-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirit28
csendes tag
Szia Sztanozs !
Köszönöm a gyors választ, én kicsit lassan reagáltam a megoldásoddal küzdök 2 napja..
Utánaolvastam ennek az INDIRECT dolognak.Valamit rosszul csinálhatok mert folyamatosna #REF! üzenet fogad.Ha mindent jól fogtam fel akkor ezt olyan esetekben lehet használni ,mikor mindkét excel file nyitva van ...Ha nem így lenne akkor légyszi helyesbíts.Megprobálom szemlélteni ,hogy mit is szeretnék ...
Minden adat ami az egyes dátumok alatt szerepel, dátum alapján és gyümölcsököt figyelembe véve külön file-okból vlookup-al kerül a mezőkbe.Minden nap készül egy excel file,és minden hónapban egy újabb mappa készül az adott havi file-oknak.Jelenleg a vlookup-ot úgy hajtom végre hogy ,a vlookup-ban átírom az file elérhetőségét.Hogy ezt meg tudjam könnyíteni, lehetséges -e hogy a vlookup-ba szerepeljen vagy helyettesítődjön az elérhetőségi cím.Tehát a dátumok lennének a file-oknak a elérhetőségi címei amire a vlookup hivatkozna.Nekem csak annyit kellene tennem hogy pl:;commanderben kijelölve az adott hónapra vonatkozó file-okat "címmel együtt" és bemásolnom ,folytonólagosan a dátumok után.Bele lehet a rakni valahogyan ? Vagy esetleg egy másik megoldást megköszönnék.
Remélem érthető voltam ,ha nem akkor elnézést .
A választ előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest