- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
@CoF
Köszi azért, mondjuk ha már online-á varázsolták az m3-t, titkosítások helyet nyithattak volna a jövő fele és streamelhetővé tették volna más eszközről is.
Hátha valaki megoldja egyszer.
Mondjuk, ha már m3 és ugye 2021 - ott van a NAVA ((Nemzeti Audiovizuális Archívum) is, ahol régi ritka műsorok is elérhetőek ...lennének..
..ha nem úgy lenne szabályozva és kialakítva, hogy csak könyvtár, iskola stb helyeken elérhető. ,,Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez"
Van 1-2 olyan műsor, amit szívesen megnéznék újra fent is van, de ezért nem mászok el könyvtárba..
-
bekecs76
tag
Nekem se akar összejönni ez a youtube bejelentkezés. Tegnap is elszarakodtam vele egy órát meg ma is. Odáig oké, hogy létrehoztam ezt a három api szarságot, szépen be is küldtem a kodiba, de a bejelentkezési procedúránál, kódok megadása, stb... a második bejelentkezés után ezt a hibát dobja. Szerintetek...???
-
takraj
csendes tag
Onlinestream 1.1.6
- Bekapcsolható automatikus stream és felbontás választás
- IPTV Manager (IPTV Simple) integráció (béta)Pull Request: [link]
Direkt link: [link]Néhány csatorna sajnos előfordul, hogy nem megy. Ilyenkor visszadob a menübe csatornaváltáskor. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
EPG-t külső http vagy https forrásból tud szedni, xmltv formátumban. Én ezzel teszteltem: [link] [link]
..:: TakRaj ::..
-
hunaqua
addikt
válasz takraj #32906 üzenetére
Köszönjük,esetleg Matrix-ra is elérhetővé tudnád tenni?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Remélem ebbe a topikba passzol. Mostanában ha a kodival rákeresek a film tartalomra, akkor sokszor angol nyelven adja meg a film címét és a leírását. TMDB-n megnéztem, ott magyar cím, leírás meg van adva. Angol címet ad, a leírás is angol, a poszter viszont magyar. Estaury skin van, annyit csináltam, hogy a napokban feltettem a mod2 skint, de utána vissza is állítottam a simára. Ha el is állíthattam valamit, nem jövök rá, hogy mit.
Mitől lehet szerintetek?
Pár kép: A poszter magyar, minden más angol. -
bekecs76
tag
válasz pube111 #32907 üzenetére
Nekem is amlogic boxom van CoreELEC-el, és azon nem tudok bejelentkezni a youtube-ra. De már én is feladtam. Ennyit elszarakodni egy ilyen apró beállításon, és akkor még nem is sikerült..., teljesen kész voltam..., mondom akkor ott rohad meg. Sajnos már ráfanyalodtam az androidos youtubra, amit nem nagyon szeretek. Csak ugye ilyenkor újra kell indítani a boxot, hogy az androiddal bootoljon.
-
-
melan
senior tag
válasz bekecs76 #32903 üzenetére
Nekem sikerült végül nagy nehezen megcsinálni ez alapján. Annyi kellett még hozzá, hogy a Publishing statust át kellett állítani, így már engedélykérés után lefut a 2. körös engedélyezése a youtubnak.
Ellenben nekem továbbra sem megy a filmelőzetes megtekintése... ehhez van valakinek ötlete?
-
Dolphine
addikt
válasz takraj #32906 üzenetére
Először is hatalmas nagy köszönet!
Másodszor, lehet, hogy hülye kérdés, de a válaszból tanul az ember!
- IPTV Manager (IPTV Simple) integráció (béta) - ez pontosan mire is jó? Az IPTV Simple az megvan, de ennél az addonnál az integráció rész nem világos.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
takraj
csendes tag
válasz Dolphine #32924 üzenetére
Az IPTV Manager az tulajdonképpen ad egy API-t az IPTV Simple-höz. Írsz egy tetszőleges addont, ami feliratkozhat az IPTV Manager-nél, mint m3u és xmltv szolgáltató. A beállított időközönként ez a manager meghívja a megadott endpointot az összes feliratkozott kiegészítőnél, aki visszaküldi neki a saját m3u-ját és xmltv-jét. Ezután ezeket összegyúrja 2 fájlba, majd lementi a saját home folderébe. Az IPTV Simple pedig ezt a két fájlt tudja használni. Nagyjából ennyi a trükk, de itt részletesebben le van írva: [link]
-
Sanyi.mTs
addikt
Kodi + plex addont használok a plex szerverem eléréséhez. Az egyik megosztott mappa a sor végére került.
Hogy tudnám saját ízlésemnek megfelelő sorrendbe tenni a mappákat? (Mint a gyári plex app-ban) -
Dolphine
addikt
válasz takraj #32929 üzenetére
Nagyjából azt hiszem értem.
Viszont még mindig maradt egy kérdés! Az általad átdolgozott OnlineStream alá létezik EPG vagy az OnlineStream szolgáltatja a szükséges infókat az IPTV Simple Client számára így ott történik az adások megtekintése és az EPG kezelése?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
brazos
senior tag
Az előzetes egyáltalán le van töltve a saját média tárba, a filmek mellé?
Mert ez az egyik, legbiztosabb módszer, és akkor csak be kell a letöltött előzetest tallózni afilm leírásba, és már megy a lejátszás.
A másik módszer az, amikor a film infók letöltésekor az előzetesek netes címeit is lehozza a scraper, a gond ilyenkor az, hogy rengeteg ilyen film előzetes link vagy rossz, vagy már halott, főleg a régebbi filmek esetében. Ilyenkor hiába kattintasz az előzetes megtekintésére, az meg sem fog mukkanni, hiába is próbálja a script megkeresni és betölteni a címet, ha az rossz vagy hibás, vagy eleve már halott a link.[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
válasz brazos #32934 üzenetére
Nincs letöltve. Eddig ment is minden szépen... míg ez a menü frissítés, vagy mintha crash-elt volna, és újraépült, le nem futott.
Próbáltam egy új filmmel, amit most ismertettem fel a médiatárba, de annak sem játssza le a filmelőzetesét.
Egyébként próbáltam több filmét is, egyik sem megy. -
takraj
csendes tag
válasz Dolphine #32931 üzenetére
Az OnlineStream szolgáltatja a csatornalistát az IPTV Manager számára, aki ezt tovább szolgáltatja az IPTV Simple-nek. Az adások megtekintése így történhet a Kodi PVR felületén is, kvázi mintha lenne egy virtuális TV tunered hozzá.
Az EPG-t is az OnlineStream addon biztosítja, de mivel a honlapon nincs EPG, ezért külső forrást kell megadni neki, ahonnan letöltheti. Itt van egy kis csavar viszont, mert ugye az EPG csak akkor fog működni, ha a csatorna azonosítók egyeznek az m3u-ban lévővel. Mivel ezeket az addon dinamikusan generálja a honlapon elérhető azonosítóból és a csatorna nevéből, így a letöltött EPG-ben lévő csatorna azonosítókat megkísérli a csatorna neve alapján automatikusan összerendelni az OnlineStream-ben található azonosítókkal, és úgy küldi tovább az IPTV Managernek. Ez nem mindig tökéletes, mivel egy elég buta algoritmus próbálja kitalálni a névből, hogy az miként szerepel az addonban.
Ez a magyarázata annak is, hogy miért nem tudod megadni direktben az IPTV Simple-nek az EPG-t.
-
Dolphine
addikt
válasz takraj #32937 üzenetére
Azt hiszem kezdem érteni.
Összefoglalva, hogy jól értem-e:
Tehát, hogyha megvan az IPTV Manager integrálása, akkor ennek segítségével az OnlineStream csatornalistáját tudom nézni az IPTV Simple Client segítségével. Jól értem?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
honeker
őstag
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Dilikutya
félisten
Kézzel lehet szerkeszteni a műsortár adatait? Viszonylag nagy számban tölt le a Kodi fals információt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
brazos
senior tag
válasz Dilikutya #32942 üzenetére
Igen lehet, ahogy itt is írják ezen az oldalon [link] a Médiatár exportálása, NFO-k szerkesztése fejezet részben.
Egy film.nfo file szerkezete:
A fontosabb adatok:
<title> Cím (magyar)
<originaltitle> Eredeti cím
<rating> Értékelés
<year> Év
<plot> Bevezető
<runtime> Hossz
<mpaa> Korhatár
<playcount> Lejátszások száma (0: nem látott; nagyobb szám megnézett)
<genre> Műfaj (több is lehet)
<set> Kollekció
<director> Rendező
<studio> Filmstúdió
<trailer> Előzetes, plugin://plugin.video.youtube/?action=play_video&videoid=**7EgVRvG2mM0** (a csillagozott rész helyett kell a youtube ID)
<actor> színész (több is lehet)
Az .nfo fájlban a film előzetes netes linkek a <trailer> tag-ban vanna jegyezve, ha halott , vagyrossz a scraper által lehozott előzetes lin címe, azt itt lehet javítani, átírni egy megfelelő előzetes videó címére.
A szerkesztés bővebb leírása, és a mentett .nfo visszatöltésének módja a linkelt cikkben van. -
lovi8
tag
Sziasztok,
Esetleg aréna 4 csatornat néz valaki kodin?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest