Hirdetés
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
azt valaki tudja, hogy PONTOSAN mikor jár le az exp. pack lehetőség? gondolom 29. tehát kedden nap végén éjfélkor - de milyen időzóna?
lehet, hogy egy nagyon last minute vásárlás lesz belőle, ha minden összejön.
-
veterán
fene tudja, lehet hogy még mindig fennáll mert nincs összehasonlítási alapom, de akkor is azt ajánlják középkategóriában. Lehet hogy olyat, aminek még annyira sincs holtjátéka vagy kopása, nem lehet kapni 60-70-80k alatt, annyit meg nem adnék egy beviteli eszközért sem.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
v-paci
aktív tag
válasz Menthirist #196 üzenetére
Nem ismerem a TM-et, de sima x52-esem volt egy darabig. Akkoriban (X3:TC megjelenés idejében) nem volt egy minőségi darab, igaz azóta a madcatz megvette őket és lehet változtak. A botkormánynak nagy volt a holtjátéka és nagyon könnyen koptak az érdesített felületek is.
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
veterán
én is azért vettem meg a hotas x-et, mert nem voltam biztos benne hogy mennyit lenne használva, márpedig egy 40k-s könyvtámasz azért erős lenne. úgyhogy úgy döntöttem, veszek egy olcsóbb tm-et, az sem az az 500 forintos gagyi fajta, az olcsóbb kategória egyik dobogósa (bár természetesen jóval jobb egy közép vagy felsőkategóriás joy), aztán ha úgy alakul hogy elképesztően sokat játszok majd vele, lehet beleinvesztálok én is egy x52-be. de ez még nem most lesz, és az anno kb 13-14k-ért vett F710-esemet is csak Final Fantasy 8 közben használtam eddig, szóval a létének legnagyobb részében egyelőre csak porfogó volt.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
-
Szőrös
veterán
Az tény hogy ilyen cuccot ( X széria ) nem szabad első joy-nak venni úgy hogy nem sim fan az ember és még nem tudod 100 %-ra tetszeni fog e egyáltalán így az irányítás vagy sem . Elsőre jó a TM is hogy szokja az ember a kezelést.
Aztán lehet komolyabbra váltani.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Viper26
nagyúr
Mondjuk a Hotas X anyagilag kíméletesebb, és sok jót hallani róla...azt hitem 40K az X55, de valamit benéztem, mert 50K alatt nem lehet hozzájutni.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Beta-ra én is jövök majd, most még bill. és egér párossal, de következő hónapban lehet hogy X55 lesz..ha addig meg nem jön a józan eszem.
-
-
Bibgr0
aktív tag
Nem találtam rá még sehol információt. Gondolom a mi időnk szerint 7-8 körül. Az az USAban reggel és van idejük napközben megoldani még az első beta letöltés / szerver problémákat.
Egyébként ma tudtok utoljára life-time expansion pass-t venni :-)
Kicsit olcsóbb, ha átváltjátok USD-re az oldalon a currency-t.See you in the ver..., akarom mondani az űrben :-D
-
Diopapa
addikt
Azt lehet tudni, hogy holnap hány órakor rajtol a beta?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Nosam
aktív tag
Amúgy érdemes körülnézni külföldön is, mert pl warthog hotast már 100 ezerből ki lehet hozni, ha németből hozatod minimum 20 rugóval olcsóbban mint itthon kapnád meg és ebben benne van már a szállítási díj is, nagyon sok dolgot sokkal olcsóbban lehet EU-ból rendelni, nem mindent de elég sokat. Sok dolgot rendeltem már EU-ból, legutóbb pl ceruzahegyet wacom tollba, és hiszitek vagy sem, de ezreket spóroltam úgy, hogy közben még átutazta a cucc fél európát! Nem vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Ez a black mamba is elég érdekes szerzemény, ennek meg fémből van a belseje, viszont a markolat nem.
-
Nosam
aktív tag
Én is megnéztem x52 prot is jól néz ki az is, de jól végiggondolva tíz rugó a különbség árban, na most ugye x55-ben cserélheted a rugókat is, négy féle erősség közül választhatsz, emellett osztott gázkaros ami azért jó, mert ha esetleg kedvet kapsz komolyabb repszimhez, akkor arra is tökéletes lesz. Jóval nagyobb is x55 sokkal masszívabb, a gombvariációk száma pedig nagyságrenddel nagyobb és az x52 pron az a kijelző teljesen értelmét veszti majd ha oculust is használsz.
Persze mindenkinek szíve joga eldönteni melyik tetszik neki jobban és vagy melyik szimpatikusabb, de funkcionalitás tekintetében ár érték arányban szerintem x55 jobb. Egy a lényeg, soha nem szabad elkapkodni, jól végig kell gondolni mielőtt leadja az ember a rendelést, aludni kell rá egy párat és ha jól átgondolta az ember akkor utána biztos nem bánja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Saitek-ben nekem az x55 rhino tetszik nagyon, elég jónak tűnik és attól függetlenül, hogy plasztik, nagyon szépen van kidolgozva. Szemezgetek még a g940-el meg a TM warthog-al is is, persze még van időm bőven dönteni amíg megjelenik a játék. Nem vagyok benne biztos, hogy megér plusz 70 ezret az, hogy fémből van a TM warthog külseje, mert a belseje az viszont annak is plasztik. És amennyi fém azon van, az képtelenség, hogy 70 ezer pluszt jelentsen. Elég gyenge a felhozatal joystick tekintetében, kormányoknál olyan dögök vannak már, hogy döbbenet. Persze abból is kell majd vennem újat ha meglesz Oculus rift végleges, de ott nem lesz kérdés melyiket válasszam.
Joystickoknál sajnos nagyon le vannak maradva technológia szintjén az autószimes cuccokhoz képest.
Vagyis a kérdésedre válaszolva ahogy nézem Saitek-nél x55 és xf65 a csúcs, de annál nem mozgatható a joy az nem tetszik annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Egyébként Saitek vonalon mi lenne ajánlott?
-
Nosam
aktív tag
Egyébként ilyen a cockpitem, máig teljesen újszerű állapotban van és csak két fém tartót kell majd felszerelnem a hotasnak:
Ez pedig egy régi majd tíz éves rövid interjú velem a motorsports.hu
Persze a gépem azóta már kétszer is komplett cserélődött, mostani elképesztő brutális.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
meglátjuk, meglepődnék. elvégre akkor lenne csillag ami mellett 2 sec alatt repülünk el adott sebesség mellett, a másik mellett meg 30 napig tartana. csak megkerülni. ugyanolyan sebesség mellett... maradjunk annyiban hogy leírni sem egyszerű ekkora méreteket és távolságokat 64 bites számrendszerben sem, mert egy hangyányit nagy a világűr. Ez meg ugye azért csak egy játék, nem szuperszámítógépes szimuláció, tehát a földön kellene maradni.Te szoktad mondogatni nekem hogy maradjak a realitások talaján, most én mondom neked
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Így akarom én is nyomni.
https://www.youtube.com/watch?v=wWPUuVntq9I
Mondjuk az nem biztos, hogy veszek warthog hotast is régi ffb-joyom helyett, de lehet. Jól mutatna a fém BRD cockpitemen. Az a bajom, hogy hiába fém maga a warthog, a belseje plasztik amit nem is igazán értek. Azért 120 ezer forintért igazán elvárható volna, hogy fémből legyen a belseje is, sőt akár még kikapcsolható ffb-sem ártott volna bele ennyi lóvéért.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #171 üzenetére
Pedig de, az ED-ben 1:1 arányú lesz.
-
veterán
-
Diopapa
addikt
"ED-ben az egész tejútrendszer benne lesz, egy része valós adatokból betáplálva... Ezzel szemben SC egy kitalált univerzumban játszódik kb 99.9999952413%-al kisebb területen."
Egyébként nem, az SC-nek is a Föld a központja ma is létező nagyvárosokkal (Peking, New York, Moszkva, London stb). A játék pedig a 2900-as években játszódik, mikor már az emberiség felfedezte a galaxis (egy részét) és találkozott már pár "szomszéddal".
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Nosam
aktív tag
De amúgy meg igen, őrültségnek hangozhat, hogy ennyi rendszer legyen egy játékban, de én az ilyen őrültségeket szeretem. Olyan ez mint a csillagászati programok és planetáriumok, mi a francnak bele annyi csillag meg rendszer, ha úgy sem nézi meg mindegyiket egy kutató, meg nem vizsgálják meg mindent egyenként? Azért van benne, hogy legyen.
Nyilván azért lesz egy központi hely a játékban, ez pedig az ami be lett lőve kezdőpontként. Ha az embernek kedve van elmegy a picsába felfedezni, aztán ha megunta akkor visszamegy hentelni vagy akár csak beszélgetni másokkal arról, hogy merre járt vagy mittomén.
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #165 üzenetére
Hát hogy te mit akarsz az egy dolog, én viszont az tervezem, hogy mindegyiket meglátogatom.
Aztán 954823453 éves koromban meghalok. Ne akarja a tudatomat korlátozni egyetlen játék sem azzal, hogy a galaxisban ahol élek, ne mehetnék el akár bárhova!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Néztem a space engine-t, szép és jó, mégsem kötne le hetekig, hónapokig, évekig. Ott is ha láttál 100 kék óriást, láttad az összeset, hiába van belőlük x millió Egy programban pláne így van, hisz sokkal limitáltabb az eszközkészlete mint a valódi életnek. A játéknak pedig ez a célja. Én is várom hogy vr szemüveggel körbenézhessek az univerzumban, de megint csak... lehet hogy bejárok 10 naprendszert. 100-at... 1000-ret... kétlem hogy be akarnék járni 10 ezret vagy 100 ezret, hát még milliárdokat
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #163 üzenetére
Ja hát az már egy másik kérdés, hogy milyen agya van az embernek, nyilván 100 várost látványról megnevezni még úgy is nehéz, ha valódi városokról van szó.
Egyébként értem amit mondasz, de más beállítottságú vagy mint én. Mondom nézd meg a spaceengine-t, hogy mekkora rajongótábora van, pedig ott aztán gyakorlatilag az égvilágon semmit nem lehet csinálni azon kívül, hogy elrepülhetsz egy-egy bolygóhoz, meg nézegetheted.
Szóval hangyásnak is kell lenni egy picit, de igen, én akarom mind a négyszáz milliárd csillagrendszert.
Fejemre veszem majd a VR szemcsit és már maga az a tudat is boldoggá tud tenni, hogy ha több százezren játszanak majd a játékban, akkor is lesz benne olyan rész, amit csak én láttam, ahol csak én voltam.
-
veterán
-
duvi
nagyúr
Júli 29. után lehet még venni preorder alapcsomagot, vagy annak is vége mint az EXP. pakknak?
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #160 üzenetére
Kicsit off, ezt kb két éve csináltam persze nem űrváros hanem hagyományos, de procedurális és gyakorlatilag nincs két egyforma épület a városban, persze textúra van, de nem lehet észrevenni:
(Egyébként ezt utána még le is romboltam egy atombombával , minden épület tört. Van itt négyezer épület, ha ezt nem procedurálisan csináltam volna soha nem végeztem volna vele. De ez már egy másik történtet.)
Akár egymillió várost csinálok neked úgy procedurálisan, hogy mindegyik másként fog kinézni, szóval a procedurálisnál akár elérhető az is, hogy mind a négymilliárd másként nézzen ki. Persze hasonlók lesznek, de attól még mindegyik más és más. A procedurális modellezésnél érhető a legkönnyebben az el, hogy minden város másként nézzen ki.
De persze a kézzel készített aprólékosan kidolgozott viszont szebb lesz, ez tény, csak tízszer annyi idő és nem igazán lehet újra felhasználni...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
hát figyi... sokkal nagyobb esély van arra hogy 100 különféle lesz (nem arról beszélek hogy ne ismétlődnének elemek, hanem hogy ránézésre meg lehessen különböztetni őket), pláne ha kellő mennyiségű asset áll majd a rendelkezésre, és rászabadítanak mondjuk 50-60 grafikust csak a városok berendezésére (mert mint mondtam, most sok erőforrást elsősorban az asset-ek létrehozása visz el). De még ha tegyük fel, lesz 50 féle város is, akkor 200 bolygó esetén mindegyikbe 4x futhatok bele. 200 milliárd esetén 4 milliárdszor Ez pláne akkor unalmas, ha egymás után 10x ugyanolyan városban szállok le (márpedig erre egyáltalán nem kicsi az esély ennyi csillag esetén). Szóval nem azt várom hogy mind drámaian más legyen, várhatóan koncepciók alapján lesznek felhúzva (iparbolygó, kereskedelmi központ bolygó, mezőgazdasági bolygó, stb), azt már tudhatjuk hogy konkrét fiktív cégek lesznek benne (Dumpers Depot, Cubby Blast, Abernathy Interiors), ezek is nagyon sok elemben azonosak lesznek (max a terem formája és elrendezése más), a városok pedig ezekből adódnak össze, csak felfűzve valami téma szerint. Megfelelő mennyiségű kész asset-tel és grafikussal, nem kivitelezhetetlen, pláne nem idővel.
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #157 üzenetére
Azt most felejtsd el, hogy minden város másként fog kinézni SC-ben, azt maximum csak jól megtervezett procedurális modellekkel lehetne elérni, de kézzel 111 rendszerben egyedi városokat tervezni ha csak rendszerenként egy bolygóra is lehet leszállni, hát akkor tényleg soha nem készülnének el...
-
veterán
Nem tudom ez volt-e már
Mindenesetre van fenn youtube-on jó pár csillagokat összevágó videó zenei aláfestéssel, úgy néz ki ösztönösen kötelező lesz a játék során jean michel jarre-t hallgatniStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
Hidd el, nagyon várom hogy egy játék igazán lekössön (mármint hogy egy új, mert állandóan régieket kell elővennem újra és újra, ha tényleg lekötő játékmenetet akarok, ezért is FF8-azok épp )
Szóval remélem hogy tényleg úgy alakul hogy nem csak hogy sok tartalom lesz benne, hanem az kellőképp változatos és érdekes is lesz. Sajnos túl sok olyan játék van a piacon, ami vagy rövid/kicsi, vagy őrült nagy, de marha unalmas és ismétlődő tartalommal van feltöltve. És ezt remélem az SC kapcsán is, nem csak az ED kapcsán.úgyhogy a mennyiség még nem egyenlő a minőséggel vagy a tartóssággal, de állok elébe, le szabad nyűgözni kifizettem az árát, szóval megtettem az én részemet, most ők jönnek Keddig még lesz 1-2 húzós napom, de remélem majd este ez kárpótol
-
Malachi
addikt
válasz Menthirist #154 üzenetére
ez ugyanolyan meddő vita, mint SC alatt az, hogy mikor jelenik meg, és mire megjelenik, mi lesz benne. hidd el, hogy annyi tartalom az ELITE-ben is lesz, amivel az első fél évben nem fogsz unatkozni. aztán meg jön a többi folyamatosan.
bár abban igazad van, hogy önmagában a csilliárd "naprendszer" nem kunszt, mert akár 2000, akár 200 milliárd, az ember úgyse járja be soha mindet. mondjuk a tudat azért jó, hogy van rá mód, és én nagy kihagyott ziccernek tartanám, ha Brabenék nem hintenének majd el pár morzsát arról, hogy milliónként egy rendszerben eldugtak egy hiperszuper hajót, vagy arcifactot, vagy ilyesmi...
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #154 üzenetére
Az igazi interaktivitást ebben a játékban a nagy számú emberi ellenfél és a harc fogja biztosítani a többi elite- játékkal szemben. Itt nem lesz elég, ha csak simán lövöldözik az ember, mert minden hajónak saját rendszere hőkibocsátása stb van, ami nagyban befolyásolni fogja a hajót teljesítményét és sok más dolgot is. Pl csempészésnél nem mindegy hol zárod le a hűtőket és elektromosságot, mivel nem túl elmés ötlet zajosan végighaladni egy rendszeren ha olyan dolgot szállítasz, a hő akár a hajódban is kárt tehet, sokkal bonyolultabb lesz az a játék mint azt így gondolnád.
Persze a régi elitekben nem voltak csak gépek, itt viszont már emberek tízezreivel akadhatsz majd össze és harcolhatsz velük. Itt nincs biztosítás sem, ha itt lekapták képszer-háromszor a jól felszerelt géped, akkor leapad a gyűjtött lóvé és mehetsz vissza "kapálni". Sok érdekességet tartogat ez a játék.
Ehhez adja meg a keretet ez a végtelen univerzum. Nekem kell, ez fog meg benne igazából, ez a végtelen "újrajátszás" része a játéknak, hogy bármikor újra kezdheted a játékot és olyan helyeken telepedhetsz meg, ahol akár tíz évi játék ellenére sem jártál.
SpaceEngine-ben nincs sem lövöldözés sem kereskedés, mégis hatalmas felhasználó tábora van...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
de megintcsak nem érek vele sokat, ha ugyanolyanok és nincs rajtuk élet. Márpedig élet alatt nem a random mód elszórt, de ugyanolyan űrállomásokat értem. Most az hogy a 200 milliárd csillag van, de ha láttál százat, akkor láttad mindet, nekem nem tartalom. Felőlem követhet valós galaxis szabályrendszert az elhelyezkedésük (amit valósan szimulálni mellesleg szuperszámítógépek sem tudnak még igazán), ha a tartalom kimerül abban, hogy ugyanazokat a küldiket csinálod, csak x helyett y bolygó van behelyettesítve a szövegbe. Ha nincs meg az, ami miatt be akarom járni a világát, akkor feleslegesen van ott a maszlag.
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #151 üzenetére
Egyébként olvastam, hogy a valós adatokból betáplált csillagokon kívül, tudományos minták vagyis sample-k alapján van a többi is generálva, nem pedig simán random... Ami azt jelenti, hogy nagy valószínűség szerint ott vannak azok a csillagok is a tejútban mint a játékban, csak nem olyan pontossággal mint amit a valós adatokból tápláltak be. Egyébként Braben tudós, igazi tudós az ember, a londoni királyi akadémia rendes tagja is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Azért ha már csúsztatsz, csúsztass normálisan. Mint már magyarázva volt, az hogy mondjuk 500 vagy 5000000000000000000000000000000 bolygó van, még nem jelenti hogy utóbbi feltétlen tartalmasabb. Random generálva én is tudok bármennyi bolygót kreálni, de azt tartalommal feltölteni már más kérdés, pláne ha az ember nem "vigyél 100 tonna szenet a xyz bolygóra" jellegű küldetések vannak. Méretileg lehet kisebb, ha tartalmilag nem az.
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #147 üzenetére
De nézd meg itt van megen a cockpit belsők:
https://www.youtube.com/watch?v=OiTRJpvbmhU
Szerintem ez nagyon szép, és hatalmasak is jó lesz járkálni ezekben a cockpitekben, anaconda egyébként kb az idrisnek méretének felel meg, 180 méter hosszú, persze idris hosszabb. Viszont itt a capital hajók kétszer akkorák lesznek mint a Bengal, van amelyik két kilométeres.
-
Nosam
aktív tag
ED-ben az egész tejútrendszer benne lesz, egy része valós adatokból betáplálva... Ezzel szemben SC egy kitalált univerzumban játszódik kb 99.9999952413%-al kisebb területen.
Mind a kettőben lesz kereskedés és bolygóleszállás is ED-ben egy DLC formájában. FPS lövöldözés viszont tuti nem lesz ED-ben, legalábbis erősen kétlem. SC-nek meg fontos része az is.
Igazából ha jól utána olvasol, akkor te is meglátod majd, hogy közel sem biztos, hogy egyik vagy másikról ki lehetne jelenteni, hogy jobb lesz a másiknál, a legjobb az lenne, ha mind a kettő jó lenne de én egyébként sokkalta inkább ED felé hajlok több ok miatt is, pl én FPS játékokat nem szeretem nem vagyok oda értük.
[ Szerkesztve ]
-
Tnil
tag
Srácok, valaki elmondaná miben különbözik az Elite a Star Citizentől ?Amit eddig kiderítettem, hogy az egyikben rengeteg bolygó stb lesz, hogy mindkettőben lehet kereskedni és kalózkodni stb. Viszont mi a külömbség, itt is lesz ground combat ? Le lehet majd szállni és TPS nézetben mászkálni a bolygókon, űrállomásokon ?Miért lesz jobb / rosszabb az Elite, mint a Star Citizen, mert eddig nekem mindkettő nagyon hasonlónak tűnik.Tárgytalan az egész, közben megleltem a választ a topicban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Örülök hogy neked bejönnek, nekem nem. Engem nem a hajók vettek rá hogy megvegyem, hanem az űr kinézete, meg az a térugrás effekt. A többit majd meglátjuk. A csilliárd naprendszer nem igazán vonz (párszáz élő csillagrendszernél nekem nem kell több, ha az tényleg jó, kb ennyit van reálisan esélyem meglátogatni rendszeresen). Igen, jó lenne x-rebirth méretű űrvárosokat látni, meg legalább megközelítőleg olyan sokszínű hajóformákat látni, mint pl a Star Wars-ban.
@duvi: nem, az SC hajóihoz képest mondom... összességében játszottam már jópár űrhajós játékkal
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #144 üzenetére
Én értem, hogy mire gondolsz a hajók "változatosságával" kapcsolatban. Szerintem az a probléma gyökere, hogy már láttad (és részben repülted is) a SC hajókat. Ezek után már nagyon nehéz ezektől elvonatkoztatni és nem összehasonlítani Viszont ha csak önmagában nézed az ED-t (és a hajóit), akkor bizony nagyon látványos eredményt kapunk. Nekem pl. az 5-ös linkeden szereplő vadász, kimondottan tetszik.
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #144 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a bajod ezekkel a hajókkal. Nekem nagyon bejönnek.
Komolyan mondom, hogy nekem nagyon bejönnek de ez biztos stílus kérdése is, és nyilván a te stílusodat vagy te ízlésedet akkor sem lehet megváltoztatni (és nem is kéne) ha akármit mondok.
-
veterán
Ne a grafikusok forma-próbálgató skicceit linkeld be a newsletter-ből, hanem a valós hajók koncepcióit. A valóság viszont jelenleg az, hogy ilyen a jelenlegi és upcoming hajók formavilága:
1
2
3
4
5
6
7
8És igen, értem hogy a régi hajók is kb ilyen formájúak voltak, de nem értem, mi akadályozza meg abban, hogy elszakadjon ettől. Vagy majd ha kijön a második utódja ennek a játéknak 2040-ben, akkor is ilyen felépítésű hajók lesznek?
Hidd el, én remélem a legjobban hogy összehoznak valami variációt a játék hajói kapcsán, mert veled ellentétben én már megvettem, bizalmat szavaztam Brabennek ahogy CR-nek is, látatlanban.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #142 üzenetére
Lesz itt elég variáció, mondom a régi hajókon kívül lesz még tíz plusz új hajó.
Aztán, hogy a későbbiekben még lesz e majd, azt ki tudja. De amúgy pedig a klasszikus elit játék lesz itt mai köntösbe bujtatva, ez volt az eredeti cél is. Meg is lett mondva már az elején.
Ilyenek lesznek a capital hajók és néhány szállító
És kb ilyenek lesznek a fighterek, persze még mind nincs készen:
-
veterán
Jah értem, tehát lehetetlen lenne nagyobb variációkat beletenni a hajók közé, mert nem csinálta meg eddig egy játék sem, jah de mégis. Nem hinném hogy túlságosan irreális elvárás lenne, ha nem pont-pont-vesszőcske külsejű hajók lennének
@Papa: ez elég gyengére sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #139 üzenetére
Persze a legjobb az volna, a prelud játékelemeit ötvöznék a rebirth űrvárosaival hajóival és grafikájával egy ekkora végtelen univerzumban multiban.
De arra még sajnos várni kell...
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #133 üzenetére
A tied lehet. Én pl ugyan úgy a csajokat szeretem
-
veterán
de azok sem lóghatnak túlságosan ki stílusában a többi közül. A wiki-jükön 1-2 hajó egész pofás (Dolphin/Orca, Majestic Class Interdictor), de a többi elég sivár. Már az X3 Albion Preliude-ban is mennyi különféle kinézetű hajó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #137 üzenetére
Lesz tíz új hajó is a régi elitekhez képest.
-
veterán
Én sem vagyok mai gyerek, és mi is ronggyá játszottuk az első részt még Commodore Plus 4-en. Ennek ellenére azóta eltelt annyi idő hogy most már igényeljem a részletes és változatos hajókat, nem csak a háromszög, négyszög, stb formájúakat
-
Malachi
addikt
válasz Menthirist #133 üzenetére
nem csak ez a pár hajó lesz, de én nagyon vonyítottam örömömben, mikor először megláttam az új Coriolist, meg az új Cobra MKIII-at... szóval erre is csak azt tudom mondani, hogy jó ez így elsőre. aztán majd bővül, sőt most is bővül folyamatosan.
ezeket én ajándéknak fogom fel nekünk, vén rókáknak.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Ezt jó volna tudni, mert ha nyitott lesz már az univerzum a standard bétánál, akkor én is megveszem, egye fene ha 20 euróval több, viszont ha nem lesz nyitott hanem abban a kis bubiban lehet továbbra is akkor eszem ágában nincs 20 eurót fizetni egy demóért, akkor megvárom amíg megjelenik.
-
veterán
-
Malachi
addikt
16k screenshot. mobilnetről NE nyisd meg, 130 Mpixel.
én nem tudom, milyen motort raktak össze, de azt írják egy kattintással skálázódik 4-8-16k-ra és elfut már egy mostani alapgépen is. ezt már szeretem.
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #128 üzenetére
Frontierben is pont így nézett ki. Hagyománytisztelet.
-
veterán
-
duvi
nagyúr
Dangerous Eagle Camo Jól néz ki ez a vadász. Az eleje kicsit emlékeztet a mostani vadászgépekre (pl. MIG 29), de ez persze nem baj.
-
Viper26
nagyúr
"In Beta 1 we will introduce the consumption of fuel by your ships."
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
Nem, alapvetően egy single játék, amiben látod a többieket az űrben és interakcióba tudsz velük kerülni. Ha együtt akartok repülni, mindegy, hogy egy guildben vagytok vagy nem. Ráböksz, hogy alliance és utána folyton egy instance-ba rak ha lehet. Kb ennyi.
-
Diopapa
addikt
A guildesdi szerintem is kéne, ha mmo ha nem, de megleszek nélküle. A craft.. Sok helyen szerettem, de elfogadom, hogy itt nem ez az irány. Amúgy kb igaza van a devnek (pár posttal lejebb)
-
duvi
nagyúr
-
Diopapa
addikt
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #110 üzenetére
engem meg bár megfogna végre! de úgy döntöttem győzzön a józan ész, és egyelőre nem veszem meg. majd ősszel, a bétába elvileg akkor is be lehet majd szállni ha jól értelmezem.
vagy eladhatnám a SC fiókomat, és megvenném ezt az árán, de nagy eséllyel buknék rajta szóval azt is hagyom egyelőre.
-
Malibutomi
nagyúr
Meh szívesen témáznék itt is veletek, de valahogy nem tud megfogni annyira ez a game. Úgyhogy csak olvasgatok
-
Diopapa
addikt
Mondjuk ezt nem kéne eget rengető újdonságként beállítani, az MMO-knál egyébként is ez volt a divat, elég csak megnézni pl az Age Of Conant, nem volt gép ami maxon jól futtatta volna, cserébe a mai viszonyok között is egész jól néz ki a grafika.
szerk: Ezzel szerintem semmi gond nincs egészen addig, amíg megfelelően skálázható a grafika. (és nem mint pl a TESO-ban.. )
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-Ha félreérthető lett volna a kommentem. Nem kritizálni akartam. Nekem tetszik az ötlet, főleg, hogy mellette ott áll ez a kijelentés is: "David Braben szerint nagyszerűen fog futni egy akár középkategóriás PC-n is"
-Emlékszem, hogy amikor kijött a Witcher második része, max közepes graffal tudtam játszani. De ment is rendesen azon a szinten és még jól is nézett ki. Pár évre rá már fel tudtam tolni a csúszkát Highra és nekifutottam újra a játéknak, mert sokat dobott az új látványvilág rajta . -
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #106 üzenetére
Így van, konkrétan bekapcsolt vsync-el fix 60 fps és nem igazán izzasztja meg a cpu-t / gpu-t.
-
veterán
-
Diopapa
addikt
Hááát nemtom, sokkal jobban fut mint a Star Citizen, de mondjuk nyilván már pl a polygon szám sem olyan, de attól még elég jól néz ki szvsz.
-
veterán
-
duvi
nagyúr
Ezek szerint itt is meg lehet majd izzasztani a vasakat
Elite: Dangerous elérhetetlen grafikai opcióval -
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #99 üzenetére
Elővételben annyi, de a megjelenéskor már drágább lesz és pláne a dobozos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest