Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz LanyUs #55700 üzenetére

    & parandroid:
    Visszakerestem. Annyiban más az én esetem, hogy átmeneti böjtöt tolok, mégpedig úgy, hogy minden nap ébredéstől 14:30-ig tart az evős szakaszom, vagyis nálam a sok ketontestes időszak már úgy 17:30-tól elkezdődik, és másnap reggelig tart. Ez nagyon nem mindegy. Már csak azért sem, mert nem szeretnék reggel futni. :D :)
    Most a súlyzós és saját súlyos edzéseket vagy a két étkezésem között, vagy a második után közvetlenül szoktam letolni, és bizony jó volt ez a visszakeresés, mert teljesen meggyőzött arról, amit a testem is ösztönösen érzett: jobb két étkezés között súlyzózni, mint a második után, mert edzés után mindig ott van az érzés, hogy de ennék. Akkor is, ha be vagyok már töltve, mert előtte ettem.
    Futás kapcsán meg arra jöttem rá, hogy nem kell választanom az 5 és a 8-10 km között, egyszerűbb, és abszolút vállalható is lehet, ha futom mindkét távot. Viszont ha lesz tötyögős 8-10 km is, és gyorsuló 5 km is, szükségem lesz némi pihenésre is. Tehát három napos ciklus most az ötletem távlati célban így: 1. nap: gyorsuló 5 km, 2. nap 8-10 km tötyögés, 3. nap PIHI, aztán goto 1. nap. Természetesen a -számomra vett- hosszabb táv idővel kúszik fel, kezdetben mondjuk az lesz, hogy a mostani 5 km-ből 6-ot csinálok, aztán 7-et. Így első blikkre jó tervnek tűnik. Ennyi futás még nem hiszem, hogy akadályozná az izmosodást, de ez a 8, esetleg 10 km szerintem a maximum táv, ha nem akarok elfogyni. Oh, wait, helyesebb lenne úgy mondani, hogy több futás már szerintem akadályozná az izom megtartását, merthogy negatív kalória mellett szerintem már most kezd leállni az izomgyarapodásom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák