- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
A Coreelec-em frissült a legújabbra és azóta a kore nem kapcsolódik (wifi-n) a kodi-hoz. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba oka? Láthatóan a beállítások nem módosultak sehol sem, ha jól láttam.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
veterán
Köszönöm a válaszokat
Akkor ezzel úgy látszik együtt kell élni.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
blakey
titán
válasz MadMancs #31691 üzenetére
Szerver hiba, tegnap pl. nekem hibátlanul végigment a műsor de van amikor nem, és böngészőben vagy app-on keresztül is hibás.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ztsoft
őstag
válasz MadMancs #31691 üzenetére
Szia!
Nálam is ugyan ezek a hibák a Coreelec (9.2.4.2, Kodi 18.8) + RTL Most. Én az RTL szerverére gyanakszom, mivel PC-n böngészőben is ugyan ott jelentkezik a hiba, mint a box-on.
Ez nem mostani hiba, már régóta jelen van.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Pete55555
addikt
válasz Pete55555 #31693 üzenetére
Jó, rájöttem dolgokra... Pl hogy már nincs a Transmission-nek grafikus felülete, csak web kliens.
Ez nem magyarázta, hogy a Transmission remote GUI miért nem csatlakozott, de addig kínlódtam, míg sikerült, úgyhogy most már megy.Egy problémám viszont még van:
KORE alkalmazással nem tudok csatlakozni a kodi-ra, illetve a webes felületen (IP:8080) sem.
HTTP távirányítás engedélyezve, alkalmazás vezérlésnél mindkét pipa ON.
Valami hiányzik, csak nem tudom mi......Szeretem leracsniztatni...
-
bupemko
senior tag
válasz AcCEsS #31687 üzenetére
Nekem megy Macbook-on a hGO EU gond nélkül, elmúlt héten elég sokat néztem vele sorozatokat főleg. Egyetlen bajom, hogy ha pl. hivatalos mobil kliensen, böngészőben vagy másik Kodin (Win, Mi Box S) kezdek valamit nézni, akkor bár látja, hogy hol tartok (gondolom lekérdezi valahogy HBO GO szerverről), de nem tudja folytatni, mindig az elején kezdi... szerencsére ha csak egy eszközön futó Kodit használok, akkor megy a folytatás gond nélkül.
Én is használok Trakt-ot Macbookon Kodival, nekem mintha csak a sorozatokat venné észre, hogy lejátszom (hGO EU, Netflix, PlexKodiConnect), filmek után nem dobja fel az értékelés ablakot...
Ja ha már panaszkodás, akkor valaki tud abban segíteni, hogy hogyan tudom neki elmagyarázni, hogy ne external subtitle-t és ne angolt indítson alapból? Nekem hGO EU-nál az internal Hungarian lenne az optimális... pár hete követem a topikot, azóta azt láttam, hogy melyik külső forrás jó sorozathoz meg filmhez, de ilyen téma nem volt...
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz Pete55555 #31682 üzenetére
Na, sikerült felrakni a fent leírt módszerrel a 9.2.4-et, de így sem sikerül transmission-t csiholnom.
Próbáltam ezt a csomagot (értelemszerűen a 9.2 or lower)... és a fent említett 9.1.16-os verziót. Feltelepül, de nem lehet indítani.. Ötlet?
Egyébként rtorrent, vagy qtorrentet telepítve sem futtatható....Szeretem leracsniztatni...
-
veterán
Sziasztok. Android TV + Kodi + RTL Most.
Egy ideje elkezdte hogy egy pillanatra felugrik a lejátszási sáv, majd kép megy hang nincs. Másik verzió hogy kép megáll hang megy tovább. Van valakinek ötlete mi lehet a baja? Jelenleg úgy tudjuk nézni tovább ilyenkor hogy stop start és folytatás x.y időponttól.
Előre is köszönöm ötleteketKedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gyugyo79
addikt
A Plex szerver irányából vannak megoldások
teljesség igénye nélkül és úgy, hogy csak az utolsóról tudom, hogy jelen pillanatban is 100% működik (mert használom évek óta) de az az aminél rezeghet a léc, hogy meddig (meg van az ha plex pass és trakt előfizetésed is van akkor egyből webhook -al össze van kötve a 2)
https://github.com/JvSomeren/tautulli-watched-sync
https://github.com/xanderstrike/goplaxt
https://github.com/gazpachoking/trex
https://github.com/dabiggm0e/plextrakt https://github.com/trakt/Plex-Trakt-Scrobbler[ Szerkesztve ]
-
Pici
tag
Sziasztok!
Már végigtúrtam a netet, de sehol nem találtam megoldást a problémára:
Nemrég beüzemeltem egy NAS-t, Plex Media Server-el.
A médiaboxomon (CE 9.2.4.2) PlexKodiConect (2.12.3) lett beállítva, lát is mindent, viszont Trakt-ról a film megtekintéseket nem szinkronizálja hozzá. Sorozatoknál pedig minden jó.Megpróbáltam a médiaboxon új telepítéssel, hogy csak a PKC és a Trakt volt fent, de ugyanaz a hiba.
Nem ismer valaki erre megoldást?
Xiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
-
őstag
-
AcCEsS
senior tag
Nálatok megy jól az HBO Go? Nálam pár napja "Kommunikációs hiba, visszaadott állapot: 403" hibaüzenetet dob minden próbálkozásra.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Ma belefutottam egy hibába.
A legújabb libreelec alapú kodi van fent egy raspberry pi3-on.
Egy újraindítás után visszaállt angol nyelvre minden (menük, billentyűzet beállítások) és egyetlen addont sem tudok telepíteni.Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
Pete55555
addikt
válasz bivalyos #31681 üzenetére
Akkor viszont frissítek az újabbra...
Itt az "Updating using the Samba shares" szerint, gyak letöltöm, bemásolom az Updates mappába, újraindítom, és kész...? Egy kis megerősítést kérnék, mert nem vagyok gyakorlott ebben
Kell majd valamit konfigurálni, beállítani, vagy nagyjából megjegyzi a dolgokat?
És ha ez megvan, akkor a fentebbi módszerrel thoradia, és transmission telepít, vagy elég csak transmission?...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Egy Dell vékonykliensen nagy megelégedéssel használok LibreOffice-t már jóideje.
Tegnap viszont kikapcsoltam takarítás miatt, bekapcsoltam és most nem megy a transmission. A kiegészítőknél alapból nem is mutatja, csak ha "beljebb" megyek lista nézetbe (saját kiegészítők, mind...). Indítani sem engedi.
Valakinek valami ötlet?[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
bupemko
senior tag
-
bivalyos
tag
Sziasztok, olyat szeretnék csinálni, hogy telepítés egy kamerát a bejárati ajtó figyelő, (hikvision) ami wifi hálózatra kapcsolódik, és ezt el szeretném érni kodi alól valahogyan, azaz hogy ki tudjak tekinteni egy addonon keresztül, amit ha megnyitok egyből a kamera képet hozzá be, pl rtsp streamet vagy onvif
Létezik ilyen?
Rögzíteni se kell, az megy saját SD kártyára, csak elő képet nézni.[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: bivaly
-
MODERÁTOR
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a billentyűzet "C" gombája előjövő menüt, a távirányító piros zöld vagy kék gombjára tegyem?
20 éve a Prohardveren
-
rruzsi
tag
Sziasztok, bocsi a kérdésért ha valahol meg lett válaszolva, kerestem nem találtam, Exoshark és "barátai" nál még mindig nem működik a trailer funkció, ez csak nálam van így, vagy ez ismert hiba? Köszi
-
-
-
consono
nagyúr
válasz vasiati73 #31663 üzenetére
Ha nem megy a Playről, próbáld letölteni innen: https://kodi.tv/download
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A Movieshark fórumon felmerült egy új kiegészítő ötlet, ennek hatására újabb kiegészítővel bővült a repo: Onlinefilmekingyen (https://www.onlinefilmekingyen.com/ oldal). Amint időm engedi, integrálom az exoshark-ba is.
Alex
-
vasiati73
újonc
Köszönöm. Az a problémám hogy csak az spmc-t engedélyezi, a többi nem kompatibilis.
-
blakey
titán
válasz vasiati73 #31661 üzenetére
Kodi Leia ajánlott ezekhez a kiegészítőkhöz, SPMC régi Kodi fork, gyakorlatilag csak saját tartalmak lejátszására alkalmas. Telepítsd a Kodit és minden menni fog.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vasiati73
újonc
Sziasztok a lányom tabletjára telepítettem az SPMC kodi-t Több kiegészítőre pl a kerekmesére , a wofvideora azt írja hogy nem kompatibilis. Tudnátok ebben segiteni. Előre is köszönöm.
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok! Nem tudok semmit nézni, minden üres lapra, üres semmire jutok ki. Nálam van a baj csak az exoshark, moviesharkcc-vel? Windows, Linux teljesen mindegy ugyan az az eredmény. Látom, hogy a plugin régen voltak frissítve. Most konkrétan Anime kategóriák között nézelődnék, de animeaddictson, moviesharkon alig van valami, csak a fentieken lenne nagy választék.
[ Szerkesztve ]
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok ! Müködik még a telegramos csoport ? nekem a telegram frissités után eltünt a csoport.
-
blakey
titán
Felszín módosítással esetleg nem próbáltad?
-
cof
veterán
Valahogy meg lehet növelni a Kodi alatt a betűméretet? Megtaláltam egyetlen betűtípust az Arial-t, az óra már vastagabb lett, és a menü szövegek is, de mondjuk a PVR részre nincs ez hatással, jó lenne legalább a duplája a jelenleginek, mert nagyon kicsik a betűk, messzebbről egy kisebb TV-n.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Borisz76
veterán
válasz geogabcsi #31653 üzenetére
Sajnos ennél többet én nem tudok segíteni mert nem használok asztali, hálózati lejátszót semmilyen formában.
Nálam egyszerű a felállás :
2 db NAS szolgál ki 3 db PC-t ( Sajátom , páromé , gyerkőc gépe ) , amik a monitorokra és a TV-kre vannak kötve HDMI kábellel.
( A saját PC-m egy házimozi erősítőn át küldi a képet a TV-re. )Minden PC-n felcsatoltam a NAS-on létrehozott megosztott mappákat mint hálózati meghajtó....
Talán más majd útba tud igazítani, hogy mit és hol kell megnézni, piszkálni.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
geogabcsi
tag
válasz Borisz76 #31652 üzenetére
Amiko A5 Combo-n lévő Enigma2 op rendszerű OpenAtv 6.2 pluginja a Kodi 17.6 és ott nem éri el a Synology NFS-en keresztül. Az Smb v1 Win10 alatt nem megy és a Synology v2, v3 min-max. ismerem, ezért kellett új NAS-t vegyek, mert a régi csak v1-et ismert, így hálózai mappaként sem lehetett felcsatolni. Win10 alatt a Kodi 18.8 NFS-el nagyon jól megy, tehát az Amiko Kodi 17.6 párosítással lesz a gond, mert nem lép be az NFS-be.
-
Borisz76
veterán
válasz geogabcsi #31651 üzenetére
Win10-ben alapból tiltva lett az SMB v1.
Régi, elavult, hibákkal teli.
Synology oprendszerében a DSM-ben lehet állítani az SMB minimum és maximum szintjét.
Minimum v2, maximum v3 a jó beállítás.
Ezt a win10 kezeli is..... ugyanakkor a régebbi asztali lejátszók nem biztos hogy kezelik. Azoknak csak a v1 a jó.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
geogabcsi
tag
Kodi 18.8 Windows 10 alatt simán eléri a Synologyról az NFS mappát, érdekes, hogy az SMB-vel nem, pedig a van felcsatolva pár hálózati mappa Win alatt. A gondom az, hogy az Amiko Enigma2-ben Kodi 17.6 van és nem lehet frissíteni, ott viszont sem az NFS, sem a Samba elérés nem megy, bár frissítés nélkül is kellene vigye. Láttam itt dreambox-os hozzászólást, valakinek megy?
-
ricse74
csendes tag
Sziasztok!! Arra lennék kíváncsi hogy a sbot.cf- esssel megosztott filmeket hogy tudnám megnézni mert nem indít ja el nekem!! Előre is köszönöm a válaszokat.
-
-
LightWave
csendes tag
Sziasztok!
Hátha tudjátok a megoldást: Google Fotókban vannak nem csak képeim, hanem videóim is, amiket a telefonnal készítettem és felszinkronizáltam. Kodiban, Google Drive kiegészítőt használva, a képek látszanak, de a videók nem. Ez a kiegészítő hibája, vagy én állítottam el valamit? -
vilga
tag
válasz geogabcsi #31636 üzenetére
Ezt már én is megtapasztaltam, csak eddig user error-ra gyanakodtam: Nfs szerver config ok. mert a dune hd 101 látja, mint ahogy az smb-t is, és a Core csak szambát, viszont nfs tallózáskor csak a szerver ip címéig jut el CE,.
Van valami beállítás amit felett esetleg elsiklottam? -
geogabcsi
tag
válasz Arolotifar #31634 üzenetére
Vissza kellett térjek, mert az NFS beállítás úgy néz ki hogy jó a Synology-ban és video tallózásnál az NFS hálózatra a Kodi nem csinál semmit.
-
geogabcsi
tag
Köszi! :-)
-
geogabcsi
tag
Sziasztok! Van egy Synology DS212j NAS-om és egy Amiko A5 Combo, de korábban volt A4K és sem Android sem Linux alatt nem tudok NFS-re csatlakozni, pedig be van állítva a NAS-on az NFS [link] és a A5 hálózaton van, de a Video Browse nem megy, be sem tud lépni az IP címig. SMB ugyanez, látja a hálózatot és a mappát, de nem csatlakozik. Ki tud segíteni?
-
cof
veterán
Megy Kodi alatt: [link]
Mondjuk azt nem gondolnám, hogy ebben a formában sokáig fog menni. Előbb vagy utóbb szerintem fizetős lesz, meg át lesz alakítva a forrás is. Most még csak DRM védelem sincs a streameken. Szóval erre nem építenék egy új BOX vásárlással.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Kérdeztem az eszköz topikjában is, de gyanítom, hogy a kodi lesz a megoldás, ezért tőletek is kérdezem: Most tervezem egy Xiaomi MI Box S vásárlását. Le tudná vki írni vagy linkelni egy leírást, hogy az arena 4 online adását hogyan tudnám ezen az eszközön keresztül nézni? Tulajdonképpen azért venném ezt a kütyüt, hogy az arene 4-et tudjam nézni mivel a digi kínálatában nincsen. Ha ez a box-os megoldás nem járhetó, akkor nem is venném meg. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sznoopy1977
tag
sziasztok, van valakinek valóban működi pufferlási megoldása? Mióta új verzió van, megőrülök úgy szaggat minden, amit meg a neten találok megoldásokat, vagy nem telepíthető rá vagy nem működött.
OnLine Stream-mel van a problémám[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz kzolee216 #31621 üzenetére
Ugyanígy kaptak mások is, mint te: javaslatokat legális szolgáltatókhoz. Itt, ugyan úgy, mint ahogy a teljes fórumon tilos a warez.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz tobias40 #31618 üzenetére
Miért? Biztosan legalizálni szeretné a dolgot... Az Ittott TV-vel ismerősömnek jó tapasztalata volt, illetve a Telenor MyTV-t is szokták szeretni, bár az is igaz, hogy mostanában nem foglalkoztam a témával.
-
kzolee216
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud egy olyan megbizhati IPTV szolgaltatast ajanlani, aminel a legtobb magyar csatorna HD-ban nezhezo?
Jelenleg a Cardshare hasznalom, viszont hatha van jobb is :)Koszi ;)
-
djfantom
tag
Sziasztok. Berakhatnátok az aréna4 onli-t is. MotoGpt meg Indycart szokták online adni.Előre is köszömöm.
[link][ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Arolotifar #31608 üzenetére
jóvanna igy meg is lett, köszi, be is löttem sorozatokhoz a super subtitle-t, viszont istenért nem akarja automatikusan letölteni a feliratokat, hiaba van menüben beallitva hogy a supersubtitle-rol szedje alapesetben, meg automatikusan töltse le az első feliratot.
láttam volt ez a gond korábban másnál is, sikerült erre megoldást találni valakinek?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy filmnézés közben megakad a lejátszás?
Egy Tanix TX9S-en néztem a filmet, sorozatrészt amikor kimerevedett a kép mintha pause-t nyomtam volna, beletekerve ment tovább, és visszatekerve kb. ugyanonnan folytatta a filmet.
A sorozat felbontása 640x352-avi, nem minden résznél csinálja; de 720p x64 filmnél is észrevettem néha.
A forrás pendrive vagy 1TB-os merevlemez külső HUB-ra csatlakoztatva..
Az androidos Kodit használtam; de lehet, hogy CE alatt is előjött ez a jelenség." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Mr Dini
addikt
válasz _ocsisajt #31610 üzenetére
Szerintem alapvetően ezzel nem sokat tudsz kezdeni. A DRM decrypthez a processzor egy elkülönített részben dolgozik aminek külön bufferje van. Kétlem, hogy csak úgy kikerülne RAM-ba a visszafejtett nyers médiafájl, hiszen akkor bárki hozzájuthatna a médiákhoz. Így nem sokat tudsz tenni...
Persze ezt mondom úgy, hogy x86 architektúrával nem sok dolgom volt, ARM-on így működik.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
_ocsisajt
őstag
Közben beletúrtam a logba és szerintem itt a fail:
"WARNING: CRenderManager::WaitForBuffer - timeout waiting for buffer"
Mert megint random megállt... (most 10 perc múlva) A buffert már nem tudom hova növeljem.
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
róland
veterán
Xiaomi Mi TV Stick-et használ valaki?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
őstag
-
ReFleXx
addikt
válasz Arolotifar #31605 üzenetére
meg, azt irja szedjek le többfélét, de konkrét addon nem volt, ezért kérdezem melyiket érdemes
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
őstag
-
ReFleXx
addikt
Pi4-en hasznalok most Libreelecet/Kodit, milyen felirat letoltot kellene raraknom és hogy?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Gabesz25
tag
Sziadztok. Mostanában lassan indul a Kodi (windows-on), plusz néha a kiegészítőknél is "homokórázik". Hogyan tudok cache-t törölni? Semmi új kiegészítő nem lett felrakva, lehet valamelyik kiegészítő frissítése után lett ilyen, mert egyik napról a másikra jött elő ez a probléma.
-
_ocsisajt
őstag
Alapból 10x akkora értéket adtam meg, amennyi a guide-ban van, driekt amiatt, hogy túllőjem a dolgot... Majd adok neki még egy kicsit és visszaváltok inkább 720-ra, utolsó esély...
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
blakey
titán
válasz Hansomester #31600 üzenetére
Előtte a Pley aruházból telepítsd a Sideload launchert, hogy onnan be is tudd tallózni azokat az app-okat amik hivatalosan nem támogatottak Android TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest