- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Androidon mikor tunt el a jobb oldali sávból a szerkeszthető kedvencek menű?
Meg hogy csak azt látni aki éppen fent van vagy akiket ő gondol hogy érdekel mikor voltak online? -
krizmo_
Topikgazda
-
repvez
addikt
és hogy lehet fbra feltölteni ugy képet, hogy körbe lehessen forgatni?
ha csináltam egy panoráma képet azt automatikusan ugy érzékeli, vagy csak sima képként? és csak az alkalmazáson belül lehet igy képet feltenni?
Vagy mi a menete -
törölt tag
Annó krizmo is mondta nekem meg más is itt topikban,hogynem pontosan jelez nem érdemes akár barát/családi perpatvart kezdeményezni abból, hogy de a rendszer szerint láttad meg fenn voltál mért csak pl 2 nap múlva írtál, na innentől fogva én sem veszem komolyan ezeket a jelzéseket.
-
Barátnőmnek jönnek telefonra olyan értesítések, hogy (sima ismerősök):
"XY új képet töltött fel"
"XY lájkolt valamit"Nem kedvencek csak sima ismerősök. Ezeket az értesítéseket hol lehet kikapcsolni?
-
válasz
#27441408 #17529 üzenetére
Mivel már nem lehet megkülönböztetni, hogy ki honnan jelentkezik be, így fogalmam sincs.
Én már hozzászoktam a facebook furcsán működő jelzéseihez, és amíg tudom tartani a kapcsolatot azokkal, akik érdekelnek, addig engem személy szerint nem foglalkoztat a téma. Mobilon egyébként mindig halálpontosan mutatja, hogy mikor volt fent utoljára az illető, csak az "active now"-ról történő váltást nem sieti el, általában ki is marad, hogy 1 perce volt fent és mindjárt 2 vagy 3 lesz belőle, én meg kicsit szidom a rendszert, mert elhitette velem, hogy még elkaptam az ismerősöm... -
válasz
repvez #17527 üzenetére
Amíg 1p van a nevük mellett, addig fent vannak, ha volt pötty, ha nem. Legalábbis én így értelmezem.
De pl. mostanában nálam egy olyan hiba van, hogy adott böngésző fülön "első megnyitásra" csak kb 2 másodpercig van zöld pötty azok mellett, akik épp fent vannak, és csak frissítés (F5) után jelenik meg újra. -
repvez
addikt
Ez nálam nem ilyen egyértelmű, mert van, hogy ott a zöld pötty és utána eltűnik megjelenik az 1p majd hosszú percekig nem vált van, hogy fél óráig is igy van, majd elkezd nöni 2p 3p 4p aztán visszaugrik 1p-e.
De bármelyik állapotból lehet pötty is.Az addig tiszta, hogy míg rendesen növekszik a szám akkor kilépett és számolja, hogy mikor volt utoljára aktív, de mi a helyzet amikor nem változik a szám, olyankor fenn van vagy nincs?
Meg régen legalább kijelezte, hogy mobilon vagy PC-n van fenn . -
bigdady
nagyúr
Hali
Fb-n nem adtam meg a telszámomat de messengerbe viszont azzal léptem be fb nélkül. Hogy lehet ezt a telszámos messenger fiókot törölni?
-
repvez
addikt
azt tudja valaki, hogy a PC verziós massengeren ami a fb oldal jobb oldalán található, hogy , mi alapján jelez valakit online?Vagy ez befolyásolható ?
Csak mert van akinél csak azt irja ki, hogy 1-2 perce volt aktiv ,de mindig visszaugrik 1p-re a kijelzés, de a zöld pötty nem jelenik meg, majd van, hogy megjelenik a zöld pötty is.
Van, hogy meg van nyitva a chat ablak annál az ismerősőmnél és kiirja, hogy látta az uzenetet,de akkor sem jelzi zöldnek.Ez , hogy lehet?
Illetve a felette lévő folyamatos ablak, hogy ki kit lájkolt és osztott meg, van, hogy ugyan azokat ismétli , nem lehet visszapörgetni régebbi részekhez, csak max 1 órát.
win10 pró és vivaldi böngésző
-
MrSealRD
veterán
válasz
#27441408 #17521 üzenetére
Jobb lenne, ha tanulnál kicsit még és akkor nem szaladnál bele ilyen alacsony szintű butaságba.
Tehát ha nálad minden oké akkor másnál is?
Legközelebb szólni fogok ilyen helyzetnél...Pár hete Oneplus 3 topikba volt akkora parádé, hogy öröm volt nézni... Ráadásul a gyártói fórumon nemzetközi viszonylatban is volt egy hullám... Mert első körben mindenkit levert a víz, hogy a telefon meg a rendszer a hibás. Aztán szépen ki lett nyomozva, hogy a Messenger beakadt és 1-2 óra alatt darálta le a napi fogyasztást...
A telefonod nincs neten nonstop de te igen? Te hamarabb olvasol valamit a neten miközben a telefonod offline van?!
Ez totális ellentmondás.
-
törölt tag
válasz
MrSealRD #17519 üzenetére
Jobb lenne ha lehiggadnál....
Mellesleg nekem az android jelzi a nagy fogyasztású alkalmazásokat a messengert soha nem jelzi, alap állapotban biztosan nem, ha telefonálok rajta is csak ritkán, de ha használom , természetes,hogy fogyaszt , szóval érdekes ha nektek meg üres állásba lezabálja az akku-t látványosan. ....
Nyílvánvalóan nekem is szól a rendszer ha frissítés van, de lehet,hogy pl hamarabb meglátok 1 cikket erről, mivel nem nonstop neten van a telóm, és ha jól tudom 2-3 nap is eltelhet mire mindenkinél érkezik a frissítés...
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Egy ideje régebbi messengert használok, mivel volt egy frissítés miután nem lehetett eldönteni, hogy az adott illető készüléke éppen online vagy offline. A kérdésem az lenne, hogy ez azóta mindegyik újabb verzióban így van?
Előre is köszönöm.
-
MrSealRD
veterán
válasz
#27441408 #17517 üzenetére
Párszor nekiszaladtam ennek a hozzászólásnak, hogy ne írjak nagyon durvát. Ott van a probléma, hogy te teljesen úgy tekinted ezt mint a közönség első sorában ülő kisgyerek a bűvészmutatványt. Azt hiszed csoda történt...meg varázslat. Én meg tudom mi van a kulisszák mögött és tudom hogy működik a mutatvány...
1. Eleve ott kezdődik a dolog, hogy ez nem olyan eset ami egyszer fordult elő. Még azt sem lehet mondani, hogy ritka. Gyakorlatilag kéthavonta van ebből nagyobb felháborodás. Szóval elég sz@rul végzik a fejlesztést.
2. A másik, hogy erről nem utólag kéne értesülniük... Ezt a verziót ki sem kellett volna adniuk, ugyanis a tesztelésen minőség ellenőrzésen ki kellett volna derülnie... Ez már a második amit rosszul csinálnak.
3. Az új verzióról te nem egy portálról kell értesülj!!! A Play aruház automatikusan jelzi neked ha van frissítés. Sőt, ha engedélyezed akkor eleve le is frissíti az appokat. Semmit sem kell tenned. Szóval értelemszerűen ez a portálos cikkírás csak a nézettség generálásra megy...
Te meg még segíted is őket azzal, hogy linkeled mindenhová ész nélkül mintha muszáj lenne... Nekem mondhatod, hogy hvg.hu így meg úgy... Amikor rendszeresen olyan hazugságokat írtak többször is telefonokról, hogy csak lestem...
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz
Kolondrum #17512 üzenetére
Pontos verziószám szerinti hibagyűjteményt nem tudok, de rendszeres probléma hogy egyes verzióváltások után lezabálja az akkut. O3 topikban is visszatérő téma, hogy időnként Messenger vagy valamelyik FB app jön ki aztán az fogyasztás elemző programok meg szépen kihozzák az első helyre...és akkor nem értik, hogy mi van. Legszebb az mikor a telefont szidják ilyenkor.
A lényeg, hogy a probléma valós és olyan mit a bumeráng...
-
Ismerősöm mondta, hogy egyik pillanatról a másikra a telefonja gyorsan merül. Azonnal messenger. Olvastam a kommenteket. Valóban megy a kamera és merül mint állt a teló? Csak mert én a 91.XXX-nél nem mentem feljebb és nem érint.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Kizárólag telón böngészővel facebookozok. Nem is tudtam hogy ilyenkor nem mutatja mikor voltam online utoljára csak azt éppen mikor vagyok éppen fent.
Hogy lehet láthatóvá tenni magamat? -
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Meg lehet nézni valahogy, hogy az adott emberrel hány üzenetet váltottam? -
törölt tag
Üdv, megnéztem valakinél , hogy még tiltott vagyok e esetleg meg gondolta és feloldott, most nem azt írja,hogy jelenleg nem tudok hozzászólást írni (ilyesmit írt) most csak annyit ír,hogy "ő jelenleg nem érhető el" és nem tudok írni a cset doboz ugyan úgy zárt, ennek van jelentősége,hogy mást ír, esetleg a személy törölhette a profilt, vagy semmi jelentőssége ugyanúgy tiltva vagyok, csak más a szöveg? köszi
-
MrSealRD
veterán
válasz
ontheground #17501 üzenetére
Pont ez a gond. Frissítés nélkül kéne feljönnie a kis jelzésnek fent. Ha ráfrissítek az oldalra természetesen megjelenik. De nézzük azt, hogy ez mennyire életszerű. Egy beszélgetés közepén folyamatosan nyomkodjam az F5-öt....hátha jön válasz?! Mert amúgy sem értesítés sem az üzenet nem érkezik meg.
A mobilt ne keverjük ide. Én webről írtam.
-
kispx
addikt
válasz
ontheground #17501 üzenetére
Sokáig én is azt hittem, hogy normálisan mutatja az időt, de sajnos nagyon megbízhatatlan az a szám, hogy mikor voltál fent utoljára. Idáig két hibát is tudtam reprodukálni többször is:
- Amikor otthagyom a gépet fél órára, gyakran újrakezdte számolni. Szóval fél óra múlva nem azt mutatta, hogy 30 perce voltam fent utoljára, hanem 5 perce.
- Beragad 1p-nél. Mutatja, hogy 1 percen belül elérhető a felhasználó, de amikor ráírok, onnantól kezdi el számolni, hogy mettől nem volt elérhető a felhasználó.Mindkét profil az enyém, szóval a felhasználói hibák kizárva.
-
ontheground
tag
A 3. nélkül sajna semmi értelme a többinek, hisz úgyis látni fogják, hogy jártál fenn. Ha ráfrissítesz az oldalra, mutatnia kéne a piros ikonnak, hogy jött üzid, sajna ez ilyen megoldás. Ha közben mobillal felmész netre, szintén nincs értelme az egésznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest