-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
A modulok-fegyverek új osztályozási rendszeréről van valami leírás? Régen volt ugye a Class 1-2-3-4, viszont most csak Class 2-es cuccot találtam még. Ez most a max. jelenleg egy kisebb hajóra vagy van nagyobb is?
Egyes fegyvereknek láttam, hogy van több típusuk, mint pl. a Multicannonnál az Overcharged, High Impact.Mondjuk itt a sima MC és a High Impact között pont annyi különbség van, hogy a sima jobb mindenben és olcsóbb mint a HI. Ennek pl. mi értelme? Az Overcharged típusú pedig csak tűzgyorsaságban jobb picit, de minden másban rosszabb, cserébe 50%-al drágább.
Egyelőre nem sok logikát látok benne, ezért is lenne jó valami leírás.
A modulok árai is elszálltak kicsit. Egy Kill W. Scanner 365k. Az embereket leszoktatják a masszív kamionozásról, hogy csináljanak minden mást amiből alig jön pénz. -.-
-
duvi
nagyúr
Láttatok már olyan rendszert, ahol Anacondak adják a járőrszolgálatot? Most voltam Lalande 29917 (Hopkins Hanger) rendszerben. Kalózokkal fogócskáztam, amikor megjelent két Anaconda security hajó
-
[w]
őstag
bocs srácok, sos help kellene!
hogy a viharba tudok leszállni egy állomáson, ha egyszerűen eltűnt a képről? a világító bizbasz reklámok látszanak, de maga az objektum grafikája nincs.cmdr PETER W. VOLKOV
-
duvi
nagyúr
Point Defence Turretről van szó? Mert ha igen, akkor az nem lő mindenre. Tudtommal légelhárító szerepen van csak. Pl. a beérkező rakétákat lövi ki. A Hard Points listádban meg tudod nézni, hogy van-e turret a hajódon. Szerintem alapból nem jár a hajókhoz. Külön meg kell venni ezeket. Eddig legalábbis így volt.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Miért nem lőnek a turret fegyverek a viperen?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
Nosam
aktív tag
Ha ez nálad rendszeres, akkor írj a fejlesztőknek jelezd a hibát a support oldalon is.
Tikshow: Az a feladata a béta tesztereknek, hogy beszéljenek a hibákról.
[ Szerkesztve ]
-
[w]
őstag
soloban is csak annyira megyeget, mint multiban: néha...
ma délelőtt ráadásul lagolt is mint atom, a vadi új hauler-t úgy odacsaptam az állomás falához, hogy utána kiskanállal kellett összeszedni és ez nem ritka.
az is elég "béna" megoldás, hogy semmivel nem lehet megszakítani a csatlakozási próbálkozást és kénytelen vagyok 10 perc után a feladatkezelőből kilőni az egészet. nem igaz, hogy ezt komolyan gondolták a fejlesztők.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Terrorista
senior tag
-
[w]
őstag
azt hogy tudom megnézni, hogy a Frontier szervere megy-e? már 10 perce várom a forgó hajót, hogy kipörögje magát, de nem csatlakozik...
cmdr PETER W. VOLKOV
-
_Kondor_
tag
Open-ben próbálkoztunk 2 haverral partyzni, többször is, de nem láttuk egymást, pedig ugyanazon a helyen voltunk, ráadásul barát listán is rajta vagyunk egymásnak. Ez béta 1-ben jól működött, de sajnos elmúlt. Nem értem miért nem lehet ezt megoldani, legalább a barát listások egy instába kerüljenek.
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2465 üzenetére
Nav Beacon-nál próbálkozz a civil hajókkal, többnyire lehet olyat találni, amin vérdíj is van, az még jobb. Bár nincs minden rendszerben.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #2465 üzenetére
-Én még nem láttam kimondott party questet. Ennek ellenére szerintem össze lehet dolgozni. Csak arra kell vigyázni, hogy (az említett killes küldinél) akié a quest, az vigye be az uccsó lövést. Amúgy is van a menüben Party fül, csak jelenleg még nem él. Ebből arra következtetek, hogy kapunk group questeket is majd .
-Hajó amortizáció. Nem tudom, hogy néztétek-e már a hajótok festését menet közben, de ez nagyon állatul meg lett csinálva
Frissen vásárolt Cobra fényezése: -
Terrorista
senior tag
Nem a programmal volt a baj, az rendesen be volt állítva. War Thunderben mai napig használtam gond nélkül. A megoldás az lett, hogy reinstalláltam meg feltettem 1 hotfixet és 1 updatet a facetrackhez.
Teljesen jól használható Eliteben is, van némi lag de a látvány kárpótol, mikor egy csillag vagy bolygó közelében húzok el. Plusz a dogfightban is könnyebben tudom követni a targetet.
Más:
Az csapatozást próbálta már valaki? Vannak csapat küldik? Egyáltalán részt lehet venni a másik küldetésében (dogfight, bounty hunting stb.)? Ha nem, akkor a fejlesztőknek jó lenne ezekre is rámenni, mert csapatban szép az élet.Némely küldetésre elég kevés az idő, legalábbis szerintem. Amikor le kell vadászni 2-3 civil hajót 25 perc alatt, az cinkes. Eleve nincsenek fix helyen a célpontok. Keringsz a rendszerben és nézegeted a USS-eket, majd reménykedsz, hogy egy körözött Hauler a célpont. Pedig egész jól fizetne, de amennyi időt elvesz, addig más olcsóbb küldikkel többet keresek. -.-
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Szerintem mindenképpen vedd meg a Haulert . Egyrészt a Viper és Cobra sokkal drágább. Sidewinderrel mire összekalapozod ezek árait, lemegy a nap. Másrészt a Vipernek még a Sidewindernél is kisebb az alap ugrótávolsága! A Haulernek kb. a Cobráéval megegyező az ugrótávolsága (10,46). Jóval olcsóbb mint a másik kettő (kb. 56,000 CR). Végül, 8-as raktérrel indul, míg a Viper csak 4-el.
-
[w]
őstag
nem vettem semmilyen új modult, nem is fért volna hova. sőt, ez egy zsír új gép, mivel az elsőt már összetörtem...
szerk.: egyébként csak a hatótávolsága miatt venném meg, SW-vel szívás a 8+ fényéves távolságok elérése. várjak inkább míg összejön egy Viper/Cobra ?
[ Szerkesztve ]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
azért néha eléggé fel tud húzni ez a beta. most pl. vennék Haulert, de nem engedi, merhogy előbb ürítsem ki a rakteremet hát fakjú bammeg, üres!
akkor most ezmiez?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #2451 üzenetére
-
[w]
őstag
tényleg, hányan használtok headtrackert? megéri csinálni egyet?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
duvi
nagyúr
Kukk meg EZT a videót, hátha segít a beállításban.
-
Rakamaz
tag
Ezen oldal hozzászólásaiban van róla szó:
[link] -
Terrorista
senior tag
Facetracket használ valaki? Mit kell bekapcsolni ingame, hogy működjön? A facetrack működik és töltöttem le új .csv filet is hozzá az elite miatt, de ingame nem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
Volt már veletek olyan, hogy egy állomás egy marha nagy bolygó mellett parkol, majd amikor el akarjátok hagyni állandóan megy a mass lock bármit csináltok?
Vagy ennek köze lehet ahhoz, hogy vettem egy új frame driveot aminek az optimális terhelése nagyobb, mint a hajóm súlya 21 tonnával?
[ Szerkesztve ]
-
_Kondor_
tag
válasz Terrorista #2444 üzenetére
Cobrát is lereszeli kb. 5 másodperc alatt , Beam towerek, rakéták, plasma acc., és úgy fordul mint egy sidewinder.
-
Terrorista
senior tag
válasz Diopapa #2441 üzenetére
Mester!
Kaphatnék én is egy példányt belőle?
Más:
A 150 rugós küldiket láttátok már? Ölj le egy Elite rangú pasast aki Anacondában ül. Sidewinderben nem mentem neki, gyanítom 1 rakéta sorozattól reszeltek volna nekem.
Véletlenül vettem egy Eagle-t (havernak mutogattam a játékot és félrenyomtam) és elég jó kis hajó. Tetszik. Halkabb, gyorsabb és mozgékonyabb mint egy SW. Igaz nincs raktere, de felfedezésekből is elég jól jön a pénz. Volt olyan naprendszerem, aminek felfedezéséért 10k creditet kaptam.Most Viperre gyúrok, de fentebb írta valaki, hogy nerfelték. Mi(ke)t nerfeltek rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
A helyzet az, hogy én ugyan így jártam a fegyverekkel a B1-ben és rájöttem a megoldásra, hát azon az állomáson amelyen nem kapható az a típusú fegyver és vagy prop, ott nem lehet azt eladni lecserélni... Tehát a megoldás, hogy add el róla azokat amiket upgradeltél ott ahol lehet, és utána el tudod majd adni az ASP-t is...
-
_Kondor_
tag
Ki lehet kapcsolni, csak nincs sok értelme, mert igy is visszalassulnak a hajók normál sebességre. Béta 1 ben nyomtál egy boostot és a hajó a max sebeséggel ment tovább kikapcsolt assistal (majdnem newtoni fizika).
A hajóvásárlásról: ismert bug, remélem lesz rá valami javítás, és nem kell béta 3ig várni.
-
_Kondor_
tag
Igen, jobban "szétesik". De a kis célpontokat is el lehet találni közelről nagyjából az összessel egyszerre. Távolra és oldalt mozgó célok ellen annyira nem jó, mer a c1 és c2 cannon lövedékének a sebessége kuilönböző, de igy is pusztit szépen. Most lecseréltem gimball multikra, mert azért annyira nem manőverez gyorsan, bár npc-k ellen igy is jó volt. Majd PVP-ben derül ki igazán mit is tud.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Minden hajó bővíthető, még ha nem is egyforma arányban. Ezek alapján, még ha a T6-ot felnyomod 19-re, akkor is épphogy csak az Anaconda alapértékét éred el. Tuti, hogy az Anaconda is upgradelhető (Meglátjuk 1 hónap múlva. Ja nem, mert akkor megint wipe lesz ). Viszont az ASP alap ugrótávolsága 13.2 LY. Ha nem akarjuk a pajzs és egyéb modul rovására tuningolni, akkor bizony kevés ez az érték egy felfedezőhajónak.
(#2436) _Kondor_
Ez állat! Ilyen közel vannak a fegyverek egymáshoz? Az biztos, hogy a célzás így sokkal egyszerűbb Gondolom, ha közel érsz a célponthoz, azért jobban szétválnak?[ Szerkesztve ]
-
-
duvi
nagyúr
válasz _Kondor_ #2429 üzenetére
Köszi az infót! Eredetileg az ASP-t felfedezőhajónak szánták. Ehhez képest elég karcsú a Jump Range-e . Még mindig az Anaconda-nak a legnagyobb az ugrótávolsága (19.5LY), ami (szerintem) elsődleges a felfedezésekhez. Ezek alapján az ASP egy jobban felfegyverzett kereskedőhajó lett. A variálható modulokkal talán egy tetszés szerint testre szabható hajót kapunk.
(#2430) eCorsair
EDInfot Diopapától kérjél.
Ha a kilőtt hajó után marad felszedhető rakomány (vagy simán találsz valahol), akkor aktiváld a cargo scoop-ot és szép lassan szedd fel a cuccokat. ITT egy videó a használatáról.[ Szerkesztve ]
-
eCorsair
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. De van még kérdésem, dögivel...
EDInfo-t hol találok?
Ha egy hajót kilövök, hogyan szedhetem össze a rakományát?[ Szerkesztve ]
-
_Kondor_
tag
Nem akartam ezt a hajót, csak kiváncsiságból vettem meg megnézni. Én inkább a vadászokat szeretem.
Nem is teszteltem alaposan(bár lehet hogy kénytelen leszek ha nem birom eladni), de azért leirom amit tapasztaltam:
Kb. úgy mozog mint a type 6.
2 db. 2es, 4 db. 1 fegyver csatlakozás. Ami előnyére válik, hogy mind az orr részben vannak aránylag közel egymáshoz. Szerintem a megfelelő modulokkal akár harcra jó is lehet, kb. az Anaconda és a Cobra között lehet.
A hatótáv csalódás, a type-6nak jóval nagyobb.
A rakterét 194-re lehet bőviteni, ha meghagyod az eredeti 5ös pajzsot. Ha kisebbre cseréled még nyerhetsz egy keveset. De lehet bele 6os pajzsot is tenni a raktér rovására, az biztos erős.
Persze a felfedezéshez szükséges szenzor is ilyen slotba megy.De mint modottam: én inkább Viper/Cobra párti vagyok. Mivel a Vipert kiherélték, jelenleg inkább Cobra.
-
duvi
nagyúr
válasz eCorsair #2422 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen messziről használod a scannert és az se, hogy SC-ből (500 Ls) vagy normál térből. Normál térben ha elég közel mész az ismeretlen objektumhoz, akkor magától elkezdődik a scannelés (van egy fokozatosan erősödő pittyegő hangja is). Részletes leírás a scannelésről.
(#2423) _Kondor_
Nem semmi! Gratula az ASP-hez! Ezek szerint nem vált be. Miért nem tetszik? Irányítás, sebesség, hatótáv...?[ Szerkesztve ]
-
eCorsair
csendes tag
Még egy kérdés.
Az "UNIDENTIFIED SIGNAL SOURCE"-val mit és hogyan kell csinálni?
Rádurrantottam a D-SCANNER-t, de semmi. Feltöti a scannert és kész. Nem történik semmi. -
titán
Ha valakinek van kedve élőszóban is beszélni az elite-ről, annak ajánlhatom a félig nyilvános TS3 szerverünket. 4-5-en elitezgetünk itt, szívesen várunk további csatlakozókat.
ip: 37.35.107.209
jelszó nincs, account rendszer vanHa valaki kérne reget, az dobjon egy privátot plz, hogy amikor belép, meg tudjam adni neki a hozzáférést a vonatkozó szobákhoz.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Nosam
aktív tag
Ja, meghalt a szerver. Már csak fel kell ravatalozni.
-
titán
"Faild to communicate with the authentication server"
Másnak is, vagy csak rám szabott egyedi nyavaja?evDirect villanyautós töltőhálózat
-
duvi
nagyúr
Ha megvan a pénzed az új hajóra + a biztosítására, akkor nyugodtan megveheted. Majd menet közben fokozatosan felszereled, ahogy neked tetszik. Alapfelszerelést adnak minden hajóhoz (fegyver, scanner..) Az Eagle-vel óvatosan! Alapból kisebb a raktere mint a Sidewindernek! Eagle:2, Sidewinder:4 Persze bővíthető cargo modulokkal, de az már pénzbe kerül...
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
-
[w]
őstag
ha vennék egy másik hajót, akkor a régiről át tudom pakolni a fegyverzetet vagy akkor mindenből újat kell vennem?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Diopapa
addikt
Szolgálati közlemény:
Aki hiányolta, bekerült az EDInfo-ba a hajókereső, most ha hajót akarsz venni csak pár klikk és megmondja hol lehet kapni. Már csak az a fránya Dijkstra-algoritmus hiányzik.. A gráfok nem erényem...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
tikshow
addikt
(#2394) schawo, (#2395) duvi köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest