Hirdetés
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #399 üzenetére
Az a bődületes lag miatt van. Mindesetre ha az SC itt tartana már, s*ggem a földhöz verném örömömben. Nekem nagyon tetszik a cucc eddig.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
nálam most beragadt supercruise-ból kifele jövet -.-
itt sem vészesen zseniális a QA csapatStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Viper26
nagyúr
Tényleg szöszölnek mert login hiba van.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #391 üzenetére
Kb. 1 perces patch jött le.
-
veterán
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Menthirist #391 üzenetére
igen, patchelget
és 1.01-es lett a bétánk
nektek a chatben működik a friend chat?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
mást is levágott a szerverről, erre most valami patch-et tölt?
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Malachi
addikt
a legegyszerűbb, ha a galaktikus átlagárat nézed és ami sokkal olcsóbb annál, azt megveszed. bukni már nem fogsz rajta.
amúgy a bolygók osztályozását nézd, ami agriculture, ott olcsó lesz a kaja, de sokat adnak a gépekért, ami high tech, ott drágán veszik a kaját, de olcsóbban adják a gépeket. fú, oldalakat lehetne írni róla, de ez az alap.
-
Viper26
nagyúr
Hogyan jöttök rá, hogy mit / hová érdemes szállítani?
-
Diopapa
addikt
Eh, ez marha jó volt... I-Bootis vagy hol.. Láttam egy unknown signal source-ot, mondom meglesem.. Odaérek, ofc egy npc kalóz.. Készüljek a halálra! Inkább elkezdtem puttyogtatni, pár percig bénáztam vele, ekkor megjelent 2 player Eagle, éreztem hogy baj lesz.. Gyorsan kivégeztem a kalózt, eközben nyomták rám a cargo scannert, én meg izzítottam a hajtóművet és jump! Most próbálom beszedni a bountyt, de a billboard inkább nem működik mint igen.. Nektek sem működik rendesen?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
duvi
nagyúr
Érdemes a színes térképet használni. Kipróbáltam egy federation űrállomáson a dokkolást és kapásból elutasítanak. Egy csomó potya utat megspórolhatunk ha ez érvényes az össze frakcióhoz tartozó űrállomásra. A szövetséges és semleges állomások eddig beengedtek.
-
veterán
-
Viper26
nagyúr
ÁÁÁÁ éppen centizem a landing padot, erre winfos - crash report.
-
-
duvi
nagyúr
Benne van az általad említett színes útvonal mutató map is Fejlécben át kell váltani a térképet View/Map nézetre és lehet kapcsolgatni a nézeteket, mint ebben a videóban is.
-
Diopapa
addikt
Igen, amire te gondolsz az a galaxis (csillagközi) térkép, én erre gondoltam, itt látod, mi van az adott naprendszerben:
[ Szerkesztve ]
-
Barabonc
csendes tag
Nekem is megjott a nevem, bar azt hiszem ezt mar egyszer megcsinaltam.: Barabonc
-
Malachi
addikt
ja, én Mr. Malachi vagyok, ha érdekel valakit.
melyik naprendszer map? én találtam egyet, de nem azt, amiről pár napja volt videó színes útvonalakkal meg minden. csak egyszerű navigációs térkép, de benne van az egész galaxis. azaz most az az 50 rendszer, amennyi elérhető.
-
Diopapa
addikt
Megjött a nevem, "Diopapa". Aki beírta ide az övét, annak küldtem friend requestet.. Most értem haza strandolásból erre nem megy az online.. .grrr BTW kicsit sajnálom, hogy a naprendszer map még nem került bele, ami shotot láttam eddig róla, az marhajó.
-
Malachi
addikt
az openből kidobott, és sokkal lassabb sajnos, mint a solo mód. bár lehet, hogy egy SSD javítana a dolgon. meg most be se enged, nem megy az online.
azt lehet tudni, hol vannak a szerverek? esetleg jó lenne látni, meg beállítani, hogy csak EU szerverre kerüljünk, hátha az is számít. ha van egyáltalán több.
-
Szőrös
veterán
Na nekem már megvolt az első rosszalkodásom , kilőttem egy transportert...de nem volt benne semmi
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Bibgr0
aktív tag
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #359 üzenetére
Szintén megjött a név: Commander Duvi
-
veterán
És mi van a FluffyMonster-rel?
its so fluffy!!!![ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Viper26
nagyúr
Akkor ezek szerint csak nálam nem megy?
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #359 üzenetére
Nekem is most jött meg a mail róla. Shockheaded lettem .
-
veterán
na megjött a nevem, Commander Magnificat
-
Viper26
nagyúr
válasz Menthirist #354 üzenetére
Pedig próbáltam párszor azóta, de esélytelen...még jó hogy fizettünk érte.
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #356 üzenetére
Detto
-
veterán
-
Szőrös
veterán
izé össze kéne gyűjteni a neveket mondjuk kezdő hsz-be vagy ilyesmi.
-
veterán
-
Viper26
nagyúr
Online lehetőség szép piros, ennyit erről mára.
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #348 üzenetére
Épp most lett soloban "windowsos vészkiszállás", mert beragad.
(#349) Viper26
Várni kell a jóváhagyást mindenképpen, különben "lőttek neked". Lehet, hogy a lag, vagy a sok dokkoló miatt van. Tegyél egy kört és próbáld újra. A fedélzeti computer úgy is szól ha megkaptad és középen a radar fölött megjelenik kéken a dokk állomásod száma, a visszaszámlálóval együtt.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Hm, ez érdekes..docking request sent, de nem jön rá vissza semmi, már próbáltam párszor...
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #346 üzenetére
Én úgy látom, hogy a Solo se megy game server nélkül Az autentikáció után jön csak az online mód kiválasztása. Ha sikerült belépned online, akkor választhatsz csak a solo v. open játékmódok közül. A solo esetében szerintem csak annyi történik, hogy nem enged be más játékosokat hozzád, de ugyan azokon a szervereken futtatják. Bármikor kiléphetsz soloból és open gameben folytathatod tovább ha úgy tetszik. Most sikerült belépnem megint, de soloban beragadtam Super Cruise módban. Megnyomtam a kilépés (J) parancsot, vissza is igazolta és azóta is ott "homokórázik"
-
veterán
de Auth szerver kell hozzá, nem game szerver. Gondolom a game szerver dob ki játék közben ha tele van, az auth szervernek induláskor kellene csak hogy szerepe legyen. Tehát ha auth szerver beenged, akkor onnantól választhatok játékmódot, ami ha open game, akkor megyek a game szerverre (ami kidobhat), vagy solo-ba, ami remélhetőleg "single player".
legalábbis így lenne logikus szerintem és remélem így van.
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #341 üzenetére
"Solo-ban nem kell neki szerver?" Sajna kell. Csak ez után tudsz választani a játék módok között.
-
Viper26
nagyúr
Most töltöm le épp az update-et, aztán én is ránézek.
-
veterán
-
Malachi
addikt
válasz Menthirist #341 üzenetére
én csak soloban játszottam, de teljesen él az egész világ. a zsaruk szkennelnek, az állomásokon folyamatos a forgalom, szóval nekem bejött.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
duvi
nagyúr
Csatlakozom a véleményedhez Leginkább még csak bénázok és ismerkedek az irányítással a világgal . Ennek ellenére nagyon magával ragadó a játék! Közepes configon is szépen fut maxra húzott grafikával. Jó lenne ha stabilizálnák a szervereket és a kapcsolódást. Ma délelőtt egyszer sikerült belépnem, de 20 perc után ki is vágott
-
veterán
de jó valakinek hogy volt 3 órája rá
Én félek hogy ellenkezőleg leszek vele, valahogy nem izgat most annyira hogy hazamenjek és toljam, de hátha majd megváltoztatja a véleményem
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
oké, három óra játék után ki merem jelenteni, hogy a következő legalább egy évre megvan a szórakozásom. tökéletes, pontosan olyan, amit szerettem volna, a kezelése is nagyon könnyen megszokható. pedig igazából még ki sem ismertem.
-
duvi
nagyúr
Ezt töltsd le: Sidewinders Owners Manual
-
Malachi
addikt
nem. most ott tartok, mint a régi commodore-os időkben, hogy végignyomkodom a gombokat és így sikerült kilépnem, de nem tudom melyikkel.
szóval nem, írtam, hogy mindent jól csináltam, jó helyen vagyok, nem dokkolni akarok, csak kilépni supercriuse-ból. lelassítok teljesen, kiírja, hogy safe to disengage és akkor. egyelőre nem jöttem rá, melyik gombbal, vagy gombokkal kell.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
na, kész vagyok. segítsetek, hogy lehet kilépni supercruise módból? elég közel vagyok, safe to disengage, de semmi. a C-t és a H-t is nyomtam, ezeket találtam fórumokon. valaki, help?
-
veterán
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #326 üzenetére
Sebaj, keresgéld csak a megfelelő billentyűt hátha addig szétlövik a segged.
-
veterán
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #323 üzenetére
Mindegy, egyébként itt van a hivatalos voice attack PDF elite dangerous oldalról:
http://www.elitedangerous.de/dokumente/VoiceControllingEliteDangerous.pdf
-
veterán
nem beszélgetek a gépemmel. Emberekkel beszélgetek A telefonomnak is csak szökőévente diktálom az sms-t, amúgy inkább beírom. Amúgy meg a voice attack-hoz is át kellene állítanom az egész rendszeremet angolra hogy működjön a beszédfelismerés, meg azzal is ügyködni kellene. Nincs azzal gond, ha mint egy igazi pilótafülkében, a kapcsolótáblán aktivizálom a dolgokat
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #314 üzenetére
Miért nem használsz voice attackot, akkor nem kell billentyűket nyomogatni, csak kimondod a varázsszót, és már működik is. Jó dolog hanggal parancsokat adni a "fedélzeti számítógépnek" hogy mit kapcsoljon be és vagy ki.
-
veterán
-
veterán
-
Viper26
nagyúr
válasz Menthirist #310 üzenetére
Abban nekem is, ezzel a fordulással valamit csinálni kell.
Egyébként a HOTAS mit jelent?Egy bizonyos tulajdonság s játékvezérlőnél (pl. HOTAS X)?Lökdösődés nem hangzik túl jól.
-
Diopapa
addikt
Igen, csak ki kell hozzá lépni, hogy oda felvegyél valakit. No meg attól még összetörte a hajódat. De engem jelenleg jobban bosszant a durva lag... Wrap ki / be, bulletin board.. Vagy instant működik, vagy 10 percig kell játszani vele, hogy belépjen...
-
veterán
nem, az egér-bill csak reggel kellett, mert munka előtt ki akartam próbálni, de nem akartam beüzemelni a hotas-omat. munka után már utóbbival fogom beállítgatni, de a billentyűket akkor is át kell nézni, mert nem fér el minden a hotas-on
a hotas meg egyenlő azzal hogy joy + gázkar (hands on throttle and stick) bár van aki dupla joy-al játszik (csak bal oldalra olyan joy kell ami vagy balkezes, vagy szimmetrikus). A TM HotasX az egyik, ha nem a legolcsóbb hotas rendszer, de az x52, 55, warthog és hasonlók is hotas rendszerűek.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #310 üzenetére
Nem vagy egyedül Pláne egér+bill kombóval...
(#311) Diopapa
"van egy rakás retard, aki a bejáratoknál próbálja lökdösni a többit."
Már a bétába is beszivárognak az "értelmes óvodások"?
Elvileg már van Friend/Ignore listánk. Mindjárt ki is próbálhatjuk, hogy működik-e?[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Engem ma 10 percet várakoztattak, egyszerűen megtagadták a belépést. Pedig jó voltam esküszöm.. BTW van egy rakás retard, aki a bejáratoknál próbálja lökdösni a többit.
-
veterán
-
Viper26
nagyúr
Annyira kipróbálnám már, csak érjek haza.
És mennyire durva lesz, ha majd elérhető az egész galaxis.
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #297 üzenetére
A leszállás kicsit feelingesebb mint a felszállás. Megközelítés, engedély kérés (különben porrá lőnek ), a leszálló rámpára való pozicionálás, együttesen élvezetesebb mint a felszállás.
Thx a (#301) Menthirist linkért(#304) Viper26
Amint jóváhagyták a kért nevet, én is beírom.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Kezdjük el összeszedni a neveket egy listába szerintem.
Délután felveszek mindenkit, akit név alapján meg lehet találni.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #301 üzenetére
Ez jó, thnx!
-
veterán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest