Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Digisportnál miért írja ki, hogy http code 404? Gondolom nem találja az oldalt de vajon miért? 1-2 hétig ugyanazzal a beállítással megy majd nem látja hetekig. Routertől kezdve minden újraindítva, frisstve. Van valami ötlet rá? Köszi -
vargalex
Topikgazda
Nem néztem a netflix addont, de ha a weboldal parseolását végzi, akkor az nyilván törik az oldal módosításakor. A NetFlix app viszont gyanítom, hogy API-n keresztül éri el, ami nyilván tud változatlan maradni új endpointok bevezetése után is, legfeljebb az újabb feature-ok nem használhatók.
Alex
-
djattila12
újonc
hello valakinek mejen kodi 18.6 videa.hu oldal mert nekem azt érja ki nicsen link legaláb 1hete csinálja
-
őstag
Anyós 7 éves Samuján is megy, gond és akadás nélkül. Viszont a mi pár éves LG okostévénken szépen dadogni szokott, hiába csatlakozik vezetéken a routerhez... Szóval Gigabyte Brix/LibreELEC/Kodi kombóval tudjuk nézni. Mármint, amikor nem copat a Netflix a változtatásokkal...
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
-
Castell
aktív tag
válasz M_AND_Ms #30888 üzenetére
Értem, de ha a noname kategóriás tv-kre is rá van hegesztve a netflix (pl, dyras), akkor ott a lefrisebb program már elbukik, ergo az valszeg sohasem fog frissülni és a noname smart tv-n is meg van az esély rá, hogy egy idő után nem fog működni a dedikált addon. De láttam már olyat is, hogy vadiúj androidos smart tv-n a legfrisebb play-ből telepített apk sem ment... Mindenesetre érdekes a Netflix hozzáállása etéren, de ők tudják, ezzel a felhasználókat fogják csak feldűhíteni.
-
Bacusuz
addikt
sziasztok!
abban kérném a segítségetek, hogy
a kodin a confluence felszínt használom. hogy tudom a netflix alkalmazást rátenni a főképernyőre?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
consono
nagyúr
válasz ekrisztian #30889 üzenetére
Az "eredeti" , nem 4K-s. FullHD a TV, amibe dugva van, régi Samsung. Persze van rajta Kodi is :) Nekem bevallt, de pl a HBO Go app nem ment nekem rajta. Vagy pl a Digi appjával is baj volt, mert azt feltételezte, hogy álló a képernyő... Ezt leszámítva szerintem jó cucc, nagyon megérte azt a 6-7000 Ft-ot, amiben volt :)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Castell #30886 üzenetére
Ez nem kicseszés. A hivatalos eszközök mindig a legfrissebb programot használják közvetlenül a Netflix szerverekről. Bármi változás történik, az náluk gondot nem okoz. Ez a nem hivatalos kis program, mindig csak kullogni fog a változások után, mely változások tényét nem kötik a fejlesztőjük orrára. Se a megoldást.
Utólag kell nekik kitalálni, mi történt, mit kell nekik módosítani, majd azt le is kell fejleszteni, tesztelni, stb, stbAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
consono
nagyúr
válasz Castell #30886 üzenetére
Hát, sajnos az unofficial kiegészítőkkel mindig ez van... Nekem mázlim van, a nappaliban a TV natívan tudja, a hálóban meg egy FireTV Stick van, az is tudja rendesen a Netflixet. Mondjuk én pont fordítva vagyok: a Kodi már csak az offline filmekre van, elengedtem az addonokat. Online meg Netflixet nézek, nézünk.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Castell
aktív tag
válasz ORCA58 #30881 üzenetére
Nekem a minap lett elegem ebből. Nem a Netflix addonból vagy a készítőjéből, hanem a Netflix-ből. Nem mindegy nekik, hogy min nézem, ha már egyszer fizetek érte? Szóval a logikát nem értem, hogy minek kavar be vagy korlátoz. Ha lejár az ehavim, nem hosszabítok. Maradnak az exodus alternatívák...
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép estét. Nálatok működik a netflix Kodi alatt? CoreElec legfrissebb, netflix addon legfrissebb. Belépni nem tudok. Key error hiba. ...... Mi van ilyenkor? Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
dave0825
őstag
Semmi ilyen nem volt (CE-n van a Kodi), amúgy meglett a gond forrása: érdekes volt, hogy a "07 - Hold.mp3"-at át tudta rakni, a többit nem. Az ékezetes fájlokat/mappákat nem tudta másolni? Miért nem?!
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Üdv. Van bárkinek bármi ötlete - azon kívül, hogy dobjam ki a boxot, mert erre már gondoltam - arra, hogy miért nem tudok másolni se a belső fájlkezelővel, se sftp-n a BELSŐ tárhelyről külső usb-s tárhelyre? A belsőről belsőre bárhova lehet, a pendrive-ról pendrive-ra bárhova, de egyikről nem a másikra. Sftp-n szoktam otthon telefonról fölrakni külső hdd-re dolgokat, gond nélkül mindig ment, most apámnál ugyanazzal a rendszerrel nem megy, a total cmd is hibát írt, és a kodi is ír, ha a belső fájlkezelővel akarok másolni. Error log-ban csak annyi van, hogy "error creating {mappaneve}".
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
xtend
senior tag
Ez a kérdés az MS fórumon is fel lett már téve, ott is írtam, hogy az Exoshark kiegészítő amiben ezek benne vannak. A "tékás" nézet meg egy skin a Kodiban. Ennyi. Nincs külön apk. (legalább is ha XY nem csinált külön egy alkalmazást ennek).
-
janky1216
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy melyik az az alkalmazás (APK.), amivel a Netmozi. com, Filmezz. eu és Videa weblap összes filmje reklám nélkül, egyszerűen kezelhető videotéka kinézettel, magyarul nézhető? -
consono
nagyúr
válasz BullZeye #30864 üzenetére
Amúgy mint cég, tényleg szemét banda, de az nem ide tartozik Vagyis nem etikus, ahogyan dolgoznak, de mindegy is, én is az ő ügyfelük vagyok.....
-
BullZeye
veterán
Digi szerintem köszöni szépen jól van, nincs eladósodva. Több munkájuk van mint bármely szolgáltatónak, több bekötést végeznek mint bárki. Nem kéne összefognia a másik 2 szolgáltatónak, ha nem így lenne.
Legolcsóbb és leggyorsabb net van náluk, lehet valaki szív a stabilitással, én kezdetek óta digis vagyok, és évente átlag 1x ment el a net 1 percnél tovább. De hol máshol kapsz 3300Ft-ért gigabites netet?
UPC chello volt régen a jó kis 30gigás korlátjával, gondolom örülnél ha visszahozná a Vodafone mint a mobilnetjével, hogy és bekorlátozza 30 gigára, aztán 2-3 hónap lesz letölteni steamről egy játékot
Mobilnet kiépítése folyamatban, ami azt jelenti hogy majd 2 éve INGYEN korlátlan mobilnetet ad az ügyfeleinek, tényleg szemét banda!
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
cof
veterán
Érdekek... UPC-nél is van ilyen elhanyagolt terület, 29-es körzet.
Túl jó és olcsó a Digi, nem bírnak vele versenyezni, ezért alávágnak ott ahol tudnak.
Normális szolgáltató? Melyikre érted? Mert nekem UPC van, de a feltöltési sebesség az a béka segge alatt, Digi-nél alap mindenhol legalább 100 Mbit/s feltöltési sebesség.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Vtmk
tag
Mert a digi elvan adosodva es az invitelt mostihakent kezeli. Azert van higy az inviteles ugyfelek mindenhigyan levannak kakalva. Semmi bovites vagy barmi. Mindent feldobott a mobil netre es nem jott be neki. A nyakaban liheg a vidafone telekom osszefogva kifogjak szoritani remelem. Es vegre lesz egy nornalis szolgaltato. Vodafone megette a upct most osszefogott a telecommal legyurik siman.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Csak kéne még egy kis segítség ezzel a watchdoggal. Felraktam, de akárhogy állítgatom nem akar csinálni igazán semmit. Mikor elindul a Kodi csinál egy frissítést, de amik nem elérhetőek a filmek a hálózaton azokat továbbra is megjeleníti Mit kéne csinálnom, hogy működjön is? -
consono
nagyúr
Nem, vagy nem teljesen. Meg talán a versenyhivatal mégis visszavonta az engedélyt. Én még akkor váltottam Digire, mikor arról volt szó, hogy egy cég lesznek és meg tudtam tenni hűségidő alatt is...
-
consono
nagyúr
Valahogy így Nincs már ingyen ebéd... Én bevallom a Digis online TV-t egy dologra szoktam használni: Forma 1-et nézni, ha nem vagyok otthon (kb. 40 éve nézem mindig), arra tökéletes Meg arra is jó a Kodi-s addonnal, hogy nem kellett kábelt húzkodnom a lakásban, mégis ha "kell", nem csak a nappaliban lehet TV-t nézni. Persze jobb lenne, ha minden csatorna lenne a digitálison is, de az elmúlt évből egy olyan esetre emlékszem, amikor foglalt volt a nappali (asszony órát tartott) és a leányka pont azt a csatornát (talán a Minimaxot?) akarta nézni, ami digitálisan nem volt...
-
nagyúr
válasz Botigta #30848 üzenetére
Értem. Nekem van digionline, anyámtól meg van horizon go hozzáférésem, mégis az van, hogy ha nem vagyok tv közelben, de szeretnék valamit megnézni, tuti, hogy a digionline-on pont az a csatorna nincs, a horizon go-n pedig azt a csatornát csak saját hálózatból lehet nézni... Ha találsz is vmi nem hivatalos m3u listát, egészen biztos, hogy pont akkor fog megszűnni/szaggatni amikor épp szükséged lenne rá.
Arra akarok kilyukadni, hogy internetes tv-re támaszkodni még mindig nem érdemes...
Talán a Telenor és az Itt-ott tv-vel lenne értelme próbálkoznod (ezeket még nem próbáltam, de nem is vagyok nagy tv-s), ha valóban szeretnél egy megbízható tv szolgáltatást, mert ezek kimondottan online szolgáltatások, de tartok tőle, hogy sem árban, sem minőségben nem fogsz jobban kijönni, mint most.[ Szerkesztve ]
-
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy feltettem kodit android tv-re. +msrepo-t. Igazából nekem csak a rltmost- miatt kellett. Ami most így lett is és működik is. DE! állandóan szétesik a kép vagy, hogy mondjam. Esetleg kell még valamit feltennem, beállításokban matatni vagy ez ilyen és örüljek...
-
nagyúr
-
cof
veterán
válasz Botigta #30839 üzenetére
Hát a Simple IPTV Client nem tud felvenni, szóval ha van is m3u listád, csak nézni tudod vele.
Ellenben ha rendelkezel a fájlal a TVHeadendbe lehet integrálni az m3u-t akkor a kliensével már lehet felvenni.
A fehér út meg az, hogy veszünk egy USB TVTuner-t pl. és a saját Digi előfizetésünket tudjuk nézni Kodi alatt, műsorújsággal, felvételi lehetőséggel, tokkal-vonóval.
Én UPC-t nézek így, csak ott sokkal kevesebb a szabadon fogható csatornák száma.
[ Szerkesztve ]
-
tcsaba007
tag
válasz Botigta #30829 üzenetére
Nem próbálkoztam még aliról venni. Régebben (1-2 éve) néhány szürke szolgáltatónál kértem próba csomagot. Azt tapasztaltam, hogy a magyarnak írt csatornák egy része nem az volt. pl tv2 helyén valamilyen szláv vagy épp török nyelvű szintén tv2-nek hívott csatorna volt. Ahol volt HBO ott sok csomagban nem volt magyar hangsáv stb....
-
consono
nagyúr
válasz tobias40 #30835 üzenetére
Igen, ahogy GZoli7 írta, van egy servletnek csúfolt progi, ami a digi online belépési adatok birtokában Simple IPTV-hez, vagy TVHeadend-hez való m3u-t generál. Persze ez csak lokálisan működik, nem tudod a havernak is elküldeni, hogy ő is nézze Ha visszakeresel a servletre fogsz találni leírásokat.
-
consono
nagyúr
válasz tobias40 #30832 üzenetére
Digit lehet De szerintem nem a Simple IPTV a lényeg, hanem, hogy tudjanak TV-t nézni...
M3u-t nem ad, de gyakorlatilag minden platformon elérhető pl. az IttOtt TV, több ismerősöm is elégedetten használja a szolgáltatásukat (én nem, csak hallottam róla).Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
BullZeye
veterán
Kodi-t megakasztja pár SSA/ASS vagy beépített felirat pár résznél, ahol folyamatos mozgás miatt másodpercenként többször jelenítené meg a feliratot, jellemzően Animéknél.
Ez ellen lehet tenni valamit, lehet esetleg maximalizálni, hogy másodpercenként maximum 60x jelenítsem meg feliratot? Hang megy tovább, de a kép szó szerint befagy 10-15 másodpercre, ilyenkor pausálom, és egyszer utoléri magát.
S912 + CoreElec
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
cof
veterán
válasz nagyjanny76 #30825 üzenetére
Pedig jó helyen jársz, az összefoglalóban van az MSRepo elérhetősége, és benne az RTLMost kiegszítő. Működik tökéletesen.
Nálad más probléma lesz szerintem, nem vagy bejelentkezve vagy inputstreamadaptive problémák, esetleg régebbi Kodi verzió.
-
nagyjanny76
újonc
Nagyon köszönöm a segítséget de én nem vagyok benne biztos hogy ez kell nekem. Bár nem értek hozzá. Amit én keresek az az a repo file, amit fel tudok tenni a Kodi alá hogy bizonyos stream lehetőleg magyar tartalmakat elérjék. A legrégebbi a msrepo volt nekem, de abban az RTL most már nem megy, viszont egy haverom letöltött valahonnan valami filet amit talán vargalex csinált és abban lévő azzal megy. De sajnos nem tudja hogy honnan is töltötte le, és már nincs is meg a gépen. Tehát kérdésem lenne honnan lehet frissített repokat leszedni. Előre is köszönöm a segítséget.
-
cof
veterán
-
Botigta
aktív tag
IPTV +PVR beüzemelésében kérnék segítséget! Miután jópár tutorialt megnéztem, semmivel sem lettem okosabb, mert mindegyikben odáig jutnak el, hogy telepítsük a Simple IPTV Client-t, de eddig ezek nélkül is eljutottam (Cof mester segítségével) De hogyan varázsolok tv adásokat, csatornàkat a listába? Valaki, aki magyar nyelvű IPTV-t néz, el tudná magyarázni szájbarágósan, hogyan lehet beüzemelni?
Köszönöm -
MODERÁTOR
Hol találok letölthető magyar TV csatorna ikonokat?
20 éve a Prohardveren
-
Castell
aktív tag
Üdv,
Vki esetleg rá tudna nézni a Netflix addon-ra, hogy csak sd-ben jásza le a tartalmakat?
Hiába állítok bármot is, csak sd van
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Van arra otletetek, hogy mikent tudnam rabirni a kodit, hogy a talalati listaban csokkeno illetve novekvo sorrendbe rendezze a video kiegeszitokben a talalatokat ? Hiaba probalom beallitani a baloldali panelen, nem tortenik semmi.
-
Botigta
aktív tag
- A Shark CC-n amikor egy filmet el akarok indítani, felugrik egy összeadàs ablak, de hiába írom be az eredményt, nem történik semmi, nem indul el a film, visszalép a listára. Ez miért van?
Köszönöm -
törölt tag
Befrissült a rendszer az újabb verzióra, viszont most egyik SMB megosztást sem érem el.
Operation not permitted üzenetet kapok.
Mi történt és hogy tudom megoldani? -
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Egyszer már feltettem ezt a kérdést a htpc-s topikban, de ott nem jött válasz, nem tudom melyik topikba illik jobban, így felteszem itt is.
Lenne egy kérdésem a Libreeleccel kapcsolatban, mert csak nem tudom, hogyan lehetne megoldani. Azt szeretném elérni, hogy a médiatárt elindulásnál mindig frissítse is, valamint tisztítsa is, mivel a filmeket főként az én gépemről húzza be hálózaton keresztül. A frissítés azt ugyebár könnyen megoldottam, mert van a guiban rá beállítás, viszont így akkor a médiatárban maradnak a filmek, amikor az én gépem nincs bekapcsolva, vagy esetleg valamit már töröltem. Ennek megoldására, az advanced settingset szerkesztetettem, hogy tisztítson is indulásnál. Ezzel viszont előjött egy olyan probléma, hogy ha kivan kapcsolva a gépem és megcsinálta az automatikus tisztítást, akkor ugyan nem jönnek be a jelenleg nem elérhető filmek, viszont utána többet egyáltalán nem is jönnek be, mert mindig törli az elérési helynél megadott tartalom típust (hogy film vagy sorozat van-e benne), ezért ahhoz hogy újra betöltse utána a médiatárba, újra meg kell neki adni manuálisan a tartalmat. Hogy lehetne ezt megoldani, hogy azt azért ne törölje már ki, hogy milyen tartalom tartozik, ahhoz az elérési úthoz és ismét betöltse a médiatárba, ha már elérhetőek ismét? Ezt csak valami bővítménnyel lehetne megoldani, vagy nálam romlott el? Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Van egy Raspberry-m amire telepítve van a Libreelec.
TVHeaden-el szeretném a hálózatba kötött NAS-ra (Xpenology) rögzíteni az adásokat.
A NAS-on az NFS-t beállítottam, és a192.168.1.206
ip című Raspberry-nek a jogosultságokat is beállítottam, de nem megy a felvétel készítése az alábbi hibával:the directory '/volume1/NAS1/KODI TV' is not accessible
Hol keressem a hibát?
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
blakey
titán
válasz Dolphine #30800 üzenetére
Tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest