- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hogyan lehetseges az fbn ugy beallitani a profilkepet, hogycsak maga a kep legyen?
-
Pityu.
nagyúr
Facebookon miért van az ha valakinek megnézem az idővonalát és ott mondjuk rákattintok egy képre aztán bezárom akkor mindig vissza ugrik az elejére.
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
Viktor0610 #30831 üzenetére
"A press @... mailcím szerintem a sajtónak van."
Bizonyára igen, de egyéb elérhetőségüket nem találtam.
Akkor most mi lesz a régi FB-fiókommal? Töröltetni sem tudom? -
ledgeri
nagyúr
-
tabletta
tag
válasz
Tomi_78 #30838 üzenetére
Ugyanazzal a névvel, szül. dátummal, várossal csináltam az újat és szerintem az algoritmus azt érzékelhette, hogy a kettőnek köze van egymáshoz. A régibe már nem tudtam visszalépni, de most már nem látszik, csak egy fiók. Nekem a mail címet vitték, de azt meg cseszhetik, ha nem megy a nexus.hu.
Tőlem itt mindenki jobban ért a fb-hoz, sajnálom, hogy csak ennyi információm van. -
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Csak nálam van az a probléma, hogy az idővonalon (PC+Win+Vivaldi) menetközben változik a tartalom? Pl. épp egy órahirdetés a soron következő tartalom görgetéskor, megállok és 1-2 mp múlva egyszer csak átvált mondjuk egy bojlis hírre, 1-2 mp múlva jön egy megmentett cica, és 3-4 váltás mire megnyugszik. Nagyjából használhatatlan így.
-
-
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! FB app-ben mobilon miért nem "pörgethetők" bizonyos, nem személyes oldalak? Tehát pl. megnyitom XYZ Média híroldalát és nem lehet lefelé gyorsan lapozni, csak lépésben, nagyon lassan, kb. fél oldalnyit ha megy lefelé egy húzásra. Köszi!
-
zsoka64
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Tegnap reggeltől nem látom a saját idővonalam.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
tabletta
tag
válasz
Tomi_78 #30830 üzenetére
Csináltam másik fiókot, másik levél címmel és így talán ki tudtam léptetni Natasát a régiből. Számomra nem lét kérdés a fb, de ne kavarjon már senki a nevemben.
Jeleztem nekik, hogy ellopták a mail címem, de azt írták, hogy nem látnak semmi rendkívülit, nekem viszont igazolnom kellett magam telefonon, mert fél órán belül felfüggesztették az új fiókom.
A nexust viszont sajnálom. 1996-ban regisztráltam, az volt az első mail címen, de úgy látszik, hogy már csak én használtam. -
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
tabletta #30829 üzenetére
Szia!
Én is így jártam (lásd: #30819. hsz.), úgyhogy én is kíváncsian várom a választ!
Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a Facebook fenntartóival, de hosszas keresgélés után is csak a press@fb.com címet találtam. Oda írtam, s várom a válaszukat - lassan már egy hete.
Ha gondolod, próbáld meg azzal te is. -
tabletta
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, miel feltörték a fiókomat. Ezzel kb. egy időben leállt a nexus.hu levelező is, ahol a mail címem van, vagyis, nem tudom visszaállítani a jelszót. A profilomnál valami Natasha Nice Beatrice van, egy francia mail címről. Ilyen esetben hogyan tudom igazolni, hogy én vagyok én, hogyha nem volt beállítva mádodlagos mail és telefon szám sem? Bármit próbálok, állandóan a mail címemre küld, amit nem érek el. -
Mauzes
addikt
Sziasztok, asztali böngésző alatt (Chrome) a facebook.com/marketplace keresője egy csomó esetben nem mutat semmilyen találatot, pedig biztosan létezik olyan hirdetés - más böngészőből látható. Viszont más esetben pedig mutatja a keresésre talált eredményeket. Teljesen random módon.
A böngészőben töröltem az összes cookie-t a facebook.com címen, ki/bejelentkeztem, de ugyanaz a tünet.
-
crok
nagyúr
Mert ahol megy ott már van session-öd (be vagy már lépve - ne lépj ki..) ahol meg private mode-ban belépsz ott még nyilván nincs / nem volt session. Már most jönnek befele a Twitter, Downdetector és ServicesDown riportok is.
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #30821 üzenetére
"ugyanabba a fiókba valóban nem tudok belépni." -- erről van szó, akkor nem egyedi.
-
-
crok
nagyúr
Új session-t tud valaki indítani Facebook-on vagy Messenger-en weben? Úgy értem a már beléptetett session-ök, mobil app-ek mennek de pl. egy privát böngészőablakban belépni nem tudunk, egy másik gépen, másik böngészőben belépni nem tudunk.. A hibaüzenet mindig:
Login Error
An unexpected error occurred. Please try logging in again.
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
A héten történt, hogy az okostelefonomon egyébként mindig nyitva lévő Messenger egyszer csak kilépett. Próbálnék visszalépni, de nem enged be. Számítógépen ugyanez a helyzet a Facebook-kal. Kérnék jelszóemlékeztetőt, de valami hotmail-es e-mail címre akarja a kódot küldeni, meg a telefonszám sem egyezik. Elküldetem azért a 6 jegyű kódot, de természetesen hozzám nem érkezik meg.
Na most akkor mi van, mit tehetek? Valaki feltörte a FB oldalamat? Végleg búcsút mondhatok neki? De még csak kiírás sincs, hogy engem töröltek volna valamiért.
Nem csináltam semmi rosszat vele, amúgy nem is vagyok valami fontos ember, és tessék, valami szemétláda engem pécézett ki???
Próbáltam a 2. mellékelt képen lévő leírás alapján egy ismerősömmel visszaállíttatni a fiókomat, de inkább leálltunk a "Fiók visszaállítása" pontnál, mert félt, hogy esetleg az ő adataiban fog elállítódni valami.
Valaki tudna segíteni, tanácsot adni, hogy ezt hogyan oldhatom meg? Esetleg a FB üzemeltetőivel hogyan vehetem fel a kapcsolatot? Böngésztem már ezügyben, de a drágáim bezzeg semmilyen elérhetőséget nem adnak meg magukról.
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
Korábbi telefonomat átadtam anyunak, gyári visszaállítás meg volt. Face és Messenger bejelentkezéskor hitelesítést kér.
Nincs két faktor beállítva.
Megadom az e-mail-Ben kapott kódot vagy születési időt, minden ok de megint hitelesítést kér.
Futottam már vagy 8-10 kört.
Mi a nyügje? -
Bibby
addikt
Tettem fel új profilképet, és beállítottam hogy ne jelenjen meg hírfolyamban. Nagyon valószínű hogy ez működik is, hiszen nulla darab like jött rá.
De egy embernél mégis megjelent az értesítések között, mutatta nekem. Nem mintha annyira számítana de hogy lehet ez? -
MadGame
senior tag
Gondolom algoritmus. Nálam ugyanez a helyzet, sőt, appban már a legfrissebb bejegyzéseket sem tudom már beállítani.
Asztali verzióban is néhány embernek állítottam be chatet, nyilván őket nem látom, csak néha, akivel meg nem beszélek, az meg ott van...már egy ideje ilyen, sose fogják javítani. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #30811 üzenetére
Hoppá, lebuktam.
Így van, a FB kér azonosítást, nem én.
-
-
degec
senior tag
válasz
krizmo_ #30809 üzenetére
fő hírfolyamban nem tudok lájkolni semmit, de totál semmit, de hsz-eket igen, meg felül vannak azok a történetek nem tudom, léptethető képek.. videók.. animok.. nem tudom mi a neve azokat is lehet lájkolni
többször is floodolva is
ott ugye egy képen videon hatezerszer is meg lehet nyomni a lájkot..
fészfos értelem a köbön.
-
degec
senior tag
válasz
krizmo_ #30805 üzenetére
havi két hsz em van a motogp csatin..sehol semmi más nincs, és az is moderált nyilván nem okádék két szavas hsz. ismerősőm 8 van kb 5 éve. lájkolni 5-6 site ot szoktam napi sok poszttal..szerintem napi 50+60 lájkot dobálok-70 et.. zenészek posztjait mindig lájkolom. sok helyen lelkes rajongó vagyok..megosztani semmit soha.. messenger üzenetek vannak ahol fájküldések tiltott linkek nincsenek..hát ennyi volnék.. kizárólag egy asztali gépről jelentkezek be egy spec böngészőből, ami nem inkognitó, se proxy se vpn nincs, sima telekom optika, nem fix ip, üzleti nod smart secu. más nincs
-
Mobil FB alkalmazásban hogy működik a Hivatkozásaid sáv? Ez az, amikor a profilom oldalán rákattintok a jobb sarokban a 3 csíkra, és ott sorakoznak emberek, oldalak. Pl. reggel megnéztem, egy olyan ismerősöm volt legelöl ebben a sorban, akivel mostanában nem beszéltem, az oldalán nem jártam. Kitöröltem a Hivatkozások közül próbaképpen, majd pár óra múlva - miközben nem voltam FB-on - újra megnéztem a Hivatkozások sávot és megint ő volt elöl. Hogy működik és mire jó ez a sáv? Először arra gondoltam, hogy a legutóbbi beszélgetések, aktivitások alapján tesz be oda kontaktokat, de ezek szerint nem. van erről vkinek infója?
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Folyamatosan ezt az üzit kapom, vajon miért? Egy motoros oldalon kommentelek amúgy sokat lájkolgatok.. se nem posztolok, se nem osztok meg soha semmit. ötlet? köszönöm.. írtam nekik, többször de semmi hatás, 4-5 lájkolás után jön ez az üzi, van hogy egy két napig sem tudok lájkolni semmit. Köszönöm ha valaki ír, mond valamit !!!
Ezt a funkciót jelenleg nem tudod használni.A közösség kéretlen tartalmakkal szembeni védelme érdekében korlátozzuk, hogy adott időn belül milyen gyakran tudsz bejegyzéseket közzétenni, hozzászólni, illetve egyéb műveleteket végrehajtani. Később újra megpróbálhatod. További információ
Ha úgy gondolod, nem tettél semmit, ami ellenkezik a közösségi alapelveinkkel, jelezd nekünk. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
ph2012 #30800 üzenetére
Ez így nagyon nincs rendben.
Itt nincs olyan alkalmazás, ami gyanús?: Alkalmazások és webhelyek
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest