- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz pruzsi #34357 üzenetére
Appban is, telón böngészőben, és számítógépen böngészőben is hibát ír az új jelszó megadásakor. Ezeket végig kellene próbálni, lehet valahol sikerül majd. Csak tipp.
Vagy lehet nem elég az új jelszó amit meg ad, pl. Nagybetű, szám, speciális karakterek is lehet kellenek, meg 8-10 karakter hosszú. Hiba történt ennyit ír vagy mást is hogy mi a hiba?
Vagy nem egyezik a két jelszó.
[ Szerkesztve ]
https://ikwyd.com/r/VPPz
-
Alusky
aktív tag
válasz pruzsi #32604 üzenetére
Nekem hónapokig nem engedett PC-ről videót feltölteni posztba, csak ha képet töltötem fel majd utána szerkesztettem a posztot és úgy már engedett videót is. Vagy telefonról, mert appból ment rendesen.
Nem is tudom mi lenne ezzel a céggel, ha hajlandóak lennének pár programozót rendesen megfizetni, még a végén működne és az emberiség hasznára is válna.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
MODERÁTOR
-
krizmo_
Topikgazda
válasz pruzsi #28351 üzenetére
Üdv,
Alkalmazás hangjainak kikapcsolása:
- Kattints a ikonra jobbra fent.
- Görgess legalulra, és koppints a Beállítások és adatvédelem, majd a Beállítások pontra.
- Görgess le, és koppints Médiatartalmak és névjegyek pontra.
- Koppints a Hangok az alkalmazásban pont mellé az alkalmazás hangjainak kikapcsolásához.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest