már az 1. engedélyzés is behalt."
Akkor itt az ideje előröl kezdeni nfsu17 leírása, vagy ezek (link1, link2) valamelyike alapján. -
-
-
<Adamsky>
nagyúr
"Test user"? Igaz jó rég csináltam az API kulcsot, de nem emlékszem ilyenre. Sőt, 99,99%, hogy nem adtam meg semmilyen user-t (e-mail címre gondolsz?) az API kulcs létrehozásakor (csak a google acc.-ot kellett ugye kiválasztani az elején). Ez valami új dolog lehet.
updae
Link a Google Auth Platform / Audience-hez. A "Kodi YouTube" (így neveztem el) project alatt nálam is van egy "test user" (ugyanaz az e-mail / acc., amihez a project tartozik). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szanysa #49398 üzenetére
El sem tudom képzelni mi lehet a gond.
Két engedélykérést kellene engedélyezni:
"YouTube on TV" (22. lépés), majd "Kodi YouTube" (25. & 26. pont).
Az, hogy a 25-ben lévő figyelmeztetés neked már meg sem jelenik, helyette ez a
... jelenik meg, érthetetlen.
Egyébként ilyenkor sokat segít, ha átváltasz angolra (vagy legalább megpróbálod lefordítani a hibaüzenetet, mert magyarul közel se lesz rá annyi találat (ha lesz egyáltalán).
Én már csak ezért se használok semmit magyarul ...
Szóval nézz szét a neten! → "access blocked kodi has not completed the verification process of google"
Találat 1, 2. Egyiket sem olvastam végig v. próbáltam ki.
Nekem gyanús, hogy az API kulcs(ok) létrehozásánál ment félre valami. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szanysa #49394 üzenetére
Számomra a 3. képernyőképeden lévő 1/120 kissé érthetetlen. Nekem úgy rémlik, hogy itt a normális az 1/2, majd a 2/2 lenne ... mert ugye mint írtam két külön alkalommal kell az engedélyt megadni.
nfsu17 leírását (remélem erre utalt) itt találod.
Ha sehogy sem megy, akkor próbáld meg a legfrissebb beta-val (is).update: újabb leírás ... szerintem te a végén hasalsz el a 25. lépésben.
-
-
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49391 üzenetére
Mégis milyen másik kérésről van szó??
A KODI-ban elindítom a bejelentkezést....ad hozzá kódot beirom a device oldalon ott elfogadja ....írja hogy folyatassa az eszközén...ránézek a KODI-ra ott van az uj kód...leírom ...másolom ....a divice oldalon ismét indítom a csatlakoztatást....beírom az uj kódot - itt pedig megtagadja - Hozzáférés letiltva: A(z) KODIHOZ nem teljesítette a Google ellenőrzési folyamatát
Ugyan azon a lapon már nem irhatom be az uj kódot mert ott be lett fejezve a folyamat....nyitottam 1 másik lapot - ott pedig lehetetlen , mert nem jó,
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szanysa #49390 üzenetére
"Mégis hogy lehet így 2x engedélyezni??"
Mikor engedélyezed, akkor rögtön feldobja még egyszer ugyanazt az ablakot, de egy másik kéréssel. Erre írtam, hogy semmit sem kell csinálni, csak figyelmesen (!) követni a képernyőn megjelenő utasításokat.
Ez jó leírásnak tűnik. Itt is írja, hogy:
28. Remember the authorization code.
29. Go to google.com/device to enter code and then click Next.
30. Click Allow to continue.
31. Remember authorization code #2.
32. Go to google.com/device and enter the second authorization code.
33. Click Next to continue. -
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49389 üzenetére
Íram fentebb HA újra indítom az engedély kérést akkor már elutasítja - Mégis hogy lehet így 2x engedélyezni??
Nyitottam 1 másik ablakot ugyan arra a hitelesítésre:
Ezt írja a 2. alkalomra.
Hozzáférés letiltva: A(z) KODIHOZ nem teljesítette a Google ellenőrzési folyamatát
A(z) KODIHOZ nem végezte el a Google ellenőrzési folyamatát. Az alkalmazás jelenleg tesztelés alatt áll, és csak a fejlesztő által jóváhagyott tesztelők számára hozzáférhető. Ha úgy gondolja, hogy rendelkeznie kellene hozzáféréssel, lépjen kapcsolatba a fejlesztővel.Ha Ön a(z) KODIHOZ fejlesztője, tekintse meg a hiba részleteit.Hiba (403): access_denied
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49386 üzenetére
Eljutottam oda hogy ezzel a v7.2.0+beta.4 addon használattal elfogadta:
- Fiókválasztás
a(z) YouTube on TV alkalmazásba való továbblépéshez
...
Sikerült! Az eszköz csatlakoztatva vanEzek a lépések lezajlottak 1 alkalommal.
Néznék valamit és ismét azt irja lépjek be - hogy nem vagyok BOT - holott ez a folyamat már lezajlott és elfogadta.
Ha másodszor is próbálom a belépést a kódot elutasítja.
Most akkor mégis mi van ?? Elfogadta vagy mégse....zavaros a dolog!
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49386 üzenetére
Igen, én is meglepődtem hogy nem engedi összekapcsolni a rendszer.
Fentebb írtam hogy ami nálam van az 7.1.1.6 és vmi alatta írva hogy ez a verzio nem a gugli által endorsed! Közben ránéztem és azt jelenti nem jóváhagyott.Megpróbálom ezt az általad használtat hátha feléled,
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #49380 üzenetére
A link-en épp azt írják, hogy:
Access to the following interfaces and services is not affected by the Google Cloud MFA enforcement:
• Google Workspace, including Gmail, Google Drive, and Google Sheets
• YouTube" ... a gmail hez is ... "
Én mondjuk már jó régóta 2FA-t használok a Google fiókjaimhoz.#49381 szanysa
Nem írtad, hogy milyen verziójú addon-al próbálkozol. Az a baj, hogy így most fejből nekem sincsenek meg a lépések, de miután az API kulcsokat megadja az ember, utána a belépés már annyira egyszerű a képernyőn megjelenő utasítások alapján, hogy annak mennie kellene (szinte elronthatatlan).
Hege1234 link-elte, hogy honnan érdemes leszedni a zip-et. A beta verziókkal is lehet (sőt, érdemes) próbálkozni. Nekem most a v7.2.0+beta.4 van fenn (az official Win11 alatt). -
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49379 üzenetére
Az API létrehozva, a console.cloud.google.com címen - majd KODI ban az Add-on beéllításaiba beirva az adatok. Ha jól tudom ezután jön az összefésülés ahol mindig elutasítja.
Kapok kötőjeles kódot azzal pedig megyek a belépéshez.
Ez az üzenet jön vissza:Hozzáférés letiltva: A(z) KODIHOZ nem teljesítette a Google ellenőrzési folyamatát
A(z) KODIHOZ nem végezte el a Google ellenőrzési folyamatát. Az alkalmazás jelenleg tesztelés alatt áll, és csak a fejlesztő által jóváhagyott tesztelők számára hozzáférhető. Ha úgy gondolja, hogy rendelkeznie kellene hozzáféréssel, lépjen kapcsolatba a fejlesztővel.
Ha Ön a(z) KODIHOZ fejlesztője, tekintse meg a hiba részleteit.
Hiba (403): access_deniedMit rontok el?
Esetleg van valahol értelmes útmutató ennek összehangolására ? Köszi -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #49375 üzenetére
" ... most május 12-től meg a két lépcsős azonosítást ... "
What? Miről van szó? Kifejtenéd kérlek? Esetleg egy link?#49374 szanysa
" ... párosítás során viszont megtagadja azt."
Mi az, hogy "megtagadja"? Nem fogadja el a kódot, amit beírsz? Mi a addon verziószáma? -
pumi1980
tag
válasz
blakey #49377 üzenetére
Sajnos ezt már próbáltam. Csak a windows-os pc-ken nem indul a lejátszás. Ha túl sok az eszköz azt jelzi most is a VanTV egy hibaüzenettel, ilyenkor One app-ból törlés. Valahol a folyamat legvégén akad el a dolog amikor, már meg kellene jelennie a képnek a stream-ből, de nem, illetve nincs is semmilyen hibaüzenet kodiban. Az fura, hogy 2 pc-n sem jó.
-
pumi1980
tag
Sziasztok.
Lehet, hogy nálam van a hiba, de a VanTV nem megy Kodi 21.2 + Windows10/11 alatt. Android-dal nincs gond, illetve winen is ment még tegnap. Próbáltam régebbi Widevine-nal 2710, 2830, illetve egy másik PC-n is, de nem indul el a stream csak pörög a
kerék
a kodiban, nincs hibaüzenet sem.
A logban ezt találtam:
Request to https://figp0hs7.anycast.nagra.com/FIGP0HS7/wvls/contentlicenseservice/v1/licenses failed
....
AddOnLog: inputstream.adaptive: License server returned failure (HTTP error 502)
...Böngészőböl megy windows-ban is.
-
®abstract®
őstag
válasz
szanysa #49374 üzenetére
Megtagadja az eszköz párosítást hát ez ilyen móka miki kalandjai történet.. ha van kedve akkor engedélyezi
Elvileg ha újabb verziós a youtube addon kliens akkor kéne működni de most május 12-től meg a két lépcsős azonosítást fogják alkalmazni szóval cumi lesz a használata -
szanysa
csendes tag
Sziasztok! WIN 10 alatt használom a KODI-t.
Korábban a Youtube ment rajta gond nélkül most viszont azt irja be kell jelentkeznem hogy lássa nem BOT vagyok. Ha párosítanám az eszközt ad hozzá 3 tagú kódot amit a google/eszközök részen kell beírni - párosítás során viszont megtagadja azt.Így lehetetlen összekapcsolni - mi lenne a megoldás hogy nézhető legyen a Youtube?
Az API most lett beállítva az rendben van - Köszönöm az útbaigazítást. -
MadMancs
veterán
válasz
SunMount3r #49372 üzenetére
RTL+, M3, M4, VanTV, belső hálón streamek.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
SunMount3r #49369 üzenetére
Az inputstream adaptive támogatást azért tettem bele, mert egyébként tekerés esetén nem pozicionál rendesen a Kodi saját lejátszója. Illetve így dinamikusan tud felbontást állítani a net sebesség/felbontás függvényében. Egyébként valóban max. 720p elérhető a TV2-nél.
-
MadMancs
veterán
válasz
SunMount3r #49369 üzenetére
Android TV esetén is max 1280x720 TV2 Play. Szerintem ez ennyit tud.
Mindenhol máshol FHD/4K
-
SunMount3r
nagyúr
Heló!
TV2 Play (Prémium) add-on-ról kérdeznék: Abban érdemes bekapcsolni az "Input stream adaptive"-ot, vagy valami mást? A legmagasabb választható felbontás nálam a 720p, vagy ez alapból ilyen, nincs 1080p/1080i? (Egy Fire TV Stick-ről van szó).
Köszi!
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 kolléga jóvoltából felkerült a MovieShark repoba az nCore TV kiegészítő 1.0.3-as verziója. A változások:
- Kezdeti Borítók megjelenítése local proxy-val
Ha már létezik a port akkor ugrik a következőre
Beállításokba ki-be kapcsolható
Beállításokba megadható egyedi port is hozzá
- JustWatch megjelenések listázása (dátum választó)
(a teljes hét találataival) -
Bozek
nagyúr
válasz
nagyfejü #49365 üzenetére
Pedig az SQL táblából nem nehéz CSV-t csinálni, ami egy szöveges fájl. Csak betöltöd a MyVideos121.db-t (a szám lehet más Kodi verziótól függően) az ingyenesen letölthető SQLiteStudio-ba, majd rányomsz a Tools -> Export-ra. A következő ablakban kiválasztod a Query results-ot, majd az utána következőben bemásolod a lentebb található SQL parancsot. Végül ha továbblépsz, akkor a File-nál kiválasztod, hogy hová és milyen néven mentse, majd Finish. Esetleg a Column separator-nál még azt is megadhatod, hogy a szöveges fájlban mi legyen az oszlopok között, ez mondjuk csak a sorozatoknál fontos, mert ott a lekérés kiszedi a sorozat címét és az epizód címét is.
A filmekhez ez kell:
SELECT c00 FROM movie
A sorozatokhoz meg ez:
SELECT tvshow.c00, episode.c00 FROM episode INNER JOIN tvshow ON episode.idShow = tvshow.idShow
-
blakey
titán
válasz
stefi68 #49363 üzenetére
Kodi lejátszási problémáinak megoldására a naplófájl elengedhetetlen, abból, hogy valaki leírja, hogy nem működik, még nem lesz megoldás. A Kodi ilyen, van naplófájl, nagy eséllyel van megoldás (válasz) is. Legközelebb mellékelj naplófájlt is és lesz rá válasz, amiből kiderülhet a megoldás is.
-
stefi68
addikt
válasz
®abstract® #49362 üzenetére
Ahhh, kár hogy nem olvastad korábban, néhány napos fejtöréstől kíméltél volna meg.
No de sebaj, legalább tréningeztem az agysejtjeim.... -
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #49336 üzenetére
RTl+ kiegészítő működésével, azaz nem működésével kapcsolatban már mindent ami tudásomból tellett kipróbáltam, semmi nem használt.
Végül nekiálltam elmélkedni azon mi változott a Kodiban az elmúlt hetekben.
Valahonnan bevillant, hogy volt egy videófájl amit akadozva játszott le ezért kikapcsoltam a hardveres gyorsítás. A film lejeátszásában ez a megoldás eredményre vezetett.
Most kipróbáltam, hogy visszakapcsolom és láss csodát működik az RTL+
Szóval ha valaki ezzel szívna, ez a megoldás. -
MadMancs
veterán
Sziasztok.
VanTV vel lehet valamit kezdeni hogy felejtsen? Sokáig édesanyám accountjával használtam (HD Alap 68 csatorna). Most digiről migráltam One ra, nekem már 135 csatorna lenne (TV Family) , töröltem már VanTV addont adataival együtt, majd SimpleIPTV addont adataival együtt, nulláról beállítva, de továbbra is csak a 68 csatorna van.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Kodi bol ki lehet nyerni a media tartalmat szöveges file ban? Tehát hogy milyen filmek stb. van a mediatárban?
üdv -
spiky03
veterán
válasz
vargalex #49352 üzenetére
Teljes képernyőn ment a kép.
Ott nyomtam egy "i" betűt vagy mi hozza elő azt a infó panelt és ott láttam kiírva azt a felbontást és nem az 1080pt.
A film elindítása után néztem meg, lehet kellett volna neki egy kis idő, amíg "feltámad" a felbontás?Amúgy az Amazon, Skyshowtime és ha van az Apple tv+ lenne csak érdekes mert a többi streaming tud 5.1es hangot WIN alatt.
-
spiky03
veterán
válasz
MadMancs #49346 üzenetére
Igen? Mind (Netflix, Max, Disney+, Skyshowtime, Amazo)?
Nálam a múltkor az Amazon Prime csak valami 960x5xxben ment, hiába választottam ki a videónal az 1080pt.
Meg is örültem, hogy de jó van fullHD, erre nem volt
Legalábbis a fentebb említett felbontást írta ki, amikor elindítottam egy filmet és megnéztem az infóját. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
spiky03 #49345 üzenetére
IP TV-n szokott lenni és menni, ha nemis p-ben, de i-ben, ráadásul 50fps-el. Ez inkább a streaming szolgáltatók limitációja miatt van szerintem, ill. hogy ezt a Kodi nem tudja megkerülni.
És azt se feledjük, hogy ha jól tudom, minden ilyen Kodi-s stream szoftverből fut, tehát a Procit terheli, ami sokkal előnytelenebb, mintha hardverből (GPU/VGA) menne. (Bár ebben lehet tévedek).
-
spiky03
veterán
Szerintetek valaha lesz arra megoldás, hogy a streamingek akár 1080pben is fussanak Kodi alatt?
Vagy ez technikailag nem kivitelezhető?Mert olyan rossz/fura, hogy mindenféle streaming van rá csak minőségben meg ugye olyanok amilyenek...
-
stefi68
addikt
Nálam Androidon az InputStream Helper (v0.7.0) úgy néz ki, hogy -> Beállítások: bal oldalon: Haladó és Debug menü.
Haladó beállítások -> InputStream helper információ: és itt csak infók vannak
Debug menüben van olyan hogy Install Widevine from: https://dl.google.com/dl/edgedl/chromeos/recovery/chromeos_14092.77.0_veyron-fievel_recovery_stable-channel_fievel-mp.bin.zip
Própaképp letöltöttem PC-re, ez egy ~1 GB-os zip, amiben egy 2,3 GB-os állomány található.
-
stefi68
addikt
Az RTL+ kiegészítő másnál jól működik?
Android TV, v1.0.19 verzió, visszanézhető tartalom (Pokoli rokonok, Mi kis falunk), hang van de kép nincs, pontosabban egy állókép van.
Az RTl+ Android appból lejátszhatók ezek a tartalmak...#49258 Bozek írta itt:
"az RTL+ hiba oka, a 4.10.2891.0-as Widevine verziót nem támogatja az Inpustream, szóval nem a kiegészítővel van probléma. A 4.10.2830.0-val megy, annál korábbival meg csak hang van, a kép nem indul el"Ha esetleg nálam is ez lenne, hogyan tudom a Widevine verziókat cserélgetni?
Az RTL+ Inputstream beállításainál nem találtam ilyet. -
hoktar
csendes tag
válasz
showtekk #49331 üzenetére
Amikor végeztél a filmmel / sorozat epizódjával, vagy várd meg míg teljesen lemegy a stáblista, vagy léptesd a legvégéig, vagy nyomd meg az "OK" gombot és állítsd meg a "Stop" gombra nyomva a filmet / sorozatot. Így nem fogja kilépést, majd visszalépést követően automatikusan folytatni a lejátszást.
-
showtekk
csendes tag
Sziasztok! Elnezest ha esetleg offtopik a kerdes de egyszeruen sehol nem talaltam ra megoldast, hogy hol tudnám beállitani KODI-ban, hogy ne induljon el mindig automatikusan az előző film/sorozat/bármi? Mindig amikor elinditom a TV-t (TCL C805) automatikusan elinditja a KODI a legutobbi filmet a hatterben...
-
YxVs
senior tag
Nem tudjátok, hogy mi van a Mindigo kiegészítővel? A 4 ingyenesen fogható csatorna eddig szépen ment, de 1-2 hete már nem, vagy csak a kiegészítőt kellene javítani?
-
rabalint
csendes tag
a Mediaklikk élõ tv nem indul kodi 21.1 MacBook Pro M1 Sonoma, itt található a log ha lesz ideje valakinek rá nézni hátha lesz megoldás
https://paste.kodi.tv/hupecaqobi.kodi -
vacs
veterán
Üdv.
Az M4 sport addon nem működik nálam, Forma 1-et szerette volna nézni.
Másnál jó?
Google android tv, Kodi 21. -
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat! Mindent kipróbálok
-
-
mexel
veterán
Sziasztok. Ce alatt a opensubtitles org és com nem akar működni 21.2 alatt. Valami VIP hozzáférést kér. Évek óta nem volt használva, illetve egy boxon igen ott régóta be van jelentkezve. Van valami trükkje, vagy limitje?
-
Köszi a segítséget, ez volt a baj
-
Sziasztok! Ezt próbálnam meg Android TV-n futó Kodira felszenvedni, de az istenért sem jövök rá hogyan kéne. Az odáig tiszta hohy meg kene adni a repo forrását, de msgis ennek mijét kéne begépelnem? Próbáltam a repo linkjét, a zip linkjét, egyik se volt jó.
Biztos ostobán pancser kérdés de akkor se jövök rá.
-
mexel
veterán
Ha VANTV ezt írja akkor a jelszó nem jó?
"Upon logging in, we encountered a 401 ((message: Unauthorized) error. Wrong credentials?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Filmvilág
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest