Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
-
bivalyos
tag
válasz Sentinel80 #30402 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy kipróbáljam, de nem is találom a addont, megszünt? Nem is volt?
Ui. Látom a web oldal se megy.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: bivaly
-
LógaGéza
veterán
válasz pube111 #30494 üzenetére
Kollekciókat az se kezeli jól, valamint szeretem úgy rendezgetni ahogy nekem tetszik a dolgokat
blakey
SHIELDen csak a 19 viszi a Dolby Visiont - meg ugye a Plex, de annak egyszerűen használhatatlan a feliratkezelése...[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
cpt rodgi
tag
sziasztok. Meg lehet valahogy oldani a kodiban, hogy ugy mint a sorozat, es a filmeket, hogy a netröl leszedi, rendszerezi, stb, egy harmadik mappat.. ( hu de leirtam). szoval en szerentek, es van is egy "mese" menü, de csak ugy nyillik meg mint egy file mappa, es semmi infot nem szed le . es azt szeretnem, hogy mint a sorozatokat vagy a filmeket latom ..
Remelem kibogozzatok a kerdest, es van valami egyszeru valasz.... KösziD: -
blakey
titán
válasz LógaGéza #30493 üzenetére
Miért tértél át a 19-re?
PKC akkor lesz ha már rc állapotba kerül a Kodi.
MySQL-t próbáltad? Plex/Emby előtt azt használtam.[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Használ valaki külső média-manager programot Kodi libraryhoz? Le akarok szakadni a Plexről, és inkább rendbe raknám a mappákat, minthogy egy külső szolgáltatáshoz kapcsolódnék (ebbe mondjuk beletartozik az is, hogy Kodi 19-hez nincs PKC még).
Eddig próbáltam a MediaElch-et (eddig talán ez a legjobb, de nem lehet benne külső mappát megadni a kollekciók képeihez, ez pedig kell a 19-hez), a TinyMediaManagert (ignorálja a saját beállításait, nem követi a fájlelnevezési beállításokat) és az Ember Media Managert (nem olvassa be a meglévő dolgokat).
Nem várnék sokat, csak hogy minden film mellett ott legyen az a pár fájl, (folder.jpg, fanart.jpg, banner.jpg, movie.nfo), valamint a Kodi 19-nek megfelelő formában ki tudja rakni azt a pár collection artworkot a megjelölt mappába."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
consono
nagyúr
válasz Akosman #30485 üzenetére
Hát, ha itt betallózod neki az m3u-t, vagy megadod az URL-t, akkor mennie kellene. Nem emlékszem, hogy mást kellet volna állítani. Mivel Android, kipróbálhatod, hogy pl. a Lazy IPTV appban működik e a linked, hogy biztosan kiderüljön nem ott van a probléma.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
castiels
addikt
válasz Speedcop14 #30471 üzenetére
Jogos, utána észleltem igen.
Köszi a figyelmet.
-
Jakuu
őstag
-
ORCA58
addikt
A fórum címe "Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz" Márpedig a Netflix magyar nyelvű, bár nem magyar fejlesztés. Kodi alatt fut, és kiegészítő is, azaz 100%-ban kimeríti a címben írt feltételeket!
Ha ilyen kérdést nem szabad feltenni, akkor át kell nevezni a fórumot. Mondjuk: "Kodi és kiegészítői kizárólag magyar fejlesztésű és kizárólag magyar tartalmakhoz!" Vagy másra.
A cím alapján gondolom jogosan feltételeztem, hogy a KODI alatti kiegészítőket használók között lehet olyan, aki már találkozott ezzel a hibával, és értelmezni is tudja. Másrészt akik hasonlót hibát jeleztek, nem csatoltak hiba log-ot, így a hozzáértők kevésbé tudnak mit mondai. A kérdésemre consono fórum társ volt olyan kedves, és válaszolt. Ez kielégítő is volt, annak ellenére, hogy a problémám ő sem tudja megoldani.
Korábban más miatt már írtam a Githubra (google fordító segítségéve), de senki sem válaszolt.Most, hogy tovább olvastam, látom mások is feszegetik a mit lehet vagy nem témát!
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
HBOGO , kodira telepitve az eu s addon. Most nézni akartam és 403 as hibával visszadob.Állitottak valamit?
Amikor telepitettem müködött.üdv
-
dombila
senior tag
válasz dombila #30476 üzenetére
Megtaláltam a megoldást
Az add-on nem kezeli, ha az RTL Most fiók jelszavában speciális karakter van. Az enyémben volt egy #). Megváltoztattam a jelszavam - kivettem a #-t - és működik az add-on.
Eseetleg ki lehetne javítani ezt a hibát, hogy biztonságosabb jelszavakat lehessen használni.
-
blakey
titán
válasz dombila #30476 üzenetére
inputstream.adaptive telepítve van, libwidevine.so is megvan?
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dombila
senior tag
Az RTLMost add-on-al van egy kis problémám.
Raspberry Pi 3; OSMC, legfrissebb update-ekkel.
Feltelepítettem az RTL Most add-ont a repoból (a repo-t ZIP-ből telepítettm), hiba nélkül települt. Be tudom állítani a hozzáférést is, de amikor elindítanám az add-ont, a "RTLMost error"-t kapok és a log-ban a következő van:2020-05-23 13:01:18.295 T:1915188784 ERROR: Control 50 in window 10025 has been asked to focus, but it can't
2020-05-23 13:01:21.550 T:1455411936 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'group'
Traceback (most recent call last):
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.rtlmost/default.py", line 41, in <module>
navigator().root()
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.rtlmost/resources/lib/indexers/navigator.py", line 53, in __init__
self.Login()
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.rtlmost/resources/lib/indexers/navigator.py", line 213, in Login
r = re.search('\(([^\)]+)', r).group(1)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'group'
-->End of Python script error report<--
2020-05-23 13:01:21.581 T:1354752736 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.rtlmost/
2020-05-23 13:01:21.582 T:1915188784 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.rtlmost/) failed
osmc@osmc:~/.kodi/temp$Mi lehet a gond? Hogyan tudnám működésre bírni az add-ont?
Előre is köszönöm! -
-
BalanceR
addikt
válasz pube111 #30470 üzenetére
Nem tudom, kapkodva aktiváltam az API-t , de az autentikációnál volt valami opció a lejárati időre vonatkozóan, és ott 30 nap volt a max, de nem olvastam végig...
Lehet, hogy igazad van..Más kérdés:
Megoldható valamilyen pluginnal a Kodira való vezeték nélküli képtovábbítás?
Miracast, Chromecast, WifiDisplay?
A cél az lenne hogy a telefon képét lőjjem át Kodira.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Azt nem tudjátok, hogy meg lehet valahogy oldani, hogy a Kodi YouTube hoz használt Api keyek soha ne járjanak le, vagy mondjuk csak évente? 30 napos maxot láttam a beállításoknál, de nincs kedvem havonta foglalkozni vele
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Bozek
nagyúr
Szerintem pörgés akkor lett itt, amikor még nem csak 3-4 kiegészítő működött. Csakhogy azóta nagyon soknak leállt a fejlesztése. Múltkor próbáltam a Viasat Play-t, de nem hoz találatot. Sajnos én nem értek a Python-hoz.
Amúgy félek, hogy ha átáll Python3-ra a Kodi, akkor már csak 1-2 marad.
-
mikrofon
veterán
Most ez komoly???
Szerintem meg semmi értelme nem lenne...
Engem pont nem érdekel a movieshark. Mégis eddig hasznos dolgokat is olvastam.... Igen vannak ismétlődő és zavaró, dolgok. De ez sajnos minden topikban így van itt....Az hogy mi volt régen és mire lett létrehozva szerintem nem releváns. Most élünk és a jövőbe tartunk, nem a múltba. Az hogy ki mire emlékszik az semmit nem jelent az újabb emberek számára, hiszen megváltozott a címe. Nem véletlenül....
Ez maradjon olyan amilyen lett és ami a címe, meg ami az összefoglaló alapján releváns... Szerintem rengeteg hasznos és komoly téma előjön a komolytalanok mellett.
Ha neked ez nem jön be, másra van igényed hoz létre egy új topikot olyan címmel és témával a mivel szeretnéd. Elfér nem? Aztán majd az idő megmondja hogy megmarad-e vagy érdeklődés hiányában átneveződik, vagy kikopik. De hogy visszaváltozzon valamit ami már megváltozott és jelenleg működik, szerintem nem a jó irány.Teljesen felesleges ezen ennyit pörögni....
Átláthatatlansággal sem értek egyet. Ha valamit keresek akkor használom a keresőt itt jobbra fent, vagy magát a Google-t a "site:... "
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Srácok!
Az én véleményem az hogy jelenleg átláthatatlan a topik, a sok szerteágazó kérdéssel és válaszokkal.Itt hardveres /szoftveres és egyéb fejlesztői témák is mennek elég mélyen aminek szerintem nem itt lenne a helye.Nem arról van szó hogy mindent írtani kellene,csak a főcsapás a Kodi magyar kiegészítők maradjanak mint téma.
A you tube api,távirányítás kodi alá és egyéb nyalánkságok amik sokszor oldalakon keresztül megy az nálam nem ide való.Első körben megkérném az addonok készítőit hogy írják meg mi a véleményük az egészről.
Természetesen mindenki megírhatja a véleményét,javaslatát hogy átfogóbb képet kapjunk.[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
Tévedsz. Elenyésző számban vagyunk olyanok, akik Androidon használjuk a Kodit. A többség az eredetileg Androidos boxokra LibreElecet, vagy CoreElecet telepít, ami Linux, nem Android és az alatt futtatja a Kodit. Az HBO Go pedig Magyar nyelvű, tehát a Kodis kiegészítője on topik.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nagyúr
-
-
pube111
senior tag
válasz bivalyos #30445 üzenetére
Cak egy ötlet. Próbáltad már törölni a MyVideos116.db fájlt?
Ssh kód: 😊cp /storage/.kodi/userdata/Database/MyVideos116.db. /storage/.kodi/userdata/Database/MyVideos116.db. backup
rm /storage/.kodi/userdata/Database/MyVideos116.db
systemctl restart kodi
Ha nem válik be, akkor visszaállíthatod.
rm /storage/.kodi/userdata/Database/MyVideos116.db.
cp /storage/.kodi/userdata/Database/MyVideos116.db. backup /storage/.kodi/userdata/Database/MyVideos116.db.
systemctl restart kodi
[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
válasz Somatom #30444 üzenetére
Basszus most olvasom, autómatikus szó kiegészítés bocsi, meg1x
Már 1x kérdeztem, de még mindig nincs megoldásom sajnos, folyamatosan ismétel minden média tartalmat a kodi, legyen az saját tartalom, vagy kiegészítő bármelyikébe, nem tudok rá jönni hogyan kapcsoljam ki, segítségetekre van szükségem, akár egy parancs ssh-n vagy billentyű kombinációja, nem tudom.Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
Már 1x kérdeztem, de még mindig nincs megoldáson sajnos, folyamatosan is étel minden média tartalmat a kodi, legyen az saját tartalom, vagy kiegészítő barmelyikébe, nem tudok rá jönni hogyan kapcsolja ki, segítségeteket van szükségem, akár egy parancs ssh-n vagy nem tudom.
Üdvözlettel: bivaly
-
Röfi1
csendes tag
A Netflix ill. HBO kérdéskörhöz nem tudok hozzászólni, de a Youtube diskurzus az a Kodihoz készült Youtube Add-on-ról szól, nem? Pl: Youtube API jelszavak, ezek ahhoz kellenének, hogy a Kodihoz készült Add-on-nal tudjuk a YouTube-ot használni, jól gondolom? Természetesen a Youtube-al nemcsak magyar nyelvű online tartalom érhető el, de hát pl egy Exodussal sem csak magyar nyelvű filmek nézhetők.
-
cof
veterán
válasz ORCA58 #30438 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy a Netflix problémákat miért ide írjátok, mert az tényleg nem ezen a topikon múlik. Azt még megértem ha megkérdezi valaki, hogy miért nem megy és a válaszolónál sem megy, akkor ezen mi nem tudunk segíteni.
Csak minden 5. hozzászolás erről szól, kicsit kellene visszaolvasni.
Fel kell venni githubon hibajegyet a fejlesztőnél.
Mostanában csak a Netflix, HBO, Youtube-ról szól a topik. Ebben igaza van a fórumtársaknak, hogy nem nem nagyon van köze ehhez a topikhoz.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
S01
friss újonc
Üdv!
Movesharkkal van problemam. Miutan megnyitom a kiegeszitot, kivalasztom a filmek menupontot, elkezdek lapozni az oldalak kozott, akkor az elso par oldalt gyorsan betolti, de utana nagyon belassul, fel percig is forog a kis kerek, amig betolti a kovetkezo oldalt. Van ra valami mod, amivel fel lehet gyorsitani? Mas kiegeszitoknel nem tapasztalhato ez a lassulas. Android box, h96 mini, 2Gb Ram.
Koszi a valaszokat. -
-
cof
veterán
Amúgy van ilyen általános Kodi topik? Mert én nem találok, csak Android alatt Kodi: KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
De ez jobban pörög, 10x több a hozzászólás majdnem, mint ott.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Jony2420
tag
Hálás köszönet, minden egyes fórumtársnak a segítséget, így most már minden világos
-
pube111
senior tag
Szerintem a topikcímben szereplő "és" szócska miatt van helye itt a kiegészítőket nem érintő, de kodival kapcsolatos témáknak is. Az "és" nélkül ez nem lenne igaz.
Bár ez akkor lenne egyértelmű, ha lenne a kodi után egy vessző. Ha a kiegészítői után lenne a vessző, akkor már más lenne a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pube111 #30424 üzenetére
De baj, mert amikor felvettem ezt a topikot a kedvenceim közé, akkor még csak azokról a kiegészítőkről volt benne szó, amiket a topiklakók írtak egymásnak, és pont. Engem nem érdekel, hogy ki milyen androidos lejátszót szeretne venni, hogy nem tud beállítani egy smb megosztást, és egyéb kodival (vagy azzal is alig) kapcsolatos hülyeségek sem érdekelnek, kizárólag a "magyar nyelvű online tartalmakhoz készült kiegészítők"-kel kapcsolatos hírek érdekelnek. Ami jelenleg elveszik a zajban.
Megnézném, hogy mondjuk az XDA developers fórumon meddig hagynák, hogy egy tetszőleges program topikjában hálózatkonfigurációs tanácsokat írjanak vég nélkül.
Tudom, egyedül vagyok a problémámmal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jony2420 #30418 üzenetére
Én akkor szoktam off-ba tenni a válaszom, ha
1. Offtopik a kérdés eleve
2. Nem vagyok biztos benne, hogy jó a válasz, de leírom, mert hátha segít, vagy nem közvetlenül a kérdésre válaszolok, hanem helyettesítő megoldást javaslok
3. Humorizálok.De ezt a topikot amúgyis megette régen a fene, mert a hozzászólások 98%-ának köze nincs a topik címéhez, ami
"Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)"
a legtöbb ide tévedő azonban csak annyit olvas el belőle, hogy
"Kodi"
és önti befelé a kérdéseit válogatás nélkül.
Egy darabig próbáltam ez ellen küzdeni, de egy ideje feladtam...
Az követte el egyébként a hibát, aki a topik átnevezésekor betette az "és" szót a címbe. Érdemes elolvasni az első pár ezer hozzászólást, hogy miről is kéne szólnia ennek a topiknak.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz consono #30420 üzenetére
Tegnap este volt gond. Nem nagyon indult el semmi, vagy ha mégis akkor csapnivaló minőségben. (Firesticken sem, kodiban sem indult, LG tv appban gyatra minőségben.) Az előbb teszteltem Firesticken is, kodiban is minden rendben, működik, a minőség is oké.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
consono
nagyúr
válasz ORCA58 #30415 üzenetére
Valamit szerintem változtatott a Netflix. Ez alapján ez szerver oldali:
"HTTPError: 500 Server Error: Internal Server Error for url: https://www.netflix.com/browse"
Browserből bejön az oldal, nem ad vissza 500-at, szóval ize...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Jony2420
tag
Sziasztok, igazán nem ideillő kérdésem lenne, de megkérdezem a veszekedés elkerülése érdekében, tehát igazán csak az érdekelne , hogy látom itt hogy van olyan szürkében a válasz, gondolom ,,off topik,, meg van rendesen a válasz, na és mikor kell off topikba tenni a válasz vagy a kérdést, és mikor rendesen, vagy egyáltalán mire is van ez a bizonyos ,,off topik,,, valójában kerestem azt a bizonyos off topik témát de találtam belőle kb 39 témát,de lehet hogy több is van, nem értem miért nincs egy az összesre ha már egyszer ,,off topic,, a neve.
-
janky1216
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam csinálni egy Backup mentést a KODI-ról, hogy átmásoljam egy másik eszközre.
Sajnos hibát írt a mentés közben és elszállt az egész!
Tud valaki esetleg egy olyan Backup addont, ami biztosan működik?Előre is köszi!
-
ORCA58
addikt
Tegnap óta nem megy a Netflix. Mindkét box S912-es. Semmit nem csináltam. Megpróbáltam a frissítést, és a korábbiakat is, amikkel szintén ment, de hiába,a hiba ugyan az. Mi lehet a baj?
A hiba a logban:
2020-05-21 23:58:32.121 T:3514942272 ERROR: [plugin.video.netflix (1)] IPC call fetch_initial_page returned HTTPError: 500 Server Error: Internal Server Error for url: https://www.netflix.com/browse
2020-05-21 23:58:32.127 T:3514942272 ERROR: [plugin.video.netflix (1)] Traceback (most recent call last):
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/run_addon.py", line 207, in run
route([part for part in g.PATH.split('/') if part])
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/run_addon.py", line 38, in lazy_login_wrapper
return func(*args, **kwargs)
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/run_addon.py", line 72, in route
_execute(nav_handler, pathitems[1:], g.REQUEST_PARAMS)
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/run_addon.py", line 100, in _execute
executor(pathitems=pathitems)
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/navigation/directory.py", line 59, in root
common.make_call('fetch_initial_page')
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/common/logging.py", line 143, in timing_wrapper
return func(*args, **kwargs)
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/common/ipc.py", line 86, in make_call
return make_http_call(callname, data)
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/common/ipc.py", line 116, in make_http_call
_raise_for_error(callname, result)
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/common/ipc.py", line 173, in _raise_for_error
raise Exception(result['error'])
Exception: HTTPError -
mzsol
tag
Eurosport player telepítésben tud valaki segíteni? Mit tegyek fel? Honnan lehet letölteni. Az eddigi próbálkozásaim nem vezettek eredményre.
-
Szabi_82
tag
Hi Mesterek
Olyan gondom lenne hogy a netflix addon leáll HTTP error hibával.
Ha kijelentkezek akkor be tudok lépni a felhasználókig, de mihelyst pl a sajátba belépnék leáll hibával:http error. A kids-el nincs gond. Ötltet valakinek? PC-ről és tolóról működik a fiók. Ötlet? -
BalanceR
addikt
Sziasztok,
RasPi 4 + LibreElec Kodi alatt HBOGO nálatok megy?
Nem enged loginolni, pedig biztos stimmel a USR+PASS...
Ezt a plugint próbáltam: [GIT]#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
GZoli7
senior tag
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Sony Android TV-re telepített Kodi (18.7) DD+ lejátszás esetén valaki tapasztalt már olyat, hogy pár másodpercenként elmegy a hang, majd visszajön, majd megint elmegy, és így tovább? Illetve, csúszás is tapasztalható.
Soundbar-om van (HT-XF9000, tehát tudja a DD+-t) , ha kikapcsolom a DD-t (nem a DD+-t) a passthrough részben, akkor nincs dadogás, nincs csúszás, gondolom lekonvertálja a hangot. Netet túrva azt látom, hogy DTS-sel volt gondja a Sony-Android TV kombónak, a DD-nek elvileg simán mennie kellene...
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz asanotadanob #30390 üzenetére
Én használom. Nálam ilyen nincs. A real debrid több másik addon-nal is együtt működik. Pl gai esetleg próbáld ki azt. Bár szerintem nálad is a szolgáltatói router lehet a gyenge lántszem. Csomag méretekkel (MTU) is érdemes próbálkozni benne.
-
Sentinel80
aktív tag
A Total Dance TV plugin egyenlőre nem megy, lehet a forrásban változott valami.
-
Ejelhar
senior tag
válasz dave0825 #30393 üzenetére
A CE "gyárilag" tartalmazza az OpenVPN programot, ez egyszerre lehet szerver vagy/és kliens is.
Vagyis ha beüzemeled, akkor otthonról rá tudnál kapcsolódni a boxra (IP szinten látnád), ergo a web felület és az ssh is rendelkezésre áll.Csak ehhez kéne még apád routerén egy port forward és DDNS is, hogy az internetről elérhető legyen a VPN szolgátatás, illetve odatalálj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest