Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Jó pár nap óta nem akar működni a CE-n lévő Youtube.
Az alkalmazásba be tudok lépni, de pl az előzmények mappába már nem tudok belépni, hibával kidob. Az írja nézzem meg a hibanaplóban...sajnos ezt nem tudom, hogy hol van
API kulcs már jó pár hónapja beírva. Nem tudom mi lehet a baja.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
bivalyos
tag
Kerekmese addon lehalt valamiért, megtudja nézni valaki mi lehet a baj? Tegnap még működött.
Üdvözlettel: bivaly
-
-
Botigta
aktív tag
Üdv,
Teljesen nulláról kezdőként próbáltam minél több fórumot, leírást elolvasni, mielőtt megrendeltem első készülékemet.
Megérkezett az X96 Max+ boxom. Azonnal feltettem rá CoF mester leírása alapján, aztán itt tulajdonképpen azzal szembesültem, hogy most mi mi van? Nézem a szép piros Kodi felületet, de azon kívül semmire nem tudom használni. Én gyakorlatilag szinte kizárólag online tv műsorokat, és filmeket szeretnék nézni, de tulajdonképpen jelenleg semmire nem tudom használni a boxot, mivel:
- Sehol nem találok arról leírást, hogy CE-n hogyan lehet online TV-t (pl. RTLMost), és filmszolgáltatók filmjeit nézni
- Youtube sem használható jelenleg
- De legalább az HBO-Go már Androidon sem működik, mivel most azt közli velem, hogy a készülékem rootolt, ezért nem használható...Minden segítséget köszönök, de ki kell újra hangsúlyoznom, hogy tök hülye vagyok mindenféle hegesztéshez, viszont szájbarágós leírás alapján mindent meg tudok csinálni.
Köszönöm -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
CE+Kodi+transmission+FlexGetAki vágja a flexget beállításait, kérem írjon PM-et, hogy ne itt offoljunk, mert az alap letöltés megy vele, de csavarnék rajta valamit és így nem megy és már felvágom az ereimet, hogy ehhez sincs semmi értelmes GUI, vagy beállítás varázsló, vagy akármi.
Köszi. -
cof
veterán
Nekem az a trükköm, hogy kikölcsönzöm a virágboltból amit meg akarok nézni. Én már feladtam ezeket a filmes/sorozatos kiegészítőket, még abban az időben amikor még ment a sorozatbarát, jó régen volt 2017, használtam ezeket én is, de ugyanazzal szembesültem amivel te, vagy a link volt halott, vagy pont a kiegészítő nem működött mert újítottak a forrásoldalon, így meg tudom, hogy amit letöltök azt meg is nézhetem bármikor amikor akarom.
A minőségre nem térek ki, hogy mennyivel jobb egy virágbolti, mint egy stream-elt videó, mert nagyon nem izgat engem a csili-viliHD, de ebben is jobb a saját letöltött tartalom.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
arpii
tag
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nemrég kezdtem el használni a Kodi-t, de a bőség zavarában a sok-sok kiegészítő között keresgélve azzal megy el az idő, hogy melyik alkalmazásban keressem meg az adott sorozatot, vagy filmet, olykor hiába, mert a link már nem él, vagy üres a mappa.
Van erre valakinek valamilyen trükkje vagy csak van egy kedvencetek ahol általában mindent megtaláltok amihez kedvetek van?[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Üdv.
Aki használja az Eminence skint (nem tudom, másikon is így van-e), nem tudja véletlenül, hogy a Media Center nevű kezdőlapra milyen szempont szerint rakja ki a filmeket? Nem az összeset látni, csak néhányat. Másik boxon volt, hogy semmi nem volt ott, majd egyszer csak megjelent 1 darab, ami többszöröződött (előtte is, és közben is ugyanazok a filmek voltak a boxon). Nem találtam semmi ehhez kapcsolódó beállítást sehol.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
bivalyos
tag
az beállítható valahogyan, hogy a főmenüben a kategóriák, pl filmek, zene, és ezen belül ne legyen kategorizálva hanem egyből egy adott tartalom jelenjen meg? Keresgéltem már többször de valahogy nem bírok rá jönni, a cél az lenne, hogy kezdőképernyő zene és egyből az SD kártyán lévő adott mappában található zeneszámokat listázza, ugyan így a filmeknél. (az már csak ha lenne a tortán, hogy ehez keressen boritóképeket is.)
Üdvözlettel: bivaly
-
castiels
addikt
-
tsilver
aktív tag
miért van az hogy NAS-ról nem játssza le a. .ts fájlokat, a műholdvevőről meg közvetlenül a benne lévő HDD-ről igen?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
aky01
tag
válasz Sentinel80 #30172 üzenetére
Elkészült. MS Repo-ban elérherő.
-
maestro87
őstag
TV2 addon-nál nem lehet azt megoldani, hogy kiírja egy műsor videóinak a címeit rendesen? Mert amikor túl hosszú a cím, csak három pontot ír a végére, és nem lehet tudni, hogy melyik a soron következő videó. A TV2 meg ugye egy epizódot is képes akár 6 videóra bontani.
-
Sentinel80
aktív tag
Jó dolog és áldás, hogy vannak magyar nyelvű kiegészítők is Kodihoz.
A Total Dance TV elindította a weboldalán a streamelést végre:
http://totaldancetv.hu/
Hátha valamelyik plugin írójának lesz ideje készíteni ehhez is valamit, elég jó kis retro klip csatorna.
-
spiky03
veterán
válasz csimpas #30165 üzenetére
Ezzel en is szivtam az elejen, amikor meg ismerkedtem a Kodival.
Sajnos csak az a megoldas van, amit Maestro87 irt.
Torlod oket egyessevel majd beallitod, hogy legkozelebb azt a mappat ne olvassa be.Jobb megoldast en sem talatam eddig.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Kodit használok itthon 3 eszközön is.
NAS-ról nézünk filmeket. Eddig 2 SMB profil volt a NAS-on, most van 3. Tehát 2 eszköz egy profilt használt, most az egyiken át kellene írni a felhasználónevét de sehol nem találom.Hogy lehet ezt egyszerűen?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
törölt tag
Hogy lehet a Netflix My Listet egyben hozzáadni a Libraryhez? Mappákon van külön opció erre, de nem szeretnék 200 tételt egyesével bedolgozni.
Illetve egyet kipróbáltam, de nem került be a listába. Kell forrásként hozzáadnom egy külön mappát? -
csimpas
tag
-
blakey
titán
válasz maestro87 #30161 üzenetére
Miért nem használod tableten (is) a Kodit? Mehet SMB-n is, bár nem tudom milyen boxról van szó. 2,4 GHz-en a HD már akadozhat, esetleg megpróbálhatod a routerben beállítani a 40MHz-et és akkor lehet, hogy menni fog, de leginkább 5GHz kéne ahhoz, hogy ne akadjanak a Hd anyagok és még akkor sem garantált.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
consono
nagyúr
-
Jakuu
őstag
válasz maestro87 #30155 üzenetére
Annak mennie kellene. 5G wifit hasznalsz ? A 2.4GHz keveredhet a kornyezo azonos csatornan levo radiojelekkel. Esetleg az lehet a bibi. Hany megabites halozaton vagy amugy ?
Probalkozz esetleg masik DLNA szerverrel, mint a bubbleUPNP , eleg sok lehetoseg van ilyenbol. Esetleg megprobalkozhatsz a Kodi remote kontrollal a Yatseval is, az nem csak DNLA-val tud streamelni mas okos eszkoz fele.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Mivel érdemes tableten nézni a box-on lévő filmeket? DLNA hálózaton próbálom VLC-vel, de a full hd már nem megy át rendesen wifi-n, az SD tartalom viszont akadás nélkül megy. A box wifi-je nem bírná vagy a VLC nem tudja dekódolni a tartalmat?
(Tanix TX92 box, Mi Pad 4 Plus) -
ricse74
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki segiteni a clipwatching megosztón miért nem indítja el a filmeket vagy ők is megszünhettek volna? Előre is köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
urgoz
aktív tag
-
nfsu17
veterán
Valaki rá tudna nézni az m3 addonra?
-
DarkByte
addikt
Akinek nem megy az RTL Most Raspberry-vel Kodi-val, gondoltam leírom, mert pár órát elszenvedtem vele hogy megoldjam.
Kell a legfrissebb addon (2.2.9) amibe be kell lépni a plugin beállításainál az MPEG-DASH részen egy RTL Most felhasználóval. Kell továbbá az InputStream Adaptive addon amit kézzel kell felrakni a Kodi-ba. (legalább 18-as Kodi kell amúgy, nekem LibreElec 9.0.2 volt az alany egy Raspberry Pi 2-n)
Ezután még friss armhf architektúrára lefordított libwidevinecdm.so-ra is szükség van, ezt pedig ezzel a bash script-el lehet kikapni az aktuális ChromeOS recovery image-ből egy Linux boxon (vagy akár magán a Pi-n is megy elvileg, ha van legalább 2+GB hely azon a partíción ahol a /tmp mount van, én egy Ubuntu 20.04-es VM-emben csináltam meg) és ha jól emlékszem a /storage/.kodi/cdm mappa alá kell másolni. Így végre elindultak a DRM védett tartalmak.[ Szerkesztve ]
-
chesterboy
aktív tag
Valakinek meg van az exoshark zip-be? Próbálom telepiteni, de a függőségeknél elakad.
Sikerült[ Szerkesztve ]
-
e90lci
senior tag
"Látod egyébként SSH-n mint USB eszköz?"
Látod ezt ki sem próbáltam.Megyek el itthonról de ha lesz időm megnézem először linux mint alatt tvheadend szerverrel megyen e,és csak a coreelec nem támogatja,vagy a tvheadend egyáltalán nem.De ha jó lesz akkor egy kis kábelvariálással megnézem a Synology nason is.(csak addig nem akarok kábelezgetni) Köszi a segítséget -
cof
veterán
válasz e90lci #30142 üzenetére
Ha ez a Si2168 chip van benne, akkor menni fog. Telepítened kell a DVB Drivereket, a főmenü kiegészítők résznél találod alul, Coreelec module drivers-ben.
Én a Latest kernel driver-t tettem fel, addig nekem sem látta az Astrometa DVB-C chip-et a TVHeadend.
-
eszgé100
őstag
válasz Carlos Padre #30114 üzenetére
Carlos Padre, blakey koszonom, utanaolvasok mindkettonek
[ Szerkesztve ]
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
e90lci
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem,hogy valaki használ e Coreelec alatt Tvheadendet,WinTV-soloHD usb DVB-C,T,T2 tunerrel?Működik rendesen?Kell valami driver hozzá?Vagy ez a tuner nem támogatott?[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
hGO EU addon képét lehet valahogy módosítani a régi hbo képre?
-
mikrofon
veterán
válasz FOX888 #30124 üzenetére
Ha Windows-sal nézed, akkor az akkor is kéri a név - jelszó párost, ha a kodi-ban nincs beállítva. Ilyenkor elég ha a névhez beírsz bármit, a jelszómezőt üresen hagyod, és x-eled a jegyezze meg opciót. Így is fog tudni csatlakozni, hiszen a kodi nem ellenőrzi a helyességét mert nincs beállítva
-
beers
addikt
válasz tobias40 #30128 üzenetére
Egy ali-s szolgáltatást próbáltam, nem volt vele gond!
Létezik apk-s elérhetősége is, de a KODI-s verzió lenne leginkább használhatóbb számomra! (PC, TV box, telefon, TV)
Akkor megnyugodtam, hogy a KODI megfelelő az ilyen jellegű szolgáltatás igénybevételéhez is!
Le akarom mondani a TV előfizetést, így legalább hordozhatóvá válik ez is, igaz egyszerre csak egy helyen használható, de többre nincs is igény!
M&N
-
fjanni
tag
-
castiels
addikt
Sziasztok!
UPC Direct live tv-hez várható addon?
-
beers
addikt
Van, aki régebb óta néz kodi-n IPTV-t?
Mennyire stabil a dolog?
Szívesen kiváltanám a TV előfizetésem IPTV-re!
Ezt legalább bárhol tudnám használni!M&N
-
FOX888
tag
LibreElec 18.2 fut egy sima pc-n. Szeretnék az otthoni hálózaton keresztül filmeket másolni a merevlemezére. A hálózaton látom a "KODI"-s gépet, de felhasználó/jelszó párost kér az eléréshez. Ezt hol állíthatom be vagy van default jelszó?
-
blakey
titán
válasz eszgé100 #30110 üzenetére
Közös adatbázis a megoldás, Plex, Emby, Kodira van kiegészítő.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Vtmk
tag
válasz Luissimo #30077 üzenetére
Nem az telefonról írtam. És kicsit nem azt írja mivel 39 repedés van az üvegen. Jót írok,de mikor elengedem a képernyőt átvált az adott betű.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
mzsol
tag
Sziasztok! MovieSharkon próbálkozok nézni valamit, de nem folyamatos a lejátszás. Ennyire gyenge lenne a netem (wifin és kábelen ugyan az)? Azt írja ki higy túl lassú forrás. Vagy onnan jön lassan az anyag amit kiválasztottam? Esetleg a box a gyenge 1GB RAM-al?
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Adott két Amazon Firestick 4K egy-egy szobában, Kodi 17.6-al, Synology NAS-ról játszanak le mindent.
Szeretném megoldani, amennyiben lehetséges, hogy ha megállítom a lejátszást az egyik szobában, akkor ugyanonnan tudjam folytatni a másikról, valamint a megnézett dolgok is legyenek szinkronban.
Valaki ki tudna segíteni, hogy mikre kell pontosan rákeresnem?
Előre is köszönöm"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
nyalifali
aktív tag
Sziasztok, vettem egy Mi Home Security Camera 360-at, van lehetőség boxon keresztül figyelni a hamarosan születendő babát később a kiságyában?
Vezérelni/irányítani nem lenne első körben szempont.
Köszi!VaNmIT
-
cof
veterán
válasz #75501312 #30105 üzenetére
A hármas az, hogy eMMC-re tetted Android megtartása nélkül.
Install in single boot mode, only CoreELEC on eMMC
Use CoreELEC data from
[3] current used SD or USB device
Install CoreELEC on eMMC and remove Android from the device.
Only boot of CoreELEC is possible.
The maximum of memory of the eMMC is used.Most elveszett az Android-od, újra kell tenned UBT-vel például.
De ez itt eléggé OFF.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz fjanni #30103 üzenetére
A cash-t hol tudom megadni?
E szerint tudod módosítani a cache-t."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
Felraktam a ceemmc -x paranccsal a CE-t a belső tárhelyre, a 3-as opciót választottam, az volt az, hogy USB-n lévő rendszert másol fel. Most viszont nem látom azt az opciót a Power menüben, hogy Androidra bootoljon az alap skin alatt.
Az általam használt skin alatt van opció a menü szerkesztésére, de a Power menü alatti opciókat nem dobja ki, így hiába szerkesztem az egysoros paranccsal, nem működik.
Hogy tudom android módban újraindítani a dobozt?
Illetve hogy tudnám betenni a Power menübe ezt az opciót?
Vagy van erre külön addon akár, amire rányomok és akkor a 2 soros parancs végrehajtódik?
Vagy nekem az is jó lenne, ha van beállítás arra, hogy a Netflix nem órákig töltődik, mert most hosszú másodpercek telnek el menüben mászkálás során. -
törölt tag
válasz fjanni #30102 üzenetére
A UPC / Vodafone Connect Box kétféleképpen működik. Van egy modem mód, amikor modemként használod csak és van egy saját routered.
És van egy Router mód, amikor egyben router is, így nem kell saját eszköz (igaz az eszközök száma miatt kell egy switch is nálam). Most így tesztelek. -
fjanni
tag
Ez pont nem az egyszerű módszer amit választottál. Kezdetben én is így csináltam, de többször elütöttem egy karakter és nem ment.
A legegyszerűbb az amit írtam az /api lapon keresztül vagy amit blakey írt kodi felületen keresztül a 3 mezőbe copy paste-val bemásolod a kódokat (vigyázz, az elsőbe a nevet, a másodiknál ne maradjon le a hivatkozás)
Az mindegy hogy hol csináltad az Apit, valamelyik PC-n ne a Kodi alatt, csak legyen elérhető másolásra amikor a fenti hivatkozások egyikét megnyitod.A cash-t hol tudom megadni? Az újraindítást én is mindig táppal oldom meg (főleg akkor amikor az egész lehal). Egyébként a lehalás miatt és a lassú médiatár frissítés miatt gondolom hogy ez hálózati gont, vagy beállítási gond és ezen a cash növelés sem fog segíteni.
Egyébként az az érdekes hogy van amikor simán megy minden.
A Remote.conf-ot hol találom?
-
fjanni
tag
válasz #75501312 #30095 üzenetére
Hogy iktatsz ki a hálózatból egy routert? Ezt nem értem. Az kell ha akár kábelen, akár wifin több berendezés között megosztod az internetet vagy egymással kell hogy kommunikáljanak. Nekem 4 berendezés kábelen és vagy 10 wifin csatlakozik rá.
A Nas-ban a merevlemezek nincsenek leállítva. Egyébként ez csak induláskor okozna késedelmet, de ha többször próbálom a filmet indítani akkor is malmozik. Egyébként van hogy gördülékenyen megy a kodi, úgyhogy valami hálózati gond kavar be.
A Kodi lefagyása is mostanában jelent meg, de ez is a hálózati hiba miatt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest