Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz skeletone #35705 üzenetére
Sziasztok!
Ma újrahúztam az OS-emet az asztali PC-n. Gondoltam kipróbálom a Manjaro-t. Feltelepítettem a kodit (19.1) és az MSrepot. Látszólag minden rendben ment. Azonban egy-két stream-nél, pl. az online stream kiegészítő TV egyes csatornáinál (pl.: RTL, TV2, Cool...) és a Net mozin is egyes filmek képe nem jelenik meg. Elindítás után zölden villan párat, majd sötétség. Hang van, a számláló is megy, csak kép nincs. Gondolom valami kodek hiányzik neki. Tudnátok segíteni a probléma megoldásában? Előre is köszönöm!
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
Levente1991
tag
válasz skeletone #35182 üzenetére
Működik, 3 napja onnan néztem a Dragon Ballt. Kell egy regisztráció a forrásoldalra, ott megadott adatokkal belépsz a kiegészítőben is, és indul minden.
Más: lehet, hogy már kérdeztem korábban, de nem emlékszem a válaszra, Cavinton meg nincs itthon. Korábban volt egy addonja a digisport.hu-nak, ami idővel ki is került a repóból, az okára szintén nem emlékszem. Valaki esetleg nem tudná újból feléleszteni?
-
vargalex
Topikgazda
válasz skeletone #34728 üzenetére
Szia!
Ez ugyan az a hiba, ami anno a TV2Play esetén volt nálad. Javítottam az összes kiegészítőben (dmdamedia, filmvilag2, netmozi, onlinefilmek.me, onlinefilmekingyen, wofvideo).
Alex
-
blakey
titán
válasz skeletone #34731 üzenetére
+ van akinél a windows csak egy rendszer ami egy médialejátszót futtat, tehát csakis arra használja, nem használ böngészőt, stb.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Noxy
veterán
válasz skeletone #34728 üzenetére
Bocsi hogy megkérdezem, miért kell Windows 10 alatt a NetMozi és a DMDAmediához a Kodi? Hibátlanul megy mind a 2, a Firefox böngészőből.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
brazos
senior tag
válasz skeletone #34669 üzenetére
Nem addon frissítésről beszéltem, hanem az addonokhoz kellő függőségek frissítéséről!!! Nem ártana az értő olvasás!
Mivel nálad is még Kodi-18.9 van, a magyar addonok nagyrésze(már amit eddig megoldottak a fiúk) megy 18.9-en és az új 19-es Kodin is.
De az új Kodi-hoz már pl. bizonyos ugyanazon függőségnek egy újabb verziója kell már, és ha ezek a függőségi fájlok automata frissítésre vannak alapból beállítva, simán rá fog frissíteni.(amennyiben minden más függőség megvan hozzá a gépen. Ha nincs, akkor szerencséd van, mert olyankor alul kiírja, hogy a 19-es Kodi-hoz való függőség(nem addon!) verzió nem kompatibilis, így nem sikerült annak automata frissülése, feltelepítése.(ez a jobbik eset)
Vannak olyan addon függőségek, amiket ha hagysz alapbeállításban az automata frissítésen, és lefrissülnek egy már a 19-es Kodihoz való verzióra, (megteszi, saját tapasztalásom!) akkor gond lehet magának az addonnak a használatával is! Ez is saját tapasztalat, azért írtam meg.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz skeletone #34664 üzenetére
.. esti időszakban miért nem működik a DMDMedia ...
valószínűleg ilyenkor megnövekszik a szerver terheltsége, és emiatt a szolgáltatott stream minősége(egyenletessége) változó lesz, leginkább az szokott előfordulni, hogy nem egyenletesen jön a stream, kimaradnak csomagok, ami miatt a lejátszás előbb akadozni fog, és rosszabb esetben meg is áll a stream. Ez is ismert dolog, ez ellen te nem tudsz tenni ez ezzel jár.
Nálam a linux alatt van fenn olyan conky modul, ami kijelzi a hálózati adapteren folyó kommunikációt ha ez nem egyenletes, és baromi sok kimaradás, beszakadás van benne, akkor szinte biztos, hogy a kérdéses szerver nagyon leterhelt, de ugyanezt a hibát okozhatja a netszolgáltatód leterheltsége is, leginkább, ha régi, nem optikai net-elérésed van.
Hiába van meg látszólag a netsebességed, ha a kapott stream folyamban nagy beszakadások vannak, a nem egyenletes stream folyam miatt akadozni fog, és meg is állhat a streamod.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz skeletone #34662 üzenetére
... általában minden Kodi indításnál lefrissítem a kiegészítőket (Kodi 18.9 Leia/Android/Windows10)...
Na, ez az, amit nem kéne megtenned. Ugyanis a Kodi-18.9-es verzióhoz feltelepített függőségeket, ha frissíted, akkor előfordulhat, hogy olyan, már a 19-es Kodihoz való frsisítés kerül fel a rendszeredre, ami szintén okozhat ilyen hibát, mivel nekem is 18.9-es Kodim van, ez a jelenség nálam is ismert, és előfordult. Ilyenkor a kérdéses, lefrissített függőséget el kell távolítani, és visszatelepíteni a régit.(ha az egyáltalán még megvan neked zip-ként.
(ugye ezért is célszerű minden feltelepített zip-et megőrizni illetve a Kodi könyvtárában az addons-packages könyvtárban lévő zipekről mentést készíteni magadnak, pont az ilyen esetekre) Ha visszatetted a régi függőséget, akkor annak a beállításában ki kell venni az automata frissítésből a pipát(ez amúgy kék kör alapesetben) -
interstate76
addikt
válasz skeletone #34658 üzenetére
Nálam sem ment ma, ami egyébként szokott (a clipwatchingos el sem indult, egy másik igen, de kb. 1 perc után leállt). Váltottam netmozira, simán ment a sorozatom.
Ha kész lesz az Exoshark Kodi 19-re, akkor úgyis csak azt fogom használni.
Más: olyan kiegészítő létezik, ami sorozatok esetén magyar szinkronos hd találatokat is dob? 720p elég lenne. Ha nincs ilyen, akkor angolból melyik a leghasználhatóbb most ilyen célra? Köszi!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
vargalex
Topikgazda
válasz skeletone #34265 üzenetére
Szia!
Az appdata könyvtáradban van egy elég érdekes karakter: "C:\Users\NAppData"
Ezt nem tudja dekódolni. Ezért nem jön elő senkinél, nálad egyedi eset.
Tettem fel egy új verziót a repo-ba (1.0.8) talán javítja, vagy legfeljebb a csatornáknak nem lesz logo-ja. Majd jelezz vissza kérlek![ Szerkesztve ]
Alex
-
xtend
senior tag
válasz skeletone #34252 üzenetére
Nálam működik 18.9-en és Windows alatt. De ebből nem jövünk rá, hogy nem jó azt kész.
Illeszd be az egész logot pl ide: [link] vagy pastebinre és linkeld ude a fórumba és akkor talán látunk vmit hogy nálad mi baj lehet.
Windowsban a kodi log
Windows desktop esetén: %APPDATA%\Kodi\kodi.log
Windows store (UWP) esetén: %LOCALAPPDATA%\Packages\XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p\LocalCache\Roaming\Kodi\kodi.loghelyen található.
-
vargalex
Topikgazda
válasz skeletone #34252 üzenetére
Közben mégis ki tudtam próbálni fiam gépén, Windows alatt Kodi 18.9-el. Gond nélkül megy.
Nem lehet, hogy éppen nem ment a TV2 Play oldala? Ilyenkor mindig célszerű ellenőrizni, akár csak egy sorozat egy részéről, akár a teljes oldalról van szó! Mert, ha ott sem megy, akkor az nem a kiegészítő hibája.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
tom19q
csendes tag
válasz skeletone #33687 üzenetére
Letöröltem a Kodit, majd újra telepítettem. Zip-ből telepítettem a 2.7.1 repot. Ezután Telepítés tárolóból, Movie rep, Kiegészítő tàrolóhely, Movie rep és bejö egy képernyő, amin nem tudok továbblépni. Csak az autofrissítés, kikapcsolás, verziók, törlés közül választhatok. A futtatást nem lehet kiválasztani. Így most semmit sem tudok telepíteni, mi lehet a gond?
-
vargalex
Topikgazda
válasz skeletone #33671 üzenetére
Android és linux alatt működik, windows-on, CE-n, sajnos az inputstream adaptive Verified Media Path errort kap vissza a licenc szervertől. Úgy tűnik, hogy nem a kiegészítő hibája.
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Android szakmai topik