- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Hali! Ha a Messenger app-ben az üzenetet "Megjelölés olvasottként"-re állítom, akkor a küldő úgy látja, hogy elolvastam?! Én nem akarom elolvasni és nem akarom, hogy félkövérrel és kék ponttal jelezze a listában ... meg azt se, hogy azt higgye elolvastam, de nem válaszolok
Köszi!
ps: vagy várjam meg, amíg más üzenetek lentebb nem tolják?!
-
kutkut
addikt
válasz
krizmo_ #26098 üzenetére
Szia!
Köszi! Pontosan hogyan?
Egyelőre itt próbáltunk meg új jelszót létrehozni, de utána nem tudunk belépni se böngészőből, se telefonon messengerből."Érdemes Facebookot létrehoznia a Messenger mellé, hogy a továbbiakban is tudja majd használni."
És ezt hogy?
Mármint mikor, hogyan tudjuk majd összekötni a telefonos fiókkal?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Ftibi87 #26145 üzenetére
Itt próbáltad már?: Találd meg a fiókodat...
-
Ftibi87
csendes tag
Helló. Esetleg valaki tudna rá megoldást, hogy egy már "halott" telefonszám van megadva (tavaly augusztusban halt el és nem változtattam meg), amire küldené a megerősitő kódot és ugyebár sehol nem lehet változtatni vagy kapcsolatba lépni a "mélyentisztelt" (sarcasm) support-tal vagy valakivel.
-
zzola
titán
Pár napja altattam a fiókomat, majd tegnap beléptem újból. Viszont az értesítések nem úgy jönnek, mint azelőtt! Aki nekem fontos, azok értesítései nem jelennek meg, hogy megosztott valamit!
Mi történt?
Köszi! -
törölt tag
válasz
krizmo_ #26134 üzenetére
Képet nem akartam OFF-ba tenni, mert elviszi a minőségét.
(Meg így dupla OFF lett a szöveg.) De jó lesz így is.
előzőhöz:
Kommenthez a kis gif ikonra kattintok, és azokból választok, illetve megadom a témáját. Sok esetben, ha elsőre a linket teszi ki, az animált gif megjelenítése nélkül, akkor ha újrapróbálkozok, másodikra, esetleg harmadikra beadja.
Eddig még nem jöttem rá, hogy ez mitől függ, mivel semmi logikát nem találtam benne, teljesen random.
De annyira nem fontos, csak gondoltam van valami, amiről nem tudok. Köszi -
koshmar
addikt
Üdv!
Nektek is ilyen lett a Facebook? Ha album nézetben vagyok egy csoportban, és a jobb alsó sarokban rányomok, hogy Options > Download, ahelyett, hogy letöltené normálisan (mint eddig), csak kirakja a képet teljes nézetbe, onnan letöltöm, és utána ha visszamegyek egyet, listanézetben marad, nem megy vissza az albumba, ahol voltam, gyönyörüen összekavarja.. mehetek vissza a csoportba, album nézet, és görgethetek vissza.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
tal-garius #26123 üzenetére
Üdv,
Mostanában van valami a keresővel, nekem sem nagyon akar működni, csak máshogy rossz... Ilyesmi mindig annak az előjele, hogy munkálkodnak valamin, remélem egy jobb keresőn.
-
Nwis86
aktív tag
válasz
krizmo_ #26118 üzenetére
Alig használom a fészt, vagyis sokat fent vagyok de csak olvasok, írni megosztani alig szoktam, bár régebben pár éve volt 1 tiltásom pár napig, meg 1x figyelmeztettek is, de ezt leszámítva semmi olyat nem csinálok ami miatt 5percenként biztonsági ellenérzést kéne kapjak már 1 éve.... Ráadásul érdekes hogy csak böngészőből gépen, mobil appba semmi gondom nincs
-
krizmo_
Topikgazda
-
mufi
senior tag
Sziasztok, tudom nem ide tartozik de nem tudok máshol segítséget kérni. Szóval, INSTAGRAM témában lenne 2 kérdésem.
Felteszek valamit sztoriba, látom ugye hányan nézték meg, de vannak olyanok akiknek a profilképe halványabban jelenik meg a listán mint a többieké, ez miért van?
Illetve, azok a felhasználók, akiket KORLÁTOZOK, azok láthatják e a sztorimat?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Shingen #26116 üzenetére
Üdv,
Itt be vannak kapcsolva az értesítések?:
Értesítések beállítása/Csoportok -
Shingen
addikt
Hali!
Milyen beállítási probléma lehet, az Fb benne vagyok több csoportban.
Hozzászólok egy képhez, aztán nem kapok értesítéseket ha hosszá szólnak, vagy nekem címeznek választ.
Van amikor egy likeról, jön értesítés, ránézek akkor látom vannak nekem címzett hsz-ek.
Se a telefon, se a gépen nem jelez vissza sokszor...
Pedig nem állítottam be ne küldjenek értesítést....Mi lehet a probléma?
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Valaki nem tudja miért van az hogy már kb 1 éve, de talán már több is, gépen minden egyes értesítőnél 1 biztonsági elellenőrző oldal jön be, be kell pipálnom hogy nem vagyok robot, és csak utána adja be az adott képet vagy bármit, ha 1 videót / képet, bármit külön lapon akarok megnyitni akkor is kéri, így szinte lehetetlen gépen használnom a fészbukot mert nagyon lassú a használata, hogy minden 2. kattintás után biztonsági ellenőrzés van... jó esetben csak 1 pipát kell beraknom, de néha képeket kell válogatnom hogy melyiken látok lámpát, zebrát buszt stb... mobilon nincs semmi gond, tökéletesen működik... Már arra is gondoltam valami vírus stb épült be a böngészőbe és az miatt van gond, de már többször újra telepítettem a gépet, sőt most 1 hete komplett új gépet raktam össze, és ugyanezt csinálja...
A másik pedig hogy előbb meg akartam osztani gépen 1 képet és ezt írta ki
"Ezt a funkciót jelenleg nem tudod használni.
We limit how often you can post, comment or do other things in a given amount of time in order to help protect the community from spam. You can try again later. Learn More
Ha úgy gondolod, ez nem ellenkezik a közösségi alapelveinkkel, jelezd nekünk."
átmentem mobilra megpróbáltam ott, és minden gond nélkül megosztottaDe utálok mobilon gépelni, meg hát kicsi is a kijelző, de gépen egyszerűen nálam használhatatlan már a facebook az ilyen korlátozások miatt.
Valakinek van ötlete miért lehetnek ezek? -
Pityu.
nagyúr
Másnak is van olyan,hogy ha egy csoportban meg akar osztani egy youtube videót berakja a linket de a küldés gomb szürke marad?Ellenben ha szöveget írok be azt el lehet küldeni.
-
törölt tag
Üdv
Szeretném megkérdezni, hogy az mitől függ, a a gif hsz egy adott témához, milyen formában jelenik meg? (PC)
Néha a host címe jelenik meg, kis fénykép kiséretében, néha meg a teljes, animált gif-et kirakja, ahogyan azt eredetileg is szerettem volna. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Crystalheart #26107 üzenetére
Üdv,
Tudnál csinálni egy screenshotot, mert nem teljesen értem mi lehet a gond?
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok! Egy Facebook-oldal coverjének rögzítését nem lehet valahogy feloldani? Legalább az én saját gépemre nincs valami ilyen hack? Felcsaptam a régi oldalamat, de a cover alatt 3 centi vastagon látszik a tartalom, így szerkeszthetetlen...
-
zzola
titán
Ha felfüggesztem a fiókom, azt látja bárki? Mármint, hogy fel van függesztve?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest