Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz EQMontoya #46336 üzenetére
Én kék mániás vagyok Anno a 3310 zöld háttérvilágítása is csere volt kékre. meg a régi fordom műszerfala is pattant ki, bár az egyszerűbb művelet volt. Szívem szerint ezt is cserélném, de ez gondolom nagyobb falat.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
zolynet
veterán
válasz EQMontoya #41543 üzenetére
Öööö, melyik irányba?
100.000km / 1 liter
1.000km / 1liter
10.000km / 10liter
Most ezt ígynem értem, de a lényege az lett volna hogy kb 10.000km alatt 1liter csíp el.
Ami szernitem még a bőven belefér kategória.
Most olvasom egyik 8genes üzijében 4deci / 10.000km.
Tulajdonképp nem is csipegeti.#41542 Qru: másodjra ugrott be hogy miaza 7G meg 8G, mondom subaru gc8 vagy miii....csak mert nem úgy szokás írni hanem így: 7gen accord, 8gen ats, 6gen atr,...
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
z123456789
addikt
válasz EQMontoya #41262 üzenetére
Ja igen, az még annyival tud többet, hogy brutuszos igaz? És mi az, hogy kevés dologgal kompatibilis? Mármint a BT része? Csak azért, mert egy jó spotify-t elhallgatnék a kocsiban. Ahhoz meg kell a teló. Hova rejtik ezeket? Csak mert akkor még szóba jöhet a telefont AUX-on való csatlakoztatás is. De nem akarom, hogy látszódjanak ilyen drótok a beltérben.
-
BlacKSouL
addikt
válasz EQMontoya #40806 üzenetére
négyzetköbmikrohüvelyk
Automata klímára: minden klímának kell, hogy legyen valami kompresszort kikapcsoló üzemmódja. Ha csak ventilátor basztatással kapcsolod, akkor 100% hogy bekapcsol a kompresszor is. De kell, hogy legyen egy A/C, vagy egy A/C OFF, vagy egy hópehely, vagy egy ECO gomb, ami semmit nem tesz, csak kikapcsolja a bekapcsolt kompresszort. Vagy bekapcsolja a kikapcsoltat. De ha mutattok róla képet, működés közben, akkor rábökünk a csodagombra
mod: mondjuk ha ilyen, akkor b.sszák meg, mert ez úgy látom a faékegyszerűségű amerikai verzió, ahol tényleg nem tudsz állítani de ventilátor erősséget sem külön kézzel, viszont ebben már ott a gomb.
Én őszintén szólva gyűlölöm az automata módot, ami néha eltalálja azt amit szeretnék, ezért inkább mindent kézzel vezérlek: ventilátor fokozat, befújás iránya, belső keringetés, kompresszor. Auto módban mindezeket automatikusan vezérli érzékelők alapján, szoftveresen, mozgatva a terelőket. És mindig kapcsol kompresszort.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bbubby00
őstag
válasz EQMontoya #40615 üzenetére
Gondoltam én, h van vlmi turpisság is a dologban!
Nézzétek csak!Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
nagyúr
válasz EQMontoya #39632 üzenetére
Hat nem egy nagy eresztes a 7gen sem, de nekem jobban bejon mint az e12 vagy egy H astra belseje. Mondjuk az opeloktol tenyleg kivagyok, f astra, c corsa, g astra es h astra amivel kozelebbrol volt dolgom es mind borzalom Ezekhez kepest EN egy 6-7gen civicben jobban erzem magam.
+1: az egyes kokusz belsejetol is ver a viz
-
-
Fkris
őstag
válasz EQMontoya #39589 üzenetére
Átgondolom a dolgokat, mondjuk a 323 se néz ki rosszul. Igazából azért ellenszenves kicsit, mert míg gastra alkatrészből dunát lehet rekeszteni, addig 323 alkatrészből lényegesen kevesebb van
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Kornel
veterán
válasz EQMontoya #39561 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam.
Szóval alapjáraton nem hallani, ezért kuplungoltam, hogy alapjáraton gurulva kizárjam az egyéb dolgokat.
Álló helyzetben uresben fordulaton is ugyanott rezonalt, mint menet közben, ugyanazon a fordulaton.
Leömlő, kipufogó, vagy valami hovedo lemez, vagy maga a motor, más tippem nincs, mert jellegzetesen fordulattól függött.
Remélem nem függ össze a szelephezag állítással... -
Snoop-y
veterán
válasz EQMontoya #39496 üzenetére
Pl ha hetvegen leugrunk a tengerpartra es esetleg nem a csaladival mennenk akkor hova rakom a gyereket ?
En hasznalni is szeretnem hiaba hobby auto nem arra tartom hogy a garazsban nyalogassam meg arra verni mint crx forumon hogy nem ment 1 ev alatt 1 metert sem
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
bbubby00
őstag
válasz EQMontoya #39490 üzenetére
Sztem azért van rá szükség, mert ha X helyre elakar menni, ahova szerpentines út vezet és lehet élményautókázni, miközben ott a család is, szívesebben teszi, mint egy off autóval. De ez csak az én véleményem. Esetleg, ha szervizbe kényszerül az off autó, akkor legyen mivel menni, ha nagy szükség van rá!
Nálunk is ez volt, h lecserélem a Civicet 2személyesre és jött egyből a hőbörgés, h akkor a gyereket hova ültetjük?! Ha én nem a családival akarok menni akkor menjünk 2vel? Az meg már luxus Akkor kell 2 ötszemélyes meg egy 2[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
BigBlackDog
veterán
válasz EQMontoya #39217 üzenetére
Annyi Beyert még hallani sem hallottam, hogy azokból egy Civicet lehessen venni.
Csak próbálok valami megbízható, komfortos gépezetet venni hosszabb távra. Egyelőre a Civic a befutó.
Facelift előtti (2007-es) MK8-as Civicnek van valami nyűgje, amire különösen oda kell figyelni? Hondák szerviztörténete esetleg lekérhető rendszám alapján?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz EQMontoya #39167 üzenetére
Most soroljam mi az amit megtartottak maguknak és nem ilyen common cucc? Ugye nem kell...
mod:
Snoop-y: Majd az alját nézd meg mikor megkapod. A barbár állatok az enyémet egy targoncával emelték fel a villa szépen fel is horzsolta... Az első utam az alvázashoz vezetett...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz EQMontoya #39077 üzenetére
Főképp barátnőm használná, de néha a szülők is. Szóval 90%-ban egy fő ülne benne és előre láthatólag napi 120km-t menne a vas az M0-n.
Nem lehet 3 ajtós, nem lehet dízel, nem lehet yaris/jazz méretnél nagyobb, nem lehet francia-olasz-vw-suzuki-dacia, nem lehet ritka típus, nem nézhet ki sportosan (azt biztos széjjel tiporták), nem lehet idős, nem lehet benne sok km, nem hajlandók 30km-nél messzebb menni érte, ja és ne kerüljön sokba
Mondanom sem kell bármit mondok mintha falnak beszélnék, így én ki is szállnék már ebből a buliból, csak engem meg a barátnőm nyaggat, hogy desegítsekmánmer'soseleszebbőlsemmi
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Z0mbi
senior tag
válasz EQMontoya #37243 üzenetére
MX-5 egy haveromat dumaltam ra. meg is vette ki is probalhattam. tolem az tavol all. jo jo de ...meh.
Elso autom egy 323 volt az uj mazdak szepek de a skyactive dolgot hogy mennyire tuti (marmint az osszes valtoztatas vele kapcsolatban) majd csak ~5 ev mulva derulnek ki. Nem akarok betatesztelo lenni. Ezert lehet valami honda szivo benya lesz. Talan Civic. meglatjuk. Csak nyaron lesz aktualis -
JoolsNOS
veterán
válasz EQMontoya #37184 üzenetére
Persze a forgalmi és a műszaki adatlap is megegyezik (megkaptam a biztosítás megkötéséhez még a forgalomba helyezés előtt), csak a díler nézte be szerintem.
(#37185) Snoop-y: Szerintem a közepes felszereltség. Mert azt láttam, hogy van még pár cucc ami ebben nincs. Ami fontos volt a választáskor a tükörindex és a digitklíma. Igaz mindegyik azért mert a dizájn jobban tetszett.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
DeathAdder
veterán
válasz EQMontoya #37165 üzenetére
Engem se b@szott fel sosem a zene kocsiban.
Egyrészt szeretem a motort hallani, érezni ami körülöttem zajlik amit a bömbölő zene elnyom. Nem beszélve hogy valami mindig berezonál, amitől a hajamat tépem..
Enyém is meg van pakolva zenével ex gazdi által, még a csomagtartó is át van alakítva hozzá, de inkább otthon nyugodtan hifin vagy minőségi fejhallgatón élvezem a zene minden szerethető részét, mint egy mozgó dobozban
Mondjuk nem sokan vannak így, de nekem ez egy önálló cselekvés, és ilyenkor semmi mással nem foglalkozom csakis a zenére koncentrálok. Ha nem így teszek akkor az inkább idegesít mint sem szórakoztat. -
JoolsNOS
veterán
válasz EQMontoya #37168 üzenetére
Köszi, akkor tényleg nincs meg.
Más: ilyen obd kiolvasó jó valamire. Bár akármi plusz info elég lenne ennyi pénzért. Inkább az a kérdés: baja nem lesz a kocsinak ha bedugom?
(#37161) CB: bocsi a te válaszodat csak most vettem észre, köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz EQMontoya #37165 üzenetére
En is jo minosegben szeretek zenet hallgatni Egy regi phoenix gold zx erositom van a szettnek a kocsiban, az ules alatt, epitett panel a hangszoroknak, minosegi kabezeles. Hatul a ladanak egy kulon ero, zart 70L rockford sub. 38-as, kolcsonben van nalam, vegso megoldasnak kisebbet szeretnek en is, bar meretehez kepest meglepoen pontos, nem varna az ember egy 38-as subtol.
Az otthoni cucc dobozban van sajna, hsz kabelt kene venni.
-
válasz EQMontoya #37157 üzenetére
Ha hosszabb útra megyek nekem bent van a krokodil gond nélkül, sőt van bent hátul egy összecsukható műanyag doboz amiben van olaj, fagyállós víz, gyertya, kesztyű, törlőkendő, szappan, klotyópapír, vontatókötél, elsősegélydoboz, stb. Jó persze én egyedül utazok általában és emelett még elfér az utazótáskám meg pár szatyor, de annyira tényleg nem nagy cucc a krokodik emelő, legalábbis ez a fajta:
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Snoop-y
veterán
válasz EQMontoya #37105 üzenetére
Jo Hat azt nem mondtam hogy en vennek ufo Type-R -t
Hjam amugy most volt a 40. szulinapom es asszonytol sportkocsi alapot kaptam ajandekba.
Szoval megkezdtem a sporolast a DC5 vagy DC2 JDM -re[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
demars
addikt
válasz EQMontoya #37096 üzenetére
Igen, erre már én is rájöttem!
Kollégámnak van egy megnyúlj tdi passatja... Nem egy mai darab, de nagyon egyben van, azt hiszem 190 lovas. Iszonyatosan jól megy, nyomatékos, dinamikus és keveset is fogyaszt, persze ha nem tolja neki ész nélkül...
Ha néha beülök mellé, elkap a hév, hogy kéne egy jó kis diesel...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-
DeathAdder
veterán
válasz EQMontoya #36995 üzenetére
Sokkal racionálisabb választás a TS ha családról is szó van, ebben teljesen egyetértek.
gaga1 - szinte csontra egyforma negyedeket tud gyárilag a vti a ts -el, szóval nem valószínű hogy sokkal jobban megy, persze felette kijön már az a +30 ló, de ilyenre megpróbáltatásra nem is igazán adódhat lehetőség.
YT szerintem irreleváns mert nincs két autó ami csontra egyformán menne, nem beszélve a hátrányokról ha fent van egy dircsi szürcsi és alul egy 200as kipuffrendszer... illetve az apróbb módosításokról.De ez csak a puszta teljesítmény, a vti ma már inkább egy papírautó, zajos beltérrel, a TS pedig egy kevésbé nyers, sokkal szofisztikáltabb, biztonságosabb, felszereltebb jármű, tehát sokkal racionálisabb, de én akkor is inkább vti-t vennék. Régen ennél százszor rosszabb autókban is utazott tengerig a család, de azóta már sokkal jobb alternatívák kínálkoznak
-
DeathAdder
veterán
válasz EQMontoya #36990 üzenetére
Újabb, modernebb, komfortosabb, biztonságosabb ezt nem vitatom.
És hát szerintem árulkodó hogy miért van közel egy áron egy átlagban 5 évvel fiatalabb vti-vel..
(pl. azon is nagyot néztem a minap hogy 2010es insigniák már 2,5 millánál kezdődnek)Szerintem egy jó autónak kevésbé esik az ára, de nem vagyok kereskedő, csak így gondolom
Egy 2002-es Autó-motor magazin amit azóta is a polcon őrzök, jól láthatóan az alapára még magasabb is volt a TS- nek, ráadásul a 7gen civic annyira fapados hogy még külső hőmérséklet vagy óra se volt benne, mégis jobban tartja az árát
-
nagyúr
válasz EQMontoya #36926 üzenetére
Alap verzió semmiképpen, hiszen az visszalépés lenne, minimum egy olyan felszereltség, mint a Civic Sport. A ford ezt messze meglépi. A Mazda 6 tetszik, szép, de az már Mondeo méret, ennyi erővel azt is vehetek. Amúgy ott már 9-10 milliókról beszélünk, én meg jelenleg 3-ért vennék autót Ez a fordos kitérő csak érdeklődés volt, és a 2 milliós engedést akartam jelezni, hogy némár tényleg van ilyen!
(#36932) zolynet: Nekem is mindig azt tanították, hogy forgalmit, értéket kocsiban nem hagyunk! Forgalmit főleg nem.
És akkor a vicces része: Tetettem november végén a kocsiba egy Kenwood 5015BT egységet. Nagy öröm, várom a slimport átalakítót, hogy tükrözzem a képet. 1 hónap késéssel ma megkapom (thx idióta bal*** munkatársaim, hogy esne rátok egy terhes elefántcsorda), és lőn nem működik! Kb. idegbaj kerülget, ezért én nem veszek egy MHL-képes telefont (LG G4 van, és okkal, okkal nincs samsungom vagy ájfónom). Szétvet az ideg, és azt érzem, hogy nagyon el akarom adni a kocsit, mert csak szívok vele az elmúlt hónapokban...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zolynet
veterán
válasz EQMontoya #36931 üzenetére
Ez egy olyan dolog hogy a hátsó ülésen sem hagyok semmit, nem adok egy kis indokot se hogy beb@sszák az ablakot valami 1-2ezer forintos szarság miatt. Veszem a fáradtságot és a csomitartóba teszem.
Az is biztos hogy én túlzom el, de engem ebbe a szellemben neveltek.Life is too short to stay stock!
-
válasz EQMontoya #36842 üzenetére
Sajnos nem.
Nekem simán P28 lett beszerelve és Thunder által chippelve majd megírva, más cuccot nem használok.
Talán Hondarulez (Ferenc Mikula facen, van Rulezgarázs csoport is, ő szokott ezekkel kísérletezni, meg használni, eladni).RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
bandus
veterán
válasz EQMontoya #36662 üzenetére
Jovoheten lesz ra idom. Nem akarok vasarlas elott csak egy darabot kivalasztani. Nem megyek 30 ezret az tuti de nem ez alapjan akarok donteni en szeretem a dizelmotorokat is, tetszik a karakterisztikajuk.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz EQMontoya #36645 üzenetére
Legalább amit gyakran tapizol az fekete (ajtóbehúzó, váltógomb, kormány, padlószőnyeg). Gondoltam veszek rá üléshuzatot de az meg milyen már?!
Trutyis időben én is a Hondát veszem elő. Meg ha cuccolni kell, mert annak legalább érdemi csomagtartója van.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz EQMontoya #36625 üzenetére
No igen. Első évben mentem vele 10k km-t a második évben már csak 8k-t... Végülis ekkora futás teljesítményre nem éri meg dízelt venni valóban és a hang valóban fontos nekem is. Kicsit lehetne morcosítani az enyémen is. Azon vajon mennyit segítene ha a középdobot kikukázom?
Csak azért irígykedem na amikor a csalószoftos ea189-el lenyomunk egy Bp-Linz-Bp távot és 6 literes átlag jön ki. Az enyém országúton se eszik annyit bárhogy megfeszülhetek (7,8-8,3 a jellemző).
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
-
Zsombe
senior tag
válasz EQMontoya #36068 üzenetére
Bocsánat, de én ezt a matekot nem értem. Nekem - ha jól rémlik - tényleg ezek a fordulatszámok: 130km/h @2.200rpm, 150km/h @2.500rpm. De majd hétvégén autópályázásnál megnézem még egyszer.
Egyébként mateknál miért kell pont azzal szorozni és minek kellene kijönni?
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Kleroo
veterán
válasz EQMontoya #36051 üzenetére
Átlagnál kicsit erősebb(hasracsapok 100+ Le és 145+ Nm) kocsik forognak szinte pont ugyanennyit, vagy egy hajszálnyit kevesebbet, 5 sebességes váltóval. kérdem én minek a 6, és pláne egy egész erős autóba. Így mit tud a 6 sebességgel, amit 5-el nem tudna? Gondolom még könnyebb konstansan a magas fordulatszám-tartományban maradni vele, de ez nem sportautó, pláne a korábbi generációkhoz képest. Ezért fura nekem ez a kettősség. Annyira adná magát, hogy a 6 amolyan "autópályafokozat")
Erről egyébként mi a vélemény, esetleg ismeri valaki a tulajt? Korábban ezzel kapcsolatban pedzegettem a 255k km-t. [link]
(jofogásos hirdetésnél még a 2.3-as ára van 2.2-re akciózva )
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
bbubby00
őstag
válasz EQMontoya #36019 üzenetére
Énsem értem most Z gondolatmenetét
Nekem most a motorblokk bal első széle olajos. Nemtudom, h honnan származik. De v-tec tömítésre gyanakszom. Majd én is elviszem átnézetni. Hétvégén váltásnál kerregett egy nagyot, mintha nem kuplungoltam volna kb 7ezres fordulatnál. Azóta nehezebben veszi a fokozatot az eddig vajpuha váltóm. Meg 2ezres fordulat alatt dadogósabb lett, mintha nem kapna üzemanyagot...[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest