Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz TazLeacher #4048 üzenetére
Ahoy there!
Mindkettőre van megoldás:1) csinálsz egy page-et, keresőbe beírod, hogy "create page"
2) az ismerősöd postjánál jobb felül van egy kis nyíl lefelelé, ott ki lehet választani h "unsubscribe" vagy hide all.
Én már majdnem mindenkit letíltottam
All Black...
-
TazLeacher
nagyúr
Hi,
Az alábbi kérdéseim lennének:
1. Tudok valahogy "könyet" vagy "filmet" vagy ilyesmit létrehozni az érdeklődési köröknél? Tehát egy olyan könyvet szeretnék beírni, ami még nem szerepel. Ha simán beírom, akkor a nevét odaírja, de képet nem enged felölteni meg ilyenek...tudok ilyet csinálni? Ugyan ez a kérdésem a háziállatnál is. Ha új kutyafajtát akarok beírni, akkor az hogy van? Vagy a helyszínnél olyat megadni, ami még nincs az adatbázisban?
2. Meg tudom valahogy oldani, hogy ne lássam egy ismerősöm post-jait? Nem szeretném törölni, csak sok a sz@rság, én meg nem vagyok rá kíváncsi.
-
Stalker-2572
veterán
"Céges" timeline oldalon hogy lehet beállítani, hogy mindent mutasson? (Ne rejtsen el x üzenetet ha azokat mind pl februárban küldtem fel?)
Meg azt hogy lehet beállítani, hogy ha postolok egy videot post kommentként, akkor ne csak a link jelenjen meg, hanem a lejátszó ablak is?All Black...
-
Loretto
veterán
válasz Loretto #4004 üzenetére
Sziasztok!
Erre próbáljon valaki hasznosat mondani pls... Ugyanazon a gépen ha más belép, neki van hide sidebar esetén a baloldalon chat, nekem nincs. Ebből következtetve, valószínűleg az én profilomnál lehet valami, de eddig valahogy megfogott a dolog.
Köszi!
Soirée...
-
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
válasz Mr. Elliot #4039 üzenetére
a fordításoknál szavazásos rendszer van, ha valami nem tetszik, leszavazhatod, X db nemleges szavazat után törlik. Persze ez csak azokra vonatkozik, amik nem csak 1-2 percig angolok
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
kpal
nagyúr
válasz Mr. Elliot #4035 üzenetére
nem is tudok róla azt több nyelven megtanulok
-
kpal
nagyúr
válasz Mr. Elliot #4033 üzenetére
Nem tudom még hány nyelvet fog váltogatni magától
-
kpal
nagyúr
fééészbúúk kész magyarul használom és van amit ritkán angolul ír ki
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Olyan létezik, hogy csak úgy magától letiltogat embereket a fész? Ismerősöm írta...szerintem inkább valaki tudja a belépőjét -
McKane
senior tag
hogyan tudnám azt megoldani,hogy egy adott személy ne lássa az adatlapomat, de ami a legfontosabb a kiirásaimat ne lássa?
-
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #4027 üzenetére
ott van mellette, hogy megközelítőleg, végülis az országot eltalálta
-
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #4025 üzenetére
gondolom ha az ISP-d rendesen menedzselné a kiosztott IPket, akkor normálisan láthatnád itt is, hogy hol vagy
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz DonThomasino #4022 üzenetére
Nekem Szeged, Orosháza, Budapest pedig Veszprém megyében lakok.
Iscariah: Nekem is volt fenn sok ember, a napokban nyomtam egy resetet rajta.
Tiltott alkalmazások már 400 felett jár.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #4022 üzenetére
nekem folyton budapestet ír, pedig 1 éve nem voltam arra
-
DonThomasino
veterán
Mennyire megbízható a
Fiók beállítások - Biztonság- Aktív bejelentkezések?Nekem irkál érdekes dolgokat ez normális?
Mint ha más városból jelentkeztem volna be.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Apollyon
Korrektor
válasz Mr. Elliot #4020 üzenetére
Nah ezt magamtól meg nem találtam volna Köszi.
Amúgy jó kövér már a lista
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz Apollyon #4019 üzenetére
Kezdőlap -> baloldalon neved alatt Hírek ott bal oldalon lesz egy kis ceruza ha oda viszed az egeret. Beállítások módosítása. Itt tudod újra visszarakni az embereket akikek eltüntettél falról.
Nem tudja meg az illető esetleg, az tűnhet fel neki, hogy nem lájkoltál soha semmit amit kiírt a falra.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Ha valakiről leiratkoztam hogy iratkozok rá vissza? Még régebben tiltottam le a posztjait, szal nem is leiratkoztam, hanem Hide all post from XY, nem tudom ez számít e. Timelineom van.
Továbbá: Tudja e hogy én anno leiratkoztam róla, vagy bármiféle mellékhatása van e a dolognak, azonkívül hogy a Home oldalon nem látom a posztjait?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
félisten
Sziasztok.
A facebookkal ugye jár egy mail cím, ami a felhasználónévből képződik.
Ehhez lehetséges hozzáférni POP vagy IMAP levelezőszoftveren keresztül?
Telón nem szeretem betöltögetni a teljes Facebookot, a mobilos oldal fos, külön klienst meg nem teszek fel. -
legiaap
félisten
válasz Mr. Elliot #4016 üzenetére
Köszi, azt hittem, hogy a helyet automatikusan keresi és igazodik a gépem helyzetéhez...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az miért van, ha írok valamit az üzenőfalamra, akkor nem azt írja ki helynek ahol vagyok?
Ezen lehet állítani, vagy szerkeszteni?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
rii
nagyúr
'azmeg ... miét kér security kódot, amikor ismerőssel váltanék pár sort?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
koshmar
addikt
válasz Loretto #4004 üzenetére
A jobb alsó sarokban lennie kéne egy olyan opciónak, hogy Hide sidebar (egy kis nyíl, ami egy szögletes zárójelbe mutat).
Ha arra rákattintasz, akkor a chaten elérhető emberek visszakerülnek a bal oldalra.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Orlin
addikt
Üdv!
Oldalra teszi a kedvencek alkalmazások,oldalak "menüt"
Azt hol tudom állítani,h milyen sorban legyenek?
Az oldalak szokott lenni nekem a 2. de most vmiért betette az alkalmazásokat,amit szinte nem is használokTHX!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Üdv!
Oldalra teszi a kedvencek alkalmazások,oldalak "menüt"
Azt hol tudom állítani,h milyen sorban legyenek?
Az oldalak szokott lenni nekem a 2. de most vmiért betette az alkalmazásokat,amit szinte nem is használokTHX!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
attiati
veterán
válasz Mr. Elliot #4000 üzenetére
Totál láma vagyok ám fb-hez, most regisztráltam.
Azt látom, hogy hetente 1 üzenet van az üzenőfalon. Ez így nem nagyon pörög. Elég speciális adottságú lakást keresek, és jóval nagyobb mintából kéne merítenem, hogy többen nézzék meg a keresésemet. Nincs valami gigantikus látogatottságú hirdetési felület fb-n?
mukibuci: sajna szoba nem jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- PlayStation 5
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Netatmo Presence és Netatmo presence with Siren okos kültéri kamera ELADÓ
- Épített Gamer PC! B450 TOMAHAWK MAX / 16GB DDR4 / AMD R7 3700X / RTX2070S
- RTX 2080 Ti Founders Edition cyberpunk 2077 edition
- Ryzen3 1200 processzor+gyari huto
- Panasonic 55Fx550E 140cm 4K uhd Smart Led Tv! Wifi,Hdr10,hlg!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest