-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Húgom volt vér és vizelet vizsgálaton, ahol a vérképből megállapították, hogy olyan magas a húgysava, mint nagymuternak. Doki helyszínen elkezdte temetni 19 éves húgomat. Amúgy meg azt ajánlotta, hogy kerülje a purin tartalmú ételeket, a húsokat főleg!
Nemsokára beszkennelem az értékelő lapot és betöltöm ide. Tudom, hogy szakemberrel kell megnézetni, fogunk is keresni, csak kíváncsi vagyok hátha itt lát benne valamit illetve Zola véleménye nagyon érdekelne.
Amúgy húgom napi szinten gyalogol, hetente többször fut, TRX és aerobikozik is. Szóval nem az az otthon ülős fajta. Kajára is próbál figyelni.
Fura ez nekem, nem hallottam még ilyenről (este utána nézek).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 Pro / Mini 3 Pro / Mini 3 drón akkumulátor, töltő, Fly More Kit, ND Filterek, táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, Care Refresh (42)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)