Hirdetés
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Altair77
tag
B.U.É.K. a kedves fórumtársaknak.Végül megvettem a játékot bele is ment 50 óra 1,5 hét alatt nem kicsit megérte Az lenne a kérdésem,hogy az elején mivel érdemes pénzt szerezni(gyorsan,könnyen,sokat)?
''Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától''. /Dr. Johnson/
-
kozi71
senior tag
Na, ilyen sem történt még velem.
Szépen összeszedtem 6 db. 5-7milkó közötti fuvart Robigo-ról.
Első outposton leszállok, leadom az árut, megkaptam érte szépen a pénzem.
Lépek a térkép menübe, hogy kijelöljem a következő bázist, erre hallom hogy éppen scannelnek lefele.
Szóval már gyalogosan is feltűnő vagyok.
Térképről eltűntek a maradék küldetések, és még ráadásul volt képük egy büntetést is kiszabni rám.high tech, low life
-
-
Cooper911
senior tag
-
brd
nagyúr
válasz Gilthanas #20090 üzenetére
A büntivel ne foglalkozz, csak izgalmasabb lesz tőle a játék, rajtam annyi bünti' van, hogy görgetnem kell, ha a claimst akarom megnézni, de nem érdekel. Gondolom bug.
Amúgy 200 Cr miatt csak akkor leszel WANTED, ha nem fizeted be 7 napig. Ha nem ez a helyzet, akkor valami mást is csináltál.A másikra: a fegyverek között sajnos nem lehet prioritizálni a powert, ezért pl. ha nálad a beam már csak úgy tud lőni, hogy kicsit feltöltődik, lő, majd töltődik megint, akkor a multira már csak ennyi power jut közben. Holott lehetne úgy is, hogy a multi kapja meg a powert, a beam pedig csak azt, amit a multi nem fogyasztott el. Ezt lehetne bugnak is hívni, én annak gondolnám, de valószínűleg feature-nek neveznék Frontierék. Vagy az van, hogy éppen újratöltenek (Reloading).
The only real valuable thing is intuition.
-
Sylc
senior tag
Ev utolso streamje: http://www.twitch.tv/cmdrflynth
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Gilthanas
aktív tag
Sziasztok,
Két kérdésem lenne:
Mitől van az, hogy a wanted rajtam marad miután a 200 Credites büntit kifizettem a megadott állomáson és csak randomra tűnik el? Ha kilépek a játékból vagy a rendszerből?
Másik kérdésem, hogy egy ASP explorerbe beraktam 4 gimball multicannont és 2 gimball beam lazert (1 azon firegroup).
Az a fura, hogy a 4 multicannon egyszercsak leáll és nem lőnek pedig van töltény is, és energia is dögivel és túlmelegedés sincs. Ha csapkodom a ravaszt akkor egy egy másodpercre lő, viszont ha folyamatosan húzom a ravaszt akkor nem lőnek csak a 2 beam lazer. Ez ismert bug? Vagy valamit én nem tudom?
Köszönöm! Boldog új évet mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
törölt tag
BUÉK!
-
kozi71
senior tag
válasz Diopapa #20078 üzenetére
Én 64 biten nyomom.
Amikor kijött a Horizons, talán két nap múlva már aktív volt az indítási lehetőségek közt, a sima verzióban is, ez a lehetőség.
Más: Kilőtték a hajóm ablakát (corvette). Ez nem akkora gond, máskor is történt már. De ezen nem látni utána semmit, mert az egész előtér megszűnik. Mindenben a műszerekre kell hagyatkozni ugrásnál. Ráadásul FSD sem működött. Újra kellett indítanom a rendszert, akkor már beindult a FSD, és el tudtam ugrani. A bázis szerencsére látszik, be lehet dokkolni így is.high tech, low life
-
duvi
nagyúr
Régebben beszabadultak idegen játékosok és eldurvultak a dolgok Ts-en. Ezért lett jelszavazva. A Téma összefoglaló egy laza szűrés, hogy csak a játék kedvelői láthassák. Amennyiben mégis kikerülne vagy valaki továbbadná ezt a jelszót, akkor újat kéne generálni, ami senkinek nem lenne jó.
-
BP71
tag
Köszönöm.
Minek a jelszó, ha ilyen egyszerűen meg található? Persze én se találtam meg. Nem gondoltam volna, hogy nyilvános. -
BP71
tag
A TS-re jelszót kér? Honnan kellene tudnom?
-
Íjász001
tag
BUÉK !!!!!
Íjász
-
Phobion
őstag
most őszintén, hogy a jó életbe lehetséges ezeket a shadow deliveries-eket megcsinálni? ha mindenképp kiszednek cruise módból és le scannelnek?
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
64 bit-es elite dangerous-t nem lehet launcher-ből indítani, találkozott már valaki ilyennel?
-
Xorith
tag
B.Ú.É.K.
-
Sylc
senior tag
BUEK sracok
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Cooper911
senior tag
Hoppá mit találtam!
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
gigafun
senior tag
válasz LacStein #20064 üzenetére
Eddb.io-n, ha a kiválaszott útvonal valamelyik célállomására kattintasz, írja, hogy mi az ami tiltott/prohibited az adott állomáson. Ezután ki tudod zárni a keresésből az adott terméket a keresésből, úgy, hogy beírod az "Ignored Commodities" közé. Ha regisztrálsz az oldalra és be vagy jelentkezve, akkor meg is jegyzi a beállításaidat.
Ugyanezt meg tudod nézni játékon belül a system map-en is. -
LacStein
csendes tag
Akkor bejelentkeznék mint cmdr
InviLac -> LacSteinSikerült egy 3 ugrásos szállítósdit elvégeznem (köszönhetően a Téma összefoglalónak ) Már az első ugrásnál kirángatott vki Gáz le, aztán boost-boost fullgáz és "J" Azt sem tudom ki-mi volt, a pajzs bírta, nem álltam le pofozkodni. Bár megfordult a fejemben. Ha olyan egyszerű, mint a játékbeli tréningben: mészárlás gimbal fegyókkal Korábban telepítettem egy demó tréninget, na az sport! Fix ágyúkkal, nulla rutinnal.
Természetesen segítséget is kérnék:
Az eddb.io-n elsőre nem találok olyan szűrőt, ami a tiltott árukat kizárná. Guglival is próbálkoztam persze... Valahol van ilyen lista? Tudom ez változhat rendszertől, uralkodótól függően, de akkor vmi engedélyezett lista esetleg, amiket bárhova bátran vihetek? Nem szeretnék csempészni egyelőre. -
_Andras_
tag
Bolygókép típusok:
https://forums.frontier.co.uk/attachment.php?attachmentid=33574&d=1430747669
-
baphomet
senior tag
válasz spank0309 #20058 üzenetére
Ha mindig nulla gázzal lépsz be egy rendszerbe, óvatosan scoopolsz és kiugrásnál pedig csak akkor gyújtod be az FSD-t, mikor a csillag már nem piros a radaron, akkor túl nagy baj nem érhet.
Ja és neutroncsillagnak, fekete lyuknak mindig hátat fordítunk, mielőtt gázt adnánk. Egyszer-kétszer úgyis elrontod majd, de az kell is tanulópénznek. Egyetlen balesetbe azonnal belehalni viszont nem lehet, ne aggódj.[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz spank0309 #20058 üzenetére
Nem szippant be a fekete lyuk. Itt van egy közelről: https://www.youtube.com/watch?v=tXrjOv8VrQ0 Egyelőre teljesen ártalmatlanok egy kis hőtől eltekintve.
-
baphomet
senior tag
-
spank0309
tag
válasz baphomet #20049 üzenetére
És a fekete lyuk nem szippant be? Mik a felfedezès veszélyei? Honnan tudom h ott fekete lyuk van? Rengeteget olvastam az összefoglalókat de még mindig nem eleget. Viszont ti már most fényéveket segítettetek nekem úgyhogy nagyon szépen köszönöm.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
kozi71
senior tag
Sommerfeld-nél vagyok, onnan 1500-ra egy RES (low) van, ott vagytok?
high tech, low life
-
kozi71
senior tag
válasz baphomet #20049 üzenetére
baphomet Igen, van dögivel még most is. De, tegnap óta csomó étel cipelés, meg orvosi cuccosok, háború lesz hamarosan ott. Viszont az elszórt credit mindig visszajön távolsági küldikkel. Ma 30 milkót szedtem be onnan. Pedig csak 6 küldetést vittem.
Köszi Duvi: Most már nálatok járok. 18 ugrás volt mire ide értem. Nem egy jó ugrálós gép ez. Megnézem azokat az npc-ket. Ne vegyetek csoportba, csak tesztelem a gépem.
high tech, low life
-
baphomet
senior tag
válasz spank0309 #20040 üzenetére
Csak sikerült végre normális méretben is linkelni neked azt a képet a felfedezéshez. Úgyhogy már nem írom le, hogy egyébként megtalálható a téma összefoglalóban a hasznos linkek között is.
A gyors meggazdagodás és a felfedezés két egymást kizáró dolog egyébként. Ez az egyik legkevésbé jövedelmező szakma, de, ha legtöbbet szeretnéd kihozni belőle, akkor annak a neutron farmolás a módja. Neutroncsillagot, fekete lyukat, fehér törpét kell keresni, mivel ezek fizetik a legtöbbet. 5-6 ezer fényévet utazni kell, hogy megkezdhesd. A -1000, -1000, 5000 koordináták környékén kezdenek annyira besűrűsödni, hogy már 2-3 ugrásnyira találsz mindig egy újabbat, és innen a galaxismag felé haladva egyre jobb lesz a helyzet.
(#20048) kozi71: Mindent a kedves ügyfélért. Még mindig akad ott elég charity a Horizons óta is?
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
Melyik pajzsot éri meg jobban használni corvetten? Azt látom, van ami gyorsabban tölt (bi-weave), cserébe viszont gyengébb,mint az alap.
baphomet: Köszönöm szépen a 17 draconis tippet!
Ma már admirálisként nyomom az ipart.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
Cooper911
senior tag
válasz Bor1781212 #20030 üzenetére
A legalsó valami tutorial.
Lehet, hogy érdemes lenne újratelepíteni.
Steamről szedted vagy a frontier store-ból?[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
rtitusz
őstag
-
Cooper911
senior tag
Tegyél a hajódra Advanced surface scannert és a föld szerü, vagy fémben gazdag, vagy gyűrűs bolygókat scanneld meg ha nincsenek nagyon messze (5000ls+). Ez kicsit tovább tart de több pénzt is hoz.
ITT egy kép ami elég hasznos a felfedezőknek.
-
rtitusz
őstag
5 millióért már szép felfedező Cobrát lehet csinálni, jó hajó az, a galaxis másik felére is elmehetsz vele, nem kell félteni. Itt egy változat 5 millióért. Egy millióval többért már van Diamondback Scout, ami kicsit többet ugrik, hűvösebben üzemel, és sokkal jobb belőle a kilátás. Hátulütője, hogy kisebb a Fuel Scoopja, azaz tovább tart tankolni. Itt egy 6 millás DBS.
[ Szerkesztve ]
-
spank0309
tag
Sziasztok, még új vagyok. sok hsz-t olvastam el itt és csak azt lesem hogy elég sokan "csilliárdokat" keresnek. Biztos tudatlan vagyok még ilyen téren, pár napja mentem egy kb. 2-3000 Ly távot Advenced Discovery scennerrel. Több mint 6 óra volt az utam, csak a rendszert szkenneltem és már mentem is tovább, és így kerestem egy cobrával 2.5 millát. Ami a ti kereseteitekhez mérve elég gyér teljesítmény Szóval a kérdésem a következő lenne hogy tudok sok pénzre szert tenni rövid idő alatt, képes vagyok akár fél napot vagy éjszakát is játszani mert imádom a témát és ebben a műfajban nem láttam még jobbat. Van kb. 5-6 millióm hajót venni és felszerelni. Már fejvadászkodtam de a felfedezés jobb ötletnek tünt de cobrával félek meszebb menni 3ezer Ly-nál. Előre is köszönöm a válaszokat. Ha úgy van jöhet privátba is Xboxon játszom.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
duvi
nagyúr
válasz BlackDevil #20038 üzenetére
Nem Csak Horizons tulajok tudnak a bolygókra leszállni.
-
BlackDevil
aktív tag
hali
most akinek csak a sima elite van meg, az egyáltalán nem tud leszállni bolygókra?»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
duvi
nagyúr
Az SSL frakciónk újabb rendszerbe (HIP 103787) terjeszkedett tovább. A terjeszkedés hatására háborús helyzet alakult ki az említett rendszerben. Akinek van kedve és ideje, az jöjjön és segítse a frakciónkat a háborúban. Az ellenséges npc frakció - a Jet Rats - nagy erőkkel áll ellen az offenzívának, és erőit a 3-as bolygó mellett, a Sommerfeld Base-től kb 1500 ls-re gyűjtötte össze.
-
Sylc
senior tag
válasz _Andras_ #20035 üzenetére
Lapos eleje T7, elso kiugras a sargan Python, vekony hegy T9 utana pedig Conda.
Nosztalgia video:
http://www.youtube.com/watch?v=4-V229WLzNkPilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Sylc
senior tag
A kb egy heti grind (ebbol karacsony kiesett, tegnap alig tradeltem, mert kiegtem) eredmenye, T7bol atultem egy trader Condaba (sok a kaloz, kell a vedelem).
-
Sylc
senior tag
Beta fight test opcio, az ingyenes kiprobalos...
-
duvi
nagyúr
Ezek alapján marad a bug. Tuti alapjátékod van.
(#20029) Sylc
Flynth! Nem is tudom, hogy mit kezdenénk nélküled[ Szerkesztve ]
-
_Andras_
tag
válasz Bor1781212 #20025 üzenetére
Horizontnál a launcher kék. Launch mellett több verziót lehet indítani:
Elite Dangerous 32/64 bit
Elite Dangerous Horizons 64 bit
Verziószám: 2+-oshttp://i.imgur.com/IR1qHVJ.jpg
Új kezdőképernyő:
http://i.imgur.com/63bsCln.jpg-----------
Neked is ilyen?
-
duvi
nagyúr
válasz Bor1781212 #20025 üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz Bor1781212 #20023 üzenetére
Ennyiért tuti, hogy az alapjátékot vetted meg.
-
duvi
nagyúr
válasz Bor1781212 #20021 üzenetére
Tuti nem a Horizonsot vetted meg? A Frontier patchelési mechanizmusa nem igazán volt a topon, ezért előfordult, hogy páran nem tudtak leszállni, de látták a bolygófelszíneket. Utólag kiderült, hogy csak az 1.5-ös pathcet tették fel. A Horizonsot nem.
-
-
rtitusz
őstag
ProTipp! Heat Sink használata jelentősen könnyít elmenekülni (megnyerni) az interdiktálás elől. Csempészeknek praktikus infó lehet.
-
Cooper911
senior tag
Horizons vs sima Elite témában kipróbáltam, hogy elinditottam a sima (64es) klienset.
Nem ad felszini questet, nem látom a felszini bázisokat.
Szóval akinél ilyen van az tuti valami bug.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Cooper911
senior tag
Szia
Itt tudsz magadnak keresni útvonalat a neked tetsző paraméterekkel:
https://eddb.io/ A loop route-nál van az a-b-a útvonal.
[ Szerkesztve ]
-
EFRM
tag
sziasztok,
nem szoktam erre a forumra irni, prem betas tag vagyok, ha vkinek van egy jo kamionozos utvonal tippje, orommel vennem, ha megosztana priviben
esetleg olyan tippnek is orulnek, hogy mivel parokkal erdemes kereskedni a-b-a-b, aztan persze keresek en is megfelelo helyet, a regi utvonalam kicsit elapadt..(azert lemerem majd mennyi jon 1 ora alatt))
(lakon type 7 a-b gradees repcsivel truckozok)udv
[ Szerkesztve ]
-
VitoSagi
tag
Mostanában vagy nagyon rosszkor játszok vagy nagyon megcsappant az aktív létszám TS-en... Mondjuk mikrofon nélkül keveset tudok hozzátenni a dolgokhoz, de legalább hallgatni szoktalak benneteket. Ennyire év vége van?
[ Szerkesztve ]
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
duvi
nagyúr
- Ha jól tudom, akkor a Killing grounds küldetésnél megvan adva egy időpont a questhez.
- Üzemanyagot csak Fuel Transferer Limpet Controller-el tudsz átadni. -
BP71
tag
Vállaltam egy Killing grounds küldetést, itt vagyok a megadott rendszerben, de nem találom a célt.
Mi a megoldás?
Hogyan tudok üzemanyagot adni valakinek?[ Szerkesztve ]
-
_Andras_
tag
válasz rtitusz #20007 üzenetére
Kösz.
Most vagyok kb 8 ezer Ly-re..jó messze van még.. Én nem nagyon látok neutron csillagot, sem feketelyukat, pedig a csillag mappon leszűkítettem (o,K,G, meg az alsó háromra). Gondolom a közepe fele vannak. Remélem annyi pénzt összetudok majd szedni, hogy venni tudjak egy jó nagy kereskedő hajót.
-
rtitusz
őstag
válasz _Andras_ #20006 üzenetére
Ha csak odamész, és nem szkennelsz semmit, csak az Advanced Discovery Scannert nyomod el minden megállóban, akkor kb. 10-15 milliót. Én 195 milliót szedtem össze, de rengeteg mindent szkenneltem, többek között 2100 db. neutron csillagot. Átlagban egy rendszer, ha nyomsz egy ADS-t benne, és a központi csillagját is szkenneled Detailed Surface Scannerrel, akkor 10-20 ezer kreditet ér anélkül, hogy bármi mást is szkennelnél.
-
_Andras_
tag
Egy Sagittarius A-ba való utazás mennyi pénzt hoz a konyhára(nagyjából/átlagosan/pl azoknak akik jártak már arra felfedezgetve)?
-
baphomet
senior tag
válasz Phobion #19998 üzenetére
Hogy enyém legyen a 20000-ik.Francba!
Robigon a shadow deliveries küldetések, pont úgy tejelnek, mint a sima csempész küldetések a nerf előtt. Egy 80 tonnás rakterű Asp-pel szűk 3 óra lehet csinálni 40+ milliót tycoon ranggal. Persze, ha nem szkennelnek le közben, mert akkor ugrik az egész.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest