Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Csináltam egy új API Key-t. Megadva a KODIn a youtube appban már az ajánlott videók mennek, de bejelentkezni nem tudtam. Csináltam egy OAuth 2.0 Client IDs-t, aminek megadtam az adatait, így már a bejelentkezésnél az első kódon átugrottam, de valami nem jól van megadva a OAuth 2.0 Client IDs beállításainál, mert a második kódnál error-ra futok. Természetesen a filmelőzetesek továbbra sem mennek.
Tud valaki segíteni? Azt hiszem a OAuth 2.0 Client IDs rossz ahogy van... rendkívül bosszant...
-
cof
veterán
válasz Sentinel80 #32897 üzenetére
Valóban nem lesz így jó. Egyébként nincs annyira levédve, az a baj, hogy a chunklist_w rész utáni számok mindig változnak, valami token lehet gondolom, vagy a műsor azonosítója, simán ment VLC-vel is. A playlist.m3u8 sajnos tiltott, gondolom ott van valami header függőség védelem mert az lenne a tuti.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Sentinel80
aktív tag
@CoF
Köszi, de sajnos nem lehet se letölteni, se direktbe lejátszani amit linkeltél, remekül le van védve mindentől és mindenkitől
@takraj
Gondolom valami olyan okos script lehet a tied, ami mindig a friss m3u lejátszási listát kap induláskor. Ilyen szinten nem merültem bele, ahhoz jobban kell érteni a stream kezeléshez, programozáshoz.
Egy ideig használtam az online stream plugint, de mivel tvheadend pvr klienst használok, minden esetben külön ,,kimenni" a kiegészítőkbe nem praktikus, egy idő után már ki se léptem, el is felejtettem, hogy felraktam. Ha lenne egy fix m3u link, csak aktiválnám az iptv simple PVR klienst és egy helyen, egy listában lenne akármilyen pvr klienst használnék.
-
Gaben92
őstag
Plex vagy SMB/NFS?
Ha SMB:
Nem biztos, hogy meg fogod tudni oldani. Sony nem ad hozzáférést a hardver dekóderekhez semmilyen lejátszónak, SoC-ből pedig nem tudja megoldani az XF9005. Az az A53 SoC szvsz kevés neki.Ha Plex:
Előző probléma miatt a Plex szerver oldalon transzkódol és kevés neki a NAS.Én nem erőltetném a Kodit XF9005-ön, mondom ezt tulajként. NAS nálam QNAP, de szinte ugyanez a felállás.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
xtend
senior tag
Igen. Univerzális megoldásra törekszünk. Hogy egy kiegészítő mind a 2 verzión fusson! Amit fentebb írtam az a végső megoldás lesz ha az "univerzális" nem megoldható
@hunaqua: a repóban (tárolóban) lévő összes kiegészítő meg lesz csinálva kodi 19-re! Mikor? Azt ne tőlem kérdezd!
-
hunaqua
addikt
Nem is igazán repo-ra gondoltam most. Esetleg aki a repo-ban lévő kiegészítőket külön külön is fel tudnák rakni" Matrix-olva" valahová.
Ahogy "Gaben" kolléga publikálta az UPC kiegészítőt mind a két verzióra. (köszönjük )
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
xtend
senior tag
válasz hunaqua #32889 üzenetére
Először is BÚÉK mindenkinek!
A MovieShark kiegészítők programozói meg fogják csinálni, hogy Kodi 19 alatt is működjenek az addonok. DE... jelenleg a 19-es Kodi még mindig Beta (2) fázisban tart! Szóval bőven van idejük átdolgozni a kiegészítőket!
Egyébként az egyik fejlesztővel pont a minap fejtegettük, hogy sok embert nrm érdekli a Kodi 19 vagy azt sem tudják hogy eszik v isszák a python3-at ezért a legvalószínűbb, hogy frissítve lesznek az addonok Kodi 18-ra (python 2) és majd az új Kodira is (python3).[ Szerkesztve ]
-
takraj
csendes tag
válasz Sentinel80 #32887 üzenetére
Én úgy tudom az M3 plugin egy python kiegészítő. A Kodi jelenlegi legújabb verziója még nem kínál PVR API-t ezen a nyelven. Natív (C/C++) kiegészítőként meg lehetne valósítani, de akkor kvázi újra kellene írni a kiegészítőt és terjeszteni is nehezebb lenne. (pl. az MSREPO-ban kínálni kellene binárist minden platformhoz, amit a Kodi támogat)
Az m3u generálás viszont megoldható. Az onlinestream kiegészítőhöz jelenleg épp ilyennel kísérletezek. Eddig bíztató az eredmény:
..:: TakRaj ::..
-
cof
veterán
-
hunaqua
addikt
Az Amlogic topikban már kértem,de inkább itt ennek a helye:
Aki esetleg tudja a MovieShark repo-ban lévő kiegészítők (akár részben is) Matrix kompatibilissé tételét, az kérem ossza meg.
Köszönjük!SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
lord.lakli
őstag
válasz Sentinel80 #32887 üzenetére
Nagyon jó ötlet. Mikorra várható a megvalósítás?
-
Sentinel80
aktív tag
Az M3 pluginnál élő adásnál a kép és a hang nincs szinkronban:/
Olyan jó lenne egy olyan plugin az M3 ból, amivel úgy lehetne az élő adás részét nézni, mintha normál csatorna lenne pl egy plugin, ami m3u-t generál, hogy iptv simplevel is használható legyen vagy a Saját kiegészítőkbe épülne, csak aktiválni kéne és PVR ügyfelként bővíteni a TV funkció csatornalistáját.
Miért lenne hasznos hisz elérhető az online stream, ben és pluginként is az m3?
Én pl sokszor átkapcsolnék rá, de így, hogy ki kell lépkedni a TV funkcióból már más, nem kényelmes.
-
takraj
csendes tag
Van a Kodi-ban kétpaneles file manager, ahol a profile folder és a helyi fájlrendszer is alapból fel van véve forrásnak. Ide hozzá tudsz adni hálózati helyeket is, ahonnan át tudod másolni a kérdéses fájlt. Én legalábbis így szoktam átvinni a TV-re az ilyesmit.
Amúgy nekem is volt ez a pufferelési problémám, de a fenti konfiguráció megoldotta majdnem teljesen. Néha sajnos még most is előfordul, hogy megreccen egy-egy pillanatra, de nem olyan zavaró, mint előtte. Szerintem sok a hardvernek, hogy egyszerre játssza a filmet és mellette még a hálózatról is jön a folyam TCP-n. (samba share-ről játszom le általában)
Amúgy BÚÉK!
-
blakey
titán
Használod a Kodi fájlkezelőjét.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
advancedsettings.xml-t kéne létrehozni és abban módosítani, hogy legyen megfelelő előtöltés, így talán nem lesz gond a lejátszással.
Pl.<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>209715200</memorysize>
<readfactor>20</readfactor>
</cache>
</advancedsettings>
Az előfizetés nem oszt, nem szoroz, a belső hálózat a fontos, a TV-k hálózati képességei nem túl fényesek, ezért vannak sokan akik külön lejátszót használnak, hogy elkerüljék a sok kellemetlenséget.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
huan
őstag
Sziasztok,
Telekom 1000Mb/s-net, gigabites router lan-on, 1200mb/s wifi lan, Sony KD55XF9005, Synology DS720+, Kodi, 1080p filmek folyamatosan bufferelnek.
Miért? Mit kell beállítani, hogy ne akadjon meg töltéssel a film? -
blakey
titán
A Mi Box S gyenge képminőséggel bír és HDR-re nem ajánlom, pocsék. 1080p SDR esetén viszont rendben van. Ahhoz képest egy optimalizált Kodi OS páros sokkal jobb, minőségben és tudásban is..
#32874 xtend
Egyelőre az új kernellel és az új SoC-okon folyik a Matrix fejlesztése, tesztelése, elég sűrűn van Nightly és napról napra jobb. hogy a régebbi vasakon miként fog működni azt sajnos még nem tudom, tesztelni sem tudom, mert már nincs olyan boxom.
Támogatott eszközök: GXL, G12A, G12B és SM1[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
Tök jó, hogy ajánlja mindenki a CE-t a kollégának, de nem láttam, hogy bárki megkérdezte volna, hogy egyáltalán milyen architektúrán szeretné használni.
Utoljára azt olvastam tőle, hogy Windows alatt nem megfelelő neki a Kodi, hát az biztos nem Amlogic-on fut...Bocs, ez nem neked akart válasz lenni, sőt emlékeim szerint a PH appban az új hozzászólásra nyomtam...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
blakey
titán
Ha egy program alá készítenek egy OS-t akkor az minőségben jobb, tehát Amlogic boxon a CE jobb képminőséggel rendelkezik, mint a droid alatt, megkap minden odaillő "drivert", nyilván a Kodi tudása megmarad de optimalizálva, azért az nem mindegy.
-
kenand
veterán
MI Boxon sajna nem igazán jó a hangkezelés sem, sokan panaszkodtak, Core/LibreEleken az is jobban működik. Kadenciahelyes lejátszás is mókolás nélkül megy CoreElecen.
Mi Box viszont felejtős CoreElec tekintetében hiába -régi- Amlogic chipsetre épül.
Egy előnye van, hogy a többi kínai boxhoz képest normális és rendszeresen frissített Android TV fut rajta Netflixen és HBO go-n támogatott a hardware codec.(Mi boxnál chipset régi, nincs LAN és 1 db USB 2.0 portja van ezek sem előnyösek)
Ha még régi TV-d van és Netflix az elsődleges szempont akkor jó választás a Mi Box
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz blakey #32867 üzenetére
Funkciókban ugyanaz? Mert a "számomra egy kezelhetetlen program" megjegyzésre csak akkor lenne alternatíva a CE (vagy az LE), ha lenne funkcióbeli különbség. Amit valaki nem tud kezelni, annál teljesen mindegy, hogy milyen operációs rendszeren fut.
kenard: Attól függ. Nekem például simán megy Mi Box S-en a Kodi, Android TV rendszeren. Sőt, még jobb is, mint Windows-on, mert ott maga a hardver kezeli a HDR-SDR konverziót, míg Windows alatt eléggé furák a színek egy HDR film esetében. Legalábbis Leia alatt, mert a Matrix elvileg már jobb ebből a szempontból. Viszont ez utóbbival meg kevés kiegészítő kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz zoltan6 #32866 üzenetére
De, annyiban amennyire LE-n jó, az OS pont a Kodihoz, a Kodira épül ezért jobb, mint egy átlagos OS-re telepített Kodi. Nem véletlenül használsz te is LE-t. A CE meg az Amlogic boxokra készült mivel az LE nem vállalta tovább azok támogatását, ami elérhető az meg sz@r.
-
Noxy
veterán
válasz spiky03 #32849 üzenetére
Erre gondoltál? [kép]
Na ez a Confluence skin.
Amióta Kodizok csak ezt használom.
Még verziót sem váltok ha nincs bent, vagy nem lehet ezt a Skint használni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
cof
veterán
válasz spiky03 #32853 üzenetére
Elég hülyén nézne ki, ha mondjuk hosszú a magyar cím akkor túllógna, vagy limitálni kellene a megjelenített karakterszámot, többit meg... Vagy olyan apró betűtípust választani ami csak közelről látható normálisan, ennek sincs sok értelme. Gondolom, hogy azért is csinálták így meg és nem úgy amire te gondolsz.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Hege1234
addikt
WMP
-
makoss
veterán
Most töröltem le végleg a Kodit, végleg felidegelt, számomra egy kezelhetetlen program amire kár időt és türelmet pazarolni!
További szép napot! Boldog új évet!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
spiky03
veterán
Igen az a fal nézetet használom a gyári piros CE skinnel.
Tudtuk esetleg olyan skint ajánlani, ami tudja ezt meg azt is, amit ez az alap skin, hogy kiirja a filmről az infókat is (felbontás, hang minősége, kép bitrataja)?De lehet kipróbálom ezt a skint.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
melan
senior tag
Valamelyik nap (magától?) frissült a Kodi, lefutott a menü újra felépítése is. Azóta nem tudok filmelőzetest nézni. RP2-n fut libreelec alatt.
Fentebb írta valaki, hogy nem megy neki a youtube (gondolom az én problémám is ezzel függ össze), és azt tanácsolták neki, hogy várjon, megjavul magától a kvóta. Én is vártam, nem javult. Előfordulhat, hogy az API-t újra kell generálni? A youtube kvóta után sikít, nem tudok bejelentkezni sem... -
gyűrű
addikt
válasz spiky03 #32849 üzenetére
Van a mozaik és a fal (poszer) nézet. nálam a cím helyett fennt a clearlogója jelenik meg (estuary mod v2)..
Az alap estary skinben csak fal nézet van ami a posztereket jeleníti meg. Keress olyan skint ami neked megfelelő, és tudja azt amit szeretnél. -
spiky03
veterán
Arra van valami megoldás, hogy a gyári skinben (piros CE, de a nevét nem tudom pontosan, hogy melyik im) a Poster nézetben kiírja a filmek nevét a képek alatt?
Vagy ezt csak másik skin tudja?Köszönöm!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
takraj
csendes tag
mexel: Ezen én is gondolkodtam már, de nem tudom megoldható-e valahogy. Ha lesz időm rá, megnézem mit lehet tenni. Ha tudnék mondjuk egy virtuális fájlrendszert kiajánlani az addonból, amit source-ként fel tudsz venni, akkor szerintem az ott található m3u-t be lehetne tallózni az IPTV simple-be is a beállításoknál.
-
pube111
senior tag
válasz d3tox1c #32832 üzenetére
Nálam így műxik.
A pc-n a mappára állíts be megosztást.
Mappán jobb gomb, megosztás, megosztás..., mindenki, hozzáadás, irás/olvasás, megosztás.
Ezután így néz ki a hálózati elérési út:\\DESKTOP-65200BB\Users\pube\Desktop\kodivideo
kodiban beállítások, fájlkezelő
forrás hozzáadása
tallózás
hálózati hely hozzáadása
megosztott mappa192.168.0.159/Users/pube/Desktop/kodivideo
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz d3tox1c #32839 üzenetére
esetleg az hogy jelszóval lezárod?
lehet csak a forrást is zárolni -
mexel
veterán
-
Hege1234
addikt
hbo go:
aki váltott már szolgáltatót
(nekem most a PR-TELECOM-nál van de pár nap és telekom-os lesz)
van rá esély hogy a kodi megjegyzi mi az amiket már megnéztem? -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Lehet hogy rossz helyre írok.
Szeretnék kodival megosztani egy mappát.
Azaz mappa a pc-n, filmekkel, és a kodin szeretném nézni, amazonon firestick-en, vagy androidos tv-n.
Kerestem, de egyszerűen nem találok rá megoldást.
Előre is köszönöm. -
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Sziasztok! Kicsit off azt hiszem, de egy kérdés: a UPC Direct hez mi szükséges? Milyen UPC előfizetés és hol kell regisztrálni bármit?
-
Elemental
addikt
A themoviedb oldalon egy film kétszer van fenn. A szeleburdi család és Szeleburdi csalad. A helyes az A szeleburdi család. Lehet valahogy filmet törölni? Vagy jelenteni?
-
baly81
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséged / segítségeteket!
Később lehet beruházok egy VPN előfizetésbe. Most néztem a surfshark oldalán, hogy 2 éves előfizetés esetén ad +3 hónapot ingyen, és "csak" 2,2 dollár a havidíja. Szerintem ez a legolcsóbb amit eddig láttam!
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Egy szebb / jobb Új Évet (Világot) kívánok mindenkinek!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
-
baly81
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, ajánlott... De, érdeklődni szeretnék tőletek, hogy KODi-hoz tényleg érdemes e VPN-t használni. Igazából csak az OnlineStream és az MSRepo-t használom hozzá...
Most -is- tökéletesen megy minden. Mennyire biztonságos ezt VPN nélkül használni???
Mennyire szokták a végfelhasználókat (mint én) csesztetni és sárga csekket kiállítani e miatt? Közületek sokan használnak valamilyen VPN előfizetést?
Természetesen értelmes válaszokat, infót kérnék! Előre is köszönöm mindenkinek!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
takraj
csendes tag
Sziasztok!
Az onlinestream addonhoz is szeretnék kontributálni egy hasznos kényelmi funkciót az 1.1.5 verzióban. [link]
-
kenand
veterán
OnLine stream pluginnál mitől függ hogy milyen csatornák elérhetőek?
Most elég sok van, de egy-két hónapja kevesebb volt (Pl National Geographics is hol van hol nincs...)On-line filmek ingyen meg nekem nem indított el semmit sem, korábban működöt...csak teker aztán kilép
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Linuxra telepített legfrissebb kodi-m van. Újra akartam telepíteni a movieshark 2.7.1-et. Próbáltam a linkes tárós megoldással, próbáltam letöltött zip telepítésével is, de amikor a telepített repository-ba be akarok lépni, ez a üzenet fogad: "Sikertelen csatlakozás a tárolóhoz". Mi lehet a baj?
www.refujvaros.hu
-
zoltan6
őstag
Nekem 2.2.14 a legújabb az RTL mostból,de az élő adás elég lassan indul el,vagy 3-4 percig teker a dolgozom felirat,majd a felbontást kiválasztva elindul,de továbbra is teker a sarokban a dolgozom felirat,meg akadozik is.
Weboldalon meg android app megy rendesen. -
vargalex
Topikgazda
válasz takraj #32807 üzenetére
Ha a Kodi "elfelejtette", hogy láttatok egy-egy részt, az csak azért lehetett, mert az RTL Most oldalon valójában változott a videó URL-je (ahogy írtam, ez van az strFileName-ban).
A horizon go-val elkezdtem kicsit foglalkozni, de mivel úgyis megszűnik, így nem láttam értelmét. Ezért az nincs a repo-ban, de a topicban, ha rákeresel, akkor láthatod, hogy mások foglalkoztak vele és működésre bírták.
Alex
-
takraj
csendes tag
válasz vargalex #32806 üzenetére
OK. Ennyire nem értek hozzá. Csak legutóbb néztük itthon Most-on Konyhafőnök VIP-et az addonnal, és feltűnt, hogy mikor pirosba váltottak néhány nap után az adások, a Kodi elfelejtette, hogy már láttuk azt a részt. Azt hittem a fölötte lévő szinteket is figyelembe veszi, de akkor tévedtem. Egyébként igazából pont ez a viselkedése motivált arra is, hogy ne legyenek megkülönböztetve a prémium tartalmak, ha úgyis van előfizetésünk.
Egyébként miért nincs fent az összes addonod [link] a movieshark repoban? Pl. láttam itt a hubon Horizon Go-t is [link], de a repoban nem. Itt a hozzászólásokat visszaolvasva, úgy látom csak részlegesen (?) működik. Mi kellene ahhoz, hogy bekerülhessen?
-
vargalex
Topikgazda
válasz takraj #32802 üzenetére
Utólag gondolkodtam kicsit ezen megnézés követésen és ki is próbáltam. A Kodi magához a lejátszott elemhez társítja azt, hogy megnézted-e, vagy sem. A fölötte lévő "könyvtárak" nem lényegesek. Kipróbáltam: bekapcsolt tartalom típus és mennyiség mellett elindítottam bizonyos részek lejátszását, majd leállítottam. Visszatértem a felsőbb menükbe, majd kikapcsoltam a tartalom típus és mennyiség megjelenítését. Azaz változott a cím. Belépve mégis helyesen mutatta, hogy mely részeket kezdtem el megnézni.
Mindez azért van, mert a bookmark táblában a files tábla idFile-jához tárolja le az időpontot. A files táblában pedig a path tábla idPath-ja (ami a plugin neve lényegében: plugin://plugin.video.rtlmost/) és strFileName (ami a play action és a hozzá tartozó URL lesz) alapján azonosít. Ezek pedig a fölötte lévő csoportosítások elnevezésével nem változnak.
Egy szó mint száz, a tartalom típusának és mennyiségének megjelenítése nyugodtan be lehet kapcsolva, a Kodit nem zavarja a követésben.(#32805) takraj: a kolléga gondolom a csoportokba szervezésre gondol, mert a TV2 oldalán alapból egy-egy sorozatnál megjelennek az epizódok és mindenféle hozzá tartozó kis videó teljesen vegyesen...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
takraj
csendes tag
válasz vargalex #32794 üzenetére
Sziasztok!
Nekem kicsit zavaró, hogy megjelenik az elérhető tartalom típusa és mennyisége is a címben. Ha a sorozat még fut a TV-ben, akkor a Kodi nem tudja rendesen követni, hogy mely epizódokat láttam már, mivel a cím minden nap meg fog változni. Ráadásként CRT TV-n elég zavaró is, hogy a hosszú cím miatt folyton scrolloz a szöveg.
Ennek tükrében bátorkodtam módosítani egy kicsit az RTL Most addonon, opcionálissá téve ezt a funkciót: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest