Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    A Spar maraton után volt 1 hét lustálkodás, meg 1 hét enyhe nátha - nem volt vészes de ilyenkor a mentális erőm elfogy szóval csak rövid laza kocogások voltak, 2k-5k többnyire. Miután ezt "kipihentem" hétfőn, akartam valamit még csinálni mielőtt megint pihenek a Siófoki FM-ra. Ott nem tudom még mit fogok csinálni de azért valamit csak kéne legalább szégyenben ne maradjak.

    Keddi 4 x 2km tempó Strava, Garmin:

    4x2k img

    Mai 2 szett 10 x 200m rep 200 pihenővel, köztük még 600m pihenő Strava, Garmin (bocs az ufó rövidítéseitek nem sajátítottam el de talán érthető lesz a képekből):

    Most hogy ezek mire jók nem tudom, hogy egyik könyv azt mondja a tempó milyen jó edzésfajta a másik meg azt, hogy fasság és csak lassú meg intervallnak van értelme. De talán nem vagyok még a csúcson nekem az is segít ha nem optimálisan csinálom.

    Ez a mai kicsit köpködősre sikeredett, az első kicsit 3 szar volt, utána volt vagy 4-5 ami kifejezetten jól esett, az a tempó ami feszes de érzed, hogy gyors vagy és még picit menne jobban. Utána kezdtem 'megunni', a második szettnél már elég sóhajtozva fogtam bele kb mindegyikbe, volt pár aminek a végén nagyon jött a "na elég volt álljunk meg" feeling (szerintem ez nekem a 170 körüli pulzust jelenti amikor egy pillanat alatt hirtelen nagyon elegem lesz), amikor nem nagyon volt már erő meg alig kaptam levegőt, szerencsére túléltem ezeket is. Hát, legyen ilyen is ne csak kocogjunk minden nap. Még gondolkodom, hogy a 2-2 légzésnél tudok-e optimálisabbat az ilyenekre de a bő 200 cadencel ami ott van nem hiszem (nekem a 4-4 a kocogás, 3-3 a tempó, ezzel kezdek FM-et, efölött a 3-2, a 2-2 már a fárasztó, az FM második fele de utolsó 5-6km inkább amivel kényelmes, ilyen hozzám képest gyorsabbaknál már az is alig elég :) ).

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák