- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gmail
- Asustor NAS
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirit28
csendes tag
Szia Sztanozs !
Köszönöm a gyors választ, én kicsit lassan reagáltam a megoldásoddal küzdök 2 napja..
Utánaolvastam ennek az INDIRECT dolognak.Valamit rosszul csinálhatok mert folyamatosna #REF! üzenet fogad.Ha mindent jól fogtam fel akkor ezt olyan esetekben lehet használni ,mikor mindkét excel file nyitva van ...Ha nem így lenne akkor légyszi helyesbíts.Megprobálom szemlélteni ,hogy mit is szeretnék ...
Minden adat ami az egyes dátumok alatt szerepel, dátum alapján és gyümölcsököt figyelembe véve külön file-okból vlookup-al kerül a mezőkbe.Minden nap készül egy excel file,és minden hónapban egy újabb mappa készül az adott havi file-oknak.Jelenleg a vlookup-ot úgy hajtom végre hogy ,a vlookup-ban átírom az file elérhetőségét.Hogy ezt meg tudjam könnyíteni, lehetséges -e hogy a vlookup-ba szerepeljen vagy helyettesítődjön az elérhetőségi cím.Tehát a dátumok lennének a file-oknak a elérhetőségi címei amire a vlookup hivatkozna.Nekem csak annyit kellene tennem hogy pl:;commanderben kijelölve az adott hónapra vonatkozó file-okat "címmel együtt" és bemásolnom ,folytonólagosan a dátumok után.Bele lehet a rakni valahogyan ? Vagy esetleg egy másik megoldást megköszönnék.
Remélem érthető voltam ,ha nem akkor elnézést .
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Nomad Survival ( Steam kulcs)
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Full Throttle Remastered (Steam kulcs)
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest